2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
teşekkrüler canım, ben de forumda gördükçe hevese geliyorum meleğime aldığımız her şeyin fotosunu koymak istiyorum :))

Bebek arabası Lite Way sanırım ? Bana da birçok kişi önerdi bu modeli. Ne kadara ve nerden aldın acaba ? Bir de bunların plus ı var sanırım, üzerine oto koltuğu konulan,sen ondan da aldın mı?

Çok güzeller iyi günlerde kullanın , bende arabasını küçük istiyorum . daha rahat olur

maşalalh canım ya ne güzel bi annesin ,fizigin hiç bozulmamış sende manken annelerdensin ne güzel :))

Teşekkür ederim canım.Çok dikkat etmedim ama hergün yürümeye çalışıyorum belki o etkili oluyordur.Benim boyum uzun(178cm) ,içimde genişmiş hem çok geç çıktı göbeğim hem de daha çok büyümedi.Fizik de bozulsun bir şey olmaz onlar sağlıklı olsunlar da .doğumdan sonra eski halimize döneriz hemencecik inş.

Beni de az önce aradılar randevu tarihimi 1 gün öne alacaklarını belirttiler , yani bizlerde de oluyor canım
,

keşke benide öne alsalardı

sikinti yapma sakin hicbirseye..ben boyle bir erteleme yasamadim.enteresan geldi.ayni gun doktorun gecikmesi ameliyatta olmasi normaldr bu biraz garip geldi ikidir olmasi..sen yine de iyi dusun sabret canim sikma canini...her serde hayir vardir

akıntılar, kasılmalar korkutmasa hadi neyse dicem ama zaten zor bir dönem geçiriyorum
birde eşimin çok önemli iş görüşmesi vardı ona bile gitmedi, hevesimiz kursağımızda kaldı yani..

Hanımlar cevap yazarken toplu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz? Zahmet olmazsa banada anlatırmısınız

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inş.allah tüm aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin inş.

bende randevumu birgün sonraya almıştım, eşim bende görcem deyince:)))
evet çok büyük sürpriz oldu hiç tahmin etmiyordum hemen hamile kalacağımı şimdi ikisi bir büyüyecek allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. sizin kaç çocuğunuz var...?
benim bir düşüğüm oldu, ikinci gebeliğim canım. İlk çocuğum olacak inşallah tedavi aşamasında kendiliğinden hamile kaldım:))) tedaviye gerek kalmadı:)
evet çok üzüldüm , saatleri dakikaları sayıyordum ((
üstelik cumarteside değişmeyeceğini ben nerden bilicem, sizlerede oluyormu böyle değişiklik,
birde iki haftadır akıntım var insan tedirgin oluyor
canım ya nasılda bekliyordun bende üzüldüm şimdi( bazen değişiklik yapıyor benim doktorda. Akıntı bende de oluyor endişe etme

canım hiç bozma moralini ,çok şükür artık bebeklerimiz hareket ediyor ben oradan anlıyorum iyi olduğunu zaten ayrıntılıya girdik orda da temiz çıktı çk şükür. Sonrası şukadar kilo bu kadar uzun hiç fark etmez.Onlar iyiler ,çok rahatlar.Tam 1 ayda görmemiş olacaksın ben hep kendim erteliyorum çok ultrason da iyi değil çünkü 1 ay 1 hafta olunca gidiyorum.Tek doktora gidiyorum.Ultrasonla yapılan 5 dklık muayenede 2 derece artıyormuş sıcaklık.Bu onları nasıl etkiler bilmiyoruz ,Yurtdışında en fazla 3 kere ultrasona alıyorlarmış.Allah sağlık versin ,biraz daha özle bebeğini,rahat ve sakin ol .Akıntılar bende de var hamileliğimin başından beri var.2 kere çamaşır değiştiriyorum günde.Bol su iç.Uzun oldu biraz ama :)

Bebek arabası Lite Way sanırım ? Bana da birçok kişi önerdi bu modeli. Ne kadara ve nerden aldın acaba ? Bir de bunların plus ı var sanırım, üzerine oto koltuğu konulan,sen ondan da aldın mı?

evet canım chicco liteway aldık... hem çevrede çok fazla görüyordum hem de 2 yakın arkadaşım kullandı ikisi de çok memnun kaldıklarını söyleyince ben de bundan aldım... ben plus almadım çünkü puset verecek arkadaşım zaten o pusetler en fazla bir kaç ay kullanılıyormuş arabada bir yere götürürken vs. ben de arkadaşım puset vereceği için plus alma gereği duymadım açıkçası ... ben 400'e aldım Bursa'da oturuyorum burada Ahsen Bebe diye bir bebek mağazası var oradan aldım canım, chicco mağazasında 420 ve ya 430 du biz 20-30 tl ucuza almış olduk... plus olanların fiyatı da 800 tl'ydi, ilk aylarda (ilk 5-6 ay)bebek arabada anneye dönük olsun diye ve ilk etapta oto koltuğu olarak kullanıldığı için plusları öneriyorlar. ben de bebek zaten kış bebeği olacak diye ilk aylarda çok çok fazla dışarıda kullanamayız diye almadım ... zaten 7-8 aylık olunca sağlam bir oto koltuğu almak gerekiyor onu ayrı olarak alacağım uzun süre kullanabilme için...

Yorgunluk beni mahvediyor evim serin ama nedense halsizim. İstanbul'dan gitmek istiyorum. Oğlumda çok sıkılıyor. Memlekete gideceğim sanırım.
Uçağa binme haftası ne zamana kadar bilginiz var mı? 28-30 haftaya kadar yazıyor ama bileti alırım orada beni geri çevirirler sinir olurum.

Çok güzeller iyi günlerde kullanın , bende arabasını küçük istiyorum . daha rahat olur

Çok teşekkür ederim , ben de tek başıma açıp kapatabilmek ve rahat kullanabilmek için küçük ve hafif istiyordum ve öyle de aldık ...

doğru sölüyosun canım fiizk cok önemli değil doğum sonrası veririz inşallah bende hergün yürümeye calısıyorum canım 1 saate yakında yürüyorum ama benim bacakalrımda selülit oldu ona gıcık oluyorum (

kısmet işte üstüste gelmesi kötü oldu,

yok canım uzun olmadı, biz doktora gideli birayı geçti maalesef, detaylı ultrasondan hiçbirşey anlamamıştım, akıntının açık kahve rengi olması beni korkuttu, artık kısmet yapacak bir şey yok olan oldu,inşallah cumartesi ertelemezler

Tabi canım , eğlenelim :) ben çok keyif alıyorum sizinle muhabbetten . Ama gerçekten de ilerde iyi dünürlere denk gelelim inşallah
Alışverişe sen bir ara iyi kaptırmıştın ama durdun , hiç durma bence sonra zorlanırsın . Oda yapacaktın , onuda yap resmini de paylaş

Canım o bende de oluyor. Kızım göbeğimin bir tarafına toplanıyor. Yani resmen karnımın bir tarafı dağ gibi yükseliyor. Ama ben bunun kasılma olduğunu düşünmedim. Kızım öyle hareket ediyor. Komik de oluyor.
Bunlar kasılmamı oluyor? Hamilelik takviminde kasılmalar başlayabilir demişti ama ben kasılma olduğunu zannetmiyorum.

Çok güzeller. Sağlıklı günlerde kullanın. Arabasını ben de bu tip alıcam. Beni hamile gören herkes arabasını baston al, çok rahat edersin diyor. Ben chicco'dan alıcam doğumdan sonra. Fiyatları gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…