Ben hiç destekli kullanmıyorum. Hiç sarkma olmadı. Ki ben eve gidince de çıkarırım bir şey takmam.ohhh maşallah canımben hep destekli kullandığım için diğerleri nasıl olur onu bilmiyorum ben de emzirme sütyeni değil de normal destekli sütyen diyor damla canım. Bu arada sana da destekli olur neden olmasın, önemli olan sarkmaması o yüzden destekli kullanabilirsin ama büyük olarak her markada yoktur sanırım.
Ben hiç destekli kullanmıyorum. Hiç sarkma olmadı. Ki ben eve gidince de çıkarırım bir şey takmam.
Banyodan sonra buz gibi su dökünün, ne sarkmanız olur ne varisiniz Allahın izniyle. İbrahim saraçoğlu gibi konuştum ama bende işe yarıyor :)))))))))
Kızlar bu emzirme südyenleri iyi bir marka olunca sarkmaz bence , ben aldım çok güzel .
Kızlar bu emzirme südyenleri iyi bir marka olunca sarkmaz bence , ben aldım çok güzel .
ne aldın sen canım? penye mi? destekli mi?
Ben de aynı fikirdeyim. Yeni inci alınabilir, ben baktım emzirme südyeni var.
hahahah :) benim de çok şükür sarkma olmadı şimdiye kadar ama arkadaşım, doğumdan sonra doktorum da dahil herkes evde bile sütyen tak demişti, özen göstermedim, çok sarktı çok pişmanın diyince karar verdim takmaya canım
Herkez öyle kullanıyor , ben 10 tl ye aldım . Çokta uygun
Sen 10 liraya nerden aldın canım? Ben öylesine bi yere sordum 15 demişti. Markasına falan bakmadım sadece sordum geçtim.
arkadaşlar merhaba,
şeker sonucumu ablam aldı bana gönderdi şimdi .Bana 50 lik doz yapılmıştı.ogtt 0.saat 61 1.saat 76 .bana çok düşük gibi geldi düşük olması da sorun mudur acaba ?
mrb arkadaşlar 3 gece çapada yatışım yapıldı 2 gun sancı çektim ilk gun bebeğimin kalbini durdurdular ki bu benim cnımı kopardıkları an idibebeğim 2 doz ile can verdi ölmeyi istemiyordu yavrum ben kriz geçirdim yakınlarım prenatal bolume geldi hemen sonra odama çıkardılar ameliyathane ile oda arasında mekik dokudum resmen indirip çıkarıodu hasta bakıcılar alttan fitil ile sancı verdiler sancım ilk 3 dozda yok idi sonra bir başladı öldürecektim neredeyse kendimi 2 gün boyunca sancı çektim 4 saat aralıklarla ilaç verildi alttan artık çarşafları kemiriyodum camdan atıcaktım kendimi neredeyse.Gece saat 1 idi artık dayanamıodum nolur ameliyathaneye indrin dayanamıorum dedim indim doktor baktı açılmam 4,5 santim idi 1 saat en geç sabaha doğurursun dedi odama yolladılar ki yatağa bacağımı atmamla birlikte kocama benden bişey geliyo dedim elimi bi attım ki kızımın o güzel saçlı kafası ellerimde eşim küfürler ederek doktorları çağırdı nasıl siz hastamı odaya yollarsınız bebeğimiz düştü burda psikolojimiz nolucak falan diye beni doğumhaneye indirdiler sedyeyle bebeğim hala bacaklarımın arasında çamaşırımın içindeydi inanın bir damla korkmadım orda kalması beni sakinleştirdi onu hissettim ellerini kollarını bacaklarını doğumhaneye indik eşini düşürdüler biraz parça kaldı üstüne bide kürtaj ettiler odama çıktım ertesi gün morgdan bebeğimi aldım kucağımda zincirlikuyudaki aile mezarlığımıza kadar kollarımda taşıdım bir çantaya koymuşlardı buz gibiydi yavrum üşüyodu gömülmeden nönce eşim bebeğimzi gösterdi irice 1 kiloya yakın ağırlıkta 31 cm boyunda güzel bi kız ve oğlumun aynısı abisine çok benziyor bir saçı var ki kumral minicik göz kapakları kolları boğmaç boğmaç ama o şimdi toprağın altında benim kollarımda değil allahım ne hastaneye kimseyi düşürsün çapada yaşamadığım herşeyi yaşadım cinayet gibi aynı allah bütün bu durumu yaşamış yaşayan annelere sabır versin sürekli kan şekerim düşüyor bayılıyorum anneme geçtim kaynanamlar gitti bi süre kendime gelmm gerek psikolojim iyi değil hepinize desteğinizden dolayı teşekkü,r ederim canlarım
Eminöne gittiğimde aldım 5 tl de 2 çamaşır aldım yeter , şimdi çorap ve terlik alıcam hastane çantamı 1 ay sonra kısmet olursa hazırlarım
Bide çanta lazım bak
Merhaba canım , bence hiçbir sorun olmaz yüksek çıkmamış maşallah
Çantayı sırt çantası mı alsam diyorum.
Bi de benim ev üçüncü kat ve asansör yok. Ben sancıyla oradan nasıl inicem onu merak ediyorum
Bi sürü şey alınacak ya bu ay çıkıcaz alışverişe kısmetse. Kayınvalidemler dedikleri gibi her şeyi alacaklar mı bakalım. Hiiiiç sanmıyorum. O kadar şeyin ne kadar tutacağını hesap edemiyorlar böyle dediklerine göre.
ne kadar üzüldüğümü anlatamam şuan bende hüngür hüngür ağlıorum. Allahım yardımcın olsun. Allahım sana dayanma gücü versin.meleğin için çok üzüldüm. Allah sana sabır versin.
bende simdi senin vasitanla okudum.hungur hungur agliyorum aynen...bu nasil bi cinayet boyle... Allah kimseye bu aciyi yasatmasin. Allah sabir versin. melegin cennette simdi...
arkadaşlar merhaba,
şeker sonucumu ablam aldı bana gönderdi şimdi .Bana 50 lik doz yapılmıştı.ogtt 0.saat 61 1.saat 76 .bana çok düşük gibi geldi düşük olması da sorun mudur acaba ?
Gayet iyi canim ust sinir 140 diyolar zaten senin ki onun da altinda masallahhaclik kan sekerim 64.6 .....
1.saat ise 134.8..bu sonuclar nasil sizce..cok bilgim yok ama sorun yok diye dusunuyorum.
yalniz hemogram sonucumda referans degerde olmayan 6 degerim var.yarin sabah doktora doktora gostericem biraz endiselendim. umarim ciddi bi sorun yoktur.bir de idrar tahlilinde lokosit negatif diyor koyu renkle anlami kotu degildir ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?