2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ben de katılıyorum bu fikre. arkadaşım 1500tl e falan aldı ama hiç kullanamadım dedi, şimdi bebeği 5 aylık gitmiş 250tl ye baston tipinden almış çok memnun hafif diyor öteki çok ağırmış. ben başta bebek arabası almayı düşünmüyorum oto koltuğu tipindeki ana kucaklarından alcam, 3 aydan sonra bebek arabası almayı düşünüyorum.

canım senin kahverengi akıntın olduğunu bilmiyordum ben rengi kahverengiyse faal bir kanamanın olmadığına işarettir demişti hemşire bir arkadaşım, endişe etmememi söylemişti. 16. haftada bende kanama geçirmiştim de... Kırmızı başladı kahverengiye döndü benimki. kahveye dönmesi iyiymiş. Doktora daha önce gittin mi bu sebepten??

Jasmina güle güle kullansın bebeğin aldıklarınızı, çok şirinler
turchanka göbeğin ne güzel öyle senin, fiziğinde hani

ben doktorun dedigi zamandan 2 hafta sonra gittim.inceledi raporu sorun yok dedi.
ultrasonu cekende bi sorun varsa anliyor yonlendirir.eger sorun yoksa sana nasil uyuyorsa bence oyle git...

evet olabilir kızlar. hayırlısı

Bikac gun once koymustum kacirmissin sekercim:)

Ben de bebek arabası alacağı ama çok kafam karıştı .ağustosa eşimle gidip e-bebekten alacağız ama hala bir modelde kalmış değilim. Ama hafif bir şey almak daha iyi sanırım arabaya da sığar ben bir de eşimden ayrı da götürürüm oğlumu bir yerlere tek başıma kaldırıp indirebilmeliyim. Odasını da yapmadık daha onu da ağustosda alacağız inş.

Teşekkür ederim Lalecim.İnş. doğumdan sonra hepimiz dal gibi oluruz.

75 lik yapıldı ve ücreti 22 tl cnm.

çok teşekkür ederim, evet fiyatları öyle çok uçuk değil ve gayet kullanışlı arabalar tabi tecrübe etmedim ama arkadaşlarımdan biliyorum...

sekertesti yapan hamisler gitmeden önce saat maçtan sonra yemeyi kestiniz aç gel dediler ama aksam 10 mu 12 mi maçtan sonra yemeyi birakmaliyim.bide bu test için su ivmeyle ilgili sıkıntı yok dimi gece su icilebilir mi yoksa yemekle birlikte suyu da mi almiycaz.karni sertleşen varmı normalmi acaba.gecen cuma kontrolün vardı herşey normaldi ama 2 gündür karnın baya sert içinde balon sisirmisler gibi.ama sancı filan yok bu normalmi sizce yoksa doktora gideyim mi bunun için bilemedim

Canim bana lab daki kadin aç ve susuz geliceksiniz en az 8 saatlik bi aclik istiyoruz demisti
Şimdi baktım yahu sen inceciksin maş.Ne şanslıyız ya kızın da böyle olur:) Bir de kendi,mi 8 aylık gibi hissediyorum demiştin maş.Çok beğendim

Sen kendi resminle bnmkini yanyana bi koy canim o zaman 8 aylik mi 9 mu gorundugume sen karar ver hehehe:))

bana biray sonra gelirsin demişti,üst üste bakmaya gerek yok demişti

Bende kendi doktorumdan bu kadar memnunum , ertelemelerine katlanır ve değiştirmem .
Hiç üzülme cumartesiye 2 gün var canım , rahat rahat gidersiniz . Katlanalım çok şükür doktorlarımız iyiler

çok şükür güleç yüzlü bir bayan , kendimi yanında rahat hissediyorum,beklicez artık

Canım gitmedin mi doktora, ben de sana bakmaya gelmiştim naptın diye? anladığım kadarıyla ertelenmiş olsun canım sağlıklı ol da inşallah...

maalesef doktor acil ameliyata girmiş

çoğulukla yeşil gibi ama yürürsem, yorulursam açık kahve oluyor,bende ne yapayım ayakları uzatıp yatıyorum

Merhaba

Avrupa yakasında Recep Has var, yeni yeri şişli Mariot otel, ben ona gittim çok memnun kaldım ama siz kaçıncı haftadasınız? Çok acil bir randevu gerekiyorsa genelde Recep bey çok dolu oluyor, siz mutlaka durumunuzu anlatın sizi ara hasta olarak alabilirler. Muayene ücreti 400 TL

Arkadaslar ultrason a göre ekim 8 de dogumum ama adet tarihine göre 30 eylül :) bişey almadım daha çok mu yavaş davranıyorum acaba

note3 kadinlar_klubü

selam,
ben özel güngören hastanesinde geçen hafta yaptırdım detaylı ultrasonumu, 120 tl fiyatı. eğer cd falan isterseniz 150 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…