2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Dun cok sicakti hava butun gun klimayi acip oturdum salak gibi o yapti galiba

Dikkat et canım, ayaklarına çorap giy,sıcak tut şimdi.Ameliyattan sonra da doktorlar bana çorap giy demişti,ayaklarını üşütüp gaz sancısı olmasın diye.

Canım böbreklerini biz sormadan da doktorlar bakıyorlar mıdır ? Ben sormadım .
Benim doktor her kontrolde sıvı miktarını idrar torbasını ve böbreklerini mutlaka söylüyor her muayene 15 dk sürüyor ve ayrıntılıya girmiş gibi tek tek söylüyor ama ben gvn arkadaşımızın başına gelenden önce bunun ne kadar önemli olduğunu anlayamamıştım şimdi can kulağıyla dinliyorum allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsim

Dikkat et canım, ayaklarına çorap giy,sıcak tut şimdi.Ameliyattan sonra da doktorlar bana çorap giy demişti,ayaklarını üşütüp gaz sancısı olmasın diye.

Ellerim ayaklarim yaniyo canim yaa nasil corap giyiyim bu havada ama dikkat etmeye calisicam onumuzdeki bikac gun

Arkadaşlar herkese günaydın kızıma kendim kapı süsü yaptım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 1174964

Harika olmuş, çok beğendim.Ne kadar beceriklisin :)

Ellerim ayaklarim yaniyo canim yaa nasil corap giyiyim bu havada ama dikkat etmeye calisicam onumuzdeki bikac gun

Valla ben giymiştim canım,pazartesi günü yaşadığım acaba erken doğum mu korkusundan sonra 40 derecede bile giyerim :)))

Bizimkide bakıyordur biliyorum , çok sağlam işini bilen bir doktor . Ama bana söylemedi :26: Çok şükür hep iyi dedi , ama sormak gerek anlaşıldı .
Kapı süsünü çok beğendim , keçeden mi yaptın ?

Beğenmenize çok sevindim çok severek ördğm şimdi brbrk şekerlerini yapmaya başlayacağım bitince onları da paylaşırım

Neler soruyorsunuz doktora kızlar? Ben haftasonu sorayım..
böbreklerini tekrar sorcam ve bebeğimin pozisyonunu sorcam, zaten söyler pozisyonu büyük ihtimal, bir de servikal uzunluğu sormayı düşünüyorum ama çekiniyorum alttan muayene ederse diye
Arkadaşlar herkese günaydın kızıma kendim kapı süsü yaptım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 1174964
Çok güzel olmuş ellerine sağlık annesi

Hayır canım tığ örgü amigurumi olarak geçiyor adı bir senedir oyuncak falan örüyorudum kapı süsünü ve bebek şekerlerinide böyle bir becerim varken kendim yapmak istedim

:)) tmam tmam bnde giyicem hatta istersen patik giyiyim garanti olsun:)

Patik daha iyi olur :)Arada ayaklarını havalandır,sonra tekrar giy :)

Beğenmenize çok sevindim çok severek ördğm şimdi brbrk şekerlerini yapmaya başlayacağım bitince onları da paylaşırım

Canım çok hızlısın,maşallah. Foruma ilk geldiğinde hevesim yok vs. diyordun,şimdi seni böyle görünce çok seviniyorum :)))Hep böyle ol :)

Aslında ben de istiyorum bişiler hazırlamak ama erken mi diyorum.1 ay sonra başlamayı düşünüyorum ama iyice ağırlaşacağım ve çok zor olacak biliyorum.Daha bebek alışverişini de yapmadım...Bakalım Allah kolaylık verir inşallah hepimize...

İç organlarını sor canım . Böbreklerin durumunu, karaciğerini , midesini o söylemezse sen sor

Ayrıntılıda baktılar ama yine sorarım :)

Kafam çok karışık kızlar. Allah daha büyük dert vermesin ama aklımda çok şey var.
Hiç bu yıl kadar yorulduğumu bilmiyorum.
Bebeğimin alışverişi yapılacak. Aynı zamanda tatile de gitmek istiyoruz. Eşimin işyeri temmuzda izne çık, ağustosta çıkamazsın demişler. Çok şükür büyük bi işleri vardı, o olmuş. Doktorum da izin verirse tatile gidebilicez ama ben temmuzda nasıl izne çıkıcam onu düşünüyorum. Eğer temmuzda çalışırsam ek para kazanıcam, çıkarsam o parayı alamıcam. Üstüne üstlük müdürümün saçma bir düşüncesi var. 15 günlük izin verip bunu maaşımdan kesmeyi düşünüyormuş. Ben bunu tabiki onunla konuşucam, bütün bir yıl boyunca çalıştım ben. Yasal hakkım olan 15 günlük iznimi ücretsiz kullandırmaya hakkı yok. Kendisi bir de din kültürü öğretmeni... Eğer benim hakkımı yerse asla hakkımı helal etmem...

Hayır canım tığ örgü amigurumi olarak geçiyor adı bir senedir oyuncak falan örüyorudum kapı süsünü ve bebek şekerlerinide böyle bir becerim varken kendim yapmak istedim

Maşallah sana , bende çok severim böyle kendi emeğimle bir şeyler yapmayı . Ama bilmiyorum , bir yelek öreceğim bakalım onuda yapabilir miyim
Magnetler var bak örgüden elbise li falan , onlardan da yapabilirsin .

Hissetmeye başlayınca biraz daha ısındım birde o düşüncelere kapılmamaya çalışıyorum uyuyan dev gibi bekliyorlar en ufak bir sıkıntıda su yüzüne çıkıyorlar olabildiğince düşünmemeye çalışıyorum birde tekmelerini hissetmek daha çok bağladı

Maşallah sana , bende çok severim böyle kendi emeğimle bir şeyler yapmayı . Ama bilmiyorum , bir yelek öreceğim bakalım onuda yapabilir miyim
Magnetler var bak örgüden elbise li falan , onlardan da yapabilirsin .

Evet bende magnet şeklinde yspıcam tek şekilde değilde bir kaç modelden yapmayı düşünüyorum biran önce bitirmeye çalışıyorum ayaklarım çok fena şişiyor yakında ellerimde şişer diye korkuyorum

Hahahaaa, olsun canım çok birşey alamasanda havan yeter :)) Deseydin moralimi bozduğun için alışveriş moduna giremedim senin yüzünden alamadım birşey diye :) Çok sert olmuş ama ver kartı otur arabada :))
yok hafta sonu kpss için elazıga gitcez malatyaya da ugrayacaz oralarda gezecem dedim tamam dedi kartta bende teslim etmedim ek kartı getir öyle verecem dedim dünde akşam arkadaşları aradı gidiyim mi diye kıvranıyo git ama eger alışverişte agzını açarsan ekmek alma dışında dışarı yüzü göstermem sana dedim tamam karışmam dedi gazım kaçmassa azcık adam olcak bizimki

Hahaha cok guldum canim yaa:))

Gunaydiiiiiinnnn güzel annisler.kızımla ben bugün şeker yüklemesi yaptırdık.sonuclarimizi alicaz bakalım öğleden sonra.ins birşey çıkmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…