2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim gunaydin
Sana bisey sormak istiyorum apandisit ameliyatindan once yanino son siddtli agrilari ve mide bulantisini yasmaadan once kasiginda hafif hafuf agri olmusmuydu yani son raddeye gelmeden bi belirti vermismiydi

sor canım tabi, her şey iyi dese de tek tek organları hakkında bilgi vermeyince içimm rahat etmedi, kalbini midesini, beynini, karaciğerini hatta idrar kesesini bile söyledi böbreğinden bahsetmedi, gvn den sonra hemen aklıma geldi söylemediği ve sordum. Zaten böbreğini sorduğum hafta böbrekleri mercimek kadardı. Bu gittiğimde bir daha sorayım Bundan kelli sorularımızı netleştirip öyle gidelim birbirimize de hatırlatalım:13:

maşallah doktor açısından çok şanslısın, hangi hastaneye gidiyordun? ben sonuçlara internetten bakıyorum, doktor bize tahlil numarası veriyor çok rahat oldu böyle , inşallah sonuçların iyidir

Hahahaaa, olsun canım çok birşey alamasanda havan yeter :)) Deseydin moralimi bozduğun için alışveriş moduna giremedim senin yüzünden alamadım birşey diye :) Çok sert olmuş ama ver kartı otur arabada :))

Canim gunaydin
Sana bisey sormak istiyorum apandisit ameliyatindan once yanino son siddtli agrilari ve mide bulantisini yasmaadan once kasiginda hafif hafuf agri olmusmuydu yani son raddeye gelmeden bi belirti vermismiydi

Tatlım bendeki ilk belirti tamamen besin zehirlenmesiyle aynıydı, karın ağrılı ishal ama lavaboya gidince ağrım geçiyordu. Sonraki gün de aşırı istifra, yine ishal ve bu sefer bitmek bilmeyen karın ağrısı.Yani kasıklarda öyle hafif sızı şeklinde değil, bariz doğrulamayacak ve yürümede sıkıntı çekecek boyutta bir ağrıydı.

Bizim doktor uzunca bir süre bakıyor ,sessizlik oluyor . Ama demiyor şu burası falan diye , bazen diyor
Evet öyle yapalım , unuttuklarımızı hatırlatalım çak ortak :13:

Ne güzel rüyalar dimii :))) Hergün görsek ne güzel olur :))

Allah iyiliğini versinnnnnnn :)))))))))))))))))))))
Ne kayınvalide ama rüyalarda bile karşına çıkıyor :) Demek ki babasına benzicek annesi :))) Kızlar babanın genlerini taşır derler :)

Neler soruyorsunuz doktora kızlar? Ben haftasonu sorayım..

Anladim canim cok saol icim rahatladi biraz...sabah sabah bi agriyla uyandim gaz sancisi oldunu dusunuyorum ama apandisitin oldugunyerde olunca aklima sen geldin...hafif agrim var ama mide bulantisi flan hicbisry yok

Anladim canim cok saol icim rahatladi biraz...sabah sabah bi agriyla uyandim gaz sancisi oldunu dusunuyorum ama apandisitin oldugunyerde olunca aklima sen geldin...hafif agrim var ama mide bulantisi flan hicbisry yok

Canım pazartesi gün benimde hafif hafif karın ağrılarım oldu.Tabi biz eşimle panik olduk acaba erken doğum belirtisi falan mı diye,hatta bütün bir gün sürdü diyebilirim ama sonra anladık ki gaz sancısıymış.Haftasonu biraz ayaklarımı suya sokmuştuk,aklıma da geldi acaba üşütürmüyüm diye ama yine de devam ettim.Nitekim bana gaz sancısı ve acaba erken doğum korkusuyla geri döndü.O nedenle ayaklarına dikkat et canım.Üşütünce oluyor sanırım.

Neler soruyorsunuz doktora kızlar? Ben haftasonu sorayım..

Canım benim sorularım her ay farklı oluyor.Mesela bu ay gittiğimde erken doğum belirtilerini soracağım,Allah korusun öyle birşey olursa ne yapmam gerekiyor bunu soracağım.Bebeğin kilosunu mutlaka soruyorum.Bir de rahim ağzı açıklığını soruyorum vs.

Allah iyiliğini versinnnnnnn :)))))))))))))))))))))
Ne kayınvalide ama rüyalarda bile karşına çıkıyor :) Demek ki babasına benzicek annesi :))) Kızlar babanın genlerini taşır derler :)

:))) her yerden yetiyor maşallah Ultrason resmi var bakıp duruyorum babası karamuk gözlüm diye seviyor .
Ben babasına da benzetemedim kendime de , Allahım ne olursun bana yaza benim tarafıma benzesin
K.v genlerimiz baskın dedi bir kere , Allahım sen büyüksün Amin

Dun cok sicakti hava butun gun klimayi acip oturdum salak gibi o yapti galiba

Benim bi sürü sorum var telefonumda soracağım. Rahim ağzı ölçümünü de yaptırıcam tekrar :)

Aminn. İnşallah senin tarafına benzer canım. Ben de babasına ya da dayılarına benzesin istiyorum. Başka da kimseye benzemesini istemem. Allahım ne derse o olur.

Arkadaşlar herkese günaydın kızıma kendim kapı süsü yaptım bakalım beğenecekmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…