Dun cok sicakti hava butun gun klimayi acip oturdum salak gibi o yapti galiba
Benim doktor her kontrolde sıvı miktarını idrar torbasını ve böbreklerini mutlaka söylüyor her muayene 15 dk sürüyor ve ayrıntılıya girmiş gibi tek tek söylüyor ama ben gvn arkadaşımızın başına gelenden önce bunun ne kadar önemli olduğunu anlayamamıştım şimdi can kulağıyla dinliyorum allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsimCanım böbreklerini biz sormadan da doktorlar bakıyorlar mıdır ? Ben sormadım .
Arkadaşlar herkese günaydın kızıma kendim kapı süsü yaptım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 1174964
Dikkat et canım, ayaklarına çorap giy,sıcak tut şimdi.Ameliyattan sonra da doktorlar bana çorap giy demişti,ayaklarını üşütüp gaz sancısı olmasın diye.
Arkadaşlar herkese günaydın kızıma kendim kapı süsü yaptım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 1174964
Eki Görüntüle 1174964
Ellerim ayaklarim yaniyo canim yaa nasil corap giyiyim bu havadaama dikkat etmeye calisicam onumuzdeki bikac gun
Eki Görüntüle 1174964
Harika olmuş, çok beğendim.Ne kadar beceriklisin :)
Valla ben giymiştim canım,pazartesi günü yaşadığım acaba erken doğum mu korkusundan sonra 40 derecede bile giyerim :)))
Benim doktor her kontrolde sıvı miktarını idrar torbasını ve böbreklerini mutlaka söylüyor her muayene 15 dk sürüyor ve ayrıntılıya girmiş gibi tek tek söylüyor ama ben gvn arkadaşımızın başına gelenden önce bunun ne kadar önemli olduğunu anlayamamıştım şimdi can kulağıyla dinliyorum allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsim
böbreklerini tekrar sorcam ve bebeğimin pozisyonunu sorcam, zaten söyler pozisyonu büyük ihtimal, bir de servikal uzunluğu sormayı düşünüyorum ama çekiniyorum alttan muayene ederse diyeNeler soruyorsunuz doktora kızlar? Ben haftasonu sorayım..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık annesiArkadaşlar herkese günaydın kızıma kendim kapı süsü yaptım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 1174964
Bizimkide bakıyordur biliyorum , çok sağlam işini bilen bir doktor . Ama bana söylemedi :26: Çok şükür hep iyi dedi , ama sormak gerek anlaşıldı .
Kapı süsünü çok beğendim , keçeden mi yaptın ?
:)) tmam tmam bnde giyicem hatta istersen patik giyiyim garanti olsun:)
Beğenmenize çok sevindim çok severek ördğm şimdi brbrk şekerlerini yapmaya başlayacağım bitince onları da paylaşırım
İç organlarını sor canım . Böbreklerin durumunu, karaciğerini , midesini o söylemezse sen sor
Hayır canım tığ örgü amigurumi olarak geçiyor adı bir senedir oyuncak falan örüyorudum kapı süsünü ve bebek şekerlerinide böyle bir becerim varken kendim yapmak istedim
Patik daha iyi olur :)Arada ayaklarını havalandır,sonra tekrar giy :)
Canım çok hızlısın,maşallah. Foruma ilk geldiğinde hevesim yok vs. diyordun,şimdi seni böyle görünce çok seviniyorum :)))Hep böyle ol :)
Aslında ben de istiyorum bişiler hazırlamak ama erken mi diyorum.1 ay sonra başlamayı düşünüyorum ama iyice ağırlaşacağım ve çok zor olacak biliyorum.Daha bebek alışverişini de yapmadım...Bakalım Allah kolaylık verir inşallah hepimize...
Maşallah sana , bende çok severim böyle kendi emeğimle bir şeyler yapmayı . Ama bilmiyorum , bir yelek öreceğim bakalım onuda yapabilir miyim
Magnetler var bak örgüden elbise li falan , onlardan da yapabilirsin .
yok hafta sonu kpss için elazıga gitcez malatyaya da ugrayacaz oralarda gezecem dedim tamam dedi kartta bende teslim etmedim ek kartı getir öyle verecem dedimHahahaaa, olsun canım çok birşey alamasanda havan yeter :)) Deseydin moralimi bozduğun için alışveriş moduna giremedim senin yüzünden alamadım birşey diye :) Çok sert olmuş ama ver kartı otur arabada :))
Patik daha iyi olur :)Arada ayaklarını havalandır,sonra tekrar giy :)
Canım çok hızlısın,maşallah. Foruma ilk geldiğinde hevesim yok vs. diyordun,şimdi seni böyle görünce çok seviniyorum :)))Hep böyle ol :)
Aslında ben de istiyorum bişiler hazırlamak ama erken mi diyorum.1 ay sonra başlamayı düşünüyorum ama iyice ağırlaşacağım ve çok zor olacak biliyorum.Daha bebek alışverişini de yapmadım...Bakalım Allah kolaylık verir inşallah hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?