cok uzgunum cidden biran gaza gelmisim dusunemedim haklisinSimla sütlü yulaf denince canımız istemiyor ama seninki gibi tarif olunca bizimki de can,lütfen :))
Kızlar sevincimizi hüznümüzü paylaştık burda sizleri tanimasamda fikirlerinizi önemsiyorum bana yardım eder misiniz evlilik yıl dönümümüz var eşime nasıl bir süpriz yapsam ne hediye alsam
kızlar alıntılarda bir problem mi var bende mi öyle gözüküyor ?Mesela firstün bir yazısını alıntılıyorum sanki prensesin kini alıntılamışım gibi ya da prensesin alıntılıyorum coolun yazdıklarını alıntılamışım gibi oluyor. İyi enerjimizle sistemi çökerttik sanırım . Bu forum gergin olmadığında ,kaynanalardan görümcelerden eltilerden bahsedilmediğinde daha güzel bir forum bence. İnş. birbirimize hep iyi enerji veririz.
Sizleri seviyorum .ayyh bir sevgi pıtırcığı oldum biranda.
Akşam herkesin evinde güllaç partisi yapılacak anlaşılan :)) Hiç sus sus deme hepsini duyuyorum :)) NApalım benim güllacım da karnımda :) Hepinize afiyet olsun arkadaşlarım ama çok yemeyin,yoksa rejim yapmak zorunda kalırsınız...
turchanka Bak görmüş işte , sus dedim sana . Cool anladı hepimizin güllaç yapacağını
Tatliya hayir diyemiyorumm bari pideye diyim be canim:)) off ne anlattin oylee yaa bi tepsi yenir simdii:)
mahcup oldum resmen nasil telafi edebilirim bilemedim onerisi olan varsa beklerim :)
maşallah minik kuşa resme belki 10 defa baktım öyle anladım, siyah beyaz olanlar bana biraz karışık geliyor:) uzun boylu manken gibi bir kızın olacak anlaşıldı benim doktorda protein üzerinde çok duruyor, her şeyden önemli diyor. Rabbimize şükürler olsun bize bu güzellikleri yaşattığı için
Kızlar sevincimizi hüznümüzü paylaştık burda sizleri tanimasamda fikirlerinizi önemsiyorum bana yardım eder misiniz evlilik yıl dönümümüz var eşime nasıl bir süpriz yapsam ne hediye alsam
Doğumdan sonra iğneye devam edeceğimizi bilmiyordum...Ya iğneyi başkası yapınca tedirgin oluyorum :) Bu arada stres yapmakta haklısın canım,ilkinde bende çok korktum ama şimdi daha bile iyi diyebilirim.İğne kola hemen giriyor.Aşı gibi düşün,aslında koldan iğne diğerlerine göre daha alışık olduğumuz birşey...
Walla bnde dr a sormadim internette gordum canim devam edilcegini ne kdr dogru bilmiyorum... Aşıdan sora bnm hep kolum agriyo igneden sora da agrir diye korkuyorum :) daha dogrusu morluk ve altinda beze olur diye tirsiyorum galiba tshirtlerden gorunmesin:)
kızlar alıntılarda bir problem mi var bende mi öyle gözüküyor ?Mesela firstün bir yazısını alıntılıyorum sanki prensesin kini alıntılamışım gibi ya da prensesin alıntılıyorum coolun yazdıklarını alıntılamışım gibi oluyor. İyi enerjimizle sistemi çökerttik sanırım . Bu forum gergin olmadığında ,kaynanalardan görümcelerden eltilerden bahsedilmediğinde daha güzel bir forum bence. İnş. birbirimize hep iyi enerji veririz.
Sizleri seviyorum .ayyh bir sevgi pıtırcığı oldum biranda.
Bizde senii seviyoruzz tatlimm:) bak boyle sevgi pitirciginolmaya devam edersen kizimi ogluna verebilirim belki:)
Aman ne biliyim canim yaa simdi su yazdigininokuyunca bile agladim bunalima mi giiyorum ne:)evet kocaman kız oldu artık teyzesi :)
ben canta aldım. bildiğiniz jansport canta. cok gözlü olması avantaj geldi bana.
teşekkkküüüürrrr ederiz teyzesi :))) yine cıkarttım zaten tüm kötü düşünceleri oyle güzel gülümsedi ki bana. sanki annem sen korkma burada hersey yerinde dermiş gibiydi.
amin amin inşallah hepimizin bebişleri ömürleri boyunca huzurlu ve mutlu bir yaşam sürerler canım teşekkür ederiz
evette ben yine şu 35. haftaya göremeden rahatlayamayacagım. 35 e bi gelsek ohh dicem ya ssonrası gercekten kolay. doğumu bekleyerek geçiyor sonrasında günler :)) cumartesi sendende güzel güzel haberler bekli,yoruz
canım bilmiyorum ben ömrüm boyunca desteksiz kullanamadım. hep kücüktüler hep kücüktüler :)) eskiden 75B ydi şimdi 80B oldu. sanırım daha fazla büyümezler heralde. ama bence destekli yada en azından balenli almamız şart. ve biyerlerde evde sütyen takmıyorum demişsin uzmanlar evde bile hatta yatarken bile sütyen takılmasını öneriyorlar. evet o soğuk su kompleksi baya işe yarıyor. ama yaşlanınca boyle olacakları ne malum. bence iyi birsey almakta yarar var. mesela benim şimdi alacağım sütyen 75 lira ama daha da pahalıları vardır heralde bu bana yeterli geldi netten arastırma yaptım herkes cok ama cok memnun.
cok cok teşekkür ediyoruz teyzesi sanada :)) evet sanırım hissetti. onun o gülümsemesi bana dünyaları verdi. mükemmel bir duygu bu annelik denilen şey. evet yediğin gibi yeşil mercimekte protein cok fazla var. haftada iki gün en az tüketmeye calıs. süt iç haatta yoğurt ye bol bol ev yoğurdu. ben haftada en az 3 gün protein tüketiyorum bir günde omega 3 :)) ya bir hafta semizotu yiyorum yada balık değişimli olarak tüketiyorum. beslenmemize cok dikkat etmemiz gerekli artık. evet ismi Hena olarak kaldı. yok ben alışmısım bu isme. hem kurada o isim cıkmadı napıyım artık ikinci bebişimiz kız olursa ismi şimdiden belli İlay olacak :) sende yarın güzel güzel haberlerle gel olur mu
evet sanırım senin dediğin gibi olmak lazım. sonucta doğunca da oyle olmalı. biz ne kadar üzülürsek üzülelim onlara yansıtmamalıyız ve buu şimdiden öğrenmeliyiz. çok teşekkür ediyoruz :)
dimii bana da oyle geldi sanki dişleri varmış gibi duruyor :))
yaaaa neden ağlıyorsun teyzesi kıyamayız ki biz sana :s Rabbim hepimizi nazarlardan korusun sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah canımm ama etsin artık ya bazen cok cook ozlediğimi düşünüyorummm keske diyorum kızım burda olsa o gül yüzüne baksam kokusunu içine çeksem. sonrada diyorum ki bencillik yapıyorsun 9 hafta kaldı biraz daha dayanmalısın ):
çok teşekkür ediyoruzzz :))
aynen oyle bende oyle düşündüm resmen bana moral vermek için gülümsedi kızım bak annem ben iyim dedi ve küçük bir ders verdi Allahım yerim ben onu ya :))
evet canım protein cok cok oenmli mutlaka alıyoruz ve ihmal etmiyoruz. hergün süt yoğurt ve protein tüketiyoruz ceviz fındıkta yiyoruz sonra da kızlarımız büyüyor kocaman oluyorlar :))
bak bunu bilmiyordum soylediğin iyi oldu. inşallah hepimizin kuzusu 3 kilo üzerinde doğarda hem onlar rahat eder hemde biz rahat ederiz. teşekkür ederiz cok cok teşekkür ederiz teyzesi
Neyse artik uzulmek yok bebislerimize iyi bakiyoruzz :)
Cani. Maşallah kızın simdiden fotojenik Allah nasip ederse bende aksam 10 da doktora gificem inşallah hayirli haberlerle gelirim. Bakalim bizim doktor rendavulari nezaman siklasicakMerhabalar hepinize yeniden. Sabah gercekten yanımda oldunuz bana destek verdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi doktor randevumuzdan geliyoruz. Inanılmaz gğzeldi hersey. Kızım elini yanağına dayamış, ağzını da 5 karış açmış bize poz veriyordu :)) kızımın gülümsemesi beni kendime getirdi. Doktorumuz bile şaşırdı kaldı dedi inanmıyorum resmen gülümseyerek poz veriyor dedi :)) iyiki var iyiki benimle. Bana hayat veriyor bazen düşünüyorum annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş ve bu duyguyu yaşabildiğim için inanılmaz mutluyum ve gergin Rabb'ime şükrediyorum. Neyse, biliyorsunuz belki bizim sat tarihine gore doğumumuz 25 Eylül. Ama en başından beri biz hep 1 hafta onden gidiyoruz. Boyumuz 1 hafta onden gitmemize rağmen yine uzun uzunmuş. Doktorum kilosuna göre uzun boylu olacak dedi. 38,5 cm boyundayız şuan için. Kilomuz da 1200 gram olmuş. Doktorum boyle giderse doğumda bebeğin 3400 gramın altına düşmez dedi. Onun dışında dün yürüyüş yaparken birden şiddetli bir kasık ağrısı başladı bende hemen eve geçip yattım. Doktor bu haftandan sonra olabilir şeyler bunlar dedi. Yarım saatten uzun sürerse şiddetli ağrılar mutlaka hastaneye gelmelisin dedi. Suyun çok iyi dedi. Plesantanın duruşu bebeğin eşi falan hersey yine yerindeymiş. Bol bol su iç ve protein yemeyi ihmal etme dedi. Bebek proteini gidalarda sanırım daha iyi toparluyormus. Ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Artık randevularımız 3 haftaya indi. Bu da benim gülümseyen kızım :))
Eki Görüntüle 1174261
gomdunuz iyice beniYok yok canımız çekmez, sen böyle dedin ya, Simla artık resim de koyar :)))yaptik bi dusuncesizlik...
cok uzgunum cidden biran gaza gelmisim dusunemedim haklisin
Ya canım ben şaka yaptım lütfen,olur mu öyle şey :)
Evet ya , alıntılar karıştı :) ben bu gün buradan çok keyif aldım . Sende geldin kadro tamamlandı
turchanka Bak görmüş işte , sus dedim sana . Cool anladı hepimizin güllaç yapacağını
Hem yapacağınızı anladım hem de yiyeceğiniziiii :))
mahcup oldum resmen nasil telafi edebilirim bilemedim onerisi olan varsa beklerim :)
Canım lütfen tarifini ver bak herkes bekliyor, ben gülelim diye takıldım. Hem madem yiceksiniz bari güzel bir tarifle yapıp yiyin :)Siz konuşmasanızda benim aklıma geliyor zaten güllaçlar :)
Evet ya , alıntılar karıştı :) ben bu gün buradan çok keyif aldım . Sende geldin kadro tamamlandı
Teşekkür ederim canım ben de birileri yazmayınca uzun zaman ya şu ... nerde çok merak ediyorum yazıyorlar ben aylarca yazmadım kimse beni merak etmiyor mu dedim.Hatta ilk yazdığımda beni yeni birisi sanıp hoş geldin derler dedim:)Öyle olmadı çok şükür o zaman gidip eylül hatta ağustos annelerinde yazardım size kızgınlığımdan:)
Gerçekten ayıp ettik biraz hakkını helal etsin.Onun güllacı içinde erimden,bozulmadan bekliyor annesine kavuşacağı günü .Bir çıksın oğluşunu yer tatlı niyetine .
bende oktay ustanin tarifinden yaptim yazdigim kisimlarda benden eklemeydi.simdi detaylari yazarsam sanirim hakkimda pek hayirli olmayacakYa sen beni çok güldürüyor sun :))) Ama ne yapayım o kadar güzel anlattı ki evde olsam hemen yapıcam , çok canım çekti
Sen bir dilim ye bence , oğluşun da istiyordur . Simla foto koyarsa ben izin alıp eve gidicemhaklilar da
Hehehe ellerine saglik arkadasimm mahcup olacak biseyy yok :)
Ya sen beni çok güldürüyor sun :))) Ama ne yapayım o kadar güzel anlattı ki evde olsam hemen yapıcam , çok canım çekti
Sen bir dilim ye bence , oğluşun da istiyordur . Simla foto koyarsa ben izin alıp eve gidicem
Bende sütüne gülsuyu koydum ama tereyağıyla da denerim,hindistan cevizi ve ve ceviz de koydum.bir de şekerini az koydum bilerek olması gerekenden güzel oldu bir dahaki sefere bende her kata koyacağım böyle az geldi gözüme bende üstüne koydum baya bir de dövülmüş antep fıstığı ile süsledim.Hay maş.Gülloğlunun akrabasıyız resmen :)
super yapmisin eline saglik adi ustunde gullac gul suyu katmadan olmaz elbette sekeri bende az koyuyorum cok mantikli daha leziz oluyor.
Bizde senii seviyoruzz tatlimm:) bak boyle sevgi pitirciginolmaya devam edersen kizimi ogluna verebilirim belki:)
QUOTE]
first sevgipıtırcığı hallerim mi yoksa verdiğim kerem bursin örneği mi bu kararı gözden geçirmeni sağladı bilmiyorum ama :) beni ve oğlumu çok mutlu ettin.Zaten oğlum diye söylemiyorum hamile kaldığımdan beri bana öyle şans getirdi öyle bereket getirdi ki...Sizin damadınız olduğunda size de getirir inş.
Ohhh ya rahatladım :) :13:
canım bilmiyorum ama dediğini yapmaktan başka birşey de yok. çok ciddi bir durum olsa öyle kesip atmaz zaten.. gerekirse başka dr a git.mağdem yakın zamanda şeker testi yaptırmaya gideceksin o zaman bir daha muayene olursun. başkası baksın bir de bakalım o sıvıyı fazla bulacak mı bulmazsa sen sorarsın..
şeker,enfeksiyon,kan uyuşmazlığı vs testleri yapılıp değerlendiriliyormuş.. hem korkulduğu kadar fazla değildir önlem amaçlı da istemiş olabilir. dolayısıyla kendini yıpratma rahat ol ki hormonların etkilenmesin..
senin yapacağın tek şey ve önemlisi rahat olmak tabi bunun için de allah yardımcın olsun.
geçmiş olsun.
ben dün yorulmuşum sıcaktan etkilenmişim ki dün kıpır kıpır kızım bugün çok nadir hareketlerini hissediyorum. o da uzanırken falan..
ben de öyleyim halim yok.. evi doğru düzgün toplayamadım bile.. aman boşverdim.. önemli olan kızım.. nasılsa toplanır,nasılsa tekrar batar.. ama önemli olan kızımın şuan dinlenmesi..
Merhaba canım.. bende 7, 5 kilo aldım.. ve göbeğim baya kocaman. Hele bi gün baya dar bi badi giymiştim.. tanımadığım 2 kişi 8 aylık mı diye sormuştu
Ben pazartesi şeker yüklemesi için doktoruma gittim.. yükleme öncesi ultrasonda suyun biraz fazla gibi dedi.. annede şeker varsa olabilir dedi.. sonrasında yüklemeyi yaptık ama şeker çıkmadı çok şükür. Ayrıntılıda da bebekle ilgili bişey çıkmadığında suyun fazla olmasını bi sebebe bağlamadı.. olabilir dedi.kk'dan okuduğum kadarıyla suyu fazla olanların göbekleri biraz daha büyük olurmuş
Bebeğimin hareketlerini saymıyorum baya hareketli ama eğer gün içinde ayakta çok zaman geçirdiysem hissedemiyorum tabi.. otururken yada uzanırken daha iyi hissettiğin için sana az gelmiştir hareketleri
Walla bnde dr a sormadim internette gordum canim devam edilcegini ne kdr dogru bilmiyorum... Aşıdan sora bnm hep kolum agriyo igneden sora da agrir diye korkuyorum :) daha dogrusu morluk ve altinda beze olur diye tirsiyorum galiba tshirtlerden gorunmesin:)
Aman ne biliyim canim yaa simdi su yazdigininokuyunca bile agladim bunalima mi giiyorum ne:)
Neyse artik uzulmek yok bebislerimize iyi bakiyoruzz :)
ama lütfeeen hamilelik hormonlarının etkisi diyelim biz buna :) hadi toparlan kendine gel üzme bizim prensesimizi de annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?