2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Rabbim korusun , Allahım hayırlı evlatlar ver bizim yüzümüzü eğmesin evlatlarımız utandırmasın Aminnn

Rabbim korusun , Allahım hayırlı evlatlar ver bizim yüzümüzü eğmesin evlatlarımız utandırmasın Aminnn

Canım oğlum kızını evlenmeye mecbur bırakacak demedim, neden öyle dualar ettin şimdi :)Kızın birini severse ben onunla evlenmek istiyorum deyip,sizi ikna etmesinin nesi kötü.Zaten sizin verdiğiniz eğitimle,o da ailesine uygun birini sever inşallah ama hani küçük pürüzler olursa onlarda da ikna eder..

ufff yaaa yine hastaneden aradılar , doktor yine ameliyata giriyormuş, benim randevun iptal ağlamak istiyorum ((((((

nasıl iptal cnm randevuyu ona göre versinler bende randevulu gidiyorum benim dr umun çok hastası yok allahtan beklemiyorum hiç

slm kızlar,
bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. şeker yüklemeside yaptırdım ama sonuçları akşam alacağım. doktorumu değiştirdim. bugün medipole ilk defa gittim ve dr.nagihan kaya ile tanıştım çok memnun kaldım. kadınlar kulübünde yazılan onca olumlu yorum doğruymuş. doğru yönlendirmeler için teşekkür ederim. önceki doktorum baya bir testi ihmal etmiş. onlarıda yaptırdım bugün. şimdi tek eksiğim detaylı ultrason kaldı ve bu hafta hemen yapılması gerekio. bana avrupa yakasında detaylı ultrason için bir hastane tavsiye eder misiniz? medipolde 300 tl ve daha bugün tahliller için 345tl ödedim. bana daha uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz? ücretide yazarsanız sevinirim.

Merhabalar , benim doktorum mutlaka yapılmasını öneriyor . İyi düşünün bence

nasıl iptal cnm randevuyu ona göre versinler bende randevulu gidiyorum benim dr umun çok hastası yok allahtan beklemiyorum hiç

normal doğum beklenen bir hasta acil sezeryana alınmış Allah yardımcısı olsun
pazarteside doktorun işi çıkmıştı ,bu gidişle doğumda görücem doktorumu (

normal doğum beklenen bir hasta acil sezeryana alınmış Allah yardımcısı olsun
pazarteside doktorun işi çıkmıştı ,bu gidişle doğumda görücem doktorumu (

öyle ama hastalarınıda ihmal etmemeli şimdi alamıyosa yarın almalı yada bir saat sonra haftalarda çok önemli ve yapılacak testler tahiller

evet seni atlattım galiba:)) saol canım daha okadar cok şey almam lazımki ya gidip hepsini birden cıkarmak istiyorum aslında eşimde öle dio gidip toplu bi alışveriş yapalım kıyafetinden bezine kadar alalım diyoruz.ama ozamanda ben cok yorulurumnedense bi cesaret edemedim benim gercekten psikolojim bozuk galiba :::::::))

Allah korusun, inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini canım... ben aldıklarımı 0-3 aylık alıyorum hiç daha büyük bişey almadım, hoş çok şey de almadım daha ama... büyük olarak sadece 2 tane elbise aldık 9-12 aylık seneye yaza giyer diye :) diğerleri hep küçük...biz odasını hemen yapmayacağız, birkaç aylık olunca yapacağız inşallah, o yüzden şimdilik bir tane park yatak aldık hem odamızda hem de diğer odalara götürürüz diye, çok kullanışlı oluyormuş hem çok da geniş değil, 65x120 cm oda kapılarından sığıyor...bebek arabasını da aldık onu da yine arkadaşlarımın küçük bebkleri var,onların tavsiyesi üzerine aldık... küveti banyo malzemeleri vs. ve kıyafetlerinin büyük çoğunluğunu almadık daha inşallah alıcaz onları da ...bunlar da meleğimin park yatağı ve bebek arabası...

Son düzenleme:

eğer vaktin varsa vakıf gurebadan bir arkadaş memnun kalmıştı ve 90 tl idi,ama bir ay sonrasına randevu veriyorlarmış,

ben medical parkta yaptırmıştım 310 tl, sakın gitme paranla rezil olursun,nerdeyse hiç bakmıyorlar, tecrübelerimi burda anlattım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328

medipol Sebahat hanım içinde burda yorum var http://www.kadinlarkulubu.com/showt...=94&p=35750085&highlight=sebahat#post35750085

inşallah iyi biryer bulursun

Yok canım,neden psikolojin bozuk olsun,insan almaya başlayınca devamı geliyor :)Erkekler biraz daha aceleci oluyor sanki.Eşime kalsak bebek arabası, bebek odası hepsini almıştık şimdiden,zor durduruyorum :)

Çok güzellermiş canım, güle güle,sağlıkla kullansın bebeğin.Forumda böyle alınanları görünce çok mutlu oluyorum.İyice heveslenip ben de almak istiyorum :)

Bir gün kızın olursa anlarsın canım :) Karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın Rabbim Amin , benim kızımda inşallah hayırlı bir insan ile evlenir
Sen yalnış anlama ben biraz duygusal oldum bu aralar
evet çok üzüldüm , saatleri dakikaları sayıyordum ((
üstelik cumarteside değişmeyeceğini ben nerden bilicem, sizlerede oluyormu böyle değişiklik,
birde iki haftadır akıntım var insan tedirgin oluyor

teşekkrüler canım, ben de forumda gördükçe hevese geliyorum meleğime aldığımız her şeyin fotosunu koymak istiyorum :))

Allahim boyle fotograflari gorunce kendimi 8 aylik gbi hissediyorumm( cok guzel gorunuyosunuz canim benim masallah hem sana hem damadima:)

Ben hiç senin fotoğraf koyduğunu görmedim.Koymadıysan koysana bakalım.anasına bak kızını al demişler :) şaka şaka hiç önemli değil nasıl görüneceği iyi olsun yeterli inş. oğlum da öyle düşünür:)

Benimkinden küçük göbek de varmış
senin de göbeğin çok küçüktğ kamuran ben senin fotoğrafını gördüğümde rahatlamıştım .Ters bir şey yok bende de diye.

Hay maşallah :) Çok güzelsiniz , ben zaten beğenmiştim seni diğer resimlerinde de boşuna manken demiyorum sana .
Hamilelik bile değiştirmemiş

Prenses çok teşekkür ederim canım. aslında değişti vücudum mesela göğüslerimde oğlumun iki kardeşi daha varmış gibi geliyor bana .aralarına peçete koyuyorum gün içinde pişik oluyor yoksa

maşallah cnm hiç fiziğin bozulmamış artık sadece biraz daha göbeğin çıkar öylede doğuma gidersin hiç doğum yapmamış gibi geri gelirsin böyle olucamı bilsem 10 tane doğururum ama malesef

Teşekkür ederim Nisa .Seni gördüm hiç de ikinci çocuğunmuş gibi durmuyordu göbeğin .İnş. ben de senin gibi olurum ikinci de.İnş. dediğin gibi olur son aylarda sapıtmazsam şimdilik iyi gidiyorum galiba .Sence göğüslerim daha da büyür mü?Geceleri neredeyse çeneme değiyorlar yatarken :)

Yok canım neden yanlış anlayım.Benim oğlum da hayırlı bir insan olacak inşallah diye düşündüm:)

Allah gönlünüze göre,en iyi damatları nasip etsin inşallah.Bunlar işin şakası, gülelim diye işte.Artık üzülmek ve üzüntülü şeyler duymak istemiyorum sanırım. Hadi duygusallığı bırak,bak ne güzel bebek arabası, park yatak alanlar var :)

üstelik cumarteside değişmeyeceğini ben nerden bilicem, sizlerede oluyormu böyle değişiklik,

sikinti yapma sakin hicbirseye..ben boyle bir erteleme yasamadim.enteresan geldi.ayni gun doktorun gecikmesi ameliyatta olmasi normaldr bu biraz garip geldi ikidir olmasi..sen yine de iyi dusun sabret canim sikma canini...her serde hayir vardir

Beni de az önce aradılar randevu tarihimi 1 gün öne alacaklarını belirttiler , yani bizlerde de oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…