2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım kordonun boynundan çıkmasına çok sevindim, doktorun önemsemese de insanın aklı takılıyor haklısın...Bu arada fıstık baya büyümüş,maşallah :)

İnşallah şeker yüklemesinin sonucu da iyi çıkar da benim yaşadığım stresleri yaşamazsın tatlım

Arkadaşlar şekerimin yüksek çıkması nedeniyle, kadın doğumcumun önerisiyle dün akşam bir diyetisyene gittim. Bana bir diyet programı verdi.Tabi programda hiç tatlı, şeker, beyaz ekmek, hamur vb. şeyler bulunmuyor. Aslında çok içime sinmedi, şeker kontrolünden ziyade kilo kontrolü gibi geld. Çünkü günlük olarak yemem gereken besinlere de bir program yaptı.Mesela akşamları 4 köfte, salata vs. gibi. Kafam çok karıştı ama uygulayacağım tabiki.

First canım, inşallah senin ve bseylül'ün ihtiyacı kalmaz bu tarz programlara

Evett teyEsii buyudu cok sukurr:)) darisi sizinn muayenelerinn basina insallah guzel haberlerle gelin hepiniz:)
inşallah canım cumaya izin alabilirsem gideceğim oğluşumu görmeye kordonla ilgili bir sitede çok güzel bilgiler vardı, okuyunca çok rahatladım, korkulacak birşey yok Allah'ın izniyle... bebek kordonu sıkıca tutunca fark edip bırakıyormuş vs.
Eki Görüntüle 1168269 bu bir ay önceki
Eki Görüntüle 1168268 bu da bugünkü göbeğim
Galiba artık bu elbiseye sığmadığımı kabul etmem gerek 😊
maşallah göbeğine, ne güzelde çıkmış elbiseler dar geliyor, bebekler biz burdayız diyor bu arada ne kadar formda görünüyorsun maşallah ben 6,5 kilo aldım hepsi kalçamda toplandı sanki önden göbek çıkıyor, arkadan kalça

2 ayda toparlarsın inşallah canım merak etme, herşey yavrularımızın sağlığı için... Arkadaşımın şekeri de yüksek çıkmıştı hemen düzene girdi diyetle şekerden uzak durmak çok zor ama elden bir şey gelmiyor, nefis terbiyesi olacak senin için böyle bir faydası var öyle düşün

Ben bu hafta doktorumda tartıldığımda görücem kaç kilo aldığımı ama bu göbeğin hepsi bi haftalık tatilde old😉 ne kadar yediysem artık😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla canım inşallah gerek kalmaz dicem ama benim ilk yüklemem ikinizdende yüksek çıktı büyük ihtimal yarın bendede cıkıcak gerci ben başladım diyete diyebilirim.araştırdım netten biraz ona göre yapıorum ama eger cıkarsada diyetisyene gidcem bende ama canım çavdar ekmeği ye mutlaka sabah öğle akşam olmak üzere toplam 6 dilim.benim çok yakın bi arkadasımdan biliorum hatta gecen hafta doğum yaptı ondada cıktı şeker hemde baya yüksek diyetisyeni okadar güzel bi liste vermişki arkadasım toplamda 9 kilo aldı 4,100 gr bebeği oldu ve şekeri 120 lere düştü o diyet sayesinde maşallh diyim.ve baya bi yiyodu ve her öğün mutlaka 2 dilim cavdar ekmeği yiceksin demiş.

bizde aynı senin gibiyiz, büyük bir heyecanla ünleri sayıyoruz :) sen yine şanslısın evden çıkabiliyorsun, gez dolaş keyfini sür, ben sürekli yataktayım

teşekkürler :)
internettende satışları vardır, çok güzel hastane çıkışlarıda var :)

Cokk saol canimm evet kocaman olmuss teyzesi:) seker yuklemesi de 1 sa sora cikcak ama ben 2-3 gibo gidicem
Cok yorgunum:)
Verdigi diyetin resmini cekip koyma sansin var mi canim merak ettim

kızınızın ismide çok güzel, bu arada benim listeden haberim yok, inşallah bebişim de dahil olur

teşekkürler :)
internettende satışları vardır, çok güzel hastane çıkışlarıda var :)

Hastane çıkışı beşiktaş olacak eşim galatasaray giydirmez :))))))))))))))
Ben galatasaraydan bir şey alıp giydiricem eşim işteyken fotoğrafını çekip göndericem gıcık edicem onu :)

Ama o her ogun 2 dilim ekmek cok diil mi cakim yaa ben sabah kahvaltisi harici ekmek nerdeyse hic yemiyorum yani canim istemiyo sabah kahvaltisinda da 1 dilim tam bugday ekmegi yiyorum neyse artik seker cikarsa diyetisyen ne vercek bakalim bana...
Hepimiz listelerimizo paylasalim bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…