oh oh oh senin işin daha kolay o zaman canım, sadece hamişliğin keyfini çıkaracaksın demek :))
Kızlar göğüs ucum ağrıyor ağrıyordan ziyade sızlıyor demek daha uygun sanırım. Kullandığınız bir yumuşatıcı var mı? Yağ, krem v.s. önerilerinizi bekliyorum..
Dedemin, kardeşimin ve eşimin adı, çok güzel bir isim. Anlamı da öyle. Adıyla büyüsün Ahmet
İyi ki o pastayi ben gormedim suan o kadar ihtiyacim var kii onaa:)
Bizde oglumuz a Ata ismini koymayı düşünüyoruz. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah kızlar, alışverişler başlamış bile.
ben daha kızıma hiçbir şey almadım. şimdiden ihmal mi ediyorum diye vicdan azabı duyacağım nerdeyse.
en kısa zamanda bir şeyler almaya başlasam iyi olacak.
aynen bende daha hiçbişe almadım en kısa zamanda başlamamız lazım.bakıyoruz ama almıyoruz
ilk kızımın giydikleri daha eskimedi diye acele etmiyorum ama 2. sırada diye hep ablasından kalanları giymemeli.
onun da hakkı yeni ciciler değil mi?
80 liraya aldım canım. %100 pamuk ve baskıları nakışmış sağlığa zararı yokmuş. İnternette 67 liraya aynısından buldum:))) sizde güvenle alabilirsiniz netten bu markanın ürünlerini. 5li takımları da var. Ama beşli almaktansa tek tek alt üst mü alsam bilemedim. Çünkü beşli olanların hepsinde şapka mama önlüğü standart var. Ne yapcaz o kadar çok önlüğü lazım olmaz bence. SenceCanim cok güzel gorunuyor ayrica rengine bayildim bu markayı biliyorum biray sonra arkadaşım doğum yapıcak oda bu markayi almış sen ne kadara aldın
Güle güle giysin oğluşun sağlıkla inşallahEki Görüntüle 1167777 Eki Görüntüle 1167778
resim eklemeye çalıştım, inşallah başarmışımdır, kuzenim oğluşuma ilk hediyesini gönderdi :)
Benim klasiğim zeytinyağı, yiyorum, içiyorum, sürüyorum
80 liraya aldım canım. %100 pamuk ve baskıları nakışmış sağlığa zararı yokmuş. İnternette 67 liraya aynısından buldum:))) sizde güvenle alabilirsiniz netten bu markanın ürünlerini. 5li takımları da var. Ama beşli almaktansa tek tek alt üst mü alsam bilemedim. Çünkü beşli olanların hepsinde şapka mama önlüğü standart var. Ne yapcaz o kadar çok önlüğü lazım olmaz bence. Sence
her duştan sonra saf zeytin yağı kullanıyorum
ben şuanda s-m arası giyiyorum. bu geceliği her ihtimaale karsı m aldım ama geldiğinde bakcam cok bol duruyor gidip terziye vercem daraltsın. ama dediğin gibi şişeceğimiz için m bana tam olur heralde. gerci ozaman gobek olmayacak. ay bilmiyorum ki karban corman oldu şimdi. pijamayı ne alsam acaba?
sağolun teyzecikleri oğluşuma giydirdiğim günler biran önce gelsin inşallah:))))
İnşallah canım, sağlıkla kucağımıza alalım, resmini de özelden gönderirim artıkbabası izin vermiyor çünkü:)))
çok güzeller canım bende bugün internetten araştırıyordum gecelik
teşekkürler damla teyzesi, bir tane de sade beyaz almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?