Guzel arkadaslarim toplu alinti yapamadim.hepinizden güzel dualariniz icin Allah razi olsun. Allah' tan bebegimin gelişimi onden gidiyor artik kalan zamanları kendime tatil ilan ettim
Varsinlar evime pis desinler hicccc umrumda degil.hic bisey benim cocuklarimdan.karnimda tasidigim candan ve esimden önemli değil.
maşallah doktor açısından çok şanslısın, hangi hastaneye gidiyordun? ben sonuçlara internetten bakıyorum, doktor bize tahlil numarası veriyor çok rahat oldu böyle , inşallah sonuçların iyidir
Birtanem estf saka yaptim ben zaten sen desende demesende benim aklimda ...kismet yaa sag salim alalimda bebislerimizi kucagimiza yeter ve acikca bisey diyeyimmi benim dogumuma yetenekli bir ebe olsa daha iyi doktrdan...ilk dogumumu ebe yaptirmisti doktr yoktu ozaman ebem cok guzel dogurttu beni ablmami yengem heoimiz inda dogurduk :) ee simdi gecen yil emekli olmus doktrrum bile demisti ilk hamileligimde ebeler bu iste bizden iyiler diye
nedense bende ebelerin iyi olduğunu düşünüyorum ama günümüz ebelerini doğumdan o kadar uzak tutuyorlar ki insan çelişkiye düşüyor,
dün tahlil için sağlık ocağına gitmiştim doktor eveye hangi aşıların yapılması gerektiğini soruyordu, çok komik geldi :))
bazen insanları anlamak zor, zaten bakıyorsun kiloyuda söylesene !!! inşallah rahim ağzıyla ilgili bir sorun yoktur, sen yinede hareketlerine felan dikkat et
Allaha emanet olun, artık birkaç ay uzat ayaklarını dinlen ne güzel yardımcı olanlarda var
iyi haberlerini bekliyoruz, bende akşam gidicem inşallah , özledim bebişimi heyecan yaptım şimdide :)
simdi ciktim doktordan hersey yolunda seker falan yok. cok sukur. Allah sag salim bebegimizi kucagimiza almamizi nasit etsin :)
Her geldiğinde ayrıntılı bakıyorum diyor benim doktorum ama böbreklerinden hiç bahsetmemişti, bende merak edip sordum gvn den sonra. Gerçekten de ölçüm falan yaptı ben sorunca, birisi hafif büyük ama bu haftalardaki bebeklerin %90 ında bu şekilde olup sonra düzeliyor merak etmeyin dedi. Ultrason cihazı çok iyi, çok da ilgili bir doktor ama o kadar çok hastaya bakıyor ki gün içinde unutmuş olabilir. Biraz da bizim araştırıp hatırlatmamız lazım bu gibi şeyleri.
maşallah doktor açısından çok şanslısın, hangi hastaneye gidiyordun? ben sonuçlara internetten bakıyorum, doktor bize tahlil numarası veriyor çok rahat oldu böyle , inşallah sonuçların iyidir
simdi ciktim doktordan hersey yolunda seker falan yok. cok sukur. Allah sag salim bebegimizi kucagimiza almamizi nasit etsin :)
maşallah size :) inşallah birer birer kucağımıza alıp bebişimizle eve geldik diyede yazarız :)
Kızlar merhaba ya ben aşı vurulmadım çok dikkate almadım acaba aranızda yaptırmayan varmı ?
Kızlar merhaba ya ben aşı vurulmadım çok dikkate almadım acaba aranızda yaptırmayan varmı ?
merhaba güzel hamişler benim kalp çarpıntım olmaya başladı bu ara bide karnımda acayip kasılmalar oluyo özellikle geceleri varmı sizdede bu durum yaa :26::26:
benim karınımın özellikle sağ tarfında oluyor
çarpıntıda öok hareket edersem oluyor, nefes nefese kalıyorum ve kalbim güm güm başlıyor hemen
tatnoz aşısından bahsediyorsan benim doktorum gerek yok dedi,
dün sağlık ocağındaki doktor ve ebe ise mutlaka vurulmalısın dedi,ben doktorumu dinleyip yaptırmıcam
canim bennyaptirdim ama yaptirmayan arkadaslar var yani genel olarak dr umuz ne dediyse onu yaptik sanirim...cok sorun olacagini sanmam ama dikkat et tabi...
aynen cnm tansiyonumda düşmeye başladı doğslar sağ sağlim ikinciye hamilelik daha zor geçiyo ya
bende ilk zordur diye düşünüyordum, sonuçta hiç tecrübe yok :)
kizlar gvnin sorunu neydi.ben sadece sonu biliyorum.cok etkilendim ama bilmedigimden de anlayamadim.neden boyle oldu merak ediyorum.Canim ben hem radyolog a hemde perinatoloji uzmanina gittim detayliya benimde cok hafif genislik var 4.4 mm iki tarafta ama iki doktorda bunun onemli bisey olmadigini ozellikle erkek bebeklerin buyuk bolumunde bu haftalarda bunun goruldugunu bunun % 90 gececegini sadece bi ihtimal dogum sonrasi bebek doktoruna hatirlatmamizi soylediler ozellikle 7mm leri 10mm leri gectigi zwmanlar problem olma riski artiyomus ozellikle profosor bu hiiic sorun degil dedi yani kafana takma sakin hatta benim dun kontrolum vardi doktor tekrar bakti 4mm civari artma yok yani merak etme dedi... gvn arkadasin sorunu daha farkliydi...
First seni anlıyorum kız vermek kolay değil.Benim de kızım olsa çok zor verirdim .bu nazları çekeceğiz artık.
Glprenses sen de kızını coolun oğluna versen ne olur.Bak zorluklarla nasıl da başa çıkıyor maş.kızının da kötü anlarında mutlaka yanında olur .Bu teklifi düşün bu akşama kadar eğer kararın olumluysa cool la beraber bizde geliriz istemeye :) oğlan bizim kız bizim
Bu arada kına gecem de etrafında kına tepsisiyle dolaşıp hüzünlü hüzünlü türküler çığırdıkları zaman ( söylemeden geçmiyeyim : bu çok garip bir tören ,afrika kabileleri tarafından kaçırılmışım gibi hissetmiştim kendimi ) benim annem ağlıyordu ,kaynanam da bir gülümseme :)hayır bunları anlatıyorum ki işte kız çocuğum olacak böyle pembe şöyle kurdele böyle tatlı ama bir de böyle bir son var bilin yani:)
bakım konusunda tabi daha bilinçli daha kontrollü daha sakin oluyosun ama hamilelikte daha ağır geçiyo biran önce doğsun diye bakıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?