GUnaydinn herkeseee:)
Hastanede 100 gr lik yuklemeyi yaptirdim aclik ve 1. Saat kanimi da verdim bu arada da gidip kizimi gordumm:) yaklasik 32 cm boyu kilosu da 740 gr olmuss...sukurler olsun ki dolanan kordon boynundan cikmiss ama galiba kizim cok acikmis cunku surekli kordonu agzina alip duruyodu :) muayene sirasinda baya tekmeler yedim cok hosuma gotti baya rahatladim insallah seker sonucu da iyi gelir cok korkuyorum ondan
Günaydın canııımm, ne güzel haberlerle geldin maşallahnasıl da büyüdüler nerdeyse 1 kg oldular çok tatlılar yerim onu ben kordonu ağzına mı alıyo bi de inşallah test sonucun da iyi çıkar canım, dualarım seninle
Cok tsk ederimmm tatlimm darisii basinaa insallahh :) senin muayene gununde daha da buyumus olcaklarrr:)
ay inşallah teyzesiii :) daha adına karar vermediniz mi minnoşun hadi ama meraktayım :) bak tatilde bi kız çocuğu vardı çok tatlı ve güzeldi ismi Mısra idi çok hoşuma gitti, düşünebilirsin
Hastanede 100 gr lik yuklemeyi yaptirdim aclik ve 1. Saat kanimi da verdim bu arada da gidip kizimi gordumm:) yaklasik 32 cm boyu kilosu da 740 gr olmuss...sukurler olsun ki dolanan kordon boynundan cikmiss ama galiba kizim cok acikmis cunku surekli kordonu agzina alip duruyodu :) muayene sirasinda baya tekmeler yedim cok hosuma gotti baya rahatladim insallah seker sonucu da iyi gelir cok korkuyorum ondan
İsimm hala bulamadikk daha dogrusu hic bu konuyu konusmuyoruzz eminim onun da aklinda biseyler var ama ne zaman dile dokucez bakalim:) misra guzell isimmiss bak bunu dusunebiliriz:) kizimin isim annesi de sen oluraun artik:))
Maşallah kızına :) Boyunlarına dolanması sorun olmuyor demek ki ben de korkuyorum ondan. İnşallah şekerin de iyi çıkar.
ne güzel olur :) çok mutlu olurum :) bizim kızın adı belli olmasa ben koyardım Mısra adını çok beğendim. 3 ay kaldı, konuşun artık :) ben senden hevesliyim yalnız :)
Üzülme annesi vurur birazdanbenimki de normalde hiç sizlerin anlattığı kadar hareketli değil ama sorun etmiyorum demek ki sakin sakin takılıyo diyorum
inşallah canım duyarım tekmeleri ben tedirgin oluorum biliosun biraz pirpirikliyim :) first canım güzel haberler getir bize.bende yarın sabah yaptırıcam 2.şeker yüklemesini
Yaa aslinda bnde cok hevesliyim de esimle ortak bi isim bulamicaz gibi gorunuyo onyuzden ikimizde icten icten isim begeniyoruz ama birbirimize solemiyoruzz:) bakalimm insallah orta noktada bulusuruz:)
İnsallahh canim yaa guzel haberler getirmeyi cokmistiyorum...yalniz 100 lugun tadi igrenc haberin olsun nerdeyse kusuyodum
Anladım canım, buluşursunuz halledersiniz allahın izniylesağlıklı olsunlar da bunlar küçük şeyler
Gunaydin...cokkkk sevindim herseyin yolunda olmasina :)) inslah hep birbirimizden.guzel haberler aliriz ..indlah sekrinde duzenli cikar :)
Maşallah annesi kocaman olmuş meleğinGUnaydinn herkeseee:)
ya ben 50 lik içerken orda bi bayan 100 lükte cıkartıodu.iyi sen yine dayanmıssın canım.darısı benim başıma bide sonuclarımız güzel çıkarsa süper olucak :)) bebişinde maşallah iyimiş kordondanda kurtulmuş ne güzel :))
Maşallah annesi kocaman olmuş meleğinşeker yüklemende inşallah normal değerlerde çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?