Merhabalar hepinize yeniden. Sabah gercekten yanımda oldunuz bana destek verdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi doktor randevumuzdan geliyoruz. Inanılmaz gğzeldi hersey. Kızım elini yanağına dayamış, ağzını da 5 karış açmış bize poz veriyordu :)) kızımın gülümsemesi beni kendime getirdi. Doktorumuz bile şaşırdı kaldı dedi inanmıyorum resmen gülümseyerek poz veriyor dedi :)) iyiki var iyiki benimle. Bana hayat veriyor bazen düşünüyorum annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş ve bu duyguyu yaşabildiğim için inanılmaz mutluyum ve gergin Rabb'ime şükrediyorum. Neyse, biliyorsunuz belki bizim sat tarihine gore doğumumuz 25 Eylül. Ama en başından beri biz hep 1 hafta onden gidiyoruz. Boyumuz 1 hafta onden gitmemize rağmen yine uzun uzunmuş. Doktorum kilosuna göre uzun boylu olacak dedi. 38,5 cm boyundayız şuan için. Kilomuz da 1200 gram olmuş. Doktorum boyle giderse doğumda bebeğin 3400 gramın altına düşmez dedi. Onun dışında dün yürüyüş yaparken birden şiddetli bir kasık ağrısı başladı bende hemen eve geçip yattım. Doktor bu haftandan sonra olabilir şeyler bunlar dedi. Yarım saatten uzun sürerse şiddetli ağrılar mutlaka hastaneye gelmelisin dedi. Suyun çok iyi dedi. Plesantanın duruşu bebeğin eşi falan hersey yine yerindeymiş. Bol bol su iç ve protein yemeyi ihmal etme dedi. Bebek proteini gidalarda sanırım daha iyi toparluyormus. Ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Artık randevularımız 3 haftaya indi. Bu da benim gülümseyen kızım :))
Eki Görüntüle 1174261
Teşekkür ederim cevabın için canım. Zaten dikkat ettim bana hep sen cevap veriyorsun:)
inş. kötü bir şey yoktur bu cuma dr'a gitmeyi planlıyorum olmazsa 10 temmuzda giderim o zaman ayrıntılı öğrenirim.
Canim bence ac yaptirdigimiz icin bu testi senin ki acliktan dusmus onemli oldugunu sanmam Allaha sukur ki seker cikmamis ama yine de sonucunu dr a gosterince haber verirsin bize de olur mu
Her gün 1 saat yürüyorum en az belki ondandır bir de hiç tatlı şeyler yemiyorum meyveyi de çok yemiyordum korkudan belki yüksek çıkar diye :) mutlaka haber veririm.
Ahhh canım işte o bir muammabüyük ihtimal bakıcı olacak çünkü anneler gelse de bizde kalmaları lazım, hem onlara hem bize zor istemem.. Yatılı bakıcı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı olsun
arkadaşlar merhaba,
şeker sonucumu ablam aldı bana gönderdi şimdi .Bana 50 lik doz yapılmıştı.ogtt 0.saat 61 1.saat 76 .bana çok düşük gibi geldi düşük olması da sorun mudur acaba ?
Canım benim görmemişlerdir , herkes cevap verir . Sen uzun süredir gelmiyorsun nerelerdesin bakalım :)))
Oğluşun nasıl , gelin bulabildin mi ? Cool unda oğluşu olacakBende şeker yüklemesi yaptırmadım daha
140 ın üzerinde çıkarsa problem Rabbim korusun , senin değerinin maşallahı var . Ama için rahat etsin doktorun abir tel et istersen
Canım benim görmemişlerdir , herkes cevap verir . Sen uzun süredir gelmiyorsun nerelerdesin bakalım :)))
Oğluşun nasıl , gelin bulabildin mi ? Cool unda oğluşu olacakBende şeker yüklemesi yaptırmadım daha
140 ın üzerinde çıkarsa problem Rabbim korusun , senin değerinin maşallahı var . Ama için rahat etsin doktorun abir tel et istersen
Canim bence ac yaptirdigimiz icin bu testi senin ki acliktan dusmus onemli oldugunu sanmam Allaha sukur ki seker cikmamis ama yine de sonucunu dr a gosterince haber verirsin bize de olur mu
Her gün 1 saat yürüyorum en az belki ondandır bir de hiç tatlı şeyler yemiyorum meyveyi de çok yemiyordum korkudan belki yüksek çıkar diye :) mutlaka haber veririm.
Ben de tatlıyı pek yemedim ama meyveyi abarttım sanırım, maalesef bende çıktı şeker. Bir oturuşta yarım kilo kiraz yiyordum,şimdi hayal oldu :))) Günde 8 kiraza düştüm :)
Sırt çantası her kıyafetle gitmez bence , fakat daha sonradan da kullanacağımız bir şey almak daha mantıklı .
Belki giderken sancın olmaz canım , ablam çok rahat gitmişti . Zaten suyumuz gelince , işaret veriyor o anda gitmek lazım .
Bende yolda sancı tutarsa ne yaparım diyorum :) Arabamız olmadığı için .
K.v fiyatlardan haberleri var mı acaba ? bize kimse yardım etmiyor , bazen üzülüyorum bu duruma .
Civilden alacaksan her zaman yaparsın alışverişini , imkanın olduğunda tabi .
ne kadar üzüldüğümü anlatamam şuan bende hüngür hüngür ağlıorum. Allahım yardımcın olsun. Allahım sana dayanma gücü versin.meleğin için çok üzüldüm. Allah sana sabır versin.
neden böyle olmuş senin haberin var mı? neden almışlar bebeği? çok moralim bozuldu
işten pek vakit bulamıyordum canım .Ama artık yaz dönemine girdik o yüzden biraz duruldu .Artık girerim hep. Sorma erkek olmasına biraz içerlemiştim ama :) asıl ameliyat olmasına çok üzüldüm neyse ki durumu iyi bebeğin de onun da .geçenlerde girip geçmişi okudum yazacaktım ama mesai bitti. akşamları da yürüyüş yemek derken çok yoruluyorum yatıyorum hemen.
Gayet iyi canim ust sinir 140 diyolar zaten senin ki onun da altinda masallahh
Canım bende bakıcı tutacağım ama yatılı kalmasını hiç istemiyorumÖteki türlüde İstanbul trafiğinde geç kalır vs. ben işe gecikirim diye korkuyorum.İnşallah gönlümüze göre,güvenilir iyi birer bakıcı buluruz...
Tatlım bence hiçbir sorun çıkmaz bu değerlerden.Maşallah diyelim :)
Benim de oğlum olacağını duyunca siteyi terketti :) Hiç kimse de kızını vermedi, hep naz yaptı herkes, haklı tabiki eski dünürüm siteye gelmemekte :)
Canim bence ac yaptirdigimiz icin bu testi senin ki acliktan dusmus onemli oldugunu sanmam Allaha sukur ki seker cikmamis ama yine de sonucunu dr a gosterince haber verirsin bize de olur mu?
Aa bak yuruyus de sekeri dusururmus oda etkili olmus olabilir:) tatli yemeden nasil duruyodunuz yaa dun gece 12 de kocaman bi waffle yedimm
Kızlar 2 gündür ağlıyorum şekerim çıktı 50 gr yükleme 173 çıktı. Perşembe yada cuma 100 lük yaptırcam... Diyabet olunca ciğer gelişimi geriden geliyormuş erken doğarsa sıkıntı olursa diye korkuyorum yarın 25 haftalık olcaz. Kabızlıktı oydu buydu derken birde bu moralim alt üst... Allah gvn sabır versin bir yavrusu varmış ona uzun ömür versin...
Canim uzulme benim de 50 likte yuksek cikmisi sora 100 luk yapildi o normal cikti belki senin ki de normaldir ayrica seker varsa bile diyetle yuruyusle flan kontrol altina alinir hic endise etme lutfen
Kızlar 2 gündür ağlıyorum şekerim çıktı 50 gr yükleme 173 çıktı. Perşembe yada cuma 100 lük yaptırcam... Diyabet olunca ciğer gelişimi geriden geliyormuş erken doğarsa sıkıntı olursa diye korkuyorum yarın 25 haftalık olcaz. Kabızlıktı oydu buydu derken birde bu moralim alt üst... Allah gvn sabır versin bir yavrusu varmış ona uzun ömür versin...
Geçen gün geçmiş olsun mesajını gördüm canım, çok teşekkür ederim.Çok şükür bedenen iyiyim ama sanırım ruhen deliliğin sınırındayım :))
Ben doğumdan sonra kokoreç, midye dolma,kalamar yemeyi hayal ederken, normal yiyecekler bile rejimden dolayı hayal oldu :) Ameliyat desen ayrı mesele.Artık göbeğim çatlamasın diye krem de sürmüyorum, zaten ameliyat izlerinden mayın tarlasına döndü,çatlak izi olsa ne olur :))
Aa bak yuruyus de sekeri dusururmus oda etkili olmus olabilir:) tatli yemeden nasil duruyodunuz yaa dun gece 12 de kocaman bi waffle yedimm
Canim uzulme benim de 50 likte yuksek cikmisi sora 100 luk yapildi o normal cikti belki senin ki de normaldir ayrica seker varsa bile diyetle yuruyusle flan kontrol altina alinir hic endise etme lutfen
canım ben tatlıyı normalde de sevmezdim şimdi bir de sıcakta hiç canım istemiyor.Dün güllaç yaptım .eşim çok beğendi ama ben küçük bir dilim yiyebildim. bugün komşularıma dağıtırım artık .hala iştahım çok açılmadı.Bekliyorum inş.fırtına öncesi sessizlik değildir:)
canım ben tatlıyı normalde de sevmezdim şimdi bir de sıcakta hiç canım istemiyor.Dün güllaç yaptım .eşim çok beğendi ama ben küçük bir dilim yiyebildim. bugün komşularıma dağıtırım artık .hala iştahım çok açılmadı.Bekliyorum inş.fırtına öncesi sessizlik değildir:)
Hehehe firtina oncesi sessizlige cok guldum:)) walla bnde bugun yaptim gullaç sabirsizlikla aksam olmasini bekliyorum yemek icin:)
Canım çok geçmiş olsun tam sana yazacaktım sen yazmışsın bile.çok üzüldüm .bazen her şey üst üste geliyor ,insan kendini şansız hissediyor ama okadar az kaldı ki mutlu günlerimize bunların hepsini unutturacak oğlun inş.
Gerçekten cool siteye girmeme sebeplerimden birisi bu:)Bu benim için büyük bir yıkımdı:) Sence de kız anneleri çok nazlı değil mi ? Biz ne yapacağız ileride .Bak artık senin de bir oğlun olacak inş.artık beni daha iyi anlarsın .El elele verip kısmet sorununu çözmemiz gerekir.
Valla şekerli bir şey yersem bebeğime birşey olur korkusuyla öyle bir duruyor ki insan tatlı yemeden :) Sadece bu gerçeği kabullenmesi zor oluyor.Diyetisyen anlatırken ben ağladım desem :)Sinirlerim bozulmuş o yasak diyor ben ağlıyorum, bu yasak diyor ben ağlıyorum :) Ama 1 haftadır ağzıma tatlı,hamur işi vs. hiçbir şey koymadım korkudan :)
olumlu yönden bakarsan çok fit bir anne olacaksın rejim sayesinde,ben şimdiye kadar 4 kg aldım 2 kg vermiştim ilk aylardaki bulantılardan onu da sayarsak 6 oluyor ama artık azıtırım madem şekerim az çıktı bugün bir karpuzu tek başıma yiyeceğim elini uzatan olursa eline vururum .Sende doğumdan sonra bunu yap.
ameliyat izlerin gider ama çatlaklar lazerle bile çok zor gidiyormuş hem de çok beklemeden yaptırırsan. Onun için kremlerini sür canım bir de onlar canını sıkmasın sonra.
Aslından bende toplamda 5 kilo almıştım ama dediğin gibi fit olacağım.Ama şimdi sorsan fitlik mi yoksa çikolatalı pasta mı diye :)))Tabiki pastaaa :))Doğumdan sonra hastaneden çıkıp eve giderken tüm istediklerimi alarak eve döneceğim :))pastalar,tatlılar,mantılar :))
Haklısın bu akşam başlayım kremime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?