Kızlar bebek arabalarına çok fazla para vermeyin bence. Çünkü pahalı olanlar çok büyük, hantal vb. olabiliyor. Kaç kişiyle konuştuysam onlardan: kullanışlı olmadığını arabaya vb. sığmadığını zaten çocuğun bir müddet sonra binmek istemediğini filan duydum.
Ben baston puset türünden alacağım. Hafif kolay taşınır üstelik tama yatar oluyorlarmış. Haberiniz olsun.
canım senin kahverengi akıntın olduğunu bilmiyordum benkısmet işte üstüste gelmesi kötü oldu,
yok canım uzun olmadı, biz doktora gideli birayı geçti maalesef, detaylı ultrasondan hiçbirşey anlamamıştım, akıntının açık kahve rengi olması beni korkuttu, artık kısmet yapacak bir şey yok olan oldu,inşallah cumartesi ertelemezler
kızlar ayrıntılı ultrasondan kaç hafta sonra doktorunuza gittiniz? doktorum bana ayrıntılıdan 2 hafta sonra gel dedi ama ben 3 hafta sonra gidebilcem her halde yani 24. haftada falan gitcem, ayrıntılıya 21. haftada gitmiştim. bir problem olur mu sizce? 23. haftada gitmem gerekir mi?
Canım o bende de oluyor. Kızım göbeğimin bir tarafına toplanıyor. Yani resmen karnımın bir tarafı dağ gibi yükseliyor. Ama ben bunun kasılma olduğunu düşünmedim. Kızım öyle hareket ediyor. Komik de oluyor.
Bunlar kasılmamı oluyor? Hamilelik takviminde kasılmalar başlayabilir demişti ama ben kasılma olduğunu zannetmiyorum.
Yani gerginlik oluyor ama sancı olmuyor. Seninki farklı olabilir ya da bebek yumurtalıklarına filan baskı yapıyor olabilir.
Bence de çünkü tecrübeli bir anneye sordum. Toplanıyordur o dedi. Kafasını, poposunu dayıyor olabilir dedi.
Ben hiç senin fotoğraf koyduğunu görmedim.Koymadıysan koysana bakalım.anasına bak kızını al demişler :) şaka şaka hiç önemli değil nasıl görüneceği iyi olsun yeterli inş. oğlum da öyle düşünür:)
senin de göbeğin çok küçüktğ kamuran ben senin fotoğrafını gördüğümde rahatlamıştım .Ters bir şey yok bende de diye.
Prenses çok teşekkür ederim canım. aslında değişti vücudum mesela göğüslerimde oğlumun iki kardeşi daha varmış gibi geliyor bana .aralarına peçete koyuyorum gün içinde pişik oluyor yoksa
Teşekkür ederim Nisa .Seni gördüm hiç de ikinci çocuğunmuş gibi durmuyordu göbeğin .İnş. ben de senin gibi olurum ikinci de.İnş. dediğin gibi olur son aylarda sapıtmazsam şimdilik iyi gidiyorum galiba .Sence göğüslerim daha da büyür mü?Geceleri neredeyse çeneme değiyorlar yatarken :)
Kızlar bebek arabalarına çok fazla para vermeyin bence. Çünkü pahalı olanlar çok büyük, hantal vb. olabiliyor. Kaç kişiyle konuştuysam onlardan: kullanışlı olmadığını arabaya vb. sığmadığını zaten çocuğun bir müddet sonra binmek istemediğini filan duydum.
Ben baston puset türünden alacağım. Hafif kolay taşınır üstelik tama yatar oluyorlarmış. Haberiniz olsun.
Teşekkür ederim Lalecim.İnş. doğumdan sonra hepimiz dal gibi oluruz.canım senin kahverengi akıntın olduğunu bilmiyordum benrengi kahverengiyse faal bir kanamanın olmadığına işarettir demişti hemşire bir arkadaşım, endişe etmememi söylemişti. 16. haftada bende kanama geçirmiştim de... Kırmızı başladı kahverengiye döndü benimki. kahveye dönmesi iyiymiş. Doktora daha önce gittin mi bu sebepten??
Jasmina güle güle kullansın bebeğin aldıklarınızı, çok şirinler
turchanka göbeğin ne güzel öyle senin, fiziğinde hani
Bikac gun once koymustum kacirmissin sekercim:)
hangi sayfada hatırlıyor musun ?
75 lik yapıldı ve ücreti 22 tl cnm.Canım bezmialemde 90 liraymış ama 1 kaç ay önceden randevu gerekiyor..
Şadiye hatunda yaptırdım ben erkek radyalog vardı, medipol vatan kliniği diye geçiyor aynı gün için hem kadın doğum hem ayrıntılı için randevu alıyorsun yarım saat arayla, doktora girince 2. düzey ultrason yaptırmak için geldiğini söylüyorsun o muayne etmiyor zaten direk yazıyor. Muayene ücretsiz, ultrason ücreti ssklı 140 tı yanılmıyorsam daha uyguna bir yer ben bulamadım istanbulda..
Kaçlık şeker yüklemesi yapıldı canım sana ve ücreti ne kadardı medipolde?
Çok güzeller. Sağlıklı günlerde kullanın. Arabasını ben de bu tip alıcam. Beni hamile gören herkes arabasını baston al, çok rahat edersin diyor. Ben chicco'dan alıcam doğumdan sonra. Fiyatları gayet iyi.
Eki Görüntüle 1170996
Bu da benle yaramaz kizim :)) sonunda ekleyebildim:)
sekertesti yapan hamisler gitmeden önce saat maçtan sonra yemeyi kestiniz aç gel dediler ama aksam 10 mu 12 mi maçtan sonra yemeyi birakmaliyim.bide bu test için su ivmeyle ilgili sıkıntı yok dimi gece su icilebilir mi yoksa yemekle birlikte suyu da mi almiycaz.karni sertleşen varmı normalmi acaba.gecen cuma kontrolün vardı herşey normaldi ama 2 gündür karnın baya sert içinde balon sisirmisler gibi.ama sancı filan yok bu normalmi sizce yoksa doktora gideyim mi bunun için bilemedim
Şimdi baktım yahu sen inceciksin maş.Ne şanslıyız ya kızın da böyle olur:) Bir de kendi,mi 8 aylık gibi hissediyorum demiştin maş.Çok beğendim
İnşallah inşallahTeşekkür ederim Lalecim.İnş. doğumdan sonra hepimiz dal gibi oluruz.
kızlar ayrıntılı ultrasondan kaç hafta sonra doktorunuza gittiniz? doktorum bana ayrıntılıdan 2 hafta sonra gel dedi ama ben 3 hafta sonra gidebilcem her halde yani 24. haftada falan gitcem, ayrıntılıya 21. haftada gitmiştim. bir problem olur mu sizce? 23. haftada gitmem gerekir mi?
Bende kendi doktorumdan bu kadar memnunum , ertelemelerine katlanır ve değiştirmem .
Hiç üzülme cumartesiye 2 gün var canım , rahat rahat gidersiniz . Katlanalım çok şükür doktorlarımız iyiler
Canım gitmedin mi doktora, ben de sana bakmaya gelmiştim naptın diye? anladığım kadarıyla ertelenmiş olsun canım sağlıklı ol da inşallah...
canım senin kahverengi akıntın olduğunu bilmiyordum benrengi kahverengiyse faal bir kanamanın olmadığına işarettir demişti hemşire bir arkadaşım, endişe etmememi söylemişti. 16. haftada bende kanama geçirmiştim de... Kırmızı başladı kahverengiye döndü benimki. kahveye dönmesi iyiymiş. Doktora daha önce gittin mi bu sebepten??
Jasmina güle güle kullansın bebeğin aldıklarınızı, çok şirinler
turchanka göbeğin ne güzel öyle senin, fiziğinde hani
slm kızlar,
bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. şeker yüklemeside yaptırdım ama sonuçları akşam alacağım. doktorumu değiştirdim. bugün medipole ilk defa gittim ve dr.nagihan kaya ile tanıştım çok memnun kaldım. kadınlar kulübünde yazılan onca olumlu yorum doğruymuş. doğru yönlendirmeler için teşekkür ederim. önceki doktorum baya bir testi ihmal etmiş. onlarıda yaptırdım bugün. şimdi tek eksiğim detaylı ultrason kaldı ve bu hafta hemen yapılması gerekio. bana avrupa yakasında detaylı ultrason için bir hastane tavsiye eder misiniz? medipolde 300 tl ve daha bugün tahliller için 345tl ödedim. bana daha uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz? ücretide yazarsanız sevinirim.
:)) hakediyoruzz boşver
slm kızlar,
bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. şeker yüklemeside yaptırdım ama sonuçları akşam alacağım. doktorumu değiştirdim. bugün medipole ilk defa gittim ve dr.nagihan kaya ile tanıştım çok memnun kaldım. kadınlar kulübünde yazılan onca olumlu yorum doğruymuş. doğru yönlendirmeler için teşekkür ederim. önceki doktorum baya bir testi ihmal etmiş. onlarıda yaptırdım bugün. şimdi tek eksiğim detaylı ultrason kaldı ve bu hafta hemen yapılması gerekio. bana avrupa yakasında detaylı ultrason için bir hastane tavsiye eder misiniz? medipolde 300 tl ve daha bugün tahliller için 345tl ödedim. bana daha uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz? ücretide yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?