öyle ama hastalarınıda ihmal etmemeli şimdi alamıyosa yarın almalı yada bir saat sonra haftalarda çok önemli ve yapılacak testler tahiller
teşekkrüler canım, ben de forumda gördükçe hevese geliyorum meleğime aldığımız her şeyin fotosunu koymak istiyorum :))
Allah korusun, inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini canım... ben aldıklarımı 0-3 aylık alıyorum hiç daha büyük bişey almadım, hoş çok şey de almadım daha ama... büyük olarak sadece 2 tane elbise aldık 9-12 aylık seneye yaza giyer diye :) diğerleri hep küçük...biz odasını hemen yapmayacağız, birkaç aylık olunca yapacağız inşallah, o yüzden şimdilik bir tane park yatak aldık hem odamızda hem de diğer odalara götürürüz diye, çok kullanışlı oluyormuş hem çok da geniş değil, 65x120 cm oda kapılarından sığıyor...bebek arabasını da aldık onu da yine arkadaşlarımın küçük bebkleri var,onların tavsiyesi üzerine aldık... küveti banyo malzemeleri vs. ve kıyafetlerinin büyük çoğunluğunu almadık daha inşallah alıcaz onları da ...bunlar da meleğimin park yatağı ve bebek arabası...
Eki Görüntüle 1175432 Eki Görüntüle 1175433
maşalalh canım ya ne güzel bi annesin ,fizigin hiç bozulmamış sende manken annelerdensin ne güzel :))
,Beni de az önce aradılar randevu tarihimi 1 gün öne alacaklarını belirttiler , yani bizlerde de oluyor canım
sikinti yapma sakin hicbirseye..ben boyle bir erteleme yasamadim.enteresan geldi.ayni gun doktorun gecikmesi ameliyatta olmasi normaldr bu biraz garip geldi ikidir olmasi..sen yine de iyi dusun sabret canim sikma canini...her serde hayir vardir
Allah korusun, inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini canım... ben aldıklarımı 0-3 aylık alıyorum hiç daha büyük bişey almadım, hoş çok şey de almadım daha ama... büyük olarak sadece 2 tane elbise aldık 9-12 aylık seneye yaza giyer diye :) diğerleri hep küçük...biz odasını hemen yapmayacağız, birkaç aylık olunca yapacağız inşallah, o yüzden şimdilik bir tane park yatak aldık hem odamızda hem de diğer odalara götürürüz diye, çok kullanışlı oluyormuş hem çok da geniş değil, 65x120 cm oda kapılarından sığıyor...bebek arabasını da aldık onu da yine arkadaşlarımın küçük bebkleri var,onların tavsiyesi üzerine aldık... küveti banyo malzemeleri vs. ve kıyafetlerinin büyük çoğunluğunu almadık daha inşallah alıcaz onları da ...bunlar da meleğimin park yatağı ve bebek arabası...
bende randevumu birgün sonraya almıştım, eşim bende görcem deyince:)))tabiki yazarım, 3 saat kaldı doktora gitmeme artık saatleri dakikaları sayıyorum,
eşimin bugün önemli bir iş görüşmesin için şehir dışına gitmesi gerekiyordu , git dedim ben kameraya çeker sana gösteririm dedim, ne dersem diyeyim gönderemedim :)) oğluşunu görecek ya gözü işmiş görmüyor
benim bir düşüğüm oldu, ikinci gebeliğim canım. İlk çocuğum olacak inşallahevet çok büyük sürpriz oldu hiç tahmin etmiyordum hemen hamile kalacağımı şimdi ikisi bir büyüyecek allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. sizin kaç çocuğunuz var...?
canım ya nasılda bekliyordun bende üzüldüm şimdievet çok üzüldüm , saatleri dakikaları sayıyordum((
üstelik cumarteside değişmeyeceğini ben nerden bilicem, sizlerede oluyormu böyle değişiklik,
birde iki haftadır akıntım var insan tedirgin oluyor
canım hiç bozma moralini ,çok şükür artık bebeklerimiz hareket ediyor ben oradan anlıyorum iyi olduğunu zaten ayrıntılıya girdik orda da temiz çıktı çk şükür. Sonrası şukadar kilo bu kadar uzun hiç fark etmez.Onlar iyiler ,çok rahatlar.Tam 1 ayda görmemiş olacaksın ben hep kendim erteliyorum çok ultrason da iyi değil çünkü 1 ay 1 hafta olunca gidiyorum.Tek doktora gidiyorum.Ultrasonla yapılan 5 dklık muayenede 2 derece artıyormuş sıcaklık.Bu onları nasıl etkiler bilmiyoruz ,Yurtdışında en fazla 3 kere ultrasona alıyorlarmış.Allah sağlık versin ,biraz daha özle bebeğini,rahat ve sakin ol .Akıntılar bende de var hamileliğimin başından beri var.2 kere çamaşır değiştiriyorum günde.Bol su iç.Uzun oldu biraz ama :),
keşke benide öne alsalardı
akıntılar, kasılmalar korkutmasa hadi neyse dicem ama zaten zor bir dönem geçiriyorum
birde eşimin çok önemli iş görüşmesi vardı ona bile gitmedi, hevesimiz kursağımızda kaldı yani..
Bebek arabası Lite Way sanırım ? Bana da birçok kişi önerdi bu modeli. Ne kadara ve nerden aldın acaba ? Bir de bunların plus ı var sanırım, üzerine oto koltuğu konulan,sen ondan da aldın mı?
Bebek arabası Lite Way sanırım ? Bana da birçok kişi önerdi bu modeli. Ne kadara ve nerden aldın acaba ? Bir de bunların plus ı var sanırım, üzerine oto koltuğu konulan,sen ondan da aldın mı?
Çok güzeller iyi günlerde kullanın , bende arabasını küçük istiyorum . daha rahat olur
Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inş.allah tüm aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin inş.
Teşekkür ederim canım.Çok dikkat etmedim ama hergün yürümeye çalışıyorum belki o etkili oluyordur.Benim boyum uzun(178cm) ,içimde genişmiş hem çok geç çıktı göbeğim hem de daha çok büyümedi.Fizik de bozulsun bir şey olmaz onlar sağlıklı olsunlar da .doğumdan sonra eski halimize döneriz hemencecik inş.
bende randevumu birgün sonraya almıştım, eşim bende görcem deyince:)))
benim bir düşüğüm oldu, ikinci gebeliğim canım. İlk çocuğum olacak inşallahtedavi aşamasında kendiliğinden hamile kaldım:))) tedaviye gerek kalmadı:)
canım ya nasılda bekliyordun bende üzüldüm şimdi( bazen değişiklik yapıyor benim doktorda. Akıntı bende de oluyor endişe etme
canım hiç bozma moralini ,çok şükür artık bebeklerimiz hareket ediyor ben oradan anlıyorum iyi olduğunu zaten ayrıntılıya girdik orda da temiz çıktı çk şükür. Sonrası şukadar kilo bu kadar uzun hiç fark etmez.Onlar iyiler ,çok rahatlar.Tam 1 ayda görmemiş olacaksın ben hep kendim erteliyorum çok ultrason da iyi değil çünkü 1 ay 1 hafta olunca gidiyorum.Tek doktora gidiyorum.Ultrasonla yapılan 5 dklık muayenede 2 derece artıyormuş sıcaklık.Bu onları nasıl etkiler bilmiyoruz ,Yurtdışında en fazla 3 kere ultrasona alıyorlarmış.Allah sağlık versin ,biraz daha özle bebeğini,rahat ve sakin ol .Akıntılar bende de var hamileliğimin başından beri var.2 kere çamaşır değiştiriyorum günde.Bol su iç.Uzun oldu biraz ama :)
Hanımlar cevap yazarken toplu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz? Zahmet olmazsa banada anlatırmısınız
Yok canım neden yanlış anlayım.Benim oğlum da hayırlı bir insan olacak inşallah diye düşündüm:)
Allah gönlünüze göre,en iyi damatları nasip etsin inşallah.Bunlar işin şakası, gülelim diye işte.Artık üzülmek ve üzüntülü şeyler duymak istemiyorum sanırım. Hadi duygusallığı bırak,bak ne güzel bebek arabası, park yatak alanlar var :)
Benim arada sirada kasilmalarim oluyo bu haftalardan sonra olabiliyo ilkindede olmustu karnin bi bolgesi sertlesiyo bikac saniyelik bisey toplanmis gibi oluyo sonra geciyo bu durumh yasayan varmi ben normal diye biliyorum ama yinede doktorumla konusacagim...
Yorgunluk beni mahvediyor evim serin ama nedense halsizim. İstanbul'dan gitmek istiyorum. Oğlumda çok sıkılıyor. Memlekete gideceğim sanırım.
Uçağa binme haftası ne zamana kadar bilginiz var mı? 28-30 haftaya kadar yazıyor ama bileti alırım orada beni geri çevirirler sinir olurum.[/QUOT
Ben geçen hafta bindim, 28. haftaya kadar raporsuz, 28-36 hafta arası doktor raporuyla uçağa binilebiliyor
hangi haftada olduğun, uçuşa engelinin olmadığı yazacakmış, kaşe ve imzalı olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?