2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bebeğimle 27. Haftamızdayız:))
Eki Görüntüle 1169881

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah Cihangir'e ve annesine. Biz de böyle sivriyiz. Karnımın yan tarafları içine çökük. Anneme sordum buralar dolacak mı diye, "Yok, karnın sivri, böyle büyüyecek." dedi. Ama bir hamile arkadaşım da erkek bekliyor, onun karnı tostoparlak yusyuvarlak.

Kızlar LCW'nin internet sitesinde ayın 29 una kadar kargo ücreti 1 tl kampanyası var. Hiç hamile şortum yoktu. 2 tane hamile şortu, birkaç tane de body ve capri tayt sipariş ettim. 50 tl yi geçtiği için kargo ücreti almadılar ve bir sonraki alışveriş için %10 indirim yaptılar. Haberiniz olsun. Bu arada yazmıştım ama kaçıranlar için Marks&Spencer da %50 ye varan indirim var, bebek ürünleri harika. Ben kaptım geçen hafta birşeyler, tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Ama senin işin zormuş çocuklar seni zorlar yorulman normal ben haftada bir temizlik yapıyorum dağıtanım dökenim yok

harbi odundu bu da evet.. biliyorm ama ona ne yapacağımı ben, birisinin yerine oturmasına gıcık oluyor bu adam,sanki koltuğu tapulamş, ben kmseye ayıp olmasn diye gidp en arkada hoplaya hoplaya gidiorm 45 dakika yolu, yarın hemen onun yerine oturcam, bşy söylerse de kusura bakmayn bnm tekerlek üstünde oturmam sakıncalı malum, siz oturuverin 3 ay dicem.. aptal adam

Ama senin işin zormuş çocuklar seni zorlar yorulman normal ben haftada bir temizlik yapıyorum dağıtanım dökenim yok

Mutfaktan çıkamıyorum cocuklarim sabah kahvaltıya bile bigun melemen.bigun patates bi gun baska bisey mutlaka istiyor lar oglen ayri corbasi oluyo.ikindi vakti baska sey ee aksamda ana yemegiydi derken yani kosusturmacayla geciyo hergun yemek yapmak zorundayim
Bende cocuklarken yokken çalışıyordum haftada bir ev temizlerdim ama yillar iste bizi buralara getirdi is hayatimda bitti

çok iyi edersin tanımadan sinir oldum adama...ben de benzer zalim insanlarla otobüste karşılaşıyorum. Bazıları tereddüt bile etmiyorlar gördükleri an yer veriyorlar. Bazıları da bile bile bir de hamile yerinde pişkin pişkin oturyorlar. Bir gün bende otobüste sinirimden herkesin ortasında ağlayıverdim. O kadar saygısızlar ki...Allah ıslah etsin hepsini..

Canım bende bacağa gecmedim bu gidişlede geçmicem inşallah.bacagım benim inanılmaz acıyo çünkü yok canım ya bende sordum imkansız dediler için rahat etsin zaten iğneler küçük .az kaldı şükür 3 ay desek ortalama 90 iğnecik daha kaldı:)))

kızlar bugün bebeğim selim demiri gördüm 1 aydan fazla olmuştu merak içindeydim. Allaha şükür herşey yolunda.. 1 kiloyu geçmiş boyu da 37 cm..2 hafta önden gidiyormuş.
Eşim kilomu taktığımı söyledi durumumu sordu. Dr normal buldu tarttı 10 kilo almış çıktım :) normalde zayıf olduğumdan toplamda 15-16 kilo almamın normal olacağını söyledi. Şimdi daha iyiyim :))

bana da bir kere yer vermediler izbanda çok bozulmştm =(( bebeğime saygısızlık etmşler gibi gelmişti.. kmse umursamadı

hehe maşallah, bizim kız da 1kg olmş =) tombalaklar

anladim canim, ben yanlis anlamis olabilirim , herkesin ibadeti kendi icin tabi, bende sadece olumsuz yorumlarla insanlarin korkabilecegini soyledim ki ben olumsuz yada tersini duyunca etkileniyorum, o yuzden dedigin gibi isteyen tutar isteyen tutmaz herkesin bunyesi farkli, yine yanlis anlasilmasin birbirimizi uyarmak dinen her zaman icin iyidir ama o doktorun oyle demesi agir geldi biraz, biraz saskin kaldim o sozlere.

benimde su son 1 haftadir bacaklarim agriyor, sicaklardan oluyodur.. artik agirlasicaz yavas yavas

maşallah , sizler böyle yazdıkça bende biran önce doktora gitmek istiyorum, çok iyi beslenemiyorum, inşallah yavrum kilo almıştır

o kadar kisiyi agirliyabilecekmisin yaninda bir yardimcin olsun canim, ben ayakta cok dolasinca dizlerim topuklarim ve ayak bileklerim agriyor..

allah yardimcin olsun canim, bende hergun supuruyor siliyorum, oglum yerlere cok dokuyor ama alistim hatta yapmadigim gunler evi pis zannediyorum hamilelik beni daha titiz yapti :), surekli dolaplarin icini falan duzenliyorum, oglumun dokuntulerini topluyorum..oyle boyle aksam oluyo

Merhabalar anneler ve tatlı kuzucuklar :)
sizleri çok özlüyorum iş yerinden k.k bakamıyorum , aklım hep sizde geçmişi çok fazla okuyamadım umarım herkez iyidir
Benim ayaklarım şişmeye başladı , hatta şişti çok üzülüyorum şirkette hep oturuyorum ama ayaklarım taburenin üzerinde
6 ayımı yeni doldurdum , daha 3 ayım var kısmetse şimdiden başlarsak Rabbim sonumu hayır ettsin AMİN

maşallah , sizler böyle yazdıkça bende biran önce doktora gitmek istiyorum, çok iyi beslenemiyorum, inşallah yavrum kilo almıştır

Çok iyi beslenemezsen de en azından her sabah kahvaltınla beraber 1 haşlanmış yumurta, 2-3 ceviz,fındık ve badem yer bir bardak süt içersen çok yararını göreceğini düşünüyorum. Eğer işe gidiyorsan yanına kurutulmuş kayısı ve incir alırsan acıktığında yardımcı olur. Aslında sağlıklı beslenmek düşünülen kadar zor değil. Bazen biraz abartıldığını düşünüyorum. Yavrunla ilgili güzel haberleri bekliyoruz:))

doktorum sağolsun bu akşam cevap yazmış, ilacım 50den 75e çıkarttı, 5 temmuzda da randevum var daha detaylı bakar

Tamam canım ilacını kullan 5 Temmuz'da sorarsın bi daha ne zaman kan veriş baktırayım diye. 75lik yeter büyük ihtimal ama yine de şansa bırakma işini. Kanda tekrar baktır bi süre sonra.

Kızlar oğluşum çok sevindi bizi beğenmenize :)) teşekkür ederiz:)

o kadar kisiyi agirliyabilecekmisin yaninda bir yardimcin olsun canim, ben ayakta cok dolasinca dizlerim topuklarim ve ayak bileklerim agriyor..

Canım gekenler yabanci degil annemler.ablam.yengem ((abimin esi yani)) kaynanamlar.eltim derken tabi bunların cocuklarida var hepsi 35 kisi ama bizimkiler bana is bırakmaz. Mutfağı bile temizleyip giderker bana ertesi gun evi silip supurmek ve toplamak kalıyo ama yemekti madayi hazirlamakti yinede yorulcam

Kaderimiz ayniymis beni cok iyi anlamissin...ayrica yalnis yazmisim 25 kişi gelcek 35 yazmışım yalnis olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…