Eki Görüntüle 1168269 bu bir ay önceki
Eki Görüntüle 1168268 bu da bugünkü göbeğim
Galiba artık bu elbiseye sığmadığımı kabul etmem gerek 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
GUnaydinn herkeseee:)
Hastanede 100 gr lik yuklemeyi yaptirdim aclik ve 1. Saat kanimi da verdim bu arada da gidip kizimi gordumm:) yaklasik 32 cm boyu kilosu da 740 gr olmuss...sukurler olsun ki dolanan kordon boynundan cikmiss ama galiba kizim cok acikmis cunku surekli kordonu agzina alip duruyodu :) muayene sirasinda baya tekmeler yedim cok hosuma gotti baya rahatladim insallah seker sonucu da iyi gelir cok korkuyorum ondan
inşallah canımEvett teyEsii buyudu cok sukurr:)) darisi sizinn muayenelerinn basina insallah guzel haberlerle gelin hepiniz:)
maşallah göbeğine, ne güzelde çıkmışEki Görüntüle 1168269 bu bir ay önceki
Bir ayda bayağı fark etmiş :))
2 ayda toparlarsın inşallah canım merak etme, herşey yavrularımızın sağlığı için... Arkadaşımın şekeri de yüksek çıkmıştı hemen düzene girdi diyetleArkadaşlar şekerimin yüksek çıkması nedeniyle, kadın doğumcumun önerisiyle dün akşam bir diyetisyene gittim. Bana bir diyet programı verdi.Tabi programda hiç tatlı, şeker, beyaz ekmek, hamur vb. şeyler bulunmuyor. Aslında çok içime sinmedi, şeker kontrolünden ziyade kilo kontrolü gibi geld. Çünkü günlük olarak yemem gereken besinlere de bir program yaptı.Mesela akşamları 4 köfte, salata vs. gibi. Kafam çok karıştı ama uygulayacağım tabiki.
First canım, inşallah senin ve bseylül'ün ihtiyacı kalmaz bu tarz programlara
inşallah canımcumaya izin alabilirsem gideceğim oğluşumu görmeye kordonla ilgili bir sitede çok güzel bilgiler vardı, okuyunca çok rahatladım, korkulacak birşey yok Allah'ın izniyle... bebek kordonu sıkıca tutunca fark edip bırakıyormuş vs.
maşallah göbeğine, ne güzelde çıkmışelbiseler dar geliyor, bebekler biz burdayız diyor bu arada ne kadar formda görünüyorsun maşallah ben 6,5 kilo aldım hepsi kalçamda toplandı sanki önden göbek çıkıyor, arkadan kalça
baya farketmiş göbişin maşallah.Eki Görüntüle 1168269 bu bir ay önceki
Güle güle giysin oğluşun sağlıkla inşallahsizin hediyeler erkenden gelmeye başlamış bile:))
Arkadaşlar şekerimin yüksek çıkması nedeniyle, kadın doğumcumun önerisiyle dün akşam bir diyetisyene gittim. Bana bir diyet programı verdi.Tabi programda hiç tatlı, şeker, beyaz ekmek, hamur vb. şeyler bulunmuyor. Aslında çok içime sinmedi, şeker kontrolünden ziyade kilo kontrolü gibi geld. Çünkü günlük olarak yemem gereken besinlere de bir program yaptı.Mesela akşamları 4 köfte, salata vs. gibi. Kafam çok karıştı ama uygulayacağım tabiki.
First canım, inşallah senin ve bseylül'ün ihtiyacı kalmaz bu tarz programlara
sMerhaba herkese bebişlerine yeni giyecek alanlar güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin kızlar ya bana hiç zaman geçmiyor sanki sürekli kalan zamanın ne kadar çok olduğunu düşünüp bunalıma giriyorum sanki zaman hiç geçmiyor bu haftadan sonrada seminerler bitiyor hep evde olucam nasıl zaman geçiricem hiç bilmiyorum
Çok güzel ya ben de alıcam da gs Store heryerde yok. Carrefour'a eşime ayakkabı almaya gittiğimde mutlaka alıcam:)) eşim sinir olacak ama olsun:)) sağlıkla giysin miniğin inşallah çok yakışır bu renkler herkese:))))
Canım kordonun boynundan çıkmasına çok sevindim, doktorun önemsemese de insanın aklı takılıyor haklısın...Bu arada fıstık baya büyümüş,maşallah :)
İnşallah şeker yüklemesinin sonucu da iyi çıkar da benim yaşadığım stresleri yaşamazsın tatlım
:))) canım ya zeytinyağ denilince aklıma sen geliyorsun:) ben göbeğime sürdüm zeytinyağını iyi geldi, rahatlatıyor.. göğsümün ucuna da deneyeceğim.
maşallah. adıyla yaşasınlar. Benim kızımın ismi de Doğa hayırlısıyla.. Damla teyzesi bir de listeye yazsaydı
teşekkürler :)
internettende satışları vardır, çok güzel hastane çıkışlarıda var :)
baya farketmiş göbişin maşallah.
valla canım inşallah gerek kalmaz dicem ama benim ilk yüklemem ikinizdende yüksek çıktı büyük ihtimal yarın bendede cıkıcakgerci ben başladım diyete diyebilirim.araştırdım netten biraz ona göre yapıorum ama eger cıkarsada diyetisyene gidcem bende ama canım çavdar ekmeği ye mutlaka sabah öğle akşam olmak üzere toplam 6 dilim.benim çok yakın bi arkadasımdan biliorum hatta gecen hafta doğum yaptı ondada cıktı şeker hemde baya yüksek diyetisyeni okadar güzel bi liste vermişki arkadasım toplamda 9 kilo aldı 4,100 gr bebeği oldu ve şekeri 120 lere düştü o diyet sayesinde maşallh diyim.ve baya bi yiyodu ve her öğün mutlaka 2 dilim cavdar ekmeği yiceksin demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?