Mrb ben ..academi hospitol da kadir yaman var ona gidiyorum..bir ara dehistirdim salih zeki ye gittim sonra tekrar kadir beye gittim ..peki siz hangisine gidiyorsunuz.?
Bebeğimle 27. Haftamızdayız:))
Eki Görüntüle 1169881
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebeğimle 27. Haftamızdayız:))
Eki Görüntüle 1169881
İnşallah teyzesi, kardeşine selam söylüyor tekmeleryle oğluşum:))) sizinde az kalmış
Maşallah canımçok nazlı oluyorlar yüzlerini zor gösteriyorlar minikler. Bi doğsunlar yüzlerini kapattıkları parmaklarını çubuk kraker gibi çıtır çıtır yicem:))) kaçıncı haftada 1 kg oldu miniğin canım. Bizimkini merak ediyorum da:))))
Kızlar iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyorsunuz??havalar baya ısındı die ben dolaba koydum.
Arkadaşlar evinizin temizligini nasil yapiyorsunuz ben artik cok zorlanıyorum. İki odayi supurup
10 dakika dinleniyorum sonra kaldığım yerden devam ediyorum.pazar gunude esimle derin temizlik yapıcaz
Haftayada iftara 25 kisiyi birden alicam bakalim nasil olcak siz de durumlar nasıl:26::26:
merhaba annisler :) her akşam düzenli olarak okuyorum ama yazamıyorum. size birşey sormak istiyorum.23 haftalık hamileyim.normalde en enerjik olmamız gereken zaman diliminde benim kolumu kaldıracak halim yok.normal mi sizce aranizda bole olan var mi?haftaya kontrolumuz ve şeker yuklememiz var bakalım ins.hayirlisiyla atlatiriz .o zaman dr a sorucam ama o zamana kadar size sormak istedim...
Kızlar yeni türkü konserindeyiz kızımla:)
İnsanlar ne kadar anlayışsız ya hamilesin sonuçta biraz daha faxla anlayış gödterebilirler kimsede sabır kalmadı sen hiç üzme bunun gibi mal insanlar yüzünden bebeğimiİkızlar bgn başıma ne geldi.. bu hafta nedense sabahları servise hep koştura koştura yetşiyorum, halbuki hep aynı saatte uyanıyorm, sıcakalrdan heralde hemen ayılamyrm yavaş hareket ediyorm bide yumurta kaynat, çantaya meyve at fln derken zaman geçip gidiyor, koşmamam gerekmesine rağmen insanlara ayıp olmasn diye servisin peşnden koşturuorm ki max 1 dakika beklettm smdiye kdr.. bgn servsteki erkeklerden biri niye bekliorz ki diye söylenmiş ( normalde servis kmseyi beklemez diye kural var ya, kişiler 5 dak öncesinde durakta olmalı) ama insanlık hali işte oluyor bazen.. söylendiği yetmiyormş gibi bide gidip şikayet etmiş beni bu adam hep geç kalıomuşum diye.. normalde hç takmam böyle şeyleri sinir olur söylenır geçerm, duyunca bi içerledim.. hayır hamile olmasam da böyle bşy söyleseler neyse, halimi de görüyorlar, alttan alacaklarına nasıl davranıyorlar, oturdm ağladm sinirimden.. düşüncesz mahluklar, inşallah aynı şekilde bir sevdklerinin başına da böyle bişey gelir de o zaman anlarlar ne zor bir durum, sabah sabah bebeğimle üzdüler beniinsanlar ne kdr gaddar onu anladm bikez daha..
İlacın dozunu artırır sorun olmaz canım merak etme:)
Tamam canım çok sağol. 28. haftaya kadar 2 kontrolüm daha var benim inş bir kere gidip tanışayım istiyorum kısmetse. canım muayene ücreti ne kadar bu arada? doğum fiyatlarından da haberin var mı?
ben herhangi bir sıkıntı çekmiyorum çok şükür rutin işlerimin hepsini yapıyorum şuan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum şimdilik 3 kilo aldım inşallah hep böyle giderim
ne mezunusun canımAaa yalnız degilmisim bende kpss ye hazırlanan lardanim çok zor oluyo karninda kipir kipir bebis le inşallah bebeklerimiz bize uğur getirir ve atanıriz. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsanlar ne kadar anlayışsız ya hamilesin sonuçta biraz daha faxla anlayış gödterebilirler kimsede sabır kalmadı sen hiç üzme bunun gibi mal insanlar yüzünden bebeğimiİ
Kızlar yeni türkü konserindeyiz kızımla:)
kızlar bgn başıma ne geldi.. bu hafta nedense sabahları servise hep koştura koştura yetşiyorum, halbuki hep aynı saatte uyanıyorm, sıcakalrdan heralde hemen ayılamyrm yavaş hareket ediyorm bide yumurta kaynat, çantaya meyve at fln derken zaman geçip gidiyor, koşmamam gerekmesine rağmen insanlara ayıp olmasn diye servisin peşnden koşturuorm ki max 1 dakika beklettm smdiye kdr.. bgn servsteki erkeklerden biri niye bekliorz ki diye söylenmiş ( normalde servis kmseyi beklemez diye kural var ya, kişiler 5 dak öncesinde durakta olmalı) ama insanlık hali işte oluyor bazen.. söylendiği yetmiyormş gibi bide gidip şikayet etmiş beni bu adam hep geç kalıomuşum diye.. normalde hç takmam böyle şeyleri sinir olur söylenır geçerm, duyunca bi içerledim.. hayır hamile olmasam da böyle bşy söyleseler neyse, halimi de görüyorlar, alttan alacaklarına nasıl davranıyorlar, oturdm ağladm sinirimden.. düşüncesz mahluklar, inşallah aynı şekilde bir sevdklerinin başına da böyle bişey gelir de o zaman anlarlar ne zor bir durum, sabah sabah bebeğimle üzdüler beniinsanlar ne kdr gaddar onu anladm bikez daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?