Canım arkadaşlarım, birazdan işten ayrılacağım. Ben yokken;
Simla,lütfen güllaç tarifini ver, herkesi merakta bırakma, şimdi çıkacağım ya ben,görmem nasıl olsa :)
Turchanka, sen de kaptın kızı bu arada gözümden kaçtı sanma, hem de First'ün kızını aldın,bugünün talihlisi sensin :)
Glprenses, Simlanın tarifine göre güllacını yap ve afiyetle ye...
Hepinizin akşam yiyeceği güllaçlar bebişlerinize yarasın,ileride size süt olsun, afiyet olsun :)
Kizlar aksam saat 10 da doktora gidicem rendavum var dualarinizi bekliyorum insallah hayırlı haberlerle gelirim bir ay oldu bebegimi gormeyeli
Bizde senii seviyoruzz tatlimm:) bak boyle sevgi pitirciginolmaya devam edersen kizimi ogluna verebilirim belki:)
QUOTE]
first sevgipıtırcığı hallerim mi yoksa verdiğim kerem bursin örneği mi bu kararı gözden geçirmeni sağladı bilmiyorum ama :) beni ve oğlumu çok mutlu ettin.Zaten oğlum diye söylemiyorum hamile kaldığımdan beri bana öyle şans getirdi öyle bereket getirdi ki...Sizin damadınız olduğunda size de getirir inş.
Ohhh ya rahatladım :) :13:
Hahahha :) yok sevgi pitircigi hallerin hosuma hitti bu aralar cok ihtiyacimiz var bunlara:)
Simla,lütfen güllaç tarifini ver, herkesi merakta bırakma, şimdi çıkacağım ya ben,görmem nasıl olsa :)
Turchanka, sen de kaptın kızı bu arada gözümden kaçtı sanma, hem de First'ün kızını aldın,bugünün talihlisi sensin :)
Hepinizin akşam yiyeceği güllaçlar bebişlerinize yarasın,ileride size süt olsun, afiyet olsun :)
Cani. Maşallah kızın simdiden fotojenik Allah nasip ederse bende aksam 10 da doktora gificem inşallah hayirli haberlerle gelirim. Bakalim bizim doktor rendavulari nezaman siklasicak
esinin nelerden hoslandigi cok onemli cevap sende onu neyin mutlu edecegini sen en iyibilirsin.mesela ben en sevdigi yazarin imzaladigi son kitabini adresine karfolatmistim notumla beraber.hala aldigim en guzel hediye der.mahse ri cumbuse goturmustum taksimde ve ozel bir otel rez.yapmistim.detaylar da var tabi.org.superdi her seyi dusunmustum.Kızlar sevincimizi hüznümüzü paylaştık burda sizleri tanimasamda fikirlerinizi önemsiyorum bana yardım eder misiniz evlilik yıl dönümümüz var eşime nasıl bir süpriz yapsam ne hediye alsam
bende oktay ustanin tarifinden yaptim yazdigim kisimlarda benden eklemeydi.simdi detaylari yazarsam sanirim hakkimda pek hayirli olmayacakhaklilar da
Tamam canım anladım bakarım , boş ver yazma bende üzüldüm ya ... Cool da yeseydi biraz içim rahatlayacak tı
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım .Hiç bir sorun çıkmayacağına eminim Allahın izniyle.Sen de olumlu düşün öyle olsun .Kizlar aksam saat 10 da doktora gidicem rendavum var dualarinizi bekliyorum insallah hayırlı haberlerle gelirim bir ay oldu bebegimi gormeyeli
Bizde senii seviyoruzz tatlimm:) bak boyle sevgi pitirciginolmaya devam edersen kizimi ogluna verebilirim belki:)
QUOTE]
first sevgipıtırcığı hallerim mi yoksa verdiğim kerem bursin örneği mi bu kararı gözden geçirmeni sağladı bilmiyorum ama :) beni ve oğlumu çok mutlu ettin.Zaten oğlum diye söylemiyorum hamile kaldığımdan beri bana öyle şans getirdi öyle bereket getirdi ki...Sizin damadınız olduğunda size de getirir inş.
Ohhh ya rahatladım :) :13:
Hadi hayırlı olsun
ama lütfeeen hamilelik hormonlarının etkisi diyelim biz buna :) hadi toparlan kendine gel üzme bizim prensesimizi de annesi :)
Tmam tmamm tavan yapan hormonlari indiricem:)) kizimi da uzmicem teyzesi merak etme:)
cok tatlisin gercekten :)Canım arkadaşlarım, birazdan işten ayrılacağım. Ben yokken;
Bizde teşekkür ederizbenim oğluşumuda bana benzetiyorlar, gözlerini net göremedim benim gözlerimde iri ama eşimin gözleri renkli onunkine benzesin istiyorum:))) üzülme canım belki de seninkine benzer gözleri doğmadan bilinmez
aynen canım, kendilerine muhtaç olduğumuzu zannedip istediklerini yapabileceklerini düşünüyorlar ama hakkımı savunurum her zaman... bence hiç kimse sessiz kalmasın bu gibi durumlarda, sende çok iyi yapmışsın...
anlat canım burda da anlatmazsan içine atarsın daha kötü olur. Allah kardeşinde hayırlısını versin, o hamileyse sende hamilesin, seni daha iyi anlaması gerekiyor. Düşünüp de kendini üzme canım, siz ayrı bir ailesiniz onun canını sıkmasına izin vermeannende anlayacaktır seni...
maşallah hoşgeldin aramızaikinci çocuk için baya hızlı davranmışsın Her ikisini de Allah bağışlasın, hep mutluluklarını gör inşallah
tamam o cikiyormus zaten gormez ugrasma sende basit zaten yaziyim hemen... bi paket gullac icin...Tamam canım anladım bakarım , boş ver yazma bende üzüldüm ya ... Cool da yeseydi biraz içim rahatlayacak tı
3kilo sute 650_700 gr kadar (zevke gore degisebilir) seker 2 paket vanilya bi yumruk tereyagi goz karari gul suyu koydum sanirim yarim bardak kadardir kaynama noktasina gelene kadar isittim. parmak dayanabilecek kadar ilidiginda.gullac yufkasinin parlak kismi uste gelecek sekilde tepsiye koyup uzerine doktum.
her yapraga az az rondodan cok ufaltmadan gecirdigim ceviz findik bademi ve bir de hindistan cevizini doktum.yufkalar bitene kadar boyle sonra ustunu bildigin gibi suslersin.keske nar olsaydi en cok o yakisiyor bence...
buzdolabina atiyorsun sonra buz gibi ferah oluyor.
acikcasi kendim yapana kadar pek tercih etmezdim.basit ama cidden herkes yapamiyor.
ne güzel canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de 23+2 günlüğüm şu an. benim de 26 Ekim görünüyo. Zaman çok çabuk geçiyo ya ben panik yapmaya başladım. İlk doğumun normal miydi sezeryanmiydi.
oyy maşallah size ne tatlısınız kızçenle
herşeyine bakıyolar cnm suyuna kesesine kalbine böbreğine kafasına suyuna biz geçen hafta girdik herşeyine baktı dr Allaha şükür herşeyi iyiydi güzel haberlerle gel
bizdede o durum mevcut benimde ablam hamile ona daha toleranslılar ama ben takmıyorum kimseyle kötü olmaya gerek yok yarın birgün bebekleriniz olacak kırgınlığa küskünlüğe gerek yok oda hamile sende birbirinizi daha çok anlamnız lazım annenle hiç kötü olma cnm ikinizin arasında kalıyo kadın ne yapsın büyütme bence oluyo öyle şeyler gene en kötü günlerimizde onlar oluyo yanımızda bebişinde üzülüyo hissediyo annesi takma kafana ben ablamla 8 ay konuşmadım gene ben aradım ve ufak bişeyden dolayı küstü bana gerek yok küs kalmaya
hoşgeldin cnm benim kızımda haziran 2009 lu sağlıcakla gelsin annesini üzmeden gelsin kuzucuk
güzel haberlerle gelin cnm ilahi taktir Allahtan gelene hiçbişey yapamıyoruz Rabbim sabır versin ne olursa olsumn kötü düşünme cnm yani olacağı varsa önüne geçilmiyo ki Rabbime emanet kuzularımız
tamam o cikiyormus zaten gormez ugrasma sende basit zaten yaziyim hemen... bi paket gullac icin...
3kilo sute 650_700 gr kadar (zevke gore degisebilir) seker 2 paket vanilya bi yumruk tereyagi goz karari gul suyu koydum sanirim yarim bardak kadardir kaynama noktasina gelene kadar isittim. parmak dayanabilecek kadar ilidiginda.gullac yufkasinin parlak kismi uste gelecek sekilde tepsiye koyup uzerine doktum.
her yapraga az az rondodan cok ufaltmadan gecirdigim ceviz findik bademi ve bir de hindistan cevizini doktum.yufkalar bitene kadar boyle sonra ustunu bildigin gibi suslersin.keske nar olsaydi en cok o yakisiyor bence...
buzdolabina atiyorsun sonra buz gibi ferah oluyor.
acikcasi kendim yapana kadar pek tercih etmezdim.basit ama cidden herkes yapamiyor.
Teşekkürler canım :) daha önce hiç yapmadım bakalım nasıl olacak
sende güzel güzel haberlele gelirsin inşallah canım daha sıkı değil heralde dimi iki haftaya düşemedik çünkü henüz
Bebe yağı iyi değil canım, petrol ürünü var içinde. Aklında olsun
ben bugün çok çalıştım galiba, ben yokken bir sürü yazışmalar olmuş,
kızlar bir şey sorucam, bebeğini çok aşağıda hisseden varmı? koskoca göbeğin üst kısımları boş sanki hep altta duruyor gibi, tekmeleri hareketleri de hep göbeğimin alt kısmında, yürürken felan korkuyorum elimle karnımın altına destek veriyorum, zaten evin içinde de olsa biraz yürüsem otursam ağrı hissediyorumgöbeğim çok büyük değil ama sanki ben taşıyamıyorum gibi bir his var içimde, yürürken öne eğilip popomu arkaya doğru çıkartırsam yürüyorum ve eşim 9 aylık hamile gibisin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?