2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Doktorundan çok mu memnunsun acaba ? Hevesiniz kalmasın ,

Canım ben 27 yaşındayım ama hayatım boyunca hiç selülitim olmamıştı çok su içiyorum oturarak çalıştığım halde sürekli kalkıp dolaşıyorum.ama haftasonu foçaya gittim ilk defa denize girdim .Bacaklarım da hala bir şey yok ama popomda oluşmuş 1-2 tane .Çok çirkin bir görüntü .Ama yürümeye devam edersek onlardan da kurtulabiliriz bence.Ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum .Uslu bir çocuk olursak şirinleri bile görebiliriz:)

Canım bezmialemde 90 liraymış ama 1 kaç ay önceden randevu gerekiyor..

Şadiye hatunda yaptırdım ben erkek radyalog vardı, medipol vatan kliniği diye geçiyor aynı gün için hem kadın doğum hem ayrıntılı için randevu alıyorsun yarım saat arayla, doktora girince 2. düzey ultrason yaptırmak için geldiğini söylüyorsun o muayne etmiyor zaten direk yazıyor. Muayene ücretsiz, ultrason ücreti ssklı 140 tı yanılmıyorsam daha uyguna bir yer ben bulamadım istanbulda..

Kaçlık şeker yüklemesi yapıldı canım sana ve ücreti ne kadardı medipolde?

Son düzenleme:
merhaba kızlar biz geldik :)

tahlilleri yaptırdım dr a gösterdim iyi çıktı.. yani inişli çıkışlar var ama önemli birşey yok. 50gr şeker yüklemesi de yapıldı. 60 dk 121 çıktı. 140 dan küçük.

sedim yüksek çıkmıştı ama crp diye birşey var o iyi çıkmış o yüzden birşey yapmıyoruz dedi.

doppler sanki birşeyin şiddetini ölçersin ya o şekilde birşey yaptı.. ekranda artan azalan bir ses şiddeti vs vardı. bir de yanlardan falan baktı..ben bittikten sonra dedim ki organlara bakılmıyor muydu. yok dedi biz burda doppler da rahim kan damarlarına vs bakıyoruz dedi..

kızım çok yoruldu.. sıcaklardan yandık kavrulduk..bir de şeker yeyince bu sıcakta tabi kız sustu. eve geldik de sevindirik oldu:)))

tsh ım 2,21 çıktı üstelik 2 saat öncesinden ilacımı almış gitmiştim. dr iyi dedi.. iç hast.göndermedi. öyle devam et dedi. Yalnız benim geçen sefer 1,07 çıkmıştı. sabah giderken gergindim. maddiyat yönünden..yani diyeceğim bir kez daha gergin olduğum da yükseldi.. her ay takipte olduğum için dikkat ediyorum. gergin olduğumda çok çıkıyor.

neyse biraz dinleyim yorumlara bakacağım..

Son düzenleme:

bende de oluyor o sertlikten ve sancı yapıyor.

Kızlar o toplanma bende de oluyor ama onun kasılma olduğunu sanmıyorum. Kasılma için erken herhalde.. Bebek başını ya da poposunu dayıyor bence :))

Doktorundan çok mu memnunsun acaba ? Hevesiniz kalmasın ,

evet doktorumdan memnunum, her istediğimi sorabiliyorum, ultrasonla bakarken detaylı olarak anlatıyor yoksa çoktan başka doktor denerdim,
aslında başka denesem ne olacak ki, kadın doğumcuların hepsinin ani işi çıkabiliyor, bir gün bizde bir sancıyla doktora koşup hastaların önüne geçebiliriz, bu yüzden ameliyata alınan hastaya da dua ediyorum, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır, üst üste gelince çok üzüldüm ama napayım sağlık olsun....

Hadi gözün aydın. Özellikle şekerin ve tsh'ın güzel çıkmasına sevindim... İnşallah benim de şeker yüklemem güzel çıkar.
Doppler dediğin nedir canım onu anlayamadım?

gözün aydın, herşeyin yolunda olmasına sevindim,
tahlil için bildiğim kadarıyla ilaç alınmadan gidiliyor, ben sabah hiçbirşey yemeden ve ilaç içmeden gidiyorum, 1 hafta önce TSH yüksekti ama çok şükür bu hafta düşmüş,

Çok iyi düşünmüşsün canım, bana da bu modeli birkaç kişi önerince ben de yolda bu arabayı kullanan her anneye sordum ve hepsi çok memnundu.İnşallah sen de çok memnun kalırsın...

Yok canım ya ben 4-5 tane 3-6 ay arası set aldım, dışarı kıyafetleriydi hepsi.Başka birşey almadım, oda yapacağım hatta bu ay alalım demiştik ama araya ameliyat ve erken doğum riski girince 1 ay daha ertelemeye karar verdik...Yapınca koyarım tabiki resimleri :) O günleri görürü inşallah canım...

Kızlar o toplanma bende de oluyor ama onun kasılma olduğunu sanmıyorum. Kasılma için erken herhalde.. Bebek başını ya da poposunu dayıyor bence :))

bende de oluyor şişiriyor böyle kocaman. yavrularımız onlar ben öyle olunca çok mutlu oluyorum, orası biraz geriliyor ama olsun:) bir süre sonra dönüyor tekrar.

bu kotu olmus cidden...yeni randrvuya kadar iyice dinlen ayaklarini yukarida tutmaya ozen goster.genelde oyle diyorlar iyi geliyormus.kasilmalar ve akintilar azalir belki...gerci bu donemde bi miktar akinti ve kasilma normal bende de az oluyor...umarim sorun yoktur canim...

bende de oluyor o sertlikten ve sancı yapıyor.
Yani gerginlik oluyor ama sancı olmuyor. Seninki farklı olabilir ya da bebek yumurtalıklarına filan baskı yapıyor olabilir.

Bence de çünkü tecrübeli bir anneye sordum. Toplanıyordur o dedi. Kafasını, poposunu dayıyor olabilir dedi.

sağol, ben zaten 6 aydır ayaklarımı uzatıp yatıyorum :) kısmetten ötesi yok işte beklicez artık

kızlar ayrıntılı ultrasondan kaç hafta sonra doktorunuza gittiniz? doktorum bana ayrıntılıdan 2 hafta sonra gel dedi ama ben 3 hafta sonra gidebilcem her halde yani 24. haftada falan gitcem, ayrıntılıya 21. haftada gitmiştim. bir problem olur mu sizce? 23. haftada gitmem gerekir mi?

Bende kendi doktorumdan bu kadar memnunum , ertelemelerine katlanır ve değiştirmem .
Hiç üzülme cumartesiye 2 gün var canım , rahat rahat gidersiniz . Katlanalım çok şükür doktorlarımız iyiler

Gözün aydın canım , maşallah güzel haberler ile geldiniz

Kızlar bebek arabalarına çok fazla para vermeyin bence. Çünkü pahalı olanlar çok büyük, hantal vb. olabiliyor. Kaç kişiyle konuştuysam onlardan: kullanışlı olmadığını arabaya vb. sığmadığını zaten çocuğun bir müddet sonra binmek istemediğini filan duydum.
Ben baston puset türünden alacağım. Hafif kolay taşınır üstelik tama yatar oluyorlarmış. Haberiniz olsun.

Canım gitmedin mi doktora, ben de sana bakmaya gelmiştim naptın diye? anladığım kadarıyla ertelenmiş olsun canım sağlıklı ol da inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…