Canım gekenler yabanci degil annemler.ablam.yengem ((abimin esi yani)) kaynanamlar.eltim derken tabi bunların cocuklarida var hepsi 35 kisi ama bizimkiler bana is bırakmaz. Mutfağı bile temizleyip giderker bana ertesi gun evi silip supurmek ve toplamak kalıyo ama yemekti madayi hazirlamakti yinede yorulcam
Kaderimiz ayniymis beni cok iyi anlamissin...ayrica yalnis yazmisim 25 kişi gelcek 35 yazmışım yalnis olmus
Ben urfa in ilçesinde yaşıyorum zeki mile gittim fakat emin olamıyorum kadir yaman nası peki ben ağrısız doğum düşünüyorum seen ne düşünüyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar anneler ve tatlı kuzucuklar :)
sizleri çok özlüyorum iş yerinden k.k bakamıyorum , aklım hep sizdegeçmişi çok fazla okuyamadım umarım herkez iyidir
Benim ayaklarım şişmeye başladı , hatta şiştiçok üzülüyorum şirkette hep oturuyorum ama ayaklarım taburenin üzerinde
6 ayımı yeni doldurdum , daha 3 ayım var kısmetse şimdiden başlarsak Rabbim sonumu hayır ettsin AMİN
ne mezunusun canım
benim 7. girişim bu yıl hem bıkmışlık hem bebiş akşama heryerim ayrı agrıyor Rabbim yardımcımız olsun
Çok iyi beslenemezsen de en azından her sabah kahvaltınla beraber 1 haşlanmış yumurta, 2-3 ceviz,fındık ve badem yer bir bardak süt içersen çok yararını göreceğini düşünüyorum. Eğer işe gidiyorsan yanına kurutulmuş kayısı ve incir alırsan acıktığında yardımcı olur. Aslında sağlıklı beslenmek düşünülen kadar zor değil. Bazen biraz abartıldığını düşünüyorum. Yavrunla ilgili güzel haberleri bekliyoruz:))
Tamam canım ilacını kullan 5 Temmuz'da sorarsın bi daha ne zaman kan veriş baktırayım diye. 75lik yeter büyük ihtimal ama yine de şansa bırakma işini. Kanda tekrar baktır bi süre sonra.
Kızlar oğluşum çok sevindi bizi beğenmenize :)) teşekkür ederiz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım gekenler yabanci degil annemler.ablam.yengem ((abimin esi yani)) kaynanamlar.eltim derken tabi bunların cocuklarida var hepsi 35 kisi ama bizimkiler bana is bırakmaz. Mutfağı bile temizleyip giderker bana ertesi gun evi silip supurmek ve toplamak kalıyo ama yemekti madayi hazirlamakti yinede yorulcam
Hayırlı sabahlar :))))))))))
kızlar hepinize günaydın..bu sabah bacağıma 2 kez üstüste giren kramplarla uyandım nasıl bağırdıysam eşim aşkımm sancımı geldi diye bağırmaya başladı bunun üstüne bende hem ağlıyorum hem gülüyorum :))) ama hala bacağımın üstüne basamıyorum,10 gündür magnezyum tabletini ihmal etmiştim
Ohhh iyi eğlenceler coştur kızını
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederim canım. Benim aklımda para miktarı hiç kalmaz ama yanılmıyorsam muayene 57 tl idi. Doğumu hiç sormadım ama 1500 civarıdır tahminimce.
Heeeey harika. Geçen yaz çim konserlerinde dinlemiştik havagazı fabrikasında. Harikaydı Deryacığım, büyülenmiştim, nefesine sağlık onun. Sonra da Urla'da dinlemiştik, özledim performansını. Nerede konser Arena'da mı? İyi eğlenceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?