2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kızlar tşk ederim ben aylardır yatıyorum kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün, bide haftada bir iğnem var, 1,5 aydır hemoroid kabızlıktan çektiğimi anlatamam şimdi yatarak şeker tansiyon kontrolü istediğini yiyememek psikolojim bozuldu bebeğe bişey olcak diye...

Bekleriz canım , foto da ekle en son manken gibiydin :) Bakalım ne durumdasın . Cool iyileşti çok şükür , bebişide zamanını bekleyecek inşallah :)

Benim hastane kozyatağında , bir yolu bulunur artık :) k.v birlikte mi gideceksiniz civile alırlar o zaman da zevkine karışmasınlar
Biz söylüyoruz her şey ne kadar pahalıymış diye zorlandığımızı anlıyorlar ama hiiçç oralı değiller . Sizde pahalı şeyler almayın dedi bitti işte
Bıktım artık onlardan , düşünce olacak ne yapayım Rabbim eşime sağlık sıhat versin Amin

Canım göbeğini takma düzelir hepsi geçer , Rabbim ağlık versin

Üzülme canım , ikincide iyi çıkar inşallah

Canım tam yerine geldin, burada ben dahil birçok arkadaşımız kan sulandırıcı iğne yapıyor, benimde haftada bir iğnem var ve benim de şeker sorunum çıktı bir hafta sonra günde 4 kez parmaktan şeker ölçümü yapacağım.Unutmadan 15 gün önce de apandistim patlamak üzereyken ameliyat oldun :) Sanırım kendini şimdi daha iyi hissedersin,yalnız değilsin. Bakma benim güldüğüme, delirme sınırına gelince insen gülermiş :))

Maşallah canım ya çok tatlı resmen poz vermiş :)) koca kız oldu artık annesi:))

Yaacanimnyemin ederim sen bana iyi geliyosunn yaa cok guluyorum yazdiklarini okuyunca yani ne biliyim kotu seyler yaziyosun ama onlari o kdr komik bi dille anlatiyosun ki gulumsememek elde diil canim benim iyi ki varsin:)

Yaacanimnyemin ederim sen bana iyi geliyosunn yaa cok guluyorum yazdiklarini okuyunca yani ne biliyim kotu seyler yaziyosun ama onlari o kdr komik bi dille anlatiyosun ki gulumsememek elde diil canim benim iyi ki varsin:)

CAnım benim sende iyiki varsın, kötü şeylere alışınca artık komik tarafından bakmaya çalışıyorum,yoksa cidden delireceğim :)) Unutma sen benim kader arkadaşımsın,ilk iğneyi senden öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…