2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah,maşallah,maşallah kuzuya :))) sanki resim gibi poz olmuş cidden :) Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, inşallah herşey güzel olacak,kötü düşünceleri artık aklına getirme lütfen...

Teşekkür ederim cevabın için canım. Zaten dikkat ettim bana hep sen cevap veriyorsun:)
inş. kötü bir şey yoktur bu cuma dr'a gitmeyi planlıyorum olmazsa 10 temmuzda giderim o zaman ayrıntılı öğrenirim.

Canım benim görmemişlerdir , herkes cevap verir . Sen uzun süredir gelmiyorsun nerelerdesin bakalım :)))
Oğluşun nasıl , gelin bulabildin mi ? Cool unda oğluşu olacak Bende şeker yüklemesi yaptırmadım daha
140 ın üzerinde çıkarsa problem Rabbim korusun , senin değerinin maşallahı var . Ama için rahat etsin doktorun abir tel et istersen

Canım bende bakıcı tutacağım ama yatılı kalmasını hiç istemiyorum Öteki türlüde İstanbul trafiğinde geç kalır vs. ben işe gecikirim diye korkuyorum.İnşallah gönlümüze göre,güvenilir iyi birer bakıcı buluruz...

arkadaşlar merhaba,
şeker sonucumu ablam aldı bana gönderdi şimdi .Bana 50 lik doz yapılmıştı.ogtt 0.saat 61 1.saat 76 .bana çok düşük gibi geldi düşük olması da sorun mudur acaba ?

Tatlım bence hiçbir sorun çıkmaz bu değerlerden.Maşallah diyelim :)

Benim de oğlum olacağını duyunca siteyi terketti :) Hiç kimse de kızını vermedi, hep naz yaptı herkes, haklı tabiki eski dünürüm siteye gelmemekte :)

işten pek vakit bulamıyordum canım .Ama artık yaz dönemine girdik o yüzden biraz duruldu .Artık girerim hep. Sorma erkek olmasına biraz içerlemiştim ama :) asıl ameliyat olmasına çok üzüldüm neyse ki durumu iyi bebeğin de onun da .geçenlerde girip geçmişi okudum yazacaktım ama mesai bitti. akşamları da yürüyüş yemek derken çok yoruluyorum yatıyorum hemen.

Çanta modellerine bakıp alırız artık :)
Bizde de araba yok. Yolsa tutarsa hemen taksi çevrilir artık yapacak bi şey yok:) Ama inşallah hastanelerimize uzak yerde sancı tutmaz.
Kayınvalidemlerin 30 yıldır bebek kıyafeti almadıkları için fiyatlardan haberdar olduklarını zannetmiyorum. Civile gidicez ve pahalı şeyleri onlara aldırıcam. Kıyafetlerini falan biz alırız.. Hepsini alamazlar, az para mı a'dan z'ye bebek eşyaları.. Yardımcı olmaları lazım ama işte anlayış yoksa zor... Senin kayınvalidenlerin de ceplerinde akrep var herhalde canım. İnsan bi lafını da mı etmez.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yeni bi hayat kuruyoruz, bambaşka bir dünya. Bunu yapmak kolay mı..

neden böyle olmuş senin haberin var mı? neden almışlar bebeği? çok moralim bozuldu

senin alintiladigin mesajdan fazlasini bilmiyorum ama ne biliyim yasayan bir bebegin kalbini zorla ilacla durdurmak yani baska bir secenek nasil olmaz ben cidden anlamakta zorlaniyorum..sezeryanla alinsa..senin gibi bende konuyu tam bilmiyorum ama cidden cok zoruma gitti

Geçen gün geçmiş olsun mesajını gördüm canım, çok teşekkür ederim.Çok şükür bedenen iyiyim ama sanırım ruhen deliliğin sınırındayım :))
Ben doğumdan sonra kokoreç, midye dolma,kalamar yemeyi hayal ederken, normal yiyecekler bile rejimden dolayı hayal oldu :) Ameliyat desen ayrı mesele.Artık göbeğim çatlamasın diye krem de sürmüyorum, zaten ameliyat izlerinden mayın tarlasına döndü,çatlak izi olsa ne olur :))

Lale, bebeğimin hareketlerini de aklıma geldikçe saydım. 70 civarı şimdiye kadar. Hatta bunu yazarken iki kere daha vurdu. Saymıyorum artık beni rahat bırak anne dyor

Son düzenleme:
Kızlar 2 gündür ağlıyorum şekerim çıktı 50 gr yükleme 173 çıktı. Perşembe yada cuma 100 lük yaptırcam... Diyabet olunca ciğer gelişimi geriden geliyormuş erken doğarsa sıkıntı olursa diye korkuyorum yarın 25 haftalık olcaz. Kabızlıktı oydu buydu derken birde bu moralim alt üst... Allah gvn sabır versin bir yavrusu varmış ona uzun ömür versin...

cok sukur bunu duymak rahatlatti.saol kan tahlil sonuclarini internette arastirdim da onda da bir sorun yok gibi gorunuyor rahatladim :)

Canım çok geçmiş olsun tam sana yazacaktım sen yazmışsın bile.çok üzüldüm .bazen her şey üst üste geliyor ,insan kendini şansız hissediyor ama okadar az kaldı ki mutlu günlerimize bunların hepsini unutturacak oğlun inş.
Gerçekten cool siteye girmeme sebeplerimden birisi bu:)Bu benim için büyük bir yıkımdı:) Sence de kız anneleri çok nazlı değil mi ? Biz ne yapacağız ileride .Bak artık senin de bir oğlun olacak inş.artık beni daha iyi anlarsın .El elele verip kısmet sorununu çözmemiz gerekir.

Canım o şekilde düşünme, eğer şeker çıkıp da önlemi alınmazsa dediğin olumsuz durumlar meydana gelir ama diyetle ve yürüyüşle şekerş kontrol altına aldıktan sonra bebekle ilgili bir sıkıntı olmaz.Zaten bu testi yaptırmaktaki amaç da bu; sorun varsa tespit edip, önlemini almak...

uzme kendini bak ne sorunlar var. Allah daha kotusunu vermesin. yediklerine dikkat edersin olur biter ilk sekeri olan anne adayi sen olmayacaksin...kabizlik sorunu bende de vardi artik yok..ingiliz tuzu diye birsey var abim duyup almis doktoruma da sordum baska yerlerden de arastirdim sakincasi yok.cok kotu olursa iciyorum iyi geliyor.zaten onun varligini bilmenin verdigi rahatliktan olsa gerek aylardir kullanmama da gerek kalmadi sukur :) bu donemde mumkun mertebe pozitif dusunmeliyiz. umarim 100 luk sonucun iyi cikar daha hic bir sey net degil..

olumlu yönden bakarsan çok fit bir anne olacaksın rejim sayesinde,ben şimdiye kadar 4 kg aldım 2 kg vermiştim ilk aylardaki bulantılardan onu da sayarsak 6 oluyor ama artık azıtırım madem şekerim az çıktı bugün bir karpuzu tek başıma yiyeceğim elini uzatan olursa eline vururum .Sende doğumdan sonra bunu yap.
ameliyat izlerin gider ama çatlaklar lazerle bile çok zor gidiyormuş hem de çok beklemeden yaptırırsan. Onun için kremlerini sür canım bir de onlar canını sıkmasın sonra.

Canım başlarda bende çok üzüldüm,dün işe başladım ve açıkçası psikolojim açısından baya iyi geldi.1-2 gündür toparladım yani kendimi.Dediğin gibi sorun üst üste gelmesi oldu ama dediğin gibi inşallah bu günleri unutacağız canım.
Tatlım kız anneleri çok nazlı bu kesin ama onlar bilmiyorlarki bizim oğullarımız çok yakışıklı olacak :)Biz işi güzellikle halletmek istedik ama kız anneleri vermediler kızları.O zaman oğullarımız direkt kızlarını tavlarlar ve kızları koşa koşa gelir :)Biz herşey usulünce olsun istedik ama kendileri bilir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…