2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Arkadasimda da aynisi olmus 1_2ay yatmis anlatmisti.cok dikkat et cnm hep yat yoksa riske atarsin Allah korusun.. Gecmis olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güle güle kullanın cnm inş ☺ yavas yavas digerlerini de tamamlarız bakalım bnm de park yatak graco primo modeli krem rengi, yatak odasında duracagi icin uyumlu olsun istedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim tavsiyenize ancak ücret çok uçuk kendi gittiğim hastane daha uygun ona göre

ay tecrübeni okudum gerçekten sinir bozucu. böyle kandırmasyonlara bende gıcık olurum. hele 15 dak muayene etmesi! bide onca para alıpta hala asık surat gösteren doktorlara çok sinir oluorum. ekstra devlet hastanesine gitmiyoruz asık surat görmemek için. bide özel hastanelerde bu tarz tavırla karşılaşınca insan gerçekten parasıyla rezil olmuş oluyor. sana sonuna kadar hak veriyorum. gitmem oraya hiç işim olmaz. böyle yerleri sabote etmek lazım zaten. anlasınlar...

detaylı ultrason için uygun fiyatlı hemde bana yakın bir yer buldum. boğaziçi tıp merkezi! 100 tl ücreti. ama cd vermiyorlar. sadece resim ve rapor veriyorlarmış. salıya randevu verdiler. orası iyi mi değil mi yazarım salı günü inşallah. bu arada şeker testimin ve diğer testleriminde sonucunu aldım sıkıntı yok çok şükür. doktor bana diğer doktorun beni ihmal ettiğini söyledi. bana decavit ( ama elimde şuan elevit olduğu için onu kullancam) , magnezyum ve calcium kullanmamı söyledi. eğer istersem haftada iki kere de balık hapıda kullanabilirmişim. 12-13ekim gibide sezeryana alırız aksilik çıkmazsa dedi. 13 ekim olursa babasıyla doğum günleri aynı olacak:)

Kesinlikle eminim 2014 bebeklerini büyütürken ki topiğimiz daha şenlik olacak:) Tabi minnoşların gazından, dişinden, ateşinden başımızı kaldırabilirsek:)
Biliyor musun ben de çok garanticiyiim ama bu bir süreç ve bu süreci önden tamamlayamıyoruz, her günü her haftayı ayrı saymamız ve beklememiz gerekiyormuş, Allah şimdiden anneliğe talim yaptırıyor bizi herhalde:)

Bizde bugün gittik ya ultrason resmini görenler babasına benzetti, ben de bu kız hain çıktı, hemen ikinciyi yapmam lazım dedim o zaman:)

Artık çalışan bi gebe olmadığım için egzersizleri bende sordum, akşamları yarım saat yürüyebilirsin dedi, ama nabız 1220yi geçmesin dedi. Nabzımı da elimle sayabilirmişim, 15 sn nabız sayıp 4le çarparak bulabilirsin dedi:)

Gerçekten etkileniyorlarmış demek, napalım canım miniklerimiz için nelere katlanmıyoruz ki, bu yazı da idare edecez inşallah. Bol bol yüzünü kolarını ıslat serinlemene yardımcı olur inşallah..

ben bugün doktora sordum 28. haftadan son ra rapor isterler o yüzden haftaya kontrole geldiğinde hatırlat rapor vereyim dedi kaç haftalık olduğuna bakm adım ama sen rapor al öyle git

İnşallah memnun kalırsın. Benim önerdiğim hastanenin dr u çok ilgili ve tek tek anlattı her şeyi. Aksilik olabileceğini belirttiği durumlarda Allah korusun, normal durumlar için maşallahı ağzından hiç düşürmüyor.

ben de yarın yaptırıcam doktor gece 12 den sonra oruçlu gibi hiç bişey yiyip içmeden git dedi

sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bir sorum var giderken yanımda bişey götürmeli miyim. eczaneden ya da evden

kısmetse önerdiğin yeri yarın arayacağım bugün geç oldu artık. güngören bana uzak kalıo. eğer eşimin vardiyası uymazsa oraya tek gidemem. bu boğaziçi baya yakın bana o yüzden eşim olmazsa da gidebilirim. eş durumuna bağlıyım mesafe uzadıkça:) güngören hastanesini aradıktan sonra da yazarım. sen cd aldın mı? cd de bebeğin hareketlerini mi gösteriolar yoksa tek tek resimler mi var?

O zaman yürüyüşlerimde ben de sayarım nabzımı:) iftardan sonra çıkıcaz yine:) teşekkür ederim:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben doktorun dedigi zamandan 2 hafta sonra gittim.inceledi raporu sorun yok dedi.
ultrasonu cekende bi sorun varsa anliyor yonlendirir.eger sorun yoksa sana nasil uyuyorsa bence oyle git...

detaylıda perinatolog bakmıştı problem yok çok şükür doktoruna söylersin dedi. ben 3 hafta aralıkla gitcem galiba uymuyor çünkü. ben hani 23. haftada özel bir test falan var mı acaba diye düşündüm ama yok galiba.

yok cd istemedim. eşim gereksiz buldu nedense. bana da çok uzak aslında güngören ama geçen sene de oraya gitmiştim, memnun kalınca yakın yer aramak yerine oraya gitmeyi tercih ettim. eşim gelmediği için hep annemle gidiyorum uzaklara :)
inşallah gönlüne göre olsun, sen memnun kal da hastane çok da mühim değil :)

senin park yatağın da çok şık canım güle güle kullansın bebişin, ben çok detaylı bir şey almak istemedim odasını çabuk ayıracağımdan dolayı yeterli diye düşündüm... doğsunlar da mışıl mışıl uyusunlar miniklerimiz :))

Bana en güzel hediye oğlum zaten canım ama babamizada başka bişey daha yapmak istiyoruz bakalım buluruz bişey elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…