2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar sevincimizi hüznümüzü paylaştık burda sizleri tanimasamda fikirlerinizi önemsiyorum bana yardım eder misiniz evlilik yıl dönümümüz var eşime nasıl bir süpriz yapsam ne hediye alsam

Canim bizimde yarin evlilik yildonumumuz 8.yili doldurduk tabiki nisanlilik.flortluk yillarida sayarsak 10. bitti ahh yıllar ne cabuk geciyir.ben gömlek yada tişört almayi dusunuyorum.sende cok begenipte almadigi biseyi alabilirsin

Evet ya , alıntılar karıştı :) ben bu gün buradan çok keyif aldım . Sende geldin kadro tamamlandı

evet bende başka kişilerin siyah beyaz cıktısını biraz gec anlıyorum. protein gercekten cok onemliymiş ben yemeye calısıyorum ama oyle hergün falan nasıl yiyim. inşallah uzun uzun boyu olur doktorun dediği gibi :)) cok tesekkür ediyoruz teyzesii

Ekimmm anneleri ......temuz annelerinden bir bayan doguruyor Allah yardimcisi olsun..jastaneden canli yayin yapiyorum aciklik 5 cm dedi ... hadiii darisi bilere olsunnn ekim hadi gellllllll

Kızlar sevincimizi hüznümüzü paylaştık burda sizleri tanimasamda fikirlerinizi önemsiyorum bana yardım eder misiniz evlilik yıl dönümümüz var eşime nasıl bir süpriz yapsam ne hediye alsam

canım evde güzel bir yemek hazırlarsın bir de küçük hediye alırsın ,
eve gelene kadar da yani o işyerindeyken bir meyve sepeti gönderebilirsin güzel bir mesajla . Erkekler de çok onore oluyorlar böyle şeylerden iş arkadaşları ile yer meyvelerini ne kadar şanslı bir erkek olduğunu düşünür.

Cani. Maşallah kızın simdiden fotojenik Allah nasip ederse bende aksam 10 da doktora gificem inşallah hayirli haberlerle gelirim. Bakalim bizim doktor rendavulari nezaman siklasicak

Canım arkadaşlarım, birazdan işten ayrılacağım. Ben yokken;

Simla,lütfen güllaç tarifini ver, herkesi merakta bırakma, şimdi çıkacağım ya ben,görmem nasıl olsa :)

Turchanka, sen de kaptın kızı bu arada gözümden kaçtı sanma, hem de First'ün kızını aldın,bugünün talihlisi sensin :)

Glprenses, Simlanın tarifine göre güllacını yap ve afiyetle ye...

Hepinizin akşam yiyeceği güllaçlar bebişlerinize yarasın,ileride size süt olsun, afiyet olsun :)

Son düzenleme:
Kizlar aksam saat 10 da doktora gidicem rendavum var dualarinizi bekliyorum insallah hayırlı haberlerle gelirim bir ay oldu bebegimi gormeyeli

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız , sizin de gazlamanızla pazartesi doktora da göründüm tekrar.

İlk başta pazartesi şeker yüklemem yapıldı ve 110 çıktı tokluk, açlık da 80mi ne çıktı, oldukça iyi dedi doktor.

kendi doktorum izinli olduğundan başka doktora randevu alıp cuma günü doktorumun kafamı karıştırıdığını suyumun üst seviyede olduğunu, bebeğin göbek çevresinin geniş olduğunu söylediğini belirttim. 2 gündür bebeği pek hissetmediğimi de söyledim. sağolsun detaylıca doktor baktı, hiçbir sorun yok, hatta göbek çevresi ölçümünün çok hassas bir ölçüm olduğunu ve normal gözüktüğünü de belirtti. çok şükür herşey yolunda.

sadece doktor kilo alımın hızlı gitmiş, dikkat et dedi, böyle gidersen 12-13 kg ile bitirmen hayal olur dedi, şimdiye kadar 7.5 kg aldığım düşünülürse haklı tabi, ondan o da yine hamurişi şeker yeme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…