2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Guzel arkadaslarim toplu alinti yapamadim.hepinizden güzel dualariniz icin Allah razi olsun. Allah' tan bebegimin gelişimi onden gidiyor artik kalan zamanları kendime tatil ilan ettim
Varsinlar evime pis desinler hicccc umrumda degil.hic bisey benim cocuklarimdan.karnimda tasidigim candan ve esimden önemli değil.

Canım senin bebiş doğum kanalına mı girmiş? Neden girmiş, sebep söyledi mi?
Ve bunu ultrasonda mı gördü?

Kızlar merhaba ya ben aşı vurulmadım çok dikkate almadım acaba aranızda yaptırmayan varmı ?

Canim ben hem radyolog a hemde perinatoloji uzmanina gittim detayliya benimde cok hafif genislik var 4.4 mm iki tarafta ama iki doktorda bunun onemli bisey olmadigini ozellikle erkek bebeklerin buyuk bolumunde bu haftalarda bunun goruldugunu bunun % 90 gececegini sadece bi ihtimal dogum sonrasi bebek doktoruna hatirlatmamizi soylediler ozellikle 7mm leri 10mm leri gectigi zwmanlar problem olma riski artiyomus ozellikle profosor bu hiiic sorun degil dedi yani kafana takma sakin hatta benim dun kontrolum vardi doktor tekrar bakti 4mm civari artma yok yani merak etme dedi... gvn arkadasin sorunu daha farkliydi...

son yaptırdığım tahlil sonuçları çıkmış
Glukoz ▼72 mg/dL 74 - 106
Serbest T3 2.4 pg/mL 2.3 - 3.9
Serbest T4 0.77 ng/mL 0.54 - 1.24
TSH 2.62 mU/mL 0.34 - 5.6
CRP 1.15 mg/dL 0 - 5

çok şükür TSH düşmüş, cumartesi günü endokrin doktoruyla randevum var bakalım ne diyecek

bu akşamda kadın doğum doktoruma gidicem, benim sorular biraz fazla galiba

1-D vitamini testi ( canan karatay mutlaka yaptırın demişti,bende 6 aydır güneşe felan çıkmıyorum bi bakalım dedim )
2-kan pıhtılaşması testine gerek varmı diye sorucam,
3-detaylı ultrason sonucuna bakıcaz-böbrekleri felan sorarım
4-karın ağrısı ve kramplar
5-akıntı
6- bebek dönmüşmü
7-ne tarafa yatmalıyız
8-b12- demir ve omega 3 vitaminleri ( geçen ay vermişti ama kullanamamıştım, sulandırıp içebileceğim bir şey varmı diye sorucam)
9-hiç et yemiyorum sorun olurmu
10- bebeğin sıvısı yeterlimi
11-servikal uzunluk nedir
12- tabiki boy kilo :)

aklıma gelenler bunlar, sizce eksik bir şey varmı?

Kızlar merhaba ya ben aşı vurulmadım çok dikkate almadım acaba aranızda yaptırmayan varmı ?

tatnoz aşısından bahsediyorsan benim doktorum gerek yok dedi,
dün sağlık ocağındaki doktor ve ebe ise mutlaka vurulmalısın dedi,ben doktorumu dinleyip yaptırmıcam

merhaba güzel hamişler benim kalp çarpıntım olmaya başladı bu ara bide karnımda acayip kasılmalar oluyo özellikle geceleri varmı sizdede bu durum yaa :26::26:

Canim bennyaptirdim ama yaptirmayan arkadaslar var yani genel olarak dr umuz ne dediyse onu yaptik sanirim...cok sorun olacagini sanmam ama dikkat et tabi...

merhaba güzel hamişler benim kalp çarpıntım olmaya başladı bu ara bide karnımda acayip kasılmalar oluyo özellikle geceleri varmı sizdede bu durum yaa :26::26:

benim karınımın özellikle sağ tarfında oluyor
çarpıntıda öok hareket edersem oluyor, nefes nefese kalıyorum ve kalbim güm güm başlıyor hemen

benim karınımın özellikle sağ tarfında oluyor
çarpıntıda öok hareket edersem oluyor, nefes nefese kalıyorum ve kalbim güm güm başlıyor hemen

aynen cnm tansiyonumda düşmeye başladı doğslar sağ sağlim ikinciye hamilelik daha zor geçiyo ya

tatnoz aşısından bahsediyorsan benim doktorum gerek yok dedi,
dün sağlık ocağındaki doktor ve ebe ise mutlaka vurulmalısın dedi,ben doktorumu dinleyip yaptırmıcam

canim bennyaptirdim ama yaptirmayan arkadaslar var yani genel olarak dr umuz ne dediyse onu yaptik sanirim...cok sorun olacagini sanmam ama dikkat et tabi...

anladım kızlar sağolun benim doktorum kesin bişiy demedi bende üstüne düşmedim açıkcası bu ctesi randevum var o zaman tekrar sorayım bakayım ne dicek duruma göre yaptırırım yada yaptırmam.

First seni anlıyorum kız vermek kolay değil.Benim de kızım olsa çok zor verirdim .bu nazları çekeceğiz artık.
Glprenses sen de kızını coolun oğluna versen ne olur.Bak zorluklarla nasıl da başa çıkıyor maş.kızının da kötü anlarında mutlaka yanında olur .Bu teklifi düşün bu akşama kadar eğer kararın olumluysa cool la beraber bizde geliriz istemeye :) oğlan bizim kız bizim
Bu arada kına gecem de etrafında kına tepsisiyle dolaşıp hüzünlü hüzünlü türküler çığırdıkları zaman ( söylemeden geçmiyeyim : bu çok garip bir tören ,afrika kabileleri tarafından kaçırılmışım gibi hissetmiştim kendimi ) benim annem ağlıyordu ,kaynanam da bir gülümseme :) hayır bunları anlatıyorum ki işte kız çocuğum olacak böyle pembe şöyle kurdele böyle tatlı ama bir de böyle bir son var bilin yani:)

kizlar gvnin sorunu neydi.ben sadece sonu biliyorum.cok etkilendim ama bilmedigimden de anlayamadim.neden boyle oldu merak ediyorum.

Hehehe saol canim cok icimi actin gercektenn ferahladimm :)

Benim arada sirada kasilmalarim oluyo bu haftalardan sonra olabiliyo ilkindede olmustu karnin bi bolgesi sertlesiyo bikac saniyelik bisey toplanmis gibi oluyo sonra geciyo bu durumh yasayan varmi ben normal diye biliyorum ama yinede doktorumla konusacagim...

bakım konusunda tabi daha bilinçli daha kontrollü daha sakin oluyosun ama hamilelikte daha ağır geçiyo biran önce doğsun diye bakıyosun

çok şükür yarıyı geçtik, herkes bundan sonrası hızlı geçer diyor, birde hazırlıklara başlayınca sanırım zaman yetmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…