sor canım tabi, her şey iyi dese de tek tek organları hakkında bilgi vermeyince içimm rahat etmedi, kalbini midesini, beynini, karaciğerini hatta idrar kesesini bile söyledi böbreğinden bahsetmedi, gvn den sonra hemen aklıma geldi söylemediği ve sordum. Zaten böbreğini sorduğum hafta böbrekleri mercimek kadardı. Bu gittiğimde bir daha sorayım:))) Neyse zaten 1 ay önce ayrıntılı da bakmıştı ve her şey çok şükür iyi dedi . Ben doktoruma çok güvendiğim için bakıyor dur herşeye dedim ama
bundan kelli bende sorularımı soracağım ,
kızlar benim de doğum 4 ekim yani kurbanın ilk günü görünüyor.. sekretere sordm baramda napio bizim doktor diye, normal doğum olacaksa burada olur merak etme dedi, ohh dedim..ama yine de hayrlısı tabii.. sağlıkla doğsun da minigimiz, tabii kendi doktorumuzu tercih ederiz ama.. bakalm..yrn şeker sonucum belli olacak, sağlık ocağına gitmeyip başka bir yolla öğrenen var mı sonucunu? eşimi göndercem yoksa ben 6ya kdr çlşyrm çünkü yetişemem kapanır
Birtanem estf saka yaptim ben zaten sen desende demesende benim aklimda ...kismet yaa sag salim alalimda bebislerimizi kucagimiza yeter ve acikca bisey diyeyimmi benim dogumuma yetenekli bir ebe olsa daha iyi doktrdan...ilk dogumumu ebe yaptirmisti doktr yoktu ozaman ebem cok guzel dogurttu beni ablmami yengem heoimiz inda dogurduk :) ee simdi gecen yil emekli olmus doktrrum bile demisti ilk hamileligimde ebeler bu iste bizden iyiler diye
nedense bende ebelerin iyi olduğunu düşünüyorum ama günümüz ebelerini doğumdan o kadar uzak tutuyorlar ki insan çelişkiye düşüyor,
dün tahlil için sağlık ocağına gitmiştim doktor eveye hangi aşıların yapılması gerektiğini soruyordu, çok komik geldi :))
Internette problem var bi turlu yazamadim bugun... radyolog kontrolum vardi bugun iki hafta once bizim bebis yuzunu tam gostermedigi icin haftaya ben yokum iki hafta sonra gelirsen tekrar bakarim demisti... bende gittim oncelikle guzel haber plasentadaki kanama alani kaybolmus gitmis hicbisey yok maasallah ... yuz hatlarini inceledi cok kibar bi yuzu var sana benzeyecek dedi (ben kucuk yuzluyum) bende babasida minyon onada benzeyebilir dedim... kilosunu sordum o olcumleri yapmiycam ona kendi doktorun bakar ben sadece goremedigim yerlere bakicam dedi ; ( oysa ben kilosunu cok merak ediyodum ... kan akimlarindaki sorunlari sordum onlar oyle iki haftada duzelmez zaten dedi doktorun gerek gorurse 26.haftadan sonra tekrar doopler ister dedi (beni birazcik gicik etti)bide rahim agzi bana biraz kisa geldi doktorun daha iyi bakar ama sen fazla ayakta kalma erken n dogum riskin olabilir dedi beni biraz endişelendirdi... sonra eve gelince netten arastirdim selviks boyu 25mm nin altinda oldugu zaman riskli guruba giriyomus benimkini 45mm olcmus yani teorik olarak riskli guruba girmiyorum.gerci profosor ozellikle vajinal olctu rahim agzini inceledi bi tehlike yok dedi sonra bu konuya takilmadim.kendi doktorumlada konusucam tabi... bn yinede elimdn geldigince yatmaya calisicam ve pek disariya cikmamaya... yani genel olarak cok sukur bi sikintimiz yok haftaya tetenoz asimiz bi sonraki hafta normal doktor muaynemiz var insllah hepsini hayirlisi ile atlatiriz hepinizi coook opuyouz...
bazen insanları anlamak zor, zaten bakıyorsun kiloyuda söylesene !!! inşallah rahim ağzıyla ilgili bir sorun yoktur, sen yinede hareketlerine felan dikkat et
Herkese iyi geceler kızlar bu akşam kontrolum vardi.
Sukurler olsun bebegimin durumu ve gelişimi iyi ama sıkıntımız bebegin simdiden dogum kanalina inmesi
Kafasi rahime inmis bile doktor bu arkadasin en az 34.cu haftaya kadar beklemesi lazım dedi.
Bundan sonra cok gezmek. Agir is yapmak. Kendini yormak yok dedi...
Progestan verdi kullan dedi.insallah bebegim gununu bekler en az 34 .cu haftaya kadar beklemesi lazim
Esim artik markete.pazara bile gitmeyi yasakladi hatta büyük kizimi basima bekci tuttu annenin butun gun evde yaptigi isleri bana deftere yazicaksin dedi.
Pazartesi seker yüklemesini yaptiricam inşallah o iyi cikar
Kızlar hepinizden dua bekliyorum insallah erken dogum olmaz artik bol bol istirahat edicem doktor dikkat edersen ağır is yapmazsan bebek doner dedi
Allaha emanet olun, artık birkaç ay uzat ayaklarını dinlen ne güzel yardımcı olanlarda var
herkese gunaydin :) tahlil sonuclarimi gostermek icin doktora gidiyorum. umarim tahmin ettigim gibi hersey yolundadir.
iyi haberlerini bekliyoruz, bende akşam gidicem inşallah , özledim bebişimi heyecan yaptım şimdide :)
aynen çektim yok dışardayız yok şurdayız burdayız kavga çıkmasın rezil olmayalım yok dedim dün heryerde hazırlıklı ol dedim bi de kocamın otomatik bozma refleksi var adamı sonradan farkeder onuda düzelt dedim bendede laf çok çatır çatır verecem karşılıgını dedimdünde beni alışverişe götürdü hala alttan alttan kendi dediği olsun ugraşında ver kartı otur arabada diye indim ama 1 gömlek dışında bişicik bulamadım şansıma tüküreyim o kadar hava yaptım küçücük bi poşetle döndüm
bende bu yıl çok dırdırcı oldum ama erkekler lafı 1 kerede anlamayınca napalım dırdırcı oluyoruzneyse artık senelerdir kendime ettiğim yeter birazda ben kıs kıs gülerken herkes çeksin
Canim gunaydin
Sana bisey sormak istiyorum apandisit ameliyatindan once yanino son siddtli agrilari ve mide bulantisini yasmaadan once kasiginda hafif hafuf agri olmusmuydu yani son raddeye gelmeden bi belirti vermismiydi
Günaydın kızlar,Umarım çok güzel bir gün olur.
Bizim doktor uzunca bir süre bakıyor ,sessizlik oluyor . Ama demiyor şu burası falan diye , bazen diyorsor canım tabi, her şey iyi dese de tek tek organları hakkında bilgi vermeyince içimm rahat etmedi, kalbini midesini, beynini, karaciğerini hatta idrar kesesini bile söyledi böbreğinden bahsetmedi, gvn den sonra hemen aklıma geldi söylemediği ve sordum. Zaten böbreğini sorduğum hafta böbrekleri mercimek kadardı. Bu gittiğimde bir daha sorayımBundan kelli sorularımızı netleştirip öyle gidelim birbirimize de hatırlatalım:13:
helal olsun sana o saatten sonra üşenmeyip yapmışsınben daha önce hiç yapmadım, aramızda güllaç ustaları var onlara sorabilirsin canım hamur olmasın iyice sonradan süt eklenir mi bilmiyorum... Afiyet olsun bu arada
Aminnnn....
Amiiiinn...Günaydın canım, aynı rüyayı daha önce bende görmüştümçoook güzel bir duyguydu, gerçeğini düşünemiyorum ne kadar mutlu oluruz kim bilir, rüyası bile nasıl mutlu ediyor
Oyy maşallah , hayır olsun rüyan . Ben de görmek istiyorum ya , ben ne zaman göreceğim . Eşim görmüş bebeğim kucağındaymış ben demişimki sana benziyorsonra anası almış kucağına , ordada çıktı karşıma
Çok doğru söylüyorsun canım , neden ben giderken beni uyarmadınız . ( bak şimdi kendim unuttum ya , suçu arıyorum ) Ben sormadım , 3 hafta sonra randevum hayırlısıyla
Günaydın kızlar,Umarım çok güzel bir gün olur.
:))) Neyse zaten 1 ay önce ayrıntılı da bakmıştı ve her şey çok şükür iyi dedi . Ben doktoruma çok güvendiğim için bakıyor dur herşeye dedim ama
bundan kelli bende sorularımı soracağım ,
güldürdün beni kayınvaliden rüyada bile peşinizde
Canım aklıma gelmedi açıkçası uyarmak ama bir daha ki gittiğinde sorarsın, bebeğinin durumu suyu vs. iyiyse endişe etmetamam tamam suçlu benim, kendini suçlayıp üzülürsün sonra
Hahahaaa, olsun canım çok birşey alamasanda havan yeter :)) Deseydin moralimi bozduğun için alışveriş moduna giremedim senin yüzünden alamadım birşey diye :) Çok sert olmuş ama ver kartı otur arabada :))
Tatlım bendeki ilk belirti tamamen besin zehirlenmesiyle aynıydı, karın ağrılı ishal ama lavaboya gidince ağrım geçiyordu. Sonraki gün de aşırı istifra, yine ishal ve bu sefer bitmek bilmeyen karın ağrısı.Yani kasıklarda öyle hafif sızı şeklinde değil, bariz doğrulamayacak ve yürümede sıkıntı çekecek boyutta bir ağrıydı.
Anladim canim cok saol icim rahatladi biraz...sabah sabah bi agriyla uyandim gaz sancisi oldunu dusunuyorum ama apandisitin oldugunyerde olunca aklima sen geldin...hafif agrim var ama mide bulantisi flan hicbisry yok
Neler soruyorsunuz doktora kızlar? Ben haftasonu sorayım..
Allah iyiliğini versinnnnnnn :)))))))))))))))))))))
Ne kayınvalide ama rüyalarda bile karşına çıkıyor :) Demek ki babasına benzicek annesi :))) Kızlar babanın genlerini taşır derler :)
Canım pazartesi gün benimde hafif hafif karın ağrılarım oldu.Tabi biz eşimle panik olduk acaba erken doğum belirtisi falan mı diye,hatta bütün bir gün sürdü diyebilirim ama sonra anladık ki gaz sancısıymış.Haftasonu biraz ayaklarımı suya sokmuştuk,aklıma da geldi acaba üşütürmüyüm diye ama yine de devam ettim.Nitekim bana gaz sancısı ve acaba erken doğum korkusuyla geri döndü.O nedenle ayaklarına dikkat et canım.Üşütünce oluyor sanırım.
Canım benim sorularım her ay farklı oluyor.Mesela bu ay gittiğimde erken doğum belirtilerini soracağım,Allah korusun öyle birşey olursa ne yapmam gerekiyor bunu soracağım.Bebeğin kilosunu mutlaka soruyorum.Bir de rahim ağzı açıklığını soruyorum vs.
:))) her yerden yetiyor maşallahUltrason resmi var bakıp duruyorum babası karamuk gözlüm diye seviyor .
Ben babasına da benzetemedim kendime de , Allahım ne olursun bana yaza benim tarafıma benzesin
K.v genlerimiz baskın dedi bir kere , Allahım sen büyüksün Amin
Neler soruyorsunuz doktora kızlar? Ben haftasonu sorayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?