,
keşke benide öne alsalardı
akıntılar, kasılmalar korkutmasa hadi neyse dicem ama zaten zor bir dönem geçiriyorum
birde eşimin çok önemli iş görüşmesi vardı ona bile gitmedi, hevesimiz kursağımızda kaldı yani..
doğru sölüyosun canım fiizk cok önemli değil doğum sonrası veririz inşallah bende hergün yürümeye calısıyorum canım 1 saate yakında yürüyorum ama benim bacakalrımda selülit oldu ona gıcık oluyorum(
slm kızlar,
bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. şeker yüklemeside yaptırdım ama sonuçları akşam alacağım. doktorumu değiştirdim. bugün medipole ilk defa gittim ve dr.nagihan kaya ile tanıştım çok memnun kaldım. kadınlar kulübünde yazılan onca olumlu yorum doğruymuş. doğru yönlendirmeler için teşekkür ederim. önceki doktorum baya bir testi ihmal etmiş. onlarıda yaptırdım bugün. şimdi tek eksiğim detaylı ultrason kaldı ve bu hafta hemen yapılması gerekio. bana avrupa yakasında detaylı ultrason için bir hastane tavsiye eder misiniz? medipolde 300 tl ve daha bugün tahliller için 345tl ödedim. bana daha uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz? ücretide yazarsanız sevinirim.
Canım o bende de oluyor. Kızım göbeğimin bir tarafına toplanıyor. Yani resmen karnımın bir tarafı dağ gibi yükseliyor. Ama ben bunun kasılma olduğunu düşünmedim. Kızım öyle hareket ediyor. Komik de oluyor.
Bunlar kasılmamı oluyor? Hamilelik takviminde kasılmalar başlayabilir demişti ama ben kasılma olduğunu zannetmiyorum.
Doktorundan çok mu memnunsun acaba ? Hevesiniz kalmasın ,
Hadi gözün aydın. Özellikle şekerin ve tsh'ın güzel çıkmasına sevindim... İnşallah benim de şeker yüklemem güzel çıkar.merhaba kızlar biz geldik :)
tahlilleri yaptırdım dr a gösterdim iyi çıktı.. yani inişli çıkışlar var ama önemli birşey yok. 50gr şeker yüklemesi de yapıldı. 60 dk 121 çıktı. 140 dan küçük.
sedim yüksek çıkmıştı ama crp diye birşey var o iyi çıkmış o yüzden birşey yapmıyoruz dedi.
doppler sanki birşeyin şiddetini ölçersin ya o şekilde birşey yaptı.. ekranda artan azalan bir ses şiddeti vs vardı. bir de yanlardan falan baktı..ben bittikten sonra dedim ki organlara bakılmıyor muydu. yok dedi biz burda doppler da rahim kan damarlarına vs bakıyoruz dedi..
kızım çok yoruldu.. sıcaklardan yandık kavrulduk..bir de şeker yeyince bu sıcakta tabi kız sustu. eve geldik de sevindirik oldu:)))
tsh ım 2,21 çıktı üstelik 2 saat öncesinden ilacımı almış gitmiştim. dr iyi dedi.. iç hast.göndermedi. öyle devam et dedi. Yalnız benim geçen sefer 1,07 çıkmıştı. sabah giderken gergindim. maddiyat yönünden..yani diyeceğim bir kez daha gergin olduğum da yükseldi.. her ay takipte olduğum için dikkat ediyorum. gergin olduğumda çok çıkıyor.
neyse biraz dinleyim yorumlara bakacağım..
merhaba kızlar biz geldik :)
tahlilleri yaptırdım dr a gösterdim iyi çıktı.. yani inişli çıkışlar var ama önemli birşey yok. 50gr şeker yüklemesi de yapıldı. 60 dk 121 çıktı. 140 dan küçük.
sedim yüksek çıkmıştı ama crp diye birşey var o iyi çıkmış o yüzden birşey yapmıyoruz dedi.
doppler sanki birşeyin şiddetini ölçersin ya o şekilde birşey yaptı.. ekranda artan azalan bir ses şiddeti vs vardı. bir de yanlardan falan baktı..ben bittikten sonra dedim ki organlara bakılmıyor muydu. yok dedi biz burda doppler da rahim kan damarlarına vs bakıyoruz dedi..
kızım çok yoruldu.. sıcaklardan yandık kavrulduk..bir de şeker yeyince bu sıcakta tabi kız sustu. eve geldik de sevindirik oldu:)))
tsh ım 2,21 çıktı üstelik 2 saat öncesinden ilacımı almış gitmiştim. dr iyi dedi.. iç hast.göndermedi. öyle devam et dedi. Yalnız benim geçen sefer 1,07 çıkmıştı. sabah giderken gergindim. maddiyat yönünden..yani diyeceğim bir kez daha gergin olduğum da yükseldi.. her ay takipte olduğum için dikkat ediyorum. gergin olduğumda çok çıkıyor.
evet canım chicco liteway aldık... hem çevrede çok fazla görüyordum hem de 2 yakın arkadaşım kullandı ikisi de çok memnun kaldıklarını söyleyince ben de bundan aldım... ben plus almadım çünkü puset verecek arkadaşım zaten o pusetler en fazla bir kaç ay kullanılıyormuş arabada bir yere götürürken vs. ben de arkadaşım puset vereceği için plus alma gereği duymadım açıkçası ... ben 400'e aldım Bursa'da oturuyorum burada Ahsen Bebe diye bir bebek mağazası var oradan aldım canım, chicco mağazasında 420 ve ya 430 du biz 20-30 tl ucuza almış olduk... plus olanların fiyatı da 800 tl'ydi, ilk aylarda (ilk 5-6 ay)bebek arabada anneye dönük olsun diye ve ilk etapta oto koltuğu olarak kullanıldığı için plusları öneriyorlar. ben de bebek zaten kış bebeği olacak diye ilk aylarda çok çok fazla dışarıda kullanamayız diye almadım ... zaten 7-8 aylık olunca sağlam bir oto koltuğu almak gerekiyor onu ayrı olarak alacağım uzun süre kullanabilme için...
Tabi canım , eğlenelim :) ben çok keyif alıyorum sizinle muhabbetten . Ama gerçekten de ilerde iyi dünürlere denk gelelim inşallah
Alışverişe sen bir ara iyi kaptırmıştın ama durdun , hiç durma bence sonra zorlanırsın . Oda yapacaktın , onuda yap resmini de paylaş
Kızlar o toplanma bende de oluyor ama onun kasılma olduğunu sanmıyorum. Kasılma için erken herhalde.. Bebek başını ya da poposunu dayıyor bence :))
bu kotu olmus cidden...yeni randrvuya kadar iyice dinlen ayaklarini yukarida tutmaya ozen goster.genelde oyle diyorlar iyi geliyormus.kasilmalar ve akintilar azalir belki...gerci bu donemde bi miktar akinti ve kasilma normal bende de az oluyor...umarim sorun yoktur canim...,
keşke benide öne alsalardı
akıntılar, kasılmalar korkutmasa hadi neyse dicem ama zaten zor bir dönem geçiriyorum
birde eşimin çok önemli iş görüşmesi vardı ona bile gitmedi, hevesimiz kursağımızda kaldı yani..
Yani gerginlik oluyor ama sancı olmuyor. Seninki farklı olabilir ya da bebek yumurtalıklarına filan baskı yapıyor olabilir.bende de oluyor o sertlikten ve sancı yapıyor.
Kızlar o toplanma bende de oluyor ama onun kasılma olduğunu sanmıyorum. Kasılma için erken herhalde.. Bebek başını ya da poposunu dayıyor bence :))
bu kotu olmus cidden...yeni randrvuya kadar iyice dinlen ayaklarini yukarida tutmaya ozen goster.genelde oyle diyorlar iyi geliyormus.kasilmalar ve akintilar azalir belki...gerci bu donemde bi miktar akinti ve kasilma normal bende de az oluyor...umarim sorun yoktur canim...
bende de oluyor şişiriyor böyle kocaman. yavrularımız onlar ben öyle olunca çok mutlu oluyorum, orası biraz geriliyor ama olsun:) bir süre sonra dönüyor tekrar.
evet doktorumdan memnunum, her istediğimi sorabiliyorum, ultrasonla bakarken detaylı olarak anlatıyor yoksa çoktan başka doktor denerdim,
aslında başka denesem ne olacak ki, kadın doğumcuların hepsinin ani işi çıkabiliyor, bir gün bizde bir sancıyla doktora koşup hastaların önüne geçebiliriz, bu yüzden ameliyata alınan hastaya da dua ediyorum, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır, üst üste gelince çok üzüldüm ama napayım sağlık olsun....
merhaba kızlar biz geldik :)
evet doktorumdan memnunum, her istediğimi sorabiliyorum, ultrasonla bakarken detaylı olarak anlatıyor yoksa çoktan başka doktor denerdim,
aslında başka denesem ne olacak ki, kadın doğumcuların hepsinin ani işi çıkabiliyor, bir gün bizde bir sancıyla doktora koşup hastaların önüne geçebiliriz, bu yüzden ameliyata alınan hastaya da dua ediyorum, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır, üst üste gelince çok üzüldüm ama napayım sağlık olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?