2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
oh oh oh senin işin daha kolay o zaman canım, sadece hamişliğin keyfini çıkaracaksın demek :))

aslında kendimi bebek mağazalarına atmak istiyorum ama napalım, önceden eşimle alışveriş merkezine gidince bebek- oyuncak mağazalarından çıkamazdık, daha şimdiden bir sürü oyuncak var evde :)

maşallah kızlar, alışverişler başlamış bile.
ben daha kızıma hiçbir şey almadım. şimdiden ihmal mi ediyorum diye vicdan azabı duyacağım nerdeyse.
en kısa zamanda bir şeyler almaya başlasam iyi olacak.

aynen bende daha hiçbişe almadım en kısa zamanda başlamamız lazım.bakıyoruz ama almıyoruz

aynen bende daha hiçbişe almadım en kısa zamanda başlamamız lazım.bakıyoruz ama almıyoruz

ilk kızımın giydikleri daha eskimedi diye acele etmiyorum ama 2. sırada diye hep ablasından kalanları giymemeli.
onun da hakkı yeni ciciler değil mi?

Canim cok güzel gorunuyor ayrica rengine bayildim bu markayı biliyorum biray sonra arkadaşım doğum yapıcak oda bu markayi almış sen ne kadara aldın
80 liraya aldım canım. %100 pamuk ve baskıları nakışmış sağlığa zararı yokmuş. İnternette 67 liraya aynısından buldum:))) sizde güvenle alabilirsiniz netten bu markanın ürünlerini. 5li takımları da var. Ama beşli almaktansa tek tek alt üst mü alsam bilemedim. Çünkü beşli olanların hepsinde şapka mama önlüğü standart var. Ne yapcaz o kadar çok önlüğü lazım olmaz bence. Sence

s​
Merhaba herkese bebişlerine yeni giyecek alanlar güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin kızlar ya bana hiç zaman geçmiyor sanki sürekli kalan zamanın ne kadar çok olduğunu düşünüp bunalıma giriyorum sanki zaman hiç geçmiyor bu haftadan sonrada seminerler bitiyor hep evde olucam nasıl zaman geçiricem hiç bilmiyorum

Kızlar şeker yüklemesinde bazı arkadaşlara 50lik yükleme yapılmış, bazılarına 75lik. O nedenle maksimum değerler farklı. Mesela bugün doktorumun dediğine göre benim 75lik yüklemede 120. dakikada maksimum 160 mış değer. Benim 153 çıktı, hiç sorun değil dedi.

Bugün çok isteyip de bulamadığım penye battaniyeyi aldık oğluma Jokerden hastane çıkışı setini almıştım ama battaniyesi yoktu. Battaniyeyi çok aradım bulamadım. Sonra netten araştırdım ki o baktığım mağazalardan birinin stoğunda görünüyor. Gittim çalışanlara sordum, yoktur dediler. Kasiyere sordum, yoktur ama baktıralım dediler. Sonunda depodan çıktı geldi oğlumun battaniyesi Israrcı olmakta fayda varmış, bir kere daha anladım.

Bu arada Gebe'nin sutyenini denedim, siz çok memnun kalınca. Ama nasıl kullanıyorsunuz onu anlamadım, resmen uçları meydanda. Hiç kapatıcı değil. Ya da benim memişler mi çok uçlanmış Kız da dedi zaten bu model ancak evde, yatarken falan giyilir diye. Ben yine Ten'den aldım içi cuplı yarım atletlerimden ve straplezlerimden. Çooook rahat.

Herkesin aldıkları ciciler hayırlı olsun. Damlacığım geceliğini beğendim, mutlulukla kullan canım. Bence pijama da sorun olmaz kızlar, çünkü dikişlerimiz çok aşağıda olcak. Ama pijama değil de capri gibi birşey alırım ben. Huylanırım öyle değer yere paçaları hastanede. Yine de doğum yapan arkadaşlarıma soracağım, ne önerirler diye.

Son düzenleme:

Csnim ben ayni markayı 60 liraya buldum demekki magazalar nekadar kar koyarlarsa öyle islerine geliyor. Besli takım cok alma iki tane yeter ikililer oluyor onlardanda bi kactane al yeter bide sutun yarasa tombis bebek olur hic giydiremeden kuculur zaten o zibinli takimlar kirkindan sonra olmaz mevsimine gore alisveris ysparsin bizim bebeklerimiz kış ayinda dogcagi icin duanda uygun biseyler bulamıyoruz onun icin cok bisey alma bide hediyede gelicek zaten

Ben bedenini aldığım yere sorucam. Onlar satıcı oldukları için daha iyi biliyorlar. Pijamayı da dışarıdan bak canım ya ben 50 liraya malı da güzel olan bi pijama gördüm mesela. Bi sürü çeşitler var sen bakın biraz:) bu arada kız anneleri için lc waikikide hamile bölümünde loğusa geceliği var. Fazladan bi tane de ondan alırım ben sizin yerinizde olsam. Çünkü kanama falan oluyor belki çok değiştirmek gerekebilir. Fiyatı da 30 lira uygun da:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de sana özelden göndericem zaten:) resmini paylaşmaya korkArım ne de olsa çok minikler:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…