Bebeğimle 27. Haftamızdayız:))
Eki Görüntüle 1169881
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyy maşallah sana ama benim evi dağıtan iki cocugum var hemen hemen hergun supuruyor bende 5 kilo aldim 6 ya dayanmak uzereyim cocuklarin karnini doyur. yemek yap ev isi derken pilim bitiyor.gece yataga girdigimde ohh Rabbim sana şükürler olsun diyorum...
Ama cocuklarimin cani sag olsun ben cekerim
Kıyamam sana da bebeğine de annesiii, sıkma canını. Erkek milleti böyle odun işte. Zaman zaman eşlerimiz bile canımızı sıkıyorken yabancıların yaptıkları hiiiiiç sıkmasın canını. Benim de işyerinde bir arkadaşım 2 kez sıktı canımı. Sonra hatasını anlamış, üzülmüş ki geldi özür diledi. Ama kaç gün rüyalarıma girdi olay, sinirlerimi bozdu. Bizim bu annelik hormonlarından biraz adamlara da enjekte edilmeli, o zaman belki anlarlar hislerimizi.
Ama senin işin zormuş çocuklar seni zorlar yorulman normal ben haftada bir temizlik yapıyorum dağıtanım dökenim yok
harbi odundu bu da evet.. biliyorm ama ona ne yapacağımı ben, birisinin yerine oturmasına gıcık oluyor bu adam,sanki koltuğu tapulamş, ben kmseye ayıp olmasn diye gidp en arkada hoplaya hoplaya gidiorm 45 dakika yolu, yarın hemen onun yerine oturcam, bşy söylerse de kusura bakmayn bnm tekerlek üstünde oturmam sakıncalı malum, siz oturuverin 3 ay dicem.. aptal adam
Doğru bir tespit aslında, hiç düşünmemiştim ama bir sürü var hepsini nasıl koyacam:\ haftaya doktoruma bir sorayım bakayım bunu da.
Bu arada ben hala göbekten yapıyorum ama göbekler gerildikçe daha çok acıyor birde bebeğe zarar vermeyim diye iğne yarım sokıyorum artık, doktorum bebeğe ulaşması imkansız demişti ama yine de içime sinmiyor işteşimdilik idare ediyoruz ama bakalım. Siz bacaktan mı yapıyorsunuz? Ben bacağa geçmeye korkuyorum ya kas dokusuna falan gelir, morarır ağrır diye...:18:
çok iyi edersin tanımadan sinir oldum adama...ben de benzer zalim insanlarla otobüste karşılaşıyorum. Bazıları tereddüt bile etmiyorlar gördükleri an yer veriyorlar. Bazıları da bile bile bir de hamile yerinde pişkin pişkin oturyorlar. Bir gün bende otobüste sinirimden herkesin ortasında ağlayıverdim. O kadar saygısızlar ki...Allah ıslah etsin hepsini..
kızlar bugün bebeğim selim demiri gördüm 1 aydan fazla olmuştu merak içindeydim. Allaha şükür herşey yolunda.. 1 kiloyu geçmiş boyu da 37 cm..2 hafta önden gidiyormuş.
Eşim kilomu taktığımı söyledi durumumu sordu. Dr normal buldu tarttı 10 kilo almış çıktım :) normalde zayıf olduğumdan toplamda 15-16 kilo almamın normal olacağını söyledi. Şimdi daha iyiyim :))
cinayet diye ben demedim ki. annem kardeşime hamileyken belki bilirsin marmara üniversitesi arastırma hastanesinde muane oluyormus. orada prof a muane olurken zamanında o soylemiş. beni ilgilendirmez isteyen tutsun isteyen tutmasın. ama ben bebeğimiz bizden su isterken içimizde hayır kızım oruçluyuz su içemezsin demek ne kadar doğru bilmiyorum. ki zaten Allahta tutmayın demiş emziren anneler ve hamileler. bu durum boyleyken neden tutulur ben bilmiyorum. ama boyle soyleyerek günahada girmek istemiyorum. tekrar soyluyorum o kelimei ben soylemedim. mesajımı dikkatli okusan zaten anlardın. bende 5 vakit namaz kılan bir insan olarak kimsenin sevabıyla vs işim olmaz. isteyen tutsun isteyen tutmasın.
merhaba annisler :) her akşam düzenli olarak okuyorum ama yazamıyorum. size birşey sormak istiyorum.23 haftalık hamileyim.normalde en enerjik olmamız gereken zaman diliminde benim kolumu kaldıracak halim yok.normal mi sizce aranizda bole olan var mi?haftaya kontrolumuz ve şeker yuklememiz var bakalım ins.hayirlisiyla atlatiriz .o zaman dr a sorucam ama o zamana kadar size sormak istedim...
kızlar bugün bebeğim selim demiri gördüm 1 aydan fazla olmuştu merak içindeydim. Allaha şükür herşey yolunda.. 1 kiloyu geçmiş boyu da 37 cm..2 hafta önden gidiyormuş.
Eşim kilomu taktığımı söyledi durumumu sordu. Dr normal buldu tarttı 10 kilo almış çıktım :) normalde zayıf olduğumdan toplamda 15-16 kilo almamın normal olacağını söyledi. Şimdi daha iyiyim :))
Bebeğimle 27. Haftamızdayız:))
Eki Görüntüle 1169881
Arkadaşlar evinizin temizligini nasil yapiyorsunuz ben artik cok zorlanıyorum. İki odayi supurup
10 dakika dinleniyorum sonra kaldığım yerden devam ediyorum.pazar gunude esimle derin temizlik yapıcaz
Haftayada iftara 25 kisiyi birden alicam bakalim nasil olcak siz de durumlar nasıl:26::26:
Oyy maşallah sana ama benim evi dağıtan iki cocugum var hemen hemen hergun supuruyor bende 5 kilo aldim 6 ya dayanmak uzereyim cocuklarin karnini doyur. yemek yap ev isi derken pilim bitiyor.gece yataga girdigimde ohh Rabbim sana şükürler olsun diyorum...
Ama cocuklarimin cani sag olsun ben cekerim
maşallah , sizler böyle yazdıkça bende biran önce doktora gitmek istiyorum, çok iyi beslenemiyorum, inşallah yavrum kilo almıştır
doktorum sağolsun bu akşam cevap yazmış, ilacım 50den 75e çıkarttı, 5 temmuzda da randevum var daha detaylı bakar
o kadar kisiyi agirliyabilecekmisin yaninda bir yardimcin olsun canim, ben ayakta cok dolasinca dizlerim topuklarim ve ayak bileklerim agriyor..
allah yardimcin olsun canim, bende hergun supuruyor siliyorum, oglum yerlere cok dokuyor ama alistim hatta yapmadigim gunler evi pis zannediyorum hamilelik beni daha titiz yapti :), surekli dolaplarin icini falan duzenliyorum, oglumun dokuntulerini topluyorum..oyle boyle aksam oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?