2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

maşallah minik kuşa resme belki 10 defa baktım öyle anladım, siyah beyaz olanlar bana biraz karışık geliyor:) uzun boylu manken gibi bir kızın olacak anlaşıldı benim doktorda protein üzerinde çok duruyor, her şeyden önemli diyor. Rabbimize şükürler olsun bize bu güzellikleri yaşattığı için

Kızlar sevincimizi hüznümüzü paylaştık burda sizleri tanimasamda fikirlerinizi önemsiyorum bana yardım eder misiniz evlilik yıl dönümümüz var eşime nasıl bir süpriz yapsam ne hediye alsam

kızlar alıntılarda bir problem mi var bende mi öyle gözüküyor ?Mesela firstün bir yazısını alıntılıyorum sanki prensesin kini alıntılamışım gibi ya da prensesin alıntılıyorum coolun yazdıklarını alıntılamışım gibi oluyor. İyi enerjimizle sistemi çökerttik sanırım . Bu forum gergin olmadığında ,kaynanalardan görümcelerden eltilerden bahsedilmediğinde daha güzel bir forum bence. İnş. birbirimize hep iyi enerji veririz.
Sizleri seviyorum .ayyh bir sevgi pıtırcığı oldum biranda.

Son düzenleme:
Maşallah canım ya çok tatlı resmen poz vermiş :)) koca kız oldu artık annesi:))

evet kocaman kız oldu artık teyzesi :)

ben canta aldım. bildiğiniz jansport canta. cok gözlü olması avantaj geldi bana.

teşekkkküüüürrrr ederiz teyzesi :))) yine cıkarttım zaten tüm kötü düşünceleri oyle güzel gülümsedi ki bana. sanki annem sen korkma burada hersey yerinde dermiş gibiydi.

annemmm maşallah güzel kızımıza ,inşallah ömür boyu gülecek mutlu bir hayatı olur
şimdi bunu gördüm ya koşarak doktora gitme isteği geldi içimden yarın 5e kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum

amin amin inşallah hepimizin bebişleri ömürleri boyunca huzurlu ve mutlu bir yaşam sürerler canım teşekkür ederiz

evette ben yine şu 35. haftaya göremeden rahatlayamayacagım. 35 e bi gelsek ohh dicem ya ssonrası gercekten kolay. doğumu bekleyerek geçiyor sonrasında günler :)) cumartesi sendende güzel güzel haberler bekli,yoruz

Canım, damlanın destekli dediği emzirme südyeni bildiğimiz destekli olanlardan mı?
Ben zaten 90 beden südyen kullanıyorum, destekli hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. Bana destekli olur mu ya

canım bilmiyorum ben ömrüm boyunca desteksiz kullanamadım. hep kücüktüler hep kücüktüler :)) eskiden 75B ydi şimdi 80B oldu. sanırım daha fazla büyümezler heralde. ama bence destekli yada en azından balenli almamız şart. ve biyerlerde evde sütyen takmıyorum demişsin uzmanlar evde bile hatta yatarken bile sütyen takılmasını öneriyorlar. evet o soğuk su kompleksi baya işe yarıyor. ama yaşlanınca boyle olacakları ne malum. bence iyi birsey almakta yarar var. mesela benim şimdi alacağım sütyen 75 lira ama daha da pahalıları vardır heralde bu bana yeterli geldi netten arastırma yaptım herkes cok ama cok memnun.

cok cok teşekkür ediyoruz teyzesi sanada :)) evet sanırım hissetti. onun o gülümsemesi bana dünyaları verdi. mükemmel bir duygu bu annelik denilen şey. evet yediğin gibi yeşil mercimekte protein cok fazla var. haftada iki gün en az tüketmeye calıs. süt iç haatta yoğurt ye bol bol ev yoğurdu. ben haftada en az 3 gün protein tüketiyorum bir günde omega 3 :)) ya bir hafta semizotu yiyorum yada balık değişimli olarak tüketiyorum. beslenmemize cok dikkat etmemiz gerekli artık. evet ismi Hena olarak kaldı. yok ben alışmısım bu isme. hem kurada o isim cıkmadı napıyım artık ikinci bebişimiz kız olursa ismi şimdiden belli İlay olacak :) sende yarın güzel güzel haberlerle gel olur mu

evet sanırım senin dediğin gibi olmak lazım. sonucta doğunca da oyle olmalı. biz ne kadar üzülürsek üzülelim onlara yansıtmamalıyız ve buu şimdiden öğrenmeliyiz. çok teşekkür ediyoruz :)

aaaa :) sanki dişleri varmış gibi şu yaramaza bak hele :)

dimii bana da oyle geldi sanki dişleri varmış gibi duruyor :))

Canim o kadar stresliyiz ki bu son aldigimiz haberlerden sonra yazini okuyunca bi de Hena nin o guzel gulen yuzunu gorunce gozlerim doldu basladim aglamaya :) Allahim nazarlardan korusun sizii canim

yaaaa neden ağlıyorsun teyzesi kıyamayız ki biz sana :s Rabbim hepimizi nazarlardan korusun sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah canımm ama etsin artık ya bazen cok cook ozlediğimi düşünüyorummm keske diyorum kızım burda olsa o gül yüzüne baksam kokusunu içine çeksem. sonrada diyorum ki bencillik yapıyorsun 9 hafta kaldı biraz daha dayanmalısın ):

Maşalah güler yüzlü kızına

çok teşekkür ediyoruzzz :))

maşallah hene'ya nede güzel gülüyor rabbim esirgesin..senin için annesi bu gülümsemeler moralin bozuktu sanırım sana moral vermek için ne güzel gülümsemiş aferinn hena'ya :))

aynen oyle bende oyle düşündüm resmen bana moral vermek için gülümsedi kızım bak annem ben iyim dedi ve küçük bir ders verdi Allahım yerim ben onu ya :))

oyy oyy maşallah size , kocaman olmuş Hena . Lalenin doktoruda protein önerdi sanırım önemli dikkat edelim öyleyse . Artık bu aylardan sonra dahada kilo alacaklar inşAllah

evet canım protein cok cok oenmli mutlaka alıyoruz ve ihmal etmiyoruz. hergün süt yoğurt ve protein tüketiyoruz ceviz fındıkta yiyoruz sonra da kızlarımız büyüyor kocaman oluyorlar :))

bak bunu bilmiyordum soylediğin iyi oldu. inşallah hepimizin kuzusu 3 kilo üzerinde doğarda hem onlar rahat eder hemde biz rahat ederiz. teşekkür ederiz cok cok teşekkür ederiz teyzesi

Evet ya tüm mesajlar birbirine girdi,ortalık karıştı :) Biz de seni çok seviyoruz canım, haklısın kötü olayları bir kenara bırakalım ve hep pozitif olmaya,gülmeye çalışalım.Moralimizi bozan kişileri hayatımızdan çıkaralım, ben öyle yaptım rahatladım :)

Hepimizzzzz kardeşizzzzzz,bu öfkeeee ne diyeeee :)))) Allah'ım Mahsun nerden geldi aklıma :)Güllacı düşünmek daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…