2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Inşallah meleğin zamanında gelir annesi dikkat et sende kendine inşallah son haftaya kadar bekler bebişlerimiz sağlıkla gelsinler

Inşallah meleğin zamanında gelir annesi dikkat et sende kendine inşallah son haftaya kadar bekler bebişlerimiz sağlıkla gelsinler

Sağol canım doktor dikkat etmezsen acilma olur dedi. Evde bakmam gereken iki cocugum var Allahtan annem yakin yarin anneme gidip iki gun kalicam hafta sonuda iftara kalabalık misafirim var sagolsun ablamla annem erken gelip hazirliklarimi yapacaklar. Annem bende kalir ertesi gun evimide temizler ahh bu anneler olmasa ne yapardık

Allah bağışlasın çocuklarını ne güzel annen yakınmış sana yardım eder

Oy maasallah hena ya cok tatli poz vermis fotojenik olacam bizim ablamiz ablamiz diyorum cunku hena tum bebislerin ablasi oluyo ben kilosunu cok merak ediyodum ama dun radyolog olcmedi ; ( iki hafta bekleyecegim artik

cnm geçmiş olsun. sen artık ev işlerini bırak senin ya da kocanın tarafından biri yardımcı olsun sen bol bol dinlen. doğuma kadar kendine tatil ver. ne de olsa sonra yine koştururacaksın. biraz aceleci çıkmış senin bebişin:) merak etme inşallah o zamanında gelişimi tam bir şekilde doğar. içini ferah tut, güzel şeyler düşün.

Arkadasin insallah duzelir ve bebisin vaktinde gelir ama sen yinede dogum yapacagin hastane in yenidogan yogunbakim unitesi ne kadar kapsamli onu bi arastir gerekirse hastane i degistirirsin ... ben de erken dogumdan korkuyorum Allah korusun aynen bende istirahate cekildim

Hiç yorma kendini artık canım ee sende iki çocuk var yoruldun tabii ev işleri çocuk derken... bundan sonra bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy,kollarını yukarı falan kaldırma sakın fazla.. Dikkat edersen birşeycik olmaz korkma dualarımız seninle acele etmesin bebişin

günaydın kızlar canım geçmiş olsun bol bol dinlen kendını yorma

Herkese günaydın kızlar:))canım sanada cok geçmiş olsun artık doğuma kadar yanına aileden sana yardımcı biri gelse çok iyi olur .allahın izniyle sağlıkla zamanında alıcaksın bebeğini dualarımız seninle ...

Dinlen canım , yorma kendini 10 haftan var . İşi gücü bırak büyük kızın da sana yine getir götür yardımcı olur . Onuda çok yorma da , anneciğin de yakınmış :) Erkende gelirse hayırlısı olsun artık

Uykusuz geçen bir gece daha bitti Günaydın güzel ekim anneleri

Günaydın canım , hadiye olayını kafana takıpta uyumamazlık yapmadın umarım .En güzel hediyen karnında :)

Herkese günaydın arkadaşlar
Günaydın canım

herkese gunaydin :) tahlil sonuclarimi gostermek icin doktora gidiyorum. umarim tahmin ettigim gibi hersey yolundadir.

günaydın kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekür ederim ne benim koca ne aile düzelir bunu anladım bundan sonra keyfim nasıl istiyorsa bende öyleyim sus içine at geçiştir dönemini kapattım bundan sonra kısasa kısas

burda birkaç arkadaşa yazdım ama yanıt alamadım. Sanırım benim internetimin bozuk olduğu haftada oldu bu olay gvn arkadaşımızın bebeğini almak zorunda kalmışlar çok kafaya taktım neden almak zorunda kalmışlar bilgisi olan varsa yazablirmi çok üzüldüm

Şükürler olsun ki bebeğin iyiymiş canım, kendine dikkat et Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek bol bol dinlen

Böbrekleri ile problem vardı sanırım , Gvn hepimizi çok üzdü . Çapada heyet kararı ile alındı

Evet canım ameliyat oldum,çok teşekkür ederim. Benim 100'lük te 3 saat içerisinde en yüksek 180 çıktı sanırım. Tedirgin olmakta haklısın canım, benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef.Ama şimdi tedavimizi oluyoruz,inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayacağız Allah'ın izniyle.Yaşadıkların,yaşadıklarımız çok zor ama sonunda çok büyük bir güzellik bizi bekliyor :)Biraz daha sabredelim ve karnımızdaki bebekler için şükredelim canım.

Canım, benim de ameliyat nedeniyle erken doğum riskim var biliyorsun. İnşallah hepimiz vaktinde doğum yapacağız, lütfen moralini bozma.Ama tedbiri de elden bırakma canım,sakın kendini yorma,Allah korusun birşey olur bu sefer vicdan azabı yaşarsın.Boşver ev dağınıkmış,yemek yokmuş vs.vs.Son 3 ayımız kaldı.Dinlen canım ve kendine çok dikkat et...

herkese gunaydin :) tahlil sonuclarimi gostermek icin doktora gidiyorum. umarim tahmin ettigim gibi hersey yolundadir.

Günaydın canım :) Doktordan iyi haberlerle gelmeni bekliyoruz, bakalım bebeiş güllacı yiyince tatlanmış mı :)))

vaauuuwww canım korkuttun beni, kılıçlarımı çektim artık diyorsun yani :)En güzeli benim felsefem de hu şekildedir,beni üzeni ben de üzerim :)Ama senin yapabileceğini sanmıyorum,bu sonradan öğrenilen birşey değildir,sen sabırlı,sakin bir annesin :)Herşey yoluna girer inşallah canım.

güvenin yazdığı mesajı bulup kopyaladım senin için...
'onunla son gecem
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla son kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi'
Allah sabır versin arkadaşımıza...

ehehehe aynı ben. ben de hamileliğin başından beri canımı sıkan bir sürü olaylar yaşadım. ama artık aynı senin gibi içimden nasıl geliyorsa bundan sonra öyle dedim. şimdi çok ama çok rahatım. biz adamlara ayak uydura uydura resmen ezildik. çok iyi çok uyumlu olmayacaksın. yoksa tepene çıkıyorlar. valla artık ben de kısas diyorum. hatta bişeye hayır derse ben on şeye hayır diyorum. beni resmen dırdırcı yaptı ama galiba yola gelmek için de bu lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…