2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim ablan kac haftalikken erken doğum yaptı ve bebegin kilosu nekadardi merak ettim cevaplar san cok sevinirim

Daha da bu forumdan kız falan istemem,sizin kızınız değerliyse benimde oğlum değerli :))) Ben de vermicem kimseye oğlumu.Söyleyin kızlarınıza sakın oğluma aşık olmasınlar :)) Siz kaybettiniz beni 2015 Ocak anneleri, 2015 şubat anneleri topiğindeki kız annelerine siz ellerinizle gönderiyorsunuz :))

Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah tedavi aşaması çok zorlu bir süreç... ama evlat her türlü zorluğa değer Rabbimize şükürler olsun... ikincinin hemen olması da ayrı bir güzel olmuş

evet çok büyük sürpriz oldu hiç tahmin etmiyordum hemen hamile kalacağımı şimdi ikisi bir büyüyecek allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. sizin kaç çocuğunuz var...?

kesinlikle oyle hareket ettikce ben rahatliyorum hosuma gidiyor.cnm yansada mutlu oluyorum. evet Allah isteyen herkese nasip etsin.hatta ben hissettigimde esiminde elini hemen karnima koyuyorum onun da hissetmesini istiyorum :)hem belki farkinda olmadan bi bag kurmalarini sagliyorumdur

Cool gerçekten beni de u seviyeye getirmişlerdi son anda first kurtardı oğlumu diğer forumların eline düşmekten :) Hayır benim terazi burcu bir kız arkadaşım var çok yakınız o çok güzel bir kız ,kendine de çok değer verir.nezaman ne yapacağını bilir ve çok cesur kararlar alır.Benim amacım yabancıya gitmesin oğlum bir terazi burcu kızını alsın .
Prenses kızın evde kalırsa eşinle kafanızı taşlara vurursunuz ama.Coolun oğlunu kaçırdınız.Ben ikinci çocuk istiyorum ve mutlaka kız olsun istiyorum inş.önce sağlıklı tabii öyle olursa ben kızımı veririm.İlla dünür olucaz Coolla:)

İste simdii tam bir erkek anasi gibi konustunnn kaynana seniii:)))

Canim ablan kac haftalikken erken doğum yaptı ve bebegin kilosu nekadardi merak ettim cevaplar san cok sevinirim

Canım ablam 7.ayını biraz geçmişti 30.haftada olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam (14 yıl oldu da o doğum yapalı unutuluyor) kilosu 2100 gr.dı.Premetüre doğanlar arasında kilosu en iyi olan bebekti..Sende de risk var biliyorum ama aklına getirme ve bol bol dinle..Sana tavsiyem birde bebeğe kilo aldıracaklar şeyler yemen et süt ve bu tarz şeyler ye..Allah korusun erken doğarsa da en azından kilosu iyi olur ve toparlanır hemen..Sakın dert etme bizim iş yerinde iki kişinin eşide erken doğum yaptı hatta bir tanesi bayağı erkendi soramadık tabii çok ayrıntı ama şimdi maşallahı var bebişlerinin..Kendine dikkat et ve Allah'a emanet et gerisi boş..

İyi yapıyorsun canım erkekler bizim gibi bağ kuramıyorlar ilk başta bende anlatıyorum oynayınca elletiyorum o zaman hem bizi daha iyi anlarlar hemde bebişlerini:)

Dur bakalım daha yolun çok başındasın , biraz terleyecek ve kız annelerinin nazını çekeceksin arkadaşım . Hemen pes etme , bakarsın o tatlı oğlusun
bizim formadaki kıza aşık olur , kapıyı sert kapama geri dönebilirsin

ufff yaaa yine hastaneden aradılar , doktor yine ameliyata giriyormuş, benim randevun iptal ağlamak istiyorum ((((((

aynen benide bi hararet basıyo geceleri hiç uyuyamıyorm rahat edemiyorum kalkmam yatmam eziyet gibi geliyo bana bende çok terliyorum bi iş yapayım ter akıyo hergün duş alsam anca kendime geliyorum benim evim serin allahtan dışarı çıkmıyorum zaten
bebek ya kafasını ya poposunu dönüyo o tarafa cnm ondan yada ayaklarını uzatıyo ondan sertleşiyo bi, taraf normal cnm ama dün biraz yoruldum herhalde ondan kasılmalarım oldu benim bebişte geceleri başlıyo oynamaya
çok şükür yarıyı geçtik, herkes bundan sonrası hızlı geçer diyor, birde hazırlıklara başlayınca sanırım zaman yetmez :))

ayy inşallah yazdanda bişey anlamadım kışında zaten evdeyiz şimdiden bunalıma girdim bile ben geçsin ya doğsunda büyüsünn

İnşallah 34. haftaya kadar düzelir canım. Kendine dikkat edersin artık, beklesin biraz daha oğlun :)

Erkek anaları bu kadar alıngan olmamalı , hemen pes etmeyin . Hadi oğlunuz benim biricik kızıma aşık oldu , ne yapacaksınız ?
Kapıyı sert kapamayın diyorum size , geri dönebilirsiniz .

herkese selamlar. ben de sürekli yazılanları takip etmeye çalışıyorum fakat ilk defa yazıyorum. benim de 25 haftam doldu. dün doktor kontrolü vardı herşey yolundaymış çok şükür. kızım 31cm 747 gr olmuş maaşAllah. şeker yüklemesinin bebeğe zararı olup olmadığını sordum doktoruma o da öyle bir söylenti çıktığını istersem şeker yüklemesi yerine kanda insülin değerine baktırabileceğimi, bunun da yeterli olabileceğini, zaten bende şeker beklemediğini söyledi. kararı bize bıraktı. eşim de şeker yüklemesine çok karşı olduğu için ben de kanda baktırdım. doğrumu yaptım bilmiyorum. bakalım sonuçlar yarın çıkacak. sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Yok canım istemiyorum artık soğuduk resmen, vermicem oğlumu.Seni beklerim o zaman ben, hem 1-2 yaş küçük olması daha iyi gelinimin.Böylece oğlumda işini kurmuş, parasını kazanmış olur.Ama sen merak etme oğlumun evi falan herşey hazır.Hala dünürüz o zaman,yaşasın :)

Süper bir anne olmuşsun canım, çok kibar bir göbeğin çıkmış.Senin kızında böyle olur kesin, iyi ki onu şimdiden kaptık oğlumla :)

İste simdii tam bir erkek anasi gibi konustunnn kaynana seniii:)))

Eee öyle, madem ki oğluma kız verilmiyor,yakarım bu forumu :) Ben şimdiden riske girdim belki bu kızlar yemek yapamayacak, belki oğluma iyi bakamayacaklar.Bak ben ona şimdi gözüm gibi bakıyorum :) Bu son sözler kaynana sözü :))))

Bakarsın senin kız benim oğluma aşık olur :) O zaman eşinle senin karşına geçer güleriz ama bak şimdiden söylüyorum :)) Hem artık eski zamanlardaki gibi değil,kızı tavladıktan sonra ailesine gerek kalmıyor tatlım :))Kızlar kendi ailelerini kendileri ikna ediyorlar. Devir değişti (bu ne iğrenç bir ikonmuş,yaptım ama : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…