Böbrekleri ile problem vardı sanırım , Gvn hepimizi çok üzdü . Çapada heyet kararı ile alındı
güvenin yazdığı mesajı bulup kopyaladım senin için...
'onunla son gecem
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla son kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi'
Allah sabır versin arkadaşımıza...
canım benim yaa allah yardımcısı olsun ben uyku uyumadım dün gece benim başıma gelse naparım diye yedim kendimi benimde 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu almak zorunda kaldılar birde o hissettikten sonra kaybetti o kadar zor ki allahım kimseye yaşatmasın
rica ederim, her zaman kontrol altında olmamız gerekiyor tavsiyen için teşekkürler. 2 haftada bir doktora gitmeye başladım bende, böbreklerini doktora özellikle sordum güven arkadaşımızın olayından sonra. Çok etkiledi hepimizi... Sende beslenmene dikkat et canım, inşallah değerlerin düzelir.teşekkür ederim lale çok kötü bir durum gece uyku uyumadım yaa kahretti beni en son yazdıkları allahım yardımcısı olsun sizlerde lütfen tam kan sayımınızı tekrarlatın benimde kan değerlerim düşmüş protein demir hiçbirşey kalmamış oysa ilk tahlilde hepsi çok iyiydi.
rica ederim, her zaman kontrol altında olmamız gerekiyor tavsiyen için teşekkürler. 2 haftada bir doktora gitmeye başladım bende, böbreklerini doktora özellikle sordum güven arkadaşımızın olayından sonra. Çok etkiledi hepimizi... Sende beslenmene dikkat et canım, inşallah değerlerin düzelir.
Hepimiz çok üzüldük , ağladık .Düşünmemeye çalışıyoruz . Sende öyle yap canım , hepimiz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşalım AMİN
glprenses yedin mi güllacınıkeyifler nasıl
rica ederim, her zaman kontrol altında olmamız gerekiyor tavsiyen için teşekkürler. 2 haftada bir doktora gitmeye başladım bende, böbreklerini doktora özellikle sordum güven arkadaşımızın olayından sonra. Çok etkiledi hepimizi... Sende beslenmene dikkat et canım, inşallah değerlerin düzelir.
Canım böbreklerini biz sormadan da doktorlar bakıyorlar mıdır ? Ben sormadım .
helal olsun sana o saatten sonra üşenmeyip yapmışsınTatlımmm yedim ama biraz yedim :) geç yaptım akşam kayınpeder geldi yemeğe , 10 da falan hiç üşenmeden yaptım soğusun diye bekledim soğumamıştı
Sütü biraz az geldi bugün tekrar şekerli süt ilave etsem olur mu acaba ?
Aminnnn....aynen inşallah düzelir çok sağol canım bende bu hafta ctesi tekrar tahlil yaptırıcam o zaman hemen doktoruma böbreklerini sorucam. Allahım kimseye yaşatmasın.
Amiiiinn...Günaydın canım, aynı rüyayı daha önce bende görmüştümGünaydın kızlar.
Bu gece rüyamda oğlumu gördüm. Onu emzirdim. O kadar tatlıydı kiii sütüm hemen yaradı. Bi anda ele ayağa geldi bebeğim. Sıcacık bir duygu ve rüyamda yaşadım ben bu sıcaklığı. Allahım bize gerçeğini nasip etsin inşallah. AMİN.
Günaydın kızlar.
Bu gece rüyamda oğlumu gördüm. Onu emzirdim. O kadar tatlıydı kiii sütüm hemen yaradı. Bi anda ele ayağa geldi bebeğim. Sıcacık bir duygu ve rüyamda yaşadım ben bu sıcaklığı. Allahım bize gerçeğini nasip etsin inşallah. AMİN.
Her geldiğinde ayrıntılı bakıyorum diyor benim doktorum ama böbreklerinden hiç bahsetmemişti, bende merak edip sordum gvn den sonra. Gerçekten de ölçüm falan yaptı ben sorunca, birisi hafif büyük ama bu haftalardaki bebeklerin %90 ında bu şekilde olup sonra düzeliyor merak etmeyin dedi. Ultrason cihazı çok iyi, çok da ilgili bir doktor ama o kadar çok hastaya bakıyor ki gün içinde unutmuş olabilir. Biraz da bizim araştırıp hatırlatmamız lazım bu gibi şeyleri.
güldürdün beni kayınvaliden rüyada bile peşinizdeOyy maşallah , hayır olsun rüyan . Ben de görmek istiyorum ya , ben ne zaman göreceğim . Eşim görmüş bebeğim kucağındaymış ben demişimki sana benziyorsonra anası almış kucağına , ordada çıktı karşıma
Çok doğru söylüyorsun canım , neden ben giderken beni uyarmadınız . ( bak şimdi kendim unuttum ya , suçu arıyorum ) Ben sormadım , 3 hafta sonra randevum hayırlısıyla
aynen çektim yok dışardayız yok şurdayız burdayız kavga çıkmasın rezil olmayalım yok dedim dün heryerde hazırlıklı ol dedim bi de kocamın otomatik bozma refleksi var adamı sonradan farkeder onuda düzelt dedim bendede laf çok çatır çatır verecem karşılıgını dedimEvet canım ameliyat oldum,çok teşekkür ederim. Benim 100'lük te 3 saat içerisinde en yüksek 180 çıktı sanırım. Tedirgin olmakta haklısın canım, benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef.Ama şimdi tedavimizi oluyoruz,inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayacağız Allah'ın izniyle.Yaşadıkların,yaşadıklarımız çok zor ama sonunda çok büyük bir güzellik bizi bekliyor :)Biraz daha sabredelim ve karnımızdaki bebekler için şükredelim canım.
Canım, benim de ameliyat nedeniyle erken doğum riskim var biliyorsun. İnşallah hepimiz vaktinde doğum yapacağız, lütfen moralini bozma.Ama tedbiri de elden bırakma canım,sakın kendini yorma,Allah korusun birşey olur bu sefer vicdan azabı yaşarsın.Boşver ev dağınıkmış,yemek yokmuş vs.vs.Son 3 ayımız kaldı.Dinlen canım ve kendine çok dikkat et...
Günaydın canım :) Doktordan iyi haberlerle gelmeni bekliyoruz, bakalım bebeiş güllacı yiyince tatlanmış mı :)))
vaauuuwww canım korkuttun beni, kılıçlarımı çektim artık diyorsun yani :)En güzeli benim felsefem de hu şekildedir,beni üzeni ben de üzerim :)Ama senin yapabileceğini sanmıyorum,bu sonradan öğrenilen birşey değildir,sen sabırlı,sakin bir annesin :)Herşey yoluna girer inşallah canım.
bende bu yıl çok dırdırcı oldum ama erkekler lafı 1 kerede anlamayınca napalım dırdırcı oluyoruzehehehe aynı ben. ben de hamileliğin başından beri canımı sıkan bir sürü olaylar yaşadım. ama artık aynı senin gibi içimden nasıl geliyorsa bundan sonra öyle dedim. şimdi çok ama çok rahatım. biz adamlara ayak uydura uydura resmen ezildik. çok iyi çok uyumlu olmayacaksın. yoksa tepene çıkıyorlar. valla artık ben de kısas diyorum. hatta bişeye hayır derse ben on şeye hayır diyorum. beni resmen dırdırcı yaptı ama galiba yola gelmek için de bu lazımmış.
güldürdün beni kayınvaliden rüyada bile peşinizde
Canım aklıma gelmedi açıkçası uyarmak ama bir daha ki gittiğinde sorarsın, bebeğinin durumu suyu vs. iyiyse endişe etmetamam tamam suçlu benim, kendini suçlayıp üzülürsün sonra
valla sabah sabah formunuzdasınız kızlar, siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsünaynen çektim yok dışardayız yok şurdayız burdayız kavga çıkmasın rezil olmayalım yok dedim dün heryerde hazırlıklı ol dedim bi de kocamın otomatik bozma refleksi var adamı sonradan farkeder onuda düzelt dedim bendede laf çok çatır çatır verecem karşılıgını dedimdünde beni alışverişe götürdü hala alttan alttan kendi dediği olsun ugraşında ver kartı otur arabada diye indim ama 1 gömlek dışında bişicik bulamadım şansıma tüküreyim o kadar hava yaptım küçücük bi poşetle döndüm
bende bu yıl çok dırdırcı oldum ama erkekler lafı 1 kerede anlamayınca napalım dırdırcı oluyoruzneyse artık senelerdir kendime ettiğim yeter birazda ben kıs kıs gülerken herkes çeksin
Arkadaşlar merhaba,
Daha öncede yazmıştım ama ben çok giremediğimden genel olarak okumakla yetiniyorum sizlerin yazdıklarını:) 23 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra izne çıkacağım. önce istanbuldan eneze gidicez 3 gün orda kalıcaz, sonra bozcaadaya gidip 3 gün orda kalıcaz. Ordan annemlere gidicez bandırmaya ve en son da ankaraya gidicez eşimin ailesine, yani toplamda 1800 km falan yol yapıcaz. Ama en uzun yolumuz bandırma-ankara arası 6 saat, onun dışındakiler hep 2-3 saatlik yollar ve her gittiğimiz yerde 3 gün kalıcaz. Hafta sonu doktor kontrolüm var sorucam ama siz uzun yolculuk yaptınız mı bu zamanlarınızda, ya da tatil yapan arkadaşlar deniz için önerileriniz olur mu?
Tehlikeli bir durumum yok ama yinede tabii baya bi gezeceğim için tedirgin oldum. Yorumlarınıız bekliyorum:)
Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?