Canım benim de hareketler hep göbekten aşağıda hatta bazen kasıklarda. ben de çok eğilip kalkamıyorum hemen ağrıyor ya da zorlanıyorum şimdiden. Daha önce de hep lekelenmem vardı o yüzden biraz hareketsizim korkudan
kızlar nasılsınız? ben bugün çok halsizim başım ağrıyorNormalde migrenim var ama hamilelikte azalma olmuştu sanki ağrılarda. toplamda 3-5 kez anca ağrıdı 5 ayda. daha önce ayda 1 kez kesin şidddetli ağrı yaşardım, karanlık yerlere kaçmalar falan, ilaç hemen ama şimdi bir şey yapamıyorum. bugün de bayağı ağrıyor napsam sizce tavsiyeniz var mı?
aynı durumdayız galiba, yarın inşallah doktora sorucam normal mi diye,
annemde benim yaşımda doğum yaptı ama o fıldır fıldır geziyordu, her işini kendi yapıyordu,bense gezmek bir yerde dursun hareket etmeye korkuyorum, bugünde oğlumun maşallahı var tekmeleyip duruyor aynı yeri dediğin gibi nerdeyse kasıklarda Allah korusun ayağı çıkacak diye korkuyorum bazen :)
geçmiş olsun,
migren benimde kabusun,ağrı başlayınca 2-3 gün sürdüğü bile oluyordu, dediğin gibi karanlıkta rahat ediyordum, havadar ve karanlık bir odada dinlen derim ama uyucam diye kendini zorlama
Canım tam yerine geldin, burada ben dahil birçok arkadaşımız kan sulandırıcı iğne yapıyor, benimde haftada bir iğnem var ve benim de şeker sorunum çıktı bir hafta sonra günde 4 kez parmaktan şeker ölçümü yapacağım.Unutmadan 15 gün önce de apandistim patlamak üzereyken ameliyat oldun :) Sanırım kendini şimdi daha iyi hissedersin,yalnız değilsin. Bakma benim güldüğüme, delirme sınırına gelince insen gülermiş :))
Sor bakalım canım buraya da yaz da canım normalmiş mi? Benim arkadaşlarım da hep öyleydi ama ben hep dinlenmedeyim doktorum da spor yürüyüş yasak demişti en son
Çok sağol canım Yattım şimdi ama hava o kadar boğucu ki havadar bir yer bulamadım. İnş artmaz ekrana da çok bakamıyorum ışıklı ya
Canim bizimde yarin evlilik yildonumumuz 8.yili doldurduk tabiki nisanlilik.flortluk yillarida sayarsak 10. bitti ahh yıllar ne cabuk geciyir.ben gömlek yada tişört almayi dusunuyorum.sende cok begenipte almadigi biseyi alabilirsin
Canım fikrin çok güzel ama eşim sabit bir yerde durmuyo iş için keşke dursaydı dediğin gibi onore olurdu arkadaşlarının yanında yapılan şeyden evde bişey yapamıyorum o gün evde hafta sonu bizim evlilik yıl dönümücanım evde güzel bir yemek hazırlarsın bir de küçük hediye alırsın ,
eve gelene kadar da yani o işyerindeyken bir meyve sepeti gönderebilirsin güzel bir mesajla . Erkekler de çok onore oluyorlar böyle şeylerden iş arkadaşları ile yer meyvelerini ne kadar şanslı bir erkek olduğunu düşünür.
Otel ayarlamak istedim bi tatil suan istediği en çok mutlu olacağı şey ama işi belli olmuyo ben ayarlarım gidemeyiz o zaman ben üzülürüm canım uff stres yaptım vallaesinin nelerden hoslandigi cok onemli cevap sende onu neyin mutlu edecegini sen en iyibilirsin.mesela ben en sevdigi yazarin imzaladigi son kitabini adresine karfolatmistim notumla beraber.hala aldigim en guzel hediye der.mahse ri cumbuse goturmustum taksimde ve ozel bir otel rez.yapmistim.detaylar da var tabi.org.superdi her seyi dusunmustum.
yani esini ne mutlu eder bunu bulmalisin bence...onu mutlu ettigunde zaten sende mutlu olacagindan super bi gun yasarsiniz :)
yok canım stres yapmadılar, yan daireye geçtim zaten ve sadece oturdum,masayı felan görümcemler hazırladı,onlarda Allah korusun bir şey olursa diye çok korkuyorlar, sanırım sürekli yattığım için oturmak ben yoruyor nefes nefese kalıyorum
doktorum henüz bir şey vermedi, geçen hafta başlamıştı takip edelim dedi, aslında geçmişti dün yine başladı, doktora yarın gidicem ,çok şükür bebeğin hareketleri iyi, dediğiniz gibi bacakları uzatıp yatmaya edicem
Hmmm anladım..
Bak sürekli yattığın için olabilir, en ufak hareketlenmende vücut tepki veriyordur..napalımm sakınıyoruzz Allaha emanet :)
hic stres yapma...varligin sevgin ve onu mutlu etme istegin bence tum hediyelerden degerli..ben evliliklerde maddi hediyeleri pek anlamli bulmuyorum..resimlerle ilgili bi album mesela..yani emegini yansitan sevgini gosterebilecegin bi hediye hazirlayabilirsin.bence yansitmasalarda her erkegin icinde romantik hassas bir yan var...basarilar cnm umarim guzel bir gun yasarsiniz...Otel ayarlamak istedim bi tatil suan istediği en çok mutlu olacağı şey ama işi belli olmuyo ben ayarlarım gidemeyiz o zaman ben üzülürüm canım uff stres yaptım valla
yazarım tabi ki, zaten evden çıkamadığım için sadece sizlerle sohbet edebiliyorum, iyiki varsınız :)
benim ev kuzey cephe olduğu için serin oluyor,kışın çok soğuk ama yazın iyi çok şükür,
ekrana bakmak benim içinde zor oluyor
Bekleriz canım , foto da ekle en son manken gibiydin :) Bakalım ne durumdasın . Cool iyileşti çok şükür , bebişide zamanını bekleyecek inşallah :)
Benim hastane kozyatağında , bir yolu bulunur artık :) k.v birlikte mi gideceksiniz civile alırlar o zaman da zevkine karışmasınlar
Biz söylüyoruz her şey ne kadar pahalıymış diye zorlandığımızı anlıyorlar ama hiiçç oralı değiller . Sizde pahalı şeyler almayın dedi bitti işte
Bıktım artık onlardan , düşünce olacak ne yapayım Rabbim eşime sağlık sıhat versin Amin
Canım göbeğini takma düzelir hepsi geçer , Rabbim ağlık versin
Üzülme canım , ikincide iyi çıkar inşallah
Allah hepimizinkini bağışlasın inşallahcanım yaşım geçiyor bide tedaviyle hamile kaldım ilkine ikinciyide ben istemedim ama bi laf varya kör istedi bi göz allah verdi iki göz işte öyle oldu... allah cümlemizinkini bağışlasın sağlıklı doğsunlar inşallah
evet kocaman kız oldu artık teyzesi :)
ben canta aldım. bildiğiniz jansport canta. cok gözlü olması avantaj geldi bana.
teşekkkküüüürrrr ederiz teyzesi :))) yine cıkarttım zaten tüm kötü düşünceleri oyle güzel gülümsedi ki bana. sanki annem sen korkma burada hersey yerinde dermiş gibiydi.
amin amin inşallah hepimizin bebişleri ömürleri boyunca huzurlu ve mutlu bir yaşam sürerler canım teşekkür ederiz
evette ben yine şu 35. haftaya göremeden rahatlayamayacagım. 35 e bi gelsek ohh dicem ya ssonrası gercekten kolay. doğumu bekleyerek geçiyor sonrasında günler :)) cumartesi sendende güzel güzel haberler bekli,yoruz
canım bilmiyorum ben ömrüm boyunca desteksiz kullanamadım. hep kücüktüler hep kücüktüler :)) eskiden 75B ydi şimdi 80B oldu. sanırım daha fazla büyümezler heralde. ama bence destekli yada en azından balenli almamız şart. ve biyerlerde evde sütyen takmıyorum demişsin uzmanlar evde bile hatta yatarken bile sütyen takılmasını öneriyorlar. evet o soğuk su kompleksi baya işe yarıyor. ama yaşlanınca boyle olacakları ne malum. bence iyi birsey almakta yarar var. mesela benim şimdi alacağım sütyen 75 lira ama daha da pahalıları vardır heralde bu bana yeterli geldi netten arastırma yaptım herkes cok ama cok memnun.
cok cok teşekkür ediyoruz teyzesi sanada :)) evet sanırım hissetti. onun o gülümsemesi bana dünyaları verdi. mükemmel bir duygu bu annelik denilen şey. evet yediğin gibi yeşil mercimekte protein cok fazla var. haftada iki gün en az tüketmeye calıs. süt iç haatta yoğurt ye bol bol ev yoğurdu. ben haftada en az 3 gün protein tüketiyorum bir günde omega 3 :)) ya bir hafta semizotu yiyorum yada balık değişimli olarak tüketiyorum. beslenmemize cok dikkat etmemiz gerekli artık. evet ismi Hena olarak kaldı. yok ben alışmısım bu isme. hem kurada o isim cıkmadı napıyım artık ikinci bebişimiz kız olursa ismi şimdiden belli İlay olacak :) sende yarın güzel güzel haberlerle gel olur mu
evet sanırım senin dediğin gibi olmak lazım. sonucta doğunca da oyle olmalı. biz ne kadar üzülürsek üzülelim onlara yansıtmamalıyız ve buu şimdiden öğrenmeliyiz. çok teşekkür ediyoruz :)
dimii bana da oyle geldi sanki dişleri varmış gibi duruyor :))
yaaaa neden ağlıyorsun teyzesi kıyamayız ki biz sana :s Rabbim hepimizi nazarlardan korusun sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah canımm ama etsin artık ya bazen cok cook ozlediğimi düşünüyorummm keske diyorum kızım burda olsa o gül yüzüne baksam kokusunu içine çeksem. sonrada diyorum ki bencillik yapıyorsun 9 hafta kaldı biraz daha dayanmalısın ):
çok teşekkür ediyoruzzz :))
aynen oyle bende oyle düşündüm resmen bana moral vermek için gülümsedi kızım bak annem ben iyim dedi ve küçük bir ders verdi Allahım yerim ben onu ya :))
evet canım protein cok cok oenmli mutlaka alıyoruz ve ihmal etmiyoruz. hergün süt yoğurt ve protein tüketiyoruz ceviz fındıkta yiyoruz sonra da kızlarımız büyüyor kocaman oluyorlar :))
bak bunu bilmiyordum soylediğin iyi oldu. inşallah hepimizin kuzusu 3 kilo üzerinde doğarda hem onlar rahat eder hemde biz rahat ederiz. teşekkür ederiz cok cok teşekkür ederiz teyzesi
hic stres yapma...varligin sevgin ve onu mutlu etme istegin bence tum hediyelerden degerli..ben evliliklerde maddi hediyeleri pek anlamli bulmuyorum..resimlerle ilgili bi album mesela..yani emegini yansitan sevgini gosterebilecegin bi hediye hazirlayabilirsin.bence yansitmasalarda her erkegin icinde romantik hassas bir yan var...basarilar cnm umarim guzel bir gun yasarsiniz...
Daha önce de yazdım ama siteye bağlantı kesildi. Tekrar yazıyorumFikir için Sağol canım sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun
Kizlar biliyormusunuz benim doktr dan arkdsim doktr ayni gecen aksam hafif lekelenme olmus doktr aramis tlf kapalimis
Sabaha kadar ulasamamis cok sacma telf neden kapatiyor(( benim tahmini dogum tarihim
2 ekim normal dogum olcak Rabbim izin veririse oncede olabilir sonrada ya bayrama gelirse diye teleslaniyorum cunku normalde telini kapatiyorsa bauramda hepten
Kabatir doktr telf aklim karisti simdi... ne yapacam off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?