2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Mrb ben ..academi hospitol da kadir yaman var ona gidiyorum..bir ara dehistirdim salih zeki ye gittim sonra tekrar kadir beye gittim ..peki siz hangisine gidiyorsunuz.?

Ben urfa in ilçesinde yaşıyorum zeki mile gittim fakat emin olamıyorum kadir yaman nası peki ben ağrısız doğum düşünüyorum seen ne düşünüyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar evinizin temizligini nasil yapiyorsunuz ben artik cok zorlanıyorum. İki odayi supurup
10 dakika dinleniyorum sonra kaldığım yerden devam ediyorum.pazar gunude esimle derin temizlik yapıcaz
Haftayada iftara 25 kisiyi birden alicam bakalim nasil olcak siz de durumlar nasıl:26::26:

25+4 günlükken 1 kg :)

Kızlar iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyorsunuz??havalar baya ısındı die ben dolaba koydum.

Doğru bir tespit aslında, hiç düşünmemiştim ama bir sürü var hepsini nasıl koyacam:\ haftaya doktoruma bir sorayım bakayım bunu da.
Bu arada ben hala göbekten yapıyorum ama göbekler gerildikçe daha çok acıyor birde bebeğe zarar vermeyim diye iğne yarım sokıyorum artık, doktorum bebeğe ulaşması imkansız demişti ama yine de içime sinmiyor işte şimdilik idare ediyoruz ama bakalım. Siz bacaktan mı yapıyorsunuz? Ben bacağa geçmeye korkuyorum ya kas dokusuna falan gelir, morarır ağrır diye...:18:

ben herhangi bir sıkıntı çekmiyorum çok şükür rutin işlerimin hepsini yapıyorum şuan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik 3 kilo aldım inşallah hep böyle giderim

vitamini falan ihmal mi ediyon acaba demir hapını benim doktorum mutlaka portakal suyuyla iç yoksa bir işe yaramaz halsiz olursun demişti sizde buna dikkat ediyormusunuz?

kızlar bgn başıma ne geldi.. bu hafta nedense sabahları servise hep koştura koştura yetşiyorum, halbuki hep aynı saatte uyanıyorm, sıcakalrdan heralde hemen ayılamyrm yavaş hareket ediyorm bide yumurta kaynat, çantaya meyve at fln derken zaman geçip gidiyor, koşmamam gerekmesine rağmen insanlara ayıp olmasn diye servisin peşnden koşturuorm ki max 1 dakika beklettm smdiye kdr.. bgn servsteki erkeklerden biri niye bekliorz ki diye söylenmiş ( normalde servis kmseyi beklemez diye kural var ya, kişiler 5 dak öncesinde durakta olmalı) ama insanlık hali işte oluyor bazen.. söylendiği yetmiyormş gibi bide gidip şikayet etmiş beni bu adam hep geç kalıomuşum diye.. normalde hç takmam böyle şeyleri sinir olur söylenır geçerm, duyunca bi içerledim.. hayır hamile olmasam da böyle bşy söyleseler neyse, halimi de görüyorlar, alttan alacaklarına nasıl davranıyorlar, oturdm ağladm sinirimden.. düşüncesz mahluklar, inşallah aynı şekilde bir sevdklerinin başına da böyle bişey gelir de o zaman anlarlar ne zor bir durum, sabah sabah bebeğimle üzdüler beni insanlar ne kdr gaddar onu anladm bikez daha..

İnsanlar ne kadar anlayışsız ya hamilesin sonuçta biraz daha faxla anlayış gödterebilirler kimsede sabır kalmadı sen hiç üzme bunun gibi mal insanlar yüzünden bebeğimiİ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canım çok sağol. 28. haftaya kadar 2 kontrolüm daha var benim inş bir kere gidip tanışayım istiyorum kısmetse. canım muayene ücreti ne kadar bu arada? doğum fiyatlarından da haberin var mı?

Rica ederim canım. Benim aklımda para miktarı hiç kalmaz ama yanılmıyorsam muayene 57 tl idi. Doğumu hiç sormadım ama 1500 civarıdır tahminimce.

ben herhangi bir sıkıntı çekmiyorum çok şükür rutin işlerimin hepsini yapıyorum şuan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik 3 kilo aldım inşallah hep böyle giderim

Oyy maşallah sana ama benim evi dağıtan iki cocugum var hemen hemen hergun supuruyor bende 5 kilo aldim 6 ya dayanmak uzereyim cocuklarin karnini doyur. yemek yap ev isi derken pilim bitiyor.gece yataga girdigimde ohh Rabbim sana şükürler olsun diyorum...
Ama cocuklarimin cani sag olsun ben cekerim

ne mezunusun canım
benim 7. girişim bu yıl hem bıkmışlık hem bebiş akşama heryerim ayrı agrıyor Rabbim yardımcımız olsun

aynen takmym dedm ama niyeyse bi ağlayasm geldi anlatamam

Kızlar yeni türkü konserindeyiz kızımla:)

Heeeey harika. Geçen yaz çim konserlerinde dinlemiştik havagazı fabrikasında. Harikaydı Deryacığım, büyülenmiştim, nefesine sağlık onun. Sonra da Urla'da dinlemiştik, özledim performansını. Nerede konser Arena'da mı? İyi eğlenceler.

Kıyamam sana da bebeğine de annesiii, sıkma canını. Erkek milleti böyle odun işte. Zaman zaman eşlerimiz bile canımızı sıkıyorken yabancıların yaptıkları hiiiiiç sıkmasın canını. Benim de işyerinde bir arkadaşım 2 kez sıktı canımı. Sonra hatasını anlamış, üzülmüş ki geldi özür diledi. Ama kaç gün rüyalarıma girdi olay, sinirlerimi bozdu. Bizim bu annelik hormonlarından biraz adamlara da enjekte edilmeli, o zaman belki anlarlar hislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…