Acaba bu kadar erken başlaması normal mi erken doğum riski yaratır mı? Ben bugünlerde nedense korkuyorum doğum ve sonrasından burada yazmadım kimsenin aklına getirmeyeyim diye ama korkuyorum işte dün ayağım takıldı düşmedim ama sinirim bozuldu aradım eşimi ağladım..Benim annem ve büyük ablam erken doğum yaptılar bende korkuyorum şimdi gerçi annem köy yeri ağır iş yapmış ablamda sürekli düşüyordu ama ne bileyim korktum bende bu aralar..Hayırlısı ile zamanında sağ salim kucağımıza alsak içimiz rahat etse inşallah
Allah hepimizinkini bağışlasın inşallahtedavi aşaması çok zorlu bir süreç... ama evlat her türlü zorluğa değer Rabbimize şükürler olsun... ikincinin hemen olması da ayrı bir güzel olmuş
kesinlikle oyle hareket ettikce ben rahatliyorum hosuma gidiyor.cnm yansada mutlu oluyorum. evet Allah isteyen herkese nasip etsin.hatta ben hissettigimde esiminde elini hemen karnima koyuyorum onun da hissetmesini istiyorum :)hem belki farkinda olmadan bi bag kurmalarini sagliyorumdurBende de aynen bazen yamuk göbek oluyorum o zaman şiş tarafı seviyorum oğlum o tarafa mı geçtin diyebazende tam göbek deliğinin oaray bir vuruyor acıtıyor kereta:)) yeter ki sağlıklı olsunlarda varsın acıtsınlar onların bu hareketleri endişelerimizi azaltıyor ben öyleyim yani o hareket edip vurdukta rahat nefes alıyorum eminim herkeste öyledir..Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah
Daha da bu forumdan kız falan istemem,sizin kızınız değerliyse benimde oğlum değerli :))) Ben de vermicem kimseye oğlumu.Söyleyin kızlarınıza sakın oğluma aşık olmasınlar :)) Siz kaybettiniz beni 2015 Ocak anneleri, 2015 şubat anneleri topiğindeki kız annelerine siz ellerinizle gönderiyorsunuz :))
Daha da bu forumdan kız falan istemem,sizin kızınız değerliyse benimde oğlum değerli :))) Ben de vermicem kimseye oğlumu.Söyleyin kızlarınıza sakın oğluma aşık olmasınlar :)) Siz kaybettiniz beni 2015 Ocak anneleri, 2015 şubat anneleri topiğindeki kız annelerine siz ellerinizle gönderiyorsunuz :))
Canim ablan kac haftalikken erken doğum yaptı ve bebegin kilosu nekadardi merak ettim cevaplar san cok sevinirim
kesinlikle oyle hareket ettikce ben rahatliyorum hosuma gidiyor.cnm yansada mutlu oluyorum. evet Allah isteyen herkese nasip etsin.hatta ben hissettigimde esiminde elini hemen karnima koyuyorum onun da hissetmesini istiyorum :)hem belki farkinda olmadan bi bag kurmalarini sagliyorumdur
Eki Görüntüle 1175363 Eki Görüntüle 1175362 Eki Görüntüle 1175360 Eki Görüntüle 1175361
Arkadaşlar bugün ve dünkü halim.yarın 27.haftamıza giriyoruz.son 3 haftada çıktı göbeğim.
aynen benide bi hararet basıyo geceleri hiç uyuyamıyorm rahat edemiyorum kalkmam yatmam eziyet gibi geliyo bana bende çok terliyorum bi iş yapayım ter akıyo hergün duş alsam anca kendime geliyorum benim evim serin allahtan dışarı çıkmıyorum zatenhiç kafama takmadım zaten canım, senin doktorunun söylediklerini de duyunca daha da pekiştinormal bir durum olarak karşıladım hep.
inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı
Senin listede baya bir kalabalıkmış:)) et yemeye çalış canım, protein çok önemli diyor doktorlar... bebeğin dönüp dönmediğini ben de çok merak ediyorum. Normal şartlarda ne zaman dönmesi gerekiyormuş bir de onu sorar mısın? Buraya sonucu muhakkak yazar mısın bekliyorum
çok yürüyünce nefes nefese kalıp kalp çarpıntımı hissediyorum ama kramp henüz olmuyor. Sıcaklar çok bunaltıyor beni bu aralar, ben hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. Normalde vücudum hiç terlemezdi şimdi resmen sırtımdan aktığını hissediyorum:26:
bebek ya kafasını ya poposunu dönüyo o tarafa cnm ondan yada ayaklarını uzatıyo ondan sertleşiyo bi, taraf normal cnm ama dün biraz yoruldum herhalde ondan kasılmalarım oldu benim bebişte geceleri başlıyo oynamayaBenim arada sirada kasilmalarim oluyo bu haftalardan sonra olabiliyo ilkindede olmustu karnin bi bolgesi sertlesiyo bikac saniyelik bisey toplanmis gibi oluyo sonra geciyo bu durumh yasayan varmi ben normal diye biliyorum ama yinede doktorumla konusacagim...
çok şükür yarıyı geçtik, herkes bundan sonrası hızlı geçer diyor, birde hazırlıklara başlayınca sanırım zaman yetmez :))
Evet canim suanda basi tam sezeryan dikiskerimin orada ultrasonda net bi sekilde gosterdi.bugunlerde evde cok is yaptım. Belki ondan olabilir.ama doktor agir is yapma cok ayakta kalma dedi.dikkat edersen doner dedi.bebegin en az 34.cu haftaya kadar kalmasi gerek dedi.
Ayrica doktorum ikinci ve ucuncu gebeliklerde bebekler genelde asagida oluyo dedi yani artik dinlenmem gerek
Cool gerçekten beni de u seviyeye getirmişlerdi son anda first kurtardı oğlumu diğer forumların eline düşmekten :) Hayır benim terazi burcu bir kız arkadaşım var çok yakınız o çok güzel bir kız ,kendine de çok değer verir.nezaman ne yapacağını bilir ve çok cesur kararlar alır.Benim amacım yabancıya gitmesin oğlum bir terazi burcu kızını alsın .
Prenses kızın evde kalırsa eşinle kafanızı taşlara vurursunuz ama.Coolun oğlunu kaçırdınız.Ben ikinci çocuk istiyorum ve mutlaka kız olsun istiyorum inş.önce sağlıklı tabii öyle olursa ben kızımı veririm.İlla dünür olucaz Coolla:)
Eki Görüntüle 1175363 Eki Görüntüle 1175362 Eki Görüntüle 1175360 Eki Görüntüle 1175361
Arkadaşlar bugün ve dünkü halim.yarın 27.haftamıza giriyoruz.son 3 haftada çıktı göbeğim.
Cool gerçekten beni de u seviyeye getirmişlerdi son anda first kurtardı oğlumu diğer forumların eline düşmekten :) Hayır benim terazi burcu bir kız arkadaşım var çok yakınız o çok güzel bir kız ,kendine de çok değer verir.nezaman ne yapacağını bilir ve çok cesur kararlar alır.Benim amacım yabancıya gitmesin oğlum bir terazi burcu kızını alsın .
Prenses kızın evde kalırsa eşinle kafanızı taşlara vurursunuz ama.Coolun oğlunu kaçırdınız.Ben ikinci çocuk istiyorum ve mutlaka kız olsun istiyorum inş.önce sağlıklı tabii öyle olursa ben kızımı veririm.İlla dünür olucaz Coolla:)
İste simdii tam bir erkek anasi gibi konustunnn kaynana seniii:)))
Dur bakalım daha yolun çok başındasın , biraz terleyecek ve kız annelerinin nazını çekeceksin arkadaşım . Hemen pes etme , bakarsın o tatlı oğlusun
bizim formadaki kıza aşık olur , kapıyı sert kapama geri dönebilirsin
ufff yaaa yine hastaneden aradılar , doktor yine ameliyata giriyormuş, benim randevun iptal ağlamak istiyorum((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?