Hepimize hayırlı ramazanlar olsun inş. arkadaşlar biz bu yıl oruç tutamayacak gibiyiz sanki hem çok sıcak hem de çok uzun süre aç kalmak gerekiyor. Ramazandan sonra hazırlıklarımız daha da hızlanarak devam edecek gibi. Çok güzel bir duygu bebeklerimize birşeyler almak onu içinde hayal etmek ben açıkça hamile olunca dahada güçlü hissediyorum kendimi. Önceden çok üzüldüğü şeylere insanın üzülesi bile gelmiyor artık önem sıralamamız değişiyor gibi şimdiden oğlumu düşünüyorum.
Ya kızlar birşeyi yemeye başalyınca gözüm doyana kdar yemek geliyor içimden önce aç gibi hissediyorum sonra şişkinlikten kalkamıyorum birde pişmanlık tai kilo alırım vede sağlığımız bozuluyor ayaklarımız şişiyor falan sizlerdede oluyor mubazen yanımdakinden utanıyoum yedikten sonra ...
Kanalturkte geelik diyabetini anlatiyo adam arkadaslar
kızlar isim bulamadık Ahsen sadece var aklımızda başkada isim yok..zeynep ismini çok seviyordum onuda sülalede koymayan kalmadı şükür.siz bulabildiiniz mi isim?
Tüh ya kaçırdım sanırımÇok üzüldüm
Bende son 1-2 cumlesine yetisebildim canim sonrasinda gebelikte tiroide gecti...eskiden doktorum programini sunan bi dr aytug vardi onun programiydi internetten bulabiliriz belki
internetten buldum canım, çok teşekkür ederim. İzleyip, öğrenelim bakalım...
internetten buldum canım, çok teşekkür ederim. İzleyip, öğrenelim bakalım...
Güzel anneler ve onlarin tatli minikleri bugun onbir ayin sultani Ramazanı Şerif basliyor herkese mutlu ramazanlar diliyorum
Ben bu sene oruç tutamicam ama esim icin sahura kadar uyumicam cunku yatarsam kalkamam.insallah zorlanmam.
Kızlar bugün tatile giriyorum okul son oleyy:) haftasonu yazamayabilirim misafirim var. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüyorum
http://www.kanalturk.com.tr/haber/102112/-gebelik-diyabeti-
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Erol Bolu, "Gebelik ve tiroit hastalıkları" hakkında önemli bilgiler verdi.
izlemek isteyenler için....
Mesajını şimdi gördüm canım,adresi yazacaktım ki bulmuşsun :) Oldukça faydalı bilgiler verdi
Hayirli olsun canim :)iyiyiiz, yeni değilim ama yoğunluktan arada bir girebiliyorum foruma, bazen de girip okuyup çıkıyorum
İstanbuldanımm, ikinci bebeğimi bekliyorum, ilki 2,5 yaşında kız, ikinci de erkek olacak hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?