canım ben tatlıyı normalde de sevmezdim şimdi bir de sıcakta hiç canım istemiyor.Dün güllaç yaptım .eşim çok beğendi ama ben küçük bir dilim yiyebildim. bugün komşularıma dağıtırım artık .hala iştahım çok açılmadı.Bekliyorum inş.fırtına öncesi sessizlik değildir:)
Hehehe firtina oncesi sessizlige cok guldum:)) walla bnde bugun yaptim gullaç sabirsizlikla aksam olmasini bekliyorum yemek icin:)
Güllaç mııııı, bayılırımmm... Kızlar benim yerime pide de yiyin lütfen :)Bana yasak,fırsatınız varken küçük de olsa alın mutlaka :)
Hehehe firtina oncesi sessizlige cok guldum:)) walla bnde bugun yaptim gullaç sabirsizlikla aksam olmasini bekliyorum yemek icin:)
ben dün hayatımda ilk defa yaptım .ne kadar basitmiş .Afiyet olsun canım şimdiden zaten sütlü bir tatlı kalsiyum,protein ,cevizden dolayı omega 3 hepsi var.Şifa niyetine ye.
Güllaç mııııı, bayılırımmm... Kızlar benim yerime pide de yiyin lütfen :)Bana yasak,fırsatınız varken küçük de olsa alın mutlaka :)
Ahh kuzucum yaa canini mi cektirdikk cok ozurr dilerimmpideyi bnde cok severim ama hamileliin basindan beri hic beyaz ekmek yemedim gecen gun alisveris yparken aldik pide esim icin bnde ucundan azicik yedim bi biraksam kendimi hepsini bitirebilirim
teşekkür ederim kızlar hepinize evet 1 er tane...
ben dün hayatımda ilk defa yaptım .ne kadar basitmiş .Afiyet olsun canım şimdiden zaten sütlü bir tatlı kalsiyum,protein ,cevizden dolayı omega 3 hepsi var.Şifa niyetine ye.
Ayy saol tatlim ama bende hayatimda ilk defa bugun yaptim insallah guzel olmstur:)
Canım başlarda bende çok üzüldüm,dün işe başladım ve açıkçası psikolojim açısından baya iyi geldi.1-2 gündür toparladım yani kendimi.Dediğin gibi sorun üst üste gelmesi oldu ama dediğin gibi inşallah bu günleri unutacağız canım.
Tatlım kız anneleri çok nazlı bu kesin ama onlar bilmiyorlarki bizim oğullarımız çok yakışıklı olacak :)Biz işi güzellikle halletmek istedik ama kız anneleri vermediler kızları.O zaman oğullarımız direkt kızlarını tavlarlar ve kızları koşa koşa gelir :)Biz herşey usulünce olsun istedik ama kendileri bilir :)))
Valla şekerli bir şey yersem bebeğime birşey olur korkusuyla öyle bir duruyor ki insan tatlı yemeden :) Sadece bu gerçeği kabullenmesi zor oluyor.Diyetisyen anlatırken ben ağladım desem :)Sinirlerim bozulmuş o yasak diyor ben ağlıyorum, bu yasak diyor ben ağlıyorum :) Ama 1 haftadır ağzıma tatlı,hamur işi vs. hiçbir şey koymadım korkudan :)
Aslından bende toplamda 5 kilo almıştım ama dediğin gibi fit olacağım.Ama şimdi sorsan fitlik mi yoksa çikolatalı pasta mı diye :)))Tabiki pastaaa :))Doğumdan sonra hastaneden çıkıp eve giderken tüm istediklerimi alarak eve döneceğim :))pastalar,tatlılar,mantılar :))
Haklısın bu akşam başlayım kremime...
yasaklar tatlı geliyor insana bir de senin yasakların gerçekten tatlı:) neyse dayanacağız artık az kaldı.
Bu kız anneleri konusunda haklısın ben de üstelemem artık ,iyilikle istedik olmadı.Hayır yarın oğlum kerem bursin misali havuzlardan çıkınca kızları havlu vermek için yarışmasın ya da evimize kadar takip etmesin .Bu günleri göreceğiz biliyorum :)biraz korkutalım onları:)
Ahh kuzucum yaa canini mi cektirdikk cok ozurr dilerimmpideyi bnde cok severim ama hamileliin basindan beri hic beyaz ekmek yemedim gecen gun alisveris yparken aldik pide esim icin bnde ucundan azicik yedim bi biraksam kendimi hepsini bitirebilirim
Yok canım ne özürü, siz yedikçe ben mutlu olurum.Bu geçici bir süreç, 3 ay sonra bende yiyeceğim :) Sakın hepsini yeme pidenin sonra benim gibi yasaklanır sana da :) Azıcık yemen yeterli :)
işten pek vakit bulamıyordum canım .Ama artık yaz dönemine girdik o yüzden biraz duruldu .Artık girerim hep. Sorma erkek olmasına biraz içerlemiştim ama :) asıl ameliyat olmasına çok üzüldüm neyse ki durumu iyi bebeğin de onun da .geçenlerde girip geçmişi okudum yazacaktım ama mesai bitti. akşamları da yürüyüş yemek derken çok yoruluyorum yatıyorum hemen.
Çanta modellerine bakıp alırız artık :)
Bizde de araba yok. Yolsa tutarsa hemen taksi çevrilir artık yapacak bi şey yok:) Ama inşallah hastanelerimize uzak yerde sancı tutmaz.
Kayınvalidemlerin 30 yıldır bebek kıyafeti almadıkları için fiyatlardan haberdar olduklarını zannetmiyorum. Civile gidicez ve pahalı şeyleri onlara aldırıcam. Kıyafetlerini falan biz alırız.. Hepsini alamazlar, az para mı a'dan z'ye bebek eşyaları.. Yardımcı olmaları lazım ama işte anlayış yoksa zor... Senin kayınvalidenlerin de ceplerinde akrep var herhalde canım. İnsan bi lafını da mı etmez.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yeni bi hayat kuruyoruz, bambaşka bir dünya. Bunu yapmak kolay mı..
Geçen gün geçmiş olsun mesajını gördüm canım, çok teşekkür ederim.Çok şükür bedenen iyiyim ama sanırım ruhen deliliğin sınırındayım :))
Ben doğumdan sonra kokoreç, midye dolma,kalamar yemeyi hayal ederken, normal yiyecekler bile rejimden dolayı hayal oldu :) Ameliyat desen ayrı mesele.Artık göbeğim çatlamasın diye krem de sürmüyorum, zaten ameliyat izlerinden mayın tarlasına döndü,çatlak izi olsa ne olur :))
Kızlar 2 gündür ağlıyorum şekerim çıktı 50 gr yükleme 173 çıktı. Perşembe yada cuma 100 lük yaptırcam... Diyabet olunca ciğer gelişimi geriden geliyormuş erken doğarsa sıkıntı olursa diye korkuyorum yarın 25 haftalık olcaz. Kabızlıktı oydu buydu derken birde bu moralim alt üst... Allah gvn sabır versin bir yavrusu varmış ona uzun ömür versin...
Canım ya :)) bende diyorumki hep doğumdan sonra evde 1demlik demli bir çay ve bana en büyük kavonazda nutellayı hazır edin bide bebeğimi karşıma koyun ve çıkın odadan:)))
Kızlar tşk ederim ben aylardır yatıyorum kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün, bide haftada bir iğnem var, 1,5 aydır hemoroid kabızlıktan çektiğimi anlatamam şimdi yatarak şeker tansiyon kontrolü istediğini yiyememek psikolojim bozuldu bebeğe bişey olcak diye...
cool bize vicdan azabı çektirme.Güllaç dediğin nedir yufkalı süt hiç canın çekmesin ramazan pidelerinin de eski tadı yok.Bir geçen seneki pide değiller :)Bir şey kaçırmıyorsun seneye hepsini yersin inş.
Canım ya :)) bende diyorumki hep doğumdan sonra evde 1demlik demli bir çay ve bana en büyük kavonazda nutellayı hazır edin bide bebeğimi karşıma koyun ve çıkın odadan:)))
Hahahaaa:))) Ben de doğumdan sonra bebeği eşime verip keyfime bakacağım.9 aydır herşeyden mahrum kalan benim,görevim tamamlandı, alın bebek burada şimdi sıra sizde diyeceğim :))
iradene hayran kaldim ben de hic beyaz ekmek yemiyordum. ama pide olayi bitirdi :) hic kasmiyorum kendimi bu siralar zaten eskisi kadar abarti bir istahim yok. gullac bende yaptim herkes bayildi. ben sutune 2 paket vanilya ve bi yumruk tereyagi da attim tavsiye ederim daha bi lezzetli oldu ve her kata ceviz findik badem hindistan cevizi serptim.yemeyeni doverlercok basit ve ferah bir tatli...
Merhabalar hepinize yeniden. Sabah gercekten yanımda oldunuz bana destek verdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi doktor randevumuzdan geliyoruz. Inanılmaz gğzeldi hersey. Kızım elini yanağına dayamış, ağzını da 5 karış açmış bize poz veriyordu :)) kızımın gülümsemesi beni kendime getirdi. Doktorumuz bile şaşırdı kaldı dedi inanmıyorum resmen gülümseyerek poz veriyor dedi :)) iyiki var iyiki benimle. Bana hayat veriyor bazen düşünüyorum annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş ve bu duyguyu yaşabildiğim için inanılmaz mutluyum ve gergin Rabb'ime şükrediyorum. Neyse, biliyorsunuz belki bizim sat tarihine gore doğumumuz 25 Eylül. Ama en başından beri biz hep 1 hafta onden gidiyoruz. Boyumuz 1 hafta onden gitmemize rağmen yine uzun uzunmuş. Doktorum kilosuna göre uzun boylu olacak dedi. 38,5 cm boyundayız şuan için. Kilomuz da 1200 gram olmuş. Doktorum boyle giderse doğumda bebeğin 3400 gramın altına düşmez dedi. Onun dışında dün yürüyüş yaparken birden şiddetli bir kasık ağrısı başladı bende hemen eve geçip yattım. Doktor bu haftandan sonra olabilir şeyler bunlar dedi. Yarım saatten uzun sürerse şiddetli ağrılar mutlaka hastaneye gelmelisin dedi. Suyun çok iyi dedi. Plesantanın duruşu bebeğin eşi falan hersey yine yerindeymiş. Bol bol su iç ve protein yemeyi ihmal etme dedi. Bebek proteini gidalarda sanırım daha iyi toparluyormus. Ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Artık randevularımız 3 haftaya indi. Bu da benim gülümseyen kızım :))
Eki Görüntüle 1174261
Canım tam yerine geldin, burada ben dahil birçok arkadaşımız kan sulandırıcı iğne yapıyor, benimde haftada bir iğnem var ve benim de şeker sorunum çıktı bir hafta sonra günde 4 kez parmaktan şeker ölçümü yapacağım.Unutmadan 15 gün önce de apandistim patlamak üzereyken ameliyat oldun :) Sanırım kendini şimdi daha iyi hissedersin,yalnız değilsin. Bakma benim güldüğüme, delirme sınırına gelince insen gülermiş :))
cool bize vicdan azabı çektirme.Güllaç dediğin nedir yufkalı süt hiç canın çekmesin ramazan pidelerinin de eski tadı yok.Bir geçen seneki pide değiller :)Bir şey kaçırmıyorsun seneye hepsini yersin inş.
hahahaaa:)) Öyle bir anlattın ki,ikisinden de soğudum resmen :) Yulaflı süt mü dedin,ıyyyğğ :)
Yaacanimnyemin ederim sen bana iyi geliyosunn yaa cok guluyorum yazdiklarini okuyunca yani ne biliyim kotu seyler yaziyosun ama onlari o kdr komik bi dille anlatiyosun ki gulumsememek elde diil canim benim iyi ki varsin:)
iradene hayran kaldim ben de hic beyaz ekmek yemiyordum. ama pide olayi bitirdi :) hic kasmiyorum kendimi bu siralar zaten eskisi kadar abarti bir istahim yok. gullac bende yaptim herkes bayildi. ben sutune 2 paket vanilya ve bi yumruk tereyagi da attim tavsiye ederim daha bi lezzetli oldu ve her kata ceviz findik badem hindistan cevizi serptim.yemeyeni doverlercok basit ve ferah bir tatli...
Simla sütlü yulaf denince canımız istemiyor ama seninki gibi tarif olunca bizimki de can,lütfen :))
Tatliya hayir diyemiyorumm bari pideye diyim be canim:)) off ne anlattin oylee yaa bi tepsi yenir simdii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?