CAnım benim sende iyiki varsın, kötü şeylere alışınca artık komik tarafından bakmaya çalışıyorum,yoksa cidden delireceğim :)) Unutma sen benim kader arkadaşımsın,ilk iğneyi senden öğrendim :)
Simla sütlü yulaf denince canımız istemiyor ama seninki gibi tarif olunca bizimki de can,lütfen :))
Off dimi yaa ne gunler gectii ilk ignelerimizzz:) simla da hakkatenn öldürdü simdi hepimizi yaa o nasil bi tarif oylee:)
iradene hayran kaldim ben de hic beyaz ekmek yemiyordum. ama pide olayi bitirdi :) hic kasmiyorum kendimi bu siralar zaten eskisi kadar abarti bir istahim yok. gullac bende yaptim herkes bayildi. ben sutune 2 paket vanilya ve bi yumruk tereyagi da attim tavsiye ederim daha bi lezzetli oldu ve her kata ceviz findik badem hindistan cevizi serptim.yemeyeni doverlercok basit ve ferah bir tatli...
Tarifi biraz daha detaylı yazar mısın bende yapıcam :)
Ama yiyemeyen arkadaşların canı çeker mi acaba ?
Off dimi yaa ne gunler gectii ilk ignelerimizzz:) simla da hakkatenn öldürdü simdi hepimizi yaa o nasil bi tarif oylee:)
Evet ilk iğneler unutulmaz :)Bu hafta ssk doktoruna gidip son 3 aylık iğnemi yazdıracağım :) Artık geri sayıma geçtik canım.
Bu arada artık kolumdan iğne oluyorum ve eşim yapıyor.İşin kötü tarafı, eşimin hoşuna gitti bu durum,büyük bir ciddiyetle iğneyi,pamuğu getiriyor, kolumu siliyor falan.Hatta dün sen rahatsız olma yat ben sen yatarken de yapabilirim diyor :))) İğneyi vermiyor bana geri, hergün yapmak istiyor ya :))
Tarifi biraz daha detaylı yazar mısın bende yapıcam :)
Ama yiyemeyen arkadaşların canı çeker mi acaba ?
Yok yok canımız çekmez, sen böyle dedin ya, Simla artık resim de koyar :)))
Bekleriz canım , foto da ekle en son manken gibiydin :) Bakalım ne durumdasın . Cool iyileşti çok şükür , bebişide zamanını bekleyecek inşallah :)
prenses beni çok gaza getirdin :) en kısa zamanda koyarım ama o mankenlikten eser yok şimdi :)
Yok yok canımız çekmez, sen böyle dedin ya, Simla artık resim de koyar :)))
Ya sen beni çok güldürüyor sun :))) Ama ne yapayım o kadar güzel anlattı ki evde olsam hemen yapıcam , çok canım çekti
Sen bir dilim ye bence , oğluşun da istiyordur . Simla foto koyarsa ben izin alıp eve gidicem
Ben okudum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iradene hayran kaldim ben de hic beyaz ekmek yemiyordum. ama pide olayi bitirdi :) hic kasmiyorum kendimi bu siralar zaten eskisi kadar abarti bir istahim yok. gullac bende yaptim herkes bayildi. ben sutune 2 paket vanilya ve bi yumruk tereyagi da attim tavsiye ederim daha bi lezzetli oldu ve her kata ceviz findik badem hindistan cevizi serptim.yemeyeni doverlercok basit ve ferah bir tatli...
Bende sütüne gülsuyu koydum ama tereyağıyla da denerim,hindistan cevizi ve ve ceviz de koydum.bir de şekerini az koydum bilerek olması gerekenden güzel oldu bir dahaki sefere bende her kata koyacağım böyle az geldi gözüme bende üstüne koydum baya bir de dövülmüş antep fıstığı ile süsledim.Hay maş.Gülloğlunun akrabasıyız resmen :)
Ya sen beni çok güldürüyor sun :))) Ama ne yapayım o kadar güzel anlattı ki evde olsam hemen yapıcam , çok canım çekti
Sen bir dilim ye bence , oğluşun da istiyordur . Simla foto koyarsa ben izin alıp eve gidicem
Oğluşumun her istediğini yesem bu şeker sorunyla sanırım bebek 5 kilo doğar :))Ondan sonra obeziteyle mücadele :)) Takılıyorum ben canım,sen al tarifini, gönlünce ye, bebeğine yarasın...
Evet ilk iğneler unutulmaz :)Bu hafta ssk doktoruna gidip son 3 aylık iğnemi yazdıracağım :) Artık geri sayıma geçtik canım.
Bu arada artık kolumdan iğne oluyorum ve eşim yapıyor.İşin kötü tarafı, eşimin hoşuna gitti bu durum,büyük bir ciddiyetle iğneyi,pamuğu getiriyor, kolumu siliyor falan.Hatta dün sen rahatsız olma yat ben sen yatarken de yapabilirim diyor :))) İğneyi vermiyor bana geri, hergün yapmak istiyor ya :))
Hahahah esinde alemmis artik dogumdan sora da bi sure igneye dvam edicez 30-45 gun kdr flan hetalde birak o yapsin bari de iice hevesini alsin:)
Bnde koldan denemek istiyorum ama gobek o kdr ii gidiyo ki suan masallah kola gecip durduk yere stres ypmak istemiyorum ama cok da merak ediyorum aciyip acimayacagini:)
Ben okudum arkadasim...Allahim hepinize hayirli evlat nasip etsin insallah...
Hahahah esinde alemmis artik dogumdan sora da bi sure igneye dvam edicez 30-45 gun kdr flan hetalde birak o yapsin bari de iice hevesini alsin:)
Bnde koldan denemek istiyorum ama gobek o kdr ii gidiyo ki suan masallah kola gecip durduk yere stres ypmak istemiyorum ama cok da merak ediyorum aciyip acimayacagini:)
Doğumdan sonra iğneye devam edeceğimizi bilmiyordum...Ya iğneyi başkası yapınca tedirgin oluyorum :) Bu arada stres yapmakta haklısın canım,ilkinde bende çok korktum ama şimdi daha bile iyi diyebilirim.İğne kola hemen giriyor.Aşı gibi düşün,aslında koldan iğne diğerlerine göre daha alışık olduğumuz birşey...
Bende sütüne gülsuyu koydum ama tereyağıyla da denerim,hindistan cevizi ve ve ceviz de koydum.bir de şekerini az koydum bilerek olması gerekenden güzel oldu bir dahaki sefere bende her kata koyacağım böyle az geldi gözüme bende üstüne koydum baya bir de dövülmüş antep fıstığı ile süsledim.Hay maş.Gülloğlunun akrabasıyız resmen :)
Sus sus coolun canı çekiyor
Merhabalar hepinize yeniden. Sabah gercekten yanımda oldunuz bana destek verdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi doktor randevumuzdan geliyoruz. Inanılmaz gğzeldi hersey. Kızım elini yanağına dayamış, ağzını da 5 karış açmış bize poz veriyordu :)) kızımın gülümsemesi beni kendime getirdi. Doktorumuz bile şaşırdı kaldı dedi inanmıyorum resmen gülümseyerek poz veriyor dedi :)) iyiki var iyiki benimle. Bana hayat veriyor bazen düşünüyorum annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş ve bu duyguyu yaşabildiğim için inanılmaz mutluyum ve gergin Rabb'ime şükrediyorum. Neyse, biliyorsunuz belki bizim sat tarihine gore doğumumuz 25 Eylül. Ama en başından beri biz hep 1 hafta onden gidiyoruz. Boyumuz 1 hafta onden gitmemize rağmen yine uzun uzunmuş. Doktorum kilosuna göre uzun boylu olacak dedi. 38,5 cm boyundayız şuan için. Kilomuz da 1200 gram olmuş. Doktorum boyle giderse doğumda bebeğin 3400 gramın altına düşmez dedi. Onun dışında dün yürüyüş yaparken birden şiddetli bir kasık ağrısı başladı bende hemen eve geçip yattım. Doktor bu haftandan sonra olabilir şeyler bunlar dedi. Yarım saatten uzun sürerse şiddetli ağrılar mutlaka hastaneye gelmelisin dedi. Suyun çok iyi dedi. Plesantanın duruşu bebeğin eşi falan hersey yine yerindeymiş. Bol bol su iç ve protein yemeyi ihmal etme dedi. Bebek proteini gidalarda sanırım daha iyi toparluyormus. Ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Artık randevularımız 3 haftaya indi. Bu da benim gülümseyen kızım :))
Eki Görüntüle 1174261
Oğluşumun her istediğini yesem bu şeker sorunyla sanırım bebek 5 kilo doğar :))Ondan sonra obeziteyle mücadele :)) Takılıyorum ben canım,sen al tarifini, gönlünce ye, bebeğine yarasın...
Afiyet olsun kızlarSus sus coolun canı çekiyorgüllacı sevmeyen benim bile canım çekti
Sus sus coolun canı çekiyor
Akşam herkesin evinde güllaç partisi yapılacak anlaşılan :)) Hiç sus sus deme hepsini duyuyorum :)) NApalım benim güllacım da karnımda :) Hepinize afiyet olsun arkadaşlarım ama çok yemeyin,yoksa rejim yapmak zorunda kalırsınız...
Maşallah canım ya çok tatlı resmen poz vermiş :)) koca kız oldu artık annesi:))
Çanta modellerine bakıp alırız artık :)
Bizde de araba yok. Yolsa tutarsa hemen taksi çevrilir artık yapacak bi şey yok:) Ama inşallah hastanelerimize uzak yerde sancı tutmaz.
Kayınvalidemlerin 30 yıldır bebek kıyafeti almadıkları için fiyatlardan haberdar olduklarını zannetmiyorum. Civile gidicez ve pahalı şeyleri onlara aldırıcam. Kıyafetlerini falan biz alırız.. Hepsini alamazlar, az para mı a'dan z'ye bebek eşyaları.. Yardımcı olmaları lazım ama işte anlayış yoksa zor... Senin kayınvalidenlerin de ceplerinde akrep var herhalde canım. İnsan bi lafını da mı etmez.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yeni bi hayat kuruyoruz, bambaşka bir dünya. Bunu yapmak kolay mı..
Maşallah,maşallah,maşallah kuzuya :))) sanki resim gibi poz olmuş cidden :) Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, inşallah herşey güzel olacak,kötü düşünceleri artık aklına getirme lütfen...
annemmm maşallah güzel kızımıza ,inşallah ömür boyu gülecek mutlu bir hayatı olur
şimdi bunu gördüm ya koşarak doktora gitme isteği geldi içimden yarın 5e kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum
Ağzını mı açmış
Tatlı minikler yaa :)
Maşallah Hena'mıza kocaman kız olmuş :)
Artık 30. haftadan sonra daha az korkabiliriz sanırım çünkü Allah korusun erken doğum olsa da bebişler yaşıyor. Ama inşallah normal günlerinde doğarlar. Amin.
Bu güzel haberlerin darısı başıma bu cumartesi :))
Canım, damlanın destekli dediği emzirme südyeni bildiğimiz destekli olanlardan mı?
Ben zaten 90 beden südyen kullanıyorum, destekli hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. Bana destekli olur mu ya
valla canım önerebilieceğimiz tek şey ayağının altına kırlent vs bir şey koyup dinlenmek. geçmiş olsun.
hoşgeldiniz
valla canım senin yazını okumadım fotoya baktım. gülümseyen tatlı biri var orada.. maşallah nasılda gülümsüyor gibi çıkmış acaba bana mı öyle geliyor dedim içimden.. vallaha da billahede.. sonra yazını okuyunca sevindim..
demek ki Hena bizi hissetti.. biraz kendimize getirdi.. sağolsun Hena.:)
bu arada Hena diyorum ama en son Hena dedin diye.. neyse sağlıklı olsunda..
ben de şimdi yeşil mercimek yapıyorum. çünkü protein konusunda benim eksiğim vardır mutlaka çünkü yumurtaya alerjim var ve hiç yemiyorum. et türü şeyleri de kıyma bazen..
bu arada perşembe günü doppler a gidecektim şimdi aradım çarşambaya gelir misiniz dediler.. olur dedim..
inşallah iyidir.. ne olur dua edin.. o benim herşeyim..
Maşallah güzel Hena'ya ve annesine..Stres yapma bak kızın bile ben iyiyim anne demişBazen elimizde olmadan üzüntü verecek olaylarla karşılaşıyoruz ama mümkün olduğunca bebeklerimize yansımamamız lazım zor ama annelik bu olsa gerek..
aaaa :) sanki dişleri varmış gibi şu yaramaza bak hele :)
Canim o kadar stresliyiz ki bu son aldigimiz haberlerden sonra yazini okuyunca bi de Hena nin o guzel gulen yuzunu gorunce gozlerim doldu basladim aglamaya :) Allahim nazarlardan korusun sizii canim
Maşalah güler yüzlü kızına
maşallah hene'ya nede güzel gülüyor rabbim esirgesin..senin için annesi bu gülümsemeler moralin bozuktu sanırım sana moral vermek için ne güzel gülümsemiş aferinn hena'ya :))
oyy oyy maşallah size , kocaman olmuş Hena . Lalenin doktoruda protein önerdi sanırım önemli dikkat edelim öyleyse . Artık bu aylardan sonra dahada kilo alacaklar inşAllah
Canımm çok sevindim her şeyin yolunda olmasına çok şükürnasıl da büyümüş maşallah Hena'ya :) inşallah öyle doğar da rahat eder canım, 3 kilo üzeri doğan bebekler daha kolay toparlıyor kendini
Maşallah size inşallah doğuma kadar böyle sağlıkla gidersiniz canım
kızlar alıntılarda bir problem mi var bende mi öyle gözüküyor ?Mesela firstün bir yazısını alıntılıyorum sanki prensesin kini alıntılamışım gibi ya da prensesin alıntılıyorum coolun yazdıklarını alıntılamışım gibi oluyor. İyi enerjimizle sistemi çökerttik sanırım . Bu forum gergin olmadığında ,kaynanalardan görümcelerden eltilerden bahsedilmediğinde daha güzel bir forum bence. İnş. birbirimize hep iyi enerji veririz.
Sizleri seviyorum .ayyh bir sevgi pıtırcığı oldum biranda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?