2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim benim yaa git hadi git de gorme tarifi:)

Kizlar aksam saat 10 da doktora gidicem rendavum var dualarinizi bekliyorum insallah hayırlı haberlerle gelirim bir ay oldu bebegimi gormeyeli

Dualarimiz sejinle canim hayirli haberlerle gel insallah:)

Bende birazdan çıkacağım işten.kendine iyi bak tatlım hep olumlu düşün harika olacak inş.
evt bugün daha rahat uyurum artık sen de merak etme ben senin oğluna da bakıcam bir şeyler hiç olmadı bizim gelinin kuzeni ya da akrabası ....Aklımdasın yani:)

Cani. Maşallah kızın simdiden fotojenik Allah nasip ederse bende aksam 10 da doktora gificem inşallah hayirli haberlerle gelirim. Bakalim bizim doktor rendavulari nezaman siklasicak

sende güzel güzel haberlele gelirsin inşallah canım daha sıkı değil heralde dimi iki haftaya düşemedik çünkü henüz

Kızlar sevincimizi hüznümüzü paylaştık burda sizleri tanimasamda fikirlerinizi önemsiyorum bana yardım eder misiniz evlilik yıl dönümümüz var eşime nasıl bir süpriz yapsam ne hediye alsam
esinin nelerden hoslandigi cok onemli cevap sende onu neyin mutlu edecegini sen en iyibilirsin.mesela ben en sevdigi yazarin imzaladigi son kitabini adresine karfolatmistim notumla beraber.hala aldigim en guzel hediye der.mahse ri cumbuse goturmustum taksimde ve ozel bir otel rez.yapmistim.detaylar da var tabi.org.superdi her seyi dusunmustum.
yani esini ne mutlu eder bunu bulmalisin bence...onu mutlu ettigunde zaten sende mutlu olacagindan super bi gun yasarsiniz :)

cok tatlisin gercekten :)

Teşekkürler canım , iyi akşamlar . Sende 1 dilim yeseydin rahatlardım biraz

canım yaşım geçiyor bide tedaviyle hamile kaldım ilkine ikinciyide ben istemedim ama bi laf varya kör istedi bi göz allah verdi iki göz işte öyle oldu... allah cümlemizinkini bağışlasın sağlıklı doğsunlar inşallah

Son düzenleme:

amin canım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ilk bebeğim sezaryandı canım bu da öyle olacak malesef

amin canım cümlemizinki sağlıklı doğsun

sende güzel güzel haberlele gelirsin inşallah canım daha sıkı değil heralde dimi iki haftaya düşemedik çünkü henüz

Canim benim doktorum bi problem yoksa ayda bir cagiriyor son bir ay kala her hafta çağırıyor her hafta nst ye bagliyor yani ben 38 haftada dogum yapicam bu da demek oluyor ki 34 haftadan sonra her hafta gidicem doktorum suan yeni bir hastanede gorev yapiyor belki buranin prosedür leri farklidir bakalim aksam kontroller nezaman siklasicak diye sorucam

ben bugün çok çalıştım galiba, ben yokken bir sürü yazışmalar olmuş,

kızlar bir şey sorucam, bebeğini çok aşağıda hisseden varmı? koskoca göbeğin üst kısımları boş sanki hep altta duruyor gibi, tekmeleri hareketleri de hep göbeğimin alt kısmında, yürürken felan korkuyorum elimle karnımın altına destek veriyorum, zaten evin içinde de olsa biraz yürüsem otursam ağrı hissediyorum göbeğim çok büyük değil ama sanki ben taşıyamıyorum gibi bir his var içimde, yürürken öne eğilip popomu arkaya doğru çıkartırsam yürüyorum ve eşim 9 aylık hamile gibisin diyor

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? ben bugün çok halsizim başım ağrıyor Normalde migrenim var ama hamilelikte azalma olmuştu sanki ağrılarda. toplamda 3-5 kez anca ağrıdı 5 ayda. daha önce ayda 1 kez kesin şidddetli ağrı yaşardım, karanlık yerlere kaçmalar falan, ilaç hemen ama şimdi bir şey yapamıyorum. bugün de bayağı ağrıyor napsam sizce tavsiyeniz var mı?

Canım benim de hareketler hep göbekten aşağıda hatta bazen kasıklarda. ben de çok eğilip kalkamıyorum hemen ağrıyor ya da zorlanıyorum şimdiden. Daha önce de hep lekelenmem vardı o yüzden biraz hareketsizim korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…