siz de iyiki varsınız:) ben çok sık giremiyorum ama burası büyük destek insana.
benim ev güney cephe ve izmirdeyim resmen kavruluyorumKlima da insanı hasta ediyor ama mecburen kullanıyoruz arada.
ben biraz açıldım şimdi canım hafif ağrıyor ama.
bu arada canım senin de mi lekelenmelerin oluyordu? biraz önce okudum da..
Kizlar biliyormusunuz benim doktr dan arkdsim doktr ayni gecen aksam hafif lekelenme olmus doktr aramis tlf kapalimis
Sabaha kadar ulasamamis cok sacma telf neden kapatiyor(( benim tahmini dogum tarihim
2 ekim normal dogum olcak Rabbim izin veririse oncede olabilir sonrada ya bayrama gelirse diye teleslaniyorum cunku normalde telini kapatiyorsa bauramda hepten
Kabatir doktr telf aklim karisti simdi... ne yapacam off
Doktoruna bu durumu açık açık sormalısın bence. Eğer yok ben her saatte gelemem derse bence başka bir doktor buldoktorun telefon kapatması olur muymuş hiç...
Allah yardım etsin, sıcaklarda nefes almakta zor
evet maalesef oluyor, inşallah önemli değildir, yarın doktor ne diyecek bakalım, özellikle yürürsem oturursam sonrasında çok oluyor
en büyük fobim doktora ulaşamamak, hiçbir hastanenin aciline ve nöbetçi doktoruna güvenemiyorum
normalde benim doğum kurban bayramından sonraya geliyor şimdiden stres oldum acaba bayramdan önce sezeryanmı olsam diyorum,
bayram tatilinde çalışan hastane personelini düşünemiyorum,
benim de 20. haftaya kadar ara ara oldu hep hatta sonuncudan doktorumun haberi olmadı ama ayrıntılı da bir şey gözükmedi. senin yeni mi oldu ne zamandan beri olmuyordu? çok can sıkıcı bir durum, her seferinde korkarak lavaboya gitmekİnşallah her şey yolundadır, ayaklarını dikip yat hep yarına kadar.
Bende suan korkmaya basladim..ama sezeryan olmak istemiyorum Rabbim yardimcimiz olsun ...bakalim neler yasicaz hic tanimadigim dojtr gelirse stresten ya doguramassam offf.... elif sen aklima daha guzel seyler taktin dur simdide bunu dusunurum oy oyyyy
Kizlar biliyormusunuz benim doktr dan arkdsim doktr ayni gecen aksam hafif lekelenme olmus doktr aramis tlf kapalimis
Sabaha kadar ulasamamis cok sacma telf neden kapatiyor(( benim tahmini dogum tarihim
2 ekim normal dogum olcak Rabbim izin veririse oncede olabilir sonrada ya bayrama gelirse diye teleslaniyorum cunku normalde telini kapatiyorsa bauramda hepten
Kabatir doktr telf aklim karisti simdi... ne yapacam off
Ben de yatarken südyen takmanın kanser yaptığını okumuştum canım. Herkes kendi isteğine göre bir şeyler söylüyor. Emzirdiğim sürece evde de takarım yatarken de ama şuanda takamıyorum sıkılıyorum. 75 lira bi südyene vermem. En fazla 34 tl verdim yeni inci aldım. Pahalı diye iyi demek değildir canım bazen markaya para veriyoruz.. Arada bi ben de yapıyorum bunu.. Sonra yanıldığımı görüyorum. Hatta bazen az paraya aldığım ürün pahalıdan daha iyi çıkıyor. Şans:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabiki oyle ama sütyeni de ucuza alamam ben. Araştırırım herseyi enine boyuna. 74 lira biraz pahalı birsey tabi ama değer cok araştırdım dediğim gibi. Kullananların hepsi cok memnun ve İngiltere de cok satanlar arasında. Buda kalitesini gösteriyor. Valla sarkmasında 200 lira bile veririm nelere para vermiyoruz ki, gerekirse estetik yaptırırım napalım :))
Birtanem estf saka yaptim ben zaten sen desende demesende benim aklimda ...kismet yaa sag salim alalimda bebislerimizi kucagimiza yeter ve acikca bisey diyeyimmi benim dogumuma yetenekli bir ebe olsa daha iyi doktrdan...ilk dogumumu ebe yaptirmisti doktr yoktu ozaman ebem cok guzel dogurttu beni ablmami yengem heoimiz inda dogurduk :) ee simdi gecen yil emekli olmus doktrrum bile demisti ilk hamileligimde ebeler bu iste bizden iyiler diyebenim ilk ay sonunda kanamam olmuştu çok şükür atlattık, uzun süredir yoktu, geçen hafta cumartesi başladı, dediğin gibi lavaboya gitmek benim içinde kabus gibi,
bütün gün evde dua edip yatıyorum inşallah hepimiz şu ayları sağlıkla atlatırız
özür dilerim, korkutmak istemedim ,bu korkular o kadar içime işlemiş ki doktor telefonunu kapatıyor yazdığında aklıma geldi
Benim doktor da açıkça söylemişti doğumda olmazsa nöbetçi doktorun doğum yaptıracağını. Allah denk getirsin, belki diğer doktorlar daha iyidir. Onları da çok övüyorlar çünkü. Artık o anda hangisi doğurtursa doğurtsun. Doktorum gelsin diye diretmem zaten bunu göze alamam. Sen de doktorumla açıkça konuş. Bakalım doğumda orada olacağının garantisini verecek mi..
Birtanem estf saka yaptim ben zaten sen desende demesende benim aklimda ...kismet yaa sag salim alalimda bebislerimizi kucagimiza yeter ve acikca bisey diyeyimmi benim dogumuma yetenekli bir ebe olsa daha iyi doktrdan...ilk dogumumu ebe yaptirmisti doktr yoktu ozaman ebem cok guzel dogurttu beni ablmami yengem heoimiz inda dogurduk :) ee simdi gecen yil emekli olmus doktrrum bile demisti ilk hamileligimde ebeler bu iste bizden iyiler diye
Haklisinnn onemli olan isinin ehli olan biri olmasi ....valla aslinda ebe yetenekli olsa o bile yeter diye dusunuyorum..kismet bakalim doktrum ne dicek 1 hafta sonra gitcem kontrle hakkimizda hayirli olan zaman olsun inslah
Estetik mi:)))) Allah iyiliğini versin:) o işlere hiç kalkışamam. Ameliyat olmaktan, uyutulmaktan korkuyorum ben. Bu yüzden sezeryandan da korkuyorum. Uyanıkken beni kesmelerinden de korkuyorum. Hepsi zor valla. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kadınla erkeğin yaşam şartları hiç aynı değil. Ben bunu anladım. Bu yüzden cennet annelerin ayakları altında..
evet kocaman kız oldu artık teyzesi :)
ben canta aldım. bildiğiniz jansport canta. cok gözlü olması avantaj geldi bana.
teşekkkküüüürrrr ederiz teyzesi :))) yine cıkarttım zaten tüm kötü düşünceleri oyle güzel gülümsedi ki bana. sanki annem sen korkma burada hersey yerinde dermiş gibiydi.
amin amin inşallah hepimizin bebişleri ömürleri boyunca huzurlu ve mutlu bir yaşam sürerler canım teşekkür ederiz
evette ben yine şu 35. haftaya göremeden rahatlayamayacagım. 35 e bi gelsek ohh dicem ya ssonrası gercekten kolay. doğumu bekleyerek geçiyor sonrasında günler :)) cumartesi sendende güzel güzel haberler bekli,yoruz
canım bilmiyorum ben ömrüm boyunca desteksiz kullanamadım. hep kücüktüler hep kücüktüler :)) eskiden 75B ydi şimdi 80B oldu. sanırım daha fazla büyümezler heralde. ama bence destekli yada en azından balenli almamız şart. ve biyerlerde evde sütyen takmıyorum demişsin uzmanlar evde bile hatta yatarken bile sütyen takılmasını öneriyorlar. evet o soğuk su kompleksi baya işe yarıyor. ama yaşlanınca boyle olacakları ne malum. bence iyi birsey almakta yarar var. mesela benim şimdi alacağım sütyen 75 lira ama daha da pahalıları vardır heralde bu bana yeterli geldi netten arastırma yaptım herkes cok ama cok memnun.
cok cok teşekkür ediyoruz teyzesi sanada :)) evet sanırım hissetti. onun o gülümsemesi bana dünyaları verdi. mükemmel bir duygu bu annelik denilen şey. evet yediğin gibi yeşil mercimekte protein cok fazla var. haftada iki gün en az tüketmeye calıs. süt iç haatta yoğurt ye bol bol ev yoğurdu. ben haftada en az 3 gün protein tüketiyorum bir günde omega 3 :)) ya bir hafta semizotu yiyorum yada balık değişimli olarak tüketiyorum. beslenmemize cok dikkat etmemiz gerekli artık. evet ismi Hena olarak kaldı. yok ben alışmısım bu isme. hem kurada o isim cıkmadı napıyım artık ikinci bebişimiz kız olursa ismi şimdiden belli İlay olacak :) sende yarın güzel güzel haberlerle gel olur mu
evet sanırım senin dediğin gibi olmak lazım. sonucta doğunca da oyle olmalı. biz ne kadar üzülürsek üzülelim onlara yansıtmamalıyız ve buu şimdiden öğrenmeliyiz. çok teşekkür ediyoruz :)
dimii bana da oyle geldi sanki dişleri varmış gibi duruyor :))
yaaaa neden ağlıyorsun teyzesi kıyamayız ki biz sana :s Rabbim hepimizi nazarlardan korusun sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah canımm ama etsin artık ya bazen cok cook ozlediğimi düşünüyorummm keske diyorum kızım burda olsa o gül yüzüne baksam kokusunu içine çeksem. sonrada diyorum ki bencillik yapıyorsun 9 hafta kaldı biraz daha dayanmalısın ):
çok teşekkür ediyoruzzz :))
aynen oyle bende oyle düşündüm resmen bana moral vermek için gülümsedi kızım bak annem ben iyim dedi ve küçük bir ders verdi Allahım yerim ben onu ya :))
evet canım protein cok cok oenmli mutlaka alıyoruz ve ihmal etmiyoruz. hergün süt yoğurt ve protein tüketiyoruz ceviz fındıkta yiyoruz sonra da kızlarımız büyüyor kocaman oluyorlar :))
bak bunu bilmiyordum soylediğin iyi oldu. inşallah hepimizin kuzusu 3 kilo üzerinde doğarda hem onlar rahat eder hemde biz rahat ederiz. teşekkür ederiz cok cok teşekkür ederiz teyzesi
sağol canım bilgi için, bilmiyordum ben kanama olduğunu. Kanama olur olmaz ben kendimi hastanede bulurum zaten:) Doğum hikayelerini okuma zamanım geldi sanırım:))))
Merhabalar hepinize yeniden. Sabah gercekten yanımda oldunuz bana destek verdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi doktor randevumuzdan geliyoruz. Inanılmaz gğzeldi hersey. Kızım elini yanağına dayamış, ağzını da 5 karış açmış bize poz veriyordu :)) kızımın gülümsemesi beni kendime getirdi. Doktorumuz bile şaşırdı kaldı dedi inanmıyorum resmen gülümseyerek poz veriyor dedi :)) iyiki var iyiki benimle. Bana hayat veriyor bazen düşünüyorum annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş ve bu duyguyu yaşabildiğim için inanılmaz mutluyum ve gergin Rabb'ime şükrediyorum. Neyse, biliyorsunuz belki bizim sat tarihine gore doğumumuz 25 Eylül. Ama en başından beri biz hep 1 hafta onden gidiyoruz. Boyumuz 1 hafta onden gitmemize rağmen yine uzun uzunmuş. Doktorum kilosuna göre uzun boylu olacak dedi. 38,5 cm boyundayız şuan için. Kilomuz da 1200 gram olmuş. Doktorum boyle giderse doğumda bebeğin 3400 gramın altına düşmez dedi. Onun dışında dün yürüyüş yaparken birden şiddetli bir kasık ağrısı başladı bende hemen eve geçip yattım. Doktor bu haftandan sonra olabilir şeyler bunlar dedi. Yarım saatten uzun sürerse şiddetli ağrılar mutlaka hastaneye gelmelisin dedi. Suyun çok iyi dedi. Plesantanın duruşu bebeğin eşi falan hersey yine yerindeymiş. Bol bol su iç ve protein yemeyi ihmal etme dedi. Bebek proteini gidalarda sanırım daha iyi toparluyormus. Ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Artık randevularımız 3 haftaya indi. Bu da benim gülümseyen kızım :))
Eki Görüntüle 1174261
Merhabalar hepinize yeniden. Sabah gercekten yanımda oldunuz bana destek verdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi doktor randevumuzdan geliyoruz. Inanılmaz gğzeldi hersey. Kızım elini yanağına dayamış, ağzını da 5 karış açmış bize poz veriyordu :)) kızımın gülümsemesi beni kendime getirdi. Doktorumuz bile şaşırdı kaldı dedi inanmıyorum resmen gülümseyerek poz veriyor dedi :)) iyiki var iyiki benimle. Bana hayat veriyor bazen düşünüyorum annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş ve bu duyguyu yaşabildiğim için inanılmaz mutluyum ve gergin Rabb'ime şükrediyorum. Neyse, biliyorsunuz belki bizim sat tarihine gore doğumumuz 25 Eylül. Ama en başından beri biz hep 1 hafta onden gidiyoruz. Boyumuz 1 hafta onden gitmemize rağmen yine uzun uzunmuş. Doktorum kilosuna göre uzun boylu olacak dedi. 38,5 cm boyundayız şuan için. Kilomuz da 1200 gram olmuş. Doktorum boyle giderse doğumda bebeğin 3400 gramın altına düşmez dedi. Onun dışında dün yürüyüş yaparken birden şiddetli bir kasık ağrısı başladı bende hemen eve geçip yattım. Doktor bu haftandan sonra olabilir şeyler bunlar dedi. Yarım saatten uzun sürerse şiddetli ağrılar mutlaka hastaneye gelmelisin dedi. Suyun çok iyi dedi. Plesantanın duruşu bebeğin eşi falan hersey yine yerindeymiş. Bol bol su iç ve protein yemeyi ihmal etme dedi. Bebek proteini gidalarda sanırım daha iyi toparluyormus. Ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Artık randevularımız 3 haftaya indi. Bu da benim gülümseyen kızım :))
Eki Görüntüle 1174261
Sağol canım çok iyi bi hediye olabilir buDaha önce de yazdım ama siteye bağlantı kesildi. Tekrar yazıyorumaileler için üçlü fotoğraf çerçevesi alıp resimlerinizi koyabilirsin. Tabi birine bebeğinin ultrason resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?