2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aynı durumdayız galiba, yarın inşallah doktora sorucam normal mi diye,
annemde benim yaşımda doğum yaptı ama o fıldır fıldır geziyordu, her işini kendi yapıyordu,bense gezmek bir yerde dursun hareket etmeye korkuyorum, bugünde oğlumun maşallahı var tekmeleyip duruyor aynı yeri dediğin gibi nerdeyse kasıklarda Allah korusun ayağı çıkacak diye korkuyorum bazen :)

geçmiş olsun,
migren benimde kabusun,ağrı başlayınca 2-3 gün sürdüğü bile oluyordu, dediğin gibi karanlıkta rahat ediyordum, havadar ve karanlık bir odada dinlen derim ama uyucam diye kendini zorlama

Sor bakalım canım buraya da yaz da canım normalmiş mi? Benim arkadaşlarım da hep öyleydi ama ben hep dinlenmedeyim doktorum da spor yürüyüş yasak demişti en son

geçmiş olsun,
migren benimde kabusun,ağrı başlayınca 2-3 gün sürdüğü bile oluyordu, dediğin gibi karanlıkta rahat ediyordum, havadar ve karanlık bir odada dinlen derim ama uyucam diye kendini zorlama

Çok sağol canım Yattım şimdi ama hava o kadar boğucu ki havadar bir yer bulamadım. İnş artmaz ekrana da çok bakamıyorum ışıklı ya

CNm çok zor biliyorum. Hamileyken ameliyatmı oldun geçmiş olsun. Senin 100 lük kaç çıktı. Ben 15 ve 22 haftalık kayıp yaşadım. Çok tedirginim o yüzden... Psikolojim alt üst risklere tahammülüm kalmadı. Allah beterinden saklasın tabii.. Kurucularımızı bize bağışlanın...

Sor bakalım canım buraya da yaz da canım normalmiş mi? Benim arkadaşlarım da hep öyleydi ama ben hep dinlenmedeyim doktorum da spor yürüyüş yasak demişti en son

Çok sağol canım Yattım şimdi ama hava o kadar boğucu ki havadar bir yer bulamadım. İnş artmaz ekrana da çok bakamıyorum ışıklı ya

yazarım tabi ki, zaten evden çıkamadığım için sadece sizlerle sohbet edebiliyorum, iyiki varsınız :)

benim ev kuzey cephe olduğu için serin oluyor,kışın çok soğuk ama yazın iyi çok şükür,
ekrana bakmak benim içinde zor oluyor

Canim bizimde yarin evlilik yildonumumuz 8.yili doldurduk tabiki nisanlilik.flortluk yillarida sayarsak 10. bitti ahh yıllar ne cabuk geciyir.ben gömlek yada tişört almayi dusunuyorum.sende cok begenipte almadigi biseyi alabilirsin

Fikir için Sağol canım sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun

Canım fikrin çok güzel ama eşim sabit bir yerde durmuyo iş için keşke dursaydı dediğin gibi onore olurdu arkadaşlarının yanında yapılan şeyden evde bişey yapamıyorum o gün evde hafta sonu bizim evlilik yıl dönümü

Otel ayarlamak istedim bi tatil suan istediği en çok mutlu olacağı şey ama işi belli olmuyo ben ayarlarım gidemeyiz o zaman ben üzülürüm canım uff stres yaptım valla

Hmmm anladım..
Bak sürekli yattığın için olabilir, en ufak hareketlenmende vücut tepki veriyordur..napalımm sakınıyoruzz Allaha emanet :)

Otel ayarlamak istedim bi tatil suan istediği en çok mutlu olacağı şey ama işi belli olmuyo ben ayarlarım gidemeyiz o zaman ben üzülürüm canım uff stres yaptım valla
hic stres yapma...varligin sevgin ve onu mutlu etme istegin bence tum hediyelerden degerli..ben evliliklerde maddi hediyeleri pek anlamli bulmuyorum..resimlerle ilgili bi album mesela..yani emegini yansitan sevgini gosterebilecegin bi hediye hazirlayabilirsin.bence yansitmasalarda her erkegin icinde romantik hassas bir yan var...basarilar cnm umarim guzel bir gun yasarsiniz...

siz de iyiki varsınız:) ben çok sık giremiyorum ama burası büyük destek insana.
benim ev güney cephe ve izmirdeyim resmen kavruluyorum Klima da insanı hasta ediyor ama mecburen kullanıyoruz arada.
ben biraz açıldım şimdi canım hafif ağrıyor ama.
bu arada canım senin de mi lekelenmelerin oluyordu? biraz önce okudum da..

Beraber gideriz canım kayınvalidem karışmaz bana. Kayınpeder karışır ama o anlamaz bebek eşyalarından.

Sen de canını sıkma boşver. Allah eşine sana bebeğine sağlık sıhhat versin. Beraberce alırsınız inşallah. Akıl vermem kolay, ucuzunu alın demek kolay. Sanki biz bilmiyoruz. İlginçler ya. Boşver zararları olmasın da karları da kalsın geride..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah tedavi aşaması çok zorlu bir süreç... ama evlat her türlü zorluğa değer Rabbimize şükürler olsun... ikincinin hemen olması da ayrı bir güzel olmuş

Ben de yatarken südyen takmanın kanser yaptığını okumuştum canım. Herkes kendi isteğine göre bir şeyler söylüyor. Emzirdiğim sürece evde de takarım yatarken de ama şuanda takamıyorum sıkılıyorum. 75 lira bi südyene vermem. En fazla 34 tl verdim yeni inci aldım. Pahalı diye iyi demek değildir canım bazen markaya para veriyoruz.. Arada bi ben de yapıyorum bunu.. Sonra yanıldığımı görüyorum. Hatta bazen az paraya aldığım ürün pahalıdan daha iyi çıkıyor. Şans:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım umarım güzel bir gün geçiririz evliliğimizin ve bizim buna çok ihtiyacimiz var

Kizlar biliyormusunuz benim doktr dan arkdsim doktr ayni gecen aksam hafif lekelenme olmus doktr aramis tlf kapalimis
Sabaha kadar ulasamamis cok sacma telf neden kapatiyor (( benim tahmini dogum tarihim
2 ekim normal dogum olcak Rabbim izin veririse oncede olabilir sonrada ya bayrama gelirse diye teleslaniyorum cunku normalde telini kapatiyorsa bauramda hepten
Kabatir doktr telf aklim karisti simdi... ne yapacam off

Doktoruna bu durumu açık açık sormalısın bence. Eğer yok ben her saatte gelemem derse bence başka bir doktor bul doktorun telefon kapatması olur muymuş hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…