2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese gece üçte uyandım ve durduk yere neden uyandığımı anlamadım sonra kızımın tekmelerini hissettim hiç bu kadar yoğun olmamıştı çok değişik bir duyguymuş kalkıp dolaştım uyuttum kızı sonra ben uyandım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepimize hayırlı ramazanlar olsun inş. arkadaşlar biz bu yıl oruç tutamayacak gibiyiz sanki hem çok sıcak hem de çok uzun süre aç kalmak gerekiyor. Ramazandan sonra hazırlıklarımız daha da hızlanarak devam edecek gibi. Çok güzel bir duygu bebeklerimize birşeyler almak onu içinde hayal etmek ben açıkça hamile olunca dahada güçlü hissediyorum kendimi. Önceden çok üzüldüğü şeylere insanın üzülesi bile gelmiyor artık önem sıralamamız değişiyor gibi şimdiden oğlumu düşünüyorum.

Ya kızlar birşeyi yemeye başalyınca gözüm doyana kdar yemek geliyor içimden önce aç gibi hissediyorum sonra şişkinlikten kalkamıyorum birde pişmanlık tai kilo alırım vede sağlığımız bozuluyor ayaklarımız şişiyor falan sizlerdede oluyor mu bazen yanımdakinden utanıyoum yedikten sonra ...

o bende de oluyor canım sanırım doyma duyumuz yok şuanda yada en azından ben doydugumu anlamıyorum. sonra cok yediğimde de sindiremiyorum midem bulanıyor. boyle yediğim tüm lokmalar ağzıma diziliyor sanki. gecen bu yüzden cıkartamayan ben cıkarttım. o yüzden doymadan kalkmaya calısıyorum masadan artık mecbur olarak.

dediğin gibi içimizde bizimle beraber bir canlının büyümesi olağan üstü birşey Rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu yaşıyoruz. Valla ben üzülmüyor değilim yine üzülüyorum hamileliğin verdiği duygusallık coğu zaman cok yansıyor olmayacak şeylere oturup ağlıyorum bunlarda geceçek inşallah

kızlar isim bulamadık Ahsen sadece var aklımızda başkada isim yok..zeynep ismini çok seviyordum onuda sülalede koymayan kalmadı şükür.siz bulabildiiniz mi isim?

sıcak Ankaradan sımsıcak merhabalar,

Doğa cığımın tekmeleri daha yoğunlaştı gibi.tatlım benim ya :)

bazen sırtım ağrıyor falan ama gerçekten hamile olmak çok güzel bir duyguymuş..mutluyum gururluyum kızım var yalnız olmadığımı hissediyorum. çok güzel değişik duygular.. inşallah anne olmayı da yaşarız.

Bende son 1-2 cumlesine yetisebildim canim sonrasinda gebelikte tiroide gecti...eskiden doktorum programini sunan bi dr aytug vardi onun programiydi internetten bulabiliriz belki

internetten buldum canım, çok teşekkür ederim. İzleyip, öğrenelim bakalım...

Güzel anneler ve onlarin tatli minikleri bugun onbir ayin sultani Ramazanı Şerif basliyor herkese mutlu ramazanlar diliyorum
Ben bu sene oruç tutamicam ama esim icin sahura kadar uyumicam cunku yatarsam kalkamam.insallah zorlanmam.

Güzel anneler ve onlarin tatli minikleri bugun onbir ayin sultani Ramazanı Şerif basliyor herkese mutlu ramazanlar diliyorum
Ben bu sene oruç tutamicam ama esim icin sahura kadar uyumicam cunku yatarsam kalkamam.insallah zorlanmam.

Bende tutmayacağım ama bende eşim için kalkacağım birde işe gidiyorum o yüzden zor olacak sanırım ama eşim sen kalkma der büyük ihtimal..Gerçi ben kalkmasam da az yer ısıtmaz kendisi bakalım bir yolunu bulacağız artık.

Herkese hayırlı ramazanlar şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…