2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bugün çok yoğundum işyerinde okuyamadım. Şimdi baktım da oruç tutmaktan bahsetmişsiniz. Bence bebeklerimizi susuz bırakmayalım kızlar. Nasıl olsa o bizim borcumuz. Sonra tutarız borcumuzu inşallah. Ama ben bugün inanılmaz çok su içtim. Demek ki oruç tutsam çok fena olurum. Allahım tutanların da yardımcısı olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaderimiz ayniymis beni cok iyi anlamissin...ayrica yalnis yazmisim 25 kişi gelcek 35 yazmışım yalnis olmus

evet, illaki sana yardim ederler de yinede aksama kadar hazirlik sana dusuyor :) hayirlisi inasallah

iyi akşamlar kızlar ya ben size bişey sormak istiyorum ben şimdi ekim başı gibi doğum yapcam 23 yaşındayım ve 2015 için üniversite sınavına hazırlanıyorum var mı aranız da böyle olan sizce ev okul bebek aynı anda idare edilr mi çokı mu zor olur zaten kaznırsam okul açııldığında bebeğim 11 aylık olmuş olcak genç bi halam var o bakarım diyor kaynanamlarlada aynı apartmandayız sizce yapabilirmiyim ???

Kadir bey.agrisiz dogumu yapiyor ben kontrole gittigimde bir bayan yapacakti ama ben dondum goremedim tam merak ediyordum :)) benim 2.ci dogumum bilmiyorum belki isteye bilirim belki istemm ...ilk basta pek ilgilenmedigini zannettim ama dier doktrlara gore daha iyi ilgileniyor herseyi not olarak aliyor banada karne gibi bisey verdi ordan takip edip not aliyor :) boyle iste

Yaa sorma, ben de bugün fark ettim şişmeye başladıklarını. Yukarı uzatınca yine biraz normale dönüyorlar ama yere indirince sosis oluveriyorlar

ne mezunusun canım
benim 7. girişim bu yıl hem bıkmışlık hem bebiş akşama heryerim ayrı agrıyor Rabbim yardımcımız olsun

Ben hemşirelik mezunuyum sağlık meslek lisesine geçmek için uğraşıyorum sen ne mezunusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hepinize günaydın..bu sabah bacağıma 2 kez üstüste giren kramplarla uyandım nasıl bağırdıysam eşim aşkımm sancımı geldi diye bağırmaya başladı bunun üstüne bende hem ağlıyorum hem gülüyorum :))) ama hala bacağımın üstüne basamıyorum,10 gündür magnezyum tabletini ihmal etmiştim

çok şükür bu dediklerini yiyorum ama süt içemiyorum, onun yerine iki kase yoğurt yiyorum, az kaldı inşallah pazartesi oğluşumu görücez

eksik tahlilim vardı CRP ye bakılmamış, salı günü tekrar kan vericem bu arada TSHa da tekrar baktırayım diyorum,çok şükür iyi bir endokrin doktorum var her ay düzenli gidiyorum

inşallah doğduktan sonrada oğluşunu görürüz :)

Allah yardımcın olsun, hamileliği geçtim normalde o kadar kişiyi yemeğe çağıramam

Hayırlı sabahlar :))))))))))

Günaydın:)))

Bende ne zaman ilacımı ihmal etsem ( ki nerdeyse hiç ihmal etmiyorum) hemen bacağıma kramp giriyor ve dediğin gibi sonrasında üzerine basmak bile zor geliyor o yüzden hiç ihmal etme bence..Kocanda çok komikmiş yazık bizden çok panikler şu anda

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar...

Ohhh iyi eğlenceler coştur kızını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah konser hoşumuza gitti bir oynadı içerde miniğim:)
Bugün de okul son canım çok şükür tatil başlıyor sıcaklar da basmışken süper oldu artık yolu çekemiiyorum dün nefes alamadım otobüslerde ya

Rica ederim canım. Benim aklımda para miktarı hiç kalmaz ama yanılmıyorsam muayene 57 tl idi. Doğumu hiç sormadım ama 1500 civarıdır tahminimce.

Medical e göre bayağı uygunmuş. Ben bir dilek hanımı deneyim diyorum eşimle konuşayım ama yeri bayağı ters 21 km bana bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize.konuşuruz gene canım çok sağol

Dediğin gibi harikaydı akşam. Yok canım arena da değil bizim evin dibindeydi:) şaka gibi di mi. Belediye düzenlemiş ben de çok severim yeni türküyü. Kızım da sevdi herhalde akşam bayağı kıpırdandı içerde:)

Kızlar bugün tatile giriyorum okul son oleyy:) haftasonu yazamayabilirim misafirim var. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüyorum

din alimleri zorla oruç tutmanın(adetli,yken emzikliyken, hamileyken şeker hastası iken....),vücuda zarar verecek durumdayken oruç tutmanın sevap bir yana günah olduğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…