Yok canım istemiyorum artık soğuduk resmen, vermicem oğlumu.Seni beklerim o zaman ben, hem 1-2 yaş küçük olması daha iyi gelinimin.Böylece oğlumda işini kurmuş, parasını kazanmış olur.Ama sen merak etme oğlumun evi falan herşey hazır.Hala dünürüz o zaman,yaşasın :)
Süper bir anne olmuşsun canım, çok kibar bir göbeğin çıkmış.Senin kızında böyle olur kesin, iyi ki onu şimdiden kaptık oğlumla :)
Eee öyle, madem ki oğluma kız verilmiyor,yakarım bu forumu :) Ben şimdiden riske girdim belki bu kızlar yemek yapamayacak, belki oğluma iyi bakamayacaklar.Bak ben ona şimdi gözüm gibi bakıyorum :) Bu son sözler kaynana sözü :))))
Bakarsın senin kız benim oğluma aşık olur :) O zaman eşinle senin karşına geçer güleriz ama bak şimdiden söylüyorum :)) Hem artık eski zamanlardaki gibi değil,kızı tavladıktan sonra ailesine gerek kalmıyor tatlım :))Kızlar kendi ailelerini kendileri ikna ediyorlar. Devir değişti(bu ne iğrenç bir ikonmuş,yaptım ama : )
Eki Görüntüle 1175363 Eki Görüntüle 1175362 Eki Görüntüle 1175360 Eki Görüntüle 1175361
Arkadaşlar bugün ve dünkü halim.yarın 27.haftamıza giriyoruz.son 3 haftada çıktı göbeğim.
Rabbim korusun , Allahım hayırlı evlatlar ver bizim yüzümüzü eğmesin evlatlarımız utandırmasın Aminnn
Aaa gine mi ? 2 dir aynısı oluyor
ufff yaaa yine hastaneden aradılar , doktor yine ameliyata giriyormuş, benim randevun iptal ağlamak istiyorum((((((
herkese selamlar. ben de sürekli yazılanları takip etmeye çalışıyorum fakat ilk defa yazıyorum. benim de 25 haftam doldu. dün doktor kontrolü vardı herşey yolundaymış çok şükür. kızım 31cm 747 gr olmuş maaşAllah. şeker yüklemesinin bebeğe zararı olup olmadığını sordum doktoruma o da öyle bir söylenti çıktığını istersem şeker yüklemesi yerine kanda insülin değerine baktırabileceğimi, bunun da yeterli olabileceğini, zaten bende şeker beklemediğini söyledi. kararı bize bıraktı. eşim de şeker yüklemesine çok karşı olduğu için ben de kanda baktırdım. doğrumu yaptım bilmiyorum. bakalım sonuçlar yarın çıkacak. sizinde fikirlerinizi almak istedim.
nasıl iptal cnm randevuyu ona göre versinler bende randevulu gidiyorum benim dr umun çok hastası yok allahtan beklemiyorum hiç
normal doğum beklenen bir hasta acil sezeryana alınmışAllah yardımcısı olsun
pazarteside doktorun işi çıkmıştı ,bu gidişle doğumda görücem doktorumu(
Daha yeni mi aldın canım sennn? Hani o konuştuğumuzda haftasonu alışverişe çıkamamıştın da, haftaiçi alacaktın ??? Beni atlatmışsın sanırım :)))Bende ameliyat,şeker vs. derken gözümden kaçtı bak :)
Bebişin güle güle,sağlıklı,mutlu günlerde kullansın inşallah.İlkini aldın ya gerisi gelir artık canım :)
Eksik 9 aylık 3 aylık vardı tulum ve zıbın onları da biraz once cartersbebek comdan aldım.bebek arabası, küveti eksik bide besikle dolabi alinicak.aksam da mothercare de indirimdeydi cybex ana kucağı onu alıcaz inşallah.bu kadar her seyini alinca da korkuyorum basimiza bisey gelmeden saglikla dogsunlar da tek dilegim bu simdi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar,
bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. şeker yüklemeside yaptırdım ama sonuçları akşam alacağım. doktorumu değiştirdim. bugün medipole ilk defa gittim ve dr.nagihan kaya ile tanıştım çok memnun kaldım. kadınlar kulübünde yazılan onca olumlu yorum doğruymuş. doğru yönlendirmeler için teşekkür ederim. önceki doktorum baya bir testi ihmal etmiş. onlarıda yaptırdım bugün. şimdi tek eksiğim detaylı ultrason kaldı ve bu hafta hemen yapılması gerekio. bana avrupa yakasında detaylı ultrason için bir hastane tavsiye eder misiniz? medipolde 300 tl ve daha bugün tahliller için 345tl ödedim. bana daha uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz? ücretide yazarsanız sevinirim.
evet seni atlattım galiba:)) saol canım daha okadar cok şey almam lazımki ya gidip hepsini birden cıkarmak istiyorum aslında eşimde öle dio gidip toplu bi alışveriş yapalım kıyafetinden bezine kadar alalım diyoruz.ama ozamanda ben cok yorulurumnedense bi cesaret edemedim benim gercekten psikolojim bozuk galiba :::::::))
Allah korusun, inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini canım... ben aldıklarımı 0-3 aylık alıyorum hiç daha büyük bişey almadım, hoş çok şey de almadım daha ama... büyük olarak sadece 2 tane elbise aldık 9-12 aylık seneye yaza giyer diye :) diğerleri hep küçük...biz odasını hemen yapmayacağız, birkaç aylık olunca yapacağız inşallah, o yüzden şimdilik bir tane park yatak aldık hem odamızda hem de diğer odalara götürürüz diye, çok kullanışlı oluyormuş hem çok da geniş değil, 65x120 cm oda kapılarından sığıyor...bebek arabasını da aldık onu da yine arkadaşlarımın küçük bebkleri var,onların tavsiyesi üzerine aldık... küveti banyo malzemeleri vs. ve kıyafetlerinin büyük çoğunluğunu almadık daha inşallah alıcaz onları da ...bunlar da meleğimin park yatağı ve bebek arabası...
Eki Görüntüle 1175432 Eki Görüntüle 1175433
Canım oğlum kızını evlenmeye mecbur bırakacak demedim, neden öyle dualar ettin şimdi :)Kızın birini severse ben onunla evlenmek istiyorum deyip,sizi ikna etmesinin nesi kötü.Zaten sizin verdiğiniz eğitimle,o da ailesine uygun birini sever inşallah ama hani küçük pürüzler olursa onlarda da ikna eder..
evet çok üzüldüm , saatleri dakikaları sayıyordum((
üstelik cumarteside değişmeyeceğini ben nerden bilicem, sizlerede oluyormu böyle değişiklik,
birde iki haftadır akıntım var insan tedirgin oluyor
Eki Görüntüle 1175363 Eki Görüntüle 1175362 Eki Görüntüle 1175360 Eki Görüntüle 1175361
Arkadaşlar bugün ve dünkü halim.yarın 27.haftamıza giriyoruz.son 3 haftada çıktı göbeğim.
Eksik 9 aylık 3 aylık vardı tulum ve zıbın onları da biraz once cartersbebek comdan aldım.bebek arabası, küveti eksik bide besikle dolabi alinicak.aksam da mothercare de indirimdeydi cybex ana kucağı onu alıcaz inşallah.bu kadar her seyini alinca da korkuyorum basimiza bisey gelmeden saglikla dogsunlar da tek dilegim bu simdi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım,neden psikolojin bozuk olsun,insan almaya başlayınca devamı geliyor :)Erkekler biraz daha aceleci oluyor sanki.Eşime kalsak bebek arabası, bebek odası hepsini almıştık şimdiden,zor durduruyorum :)
Çok güzellermiş canım, güle güle,sağlıkla kullansın bebeğin.Forumda böyle alınanları görünce çok mutlu oluyorum.İyice heveslenip ben de almak istiyorum :)
Allahim boyle fotograflari gorunce kendimi 8 aylik gbi hissediyorumm( cok guzel gorunuyosunuz canim benim masallah hem sana hem damadima:)
senin de göbeğin çok küçüktğ kamuran ben senin fotoğrafını gördüğümde rahatlamıştım .Ters bir şey yok bende de diye.Benimkinden küçük göbek de varmış
Hay maşallah :) Çok güzelsiniz , ben zaten beğenmiştim seni diğer resimlerinde de boşuna manken demiyorum sana .
Hamilelik bile değiştirmemiş
Yok canım istemiyorum artık soğuduk resmen, vermicem oğlumu.Seni beklerim o zaman ben, hem 1-2 yaş küçük olması daha iyi gelinimin.Böylece oğlumda işini kurmuş, parasını kazanmış olur.Ama sen merak etme oğlumun evi falan herşey hazır.Hala dünürüz o zaman,yaşasın :)
evet biraz küçük olması daha iyi canım ben eşimden 4 yaş küçüğüm ama evlendiğimizde her şeyi birlikte yaptık hiç de zorlanmadık . ama bir evi olsaydı da fena olmazdı diye geçirmişimdir mutlaka içimden kızım şanslı olacak demek ki.Benim de oğlumun her şeyi tam olacak inş.Zaten hamileliğimde daha bir ev çıkarttı neredeyse bana öyle kısmetli bir çocuk ki .Özet olarak başkasının kızını alıyorsak rahat da ettireceğiz inş.
Süper bir anne olmuşsun canım, çok kibar bir göbeğin çıkmış.Senin kızında böyle olur kesin, iyi ki onu şimdiden kaptık oğlumla :)
Teşekkür ederim canım,beni öyle havalara soktunuz ki son günlerde üstüme yapışan penguen yürüyüşüm değişti biranda :) senin de göbeğini hiç görmedik .bekliyorum.
Eee öyle, madem ki oğluma kız verilmiyor,yakarım bu forumu :) Ben şimdiden riske girdim belki bu kızlar yemek yapamayacak, belki oğluma iyi bakamayacaklar.Bak ben ona şimdi gözüm gibi bakıyorum :) Bu son sözler kaynana sözü :))))
Bakarsın senin kız benim oğluma aşık olur :) O zaman eşinle senin karşına geçer güleriz ama bak şimdiden söylüyorum :)) Hem artık eski zamanlardaki gibi değil,kızı tavladıktan sonra ailesine gerek kalmıyor tatlım :))Kızlar kendi ailelerini kendileri ikna ediyorlar. Devir değişti(bu ne iğrenç bir ikonmuş,yaptım ama : )
maşallah cnm hiç fiziğin bozulmamış artık sadece biraz daha göbeğin çıkar öylede doğuma gidersin hiç doğum yapmamış gibi geri gelirsin böyle olucamı bilsem 10 tane doğururum ama malesef
Bir gün kızın olursa anlarsın canım :) Karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın Rabbim Amin , benim kızımda inşallah hayırlı bir insan ile evlenir
Sen yalnış anlama ben biraz duygusal oldum bu aralar
Bende de aynen bazen yamuk göbek oluyorum o zaman şiş tarafı seviyorum oğlum o tarafa mı geçtin diyebazende tam göbek deliğinin oaray bir vuruyor acıtıyor kereta:)) yeter ki sağlıklı olsunlarda varsın acıtsınlar onların bu hareketleri endişelerimizi azaltıyor ben öyleyim yani o hareket edip vurdukta rahat nefes alıyorum eminim herkeste öyledir..Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah
üstelik cumarteside değişmeyeceğini ben nerden bilicem, sizlerede oluyormu böyle değişiklik,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?