2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Allah yardım etsin, sıcaklarda nefes almakta zor
evet maalesef oluyor, inşallah önemli değildir, yarın doktor ne diyecek bakalım, özellikle yürürsem oturursam sonrasında çok oluyor

en büyük fobim doktora ulaşamamak, hiçbir hastanenin aciline ve nöbetçi doktoruna güvenemiyorum
normalde benim doğum kurban bayramından sonraya geliyor şimdiden stres oldum acaba bayramdan önce sezeryanmı olsam diyorum,
bayram tatilinde çalışan hastane personelini düşünemiyorum,

Doktoruna bu durumu açık açık sormalısın bence. Eğer yok ben her saatte gelemem derse bence başka bir doktor bul doktorun telefon kapatması olur muymuş hiç...

Evet madem telf kapatacaksin neden noyu veriyorsun hayret ya Konusucamda eger dedgin gibi hersaatte gelemem derse budefada baska bir doktr bulmam zor olcak diye korkuyorum 1 hafta sonra gidicem doktr bakalim hakkimizda hayirlisi ....

Allah yardım etsin, sıcaklarda nefes almakta zor
evet maalesef oluyor, inşallah önemli değildir, yarın doktor ne diyecek bakalım, özellikle yürürsem oturursam sonrasında çok oluyor

benim de 20. haftaya kadar ara ara oldu hep hatta sonuncudan doktorumun haberi olmadı ama ayrıntılı da bir şey gözükmedi. senin yeni mi oldu ne zamandan beri olmuyordu? çok can sıkıcı bir durum, her seferinde korkarak lavaboya gitmek İnşallah her şey yolundadır, ayaklarını dikip yat hep yarına kadar.

Bende suan korkmaya basladim..ama sezeryan olmak istemiyorum Rabbim yardimcimiz olsun ...bakalim neler yasicaz hic tanimadigim dojtr gelirse stresten ya doguramassam offf.... elif sen aklima daha guzel seyler taktin dur simdide bunu dusunurum oy oyyyy

benim ilk ay sonunda kanamam olmuştu çok şükür atlattık, uzun süredir yoktu, geçen hafta cumartesi başladı, dediğin gibi lavaboya gitmek benim içinde kabus gibi,

bütün gün evde dua edip yatıyorum inşallah hepimiz şu ayları sağlıkla atlatırız

özür dilerim, korkutmak istemedim ,bu korkular o kadar içime işlemiş ki doktor telefonunu kapatıyor yazdığında aklıma geldi

Son düzenleme:

Benim doktor da açıkça söylemişti doğumda olmazsa nöbetçi doktorun doğum yaptıracağını. Allah denk getirsin, belki diğer doktorlar daha iyidir. Onları da çok övüyorlar çünkü. Artık o anda hangisi doğurtursa doğurtsun. Doktorum gelsin diye diretmem zaten bunu göze alamam. Sen de doktorumla açıkça konuş. Bakalım doğumda orada olacağının garantisini verecek mi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki oyle ama sütyeni de ucuza alamam ben. Araştırırım herseyi enine boyuna. 74 lira biraz pahalı birsey tabi ama değer cok araştırdım dediğim gibi. Kullananların hepsi cok memnun ve İngiltere de cok satanlar arasında. Buda kalitesini gösteriyor. Valla sarkmasında 200 lira bile veririm nelere para vermiyoruz ki, gerekirse estetik yaptırırım napalım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim de doğum 4 ekim yani kurbanın ilk günü görünüyor.. sekretere sordm baramda napio bizim doktor diye, normal doğum olacaksa burada olur merak etme dedi, ohh dedim..ama yine de hayrlısı tabii.. sağlıkla doğsun da minigimiz, tabii kendi doktorumuzu tercih ederiz ama.. bakalm..yrn şeker sonucum belli olacak, sağlık ocağına gitmeyip başka bir yolla öğrenen var mı sonucunu? eşimi göndercem yoksa ben 6ya kdr çlşyrm çünkü yetişemem kapanır

Estetik mi:)))) Allah iyiliğini versin:) o işlere hiç kalkışamam. Ameliyat olmaktan, uyutulmaktan korkuyorum ben. Bu yüzden sezeryandan da korkuyorum. Uyanıkken beni kesmelerinden de korkuyorum. Hepsi zor valla. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kadınla erkeğin yaşam şartları hiç aynı değil. Ben bunu anladım. Bu yüzden cennet annelerin ayakları altında..

Birtanem estf saka yaptim ben zaten sen desende demesende benim aklimda ...kismet yaa sag salim alalimda bebislerimizi kucagimiza yeter ve acikca bisey diyeyimmi benim dogumuma yetenekli bir ebe olsa daha iyi doktrdan...ilk dogumumu ebe yaptirmisti doktr yoktu ozaman ebem cok guzel dogurttu beni ablmami yengem heoimiz inda dogurduk :) ee simdi gecen yil emekli olmus doktrrum bile demisti ilk hamileligimde ebeler bu iste bizden iyiler diye

Haklisinnn onemli olan isinin ehli olan biri olmasi ....valla aslinda ebe yetenekli olsa o bile yeter diye dusunuyorum..kismet bakalim doktrum ne dicek 1 hafta sonra gitcem kontrle hakkimizda hayirli olan zaman olsun inslah

Hakkımızda hayırlısı olsun. O günümüzde neler olacağını Rabbim biliyor. Bizim ayarladığımız her şey olmuyor. Yeter ki sonu sağlıkla bitsin. Şimdiden strese girme. Allah yardımcımız olsun. Amin.

3 cocuktan sonra holloş olur benim göbeğim spor yapacagım tabi ama gitmezse eski Halime donmezsem göbeğime de bir operasyon şart. :)) ben korkmam hiç yeterki moralim yerinde olsun. Eşimde Allah'tan karışmaz boyle seylere hatta 30 yasımızdan itibaren beraber botox yaptırmayı falan düşünüyoruz olmadı gerdircez :)) biz birazcık estetiği seviyoruz sanırım ilk tabi hersey doğal olmadı olmazsa mecbur cerrahi işlemler bizi bekler :)

Internette problem var bi turlu yazamadim bugun... radyolog kontrolum vardi bugun iki hafta once bizim bebis yuzunu tam gostermedigi icin haftaya ben yokum iki hafta sonra gelirsen tekrar bakarim demisti... bende gittim oncelikle guzel haber plasentadaki kanama alani kaybolmus gitmis hicbisey yok maasallah ... yuz hatlarini inceledi cok kibar bi yuzu var sana benzeyecek dedi (ben kucuk yuzluyum) bende babasida minyon onada benzeyebilir dedim... kilosunu sordum o olcumleri yapmiycam ona kendi doktorun bakar ben sadece goremedigim yerlere bakicam dedi ; ( oysa ben kilosunu cok merak ediyodum ... kan akimlarindaki sorunlari sordum onlar oyle iki haftada duzelmez zaten dedi doktorun gerek gorurse 26.haftadan sonra tekrar doopler ister dedi (beni birazcik gicik etti)bide rahim agzi bana biraz kisa geldi doktorun daha iyi bakar ama sen fazla ayakta kalma erken n dogum riskin olabilir dedi beni biraz endişelendirdi... sonra eve gelince netten arastirdim selviks boyu 25mm nin altinda oldugu zaman riskli guruba giriyomus benimkini 45mm olcmus yani teorik olarak riskli guruba girmiyorum.gerci profosor ozellikle vajinal olctu rahim agzini inceledi bi tehlike yok dedi sonra bu konuya takilmadim.kendi doktorumlada konusucam tabi... bn yinede elimdn geldigince yatmaya calisicam ve pek disariya cikmamaya... yani genel olarak cok sukur bi sikintimiz yok haftaya tetenoz asimiz bi sonraki hafta normal doktor muaynemiz var insllah hepsini hayirlisi ile atlatiriz hepinizi coook opuyouz...

Ben de fisher price aldim anne cantami

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım bilgi için, bilmiyordum ben kanama olduğunu. Kanama olur olmaz ben kendimi hastanede bulurum zaten:) Doğum hikayelerini okuma zamanım geldi sanırım:))))

Bana da arkadaslarim anlatmisti daha once dogum yapanlar ☺☺ ben de pipirikliyim aynen hastanede bulurum kendimi..

Maşallah çok sewimli bebeğin☺

E şeker kız Candy olmuş ya bu minnoş:)) eller yanakta kocaman bi gülümseme, saçını da iki kurdeleyle topladı mı annesi... tamamdır:)
Maşallah Damla 10 numara jest yapmış sana kızın Elif'canıma duyurulur

Herkese iyi geceler kızlar bu akşam kontrolum vardi.
Sukurler olsun bebegimin durumu ve gelişimi iyi ama sıkıntımız bebegin simdiden dogum kanalina inmesi
Kafasi rahime inmis bile doktor bu arkadasin en az 34.cu haftaya kadar beklemesi lazım dedi.
Bundan sonra cok gezmek. Agir is yapmak. Kendini yormak yok dedi...
Progestan verdi kullan dedi.insallah bebegim gununu bekler en az 34 .cu haftaya kadar beklemesi lazim
Esim artik markete.pazara bile gitmeyi yasakladi hatta büyük kizimi basima bekci tuttu annenin butun gun evde yaptigi isleri bana deftere yazicaksin dedi.
Pazartesi seker yüklemesini yaptiricam inşallah o iyi cikar
Kızlar hepinizden dua bekliyorum insallah erken dogum olmaz artik bol bol istirahat edicem doktor dikkat edersen ağır is yapmazsan bebek doner dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…