Çok teşekkür ederimcanım kimlerden alıntı yapıcaksan alıntıyla cevaplanın yanında ,onun + lısı var onu tıklayıp secebilirsin.
Herkese iyi geceler kızlar bu akşam kontrolum vardi.
Sukurler olsun bebegimin durumu ve gelişimi iyi ama sıkıntımız bebegin simdiden dogum kanalina inmesi
Kafasi rahime inmis bile doktor bu arkadasin en az 34.cu haftaya kadar beklemesi lazım dedi.
Bundan sonra cok gezmek. Agir is yapmak. Kendini yormak yok dedi...
Progestan verdi kullan dedi.insallah bebegim gununu bekler en az 34 .cu haftaya kadar beklemesi lazim
Esim artik markete.pazara bile gitmeyi yasakladi hatta büyük kizimi basima bekci tuttu annenin butun gun evde yaptigi isleri bana deftere yazicaksin dedi.
Pazartesi seker yüklemesini yaptiricam inşallah o iyi cikar
Kızlar hepinizden dua bekliyorum insallah erken dogum olmaz artik bol bol istirahat edicem doktor dikkat edersen ağır is yapmazsan bebek doner dedi
Allah korusun, inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini canım... ben aldıklarımı 0-3 aylık alıyorum hiç daha büyük bişey almadım, hoş çok şey de almadım daha ama... büyük olarak sadece 2 tane elbise aldık 9-12 aylık seneye yaza giyer diye :) diğerleri hep küçük...biz odasını hemen yapmayacağız, birkaç aylık olunca yapacağız inşallah, o yüzden şimdilik bir tane park yatak aldık hem odamızda hem de diğer odalara götürürüz diye, çok kullanışlı oluyormuş hem çok da geniş değil, 65x120 cm oda kapılarından sığıyor...bebek arabasını da aldık onu da yine arkadaşlarımın küçük bebkleri var,onların tavsiyesi üzerine aldık... küveti banyo malzemeleri vs. ve kıyafetlerinin büyük çoğunluğunu almadık daha inşallah alıcaz onları da ...bunlar da meleğimin park yatağı ve bebek arabası...
Eki Görüntüle 1175432 Eki Görüntüle 1175433
fiyat çok iyiymiş orayıda bir arayayım. cd olayı güzelmişselam,
ben özel güngören hastanesinde geçen hafta yaptırdım detaylı ultrasonumu, 120 tl fiyatı. eğer cd falan isterseniz 150 tl.
teşekkür ederim tavsiyenize ancak ücret çok uçuk kendi gittiğim hastane daha uygun ona göreMerhaba
Avrupa yakasında Recep Has var, yeni yeri şişli Mariot otel, ben ona gittim çok memnun kaldım ama siz kaçıncı haftadasınız? Çok acil bir randevu gerekiyorsa genelde Recep bey çok dolu oluyor, siz mutlaka durumunuzu anlatın sizi ara hasta olarak alabilirler. Muayene ücreti 400 TL
ay tecrübeni okudum gerçekten sinir bozucu. böyle kandırmasyonlara bende gıcık olurum. hele 15 dak muayene etmesi! bide onca para alıpta hala asık surat gösteren doktorlara çok sinir oluorum. ekstra devlet hastanesine gitmiyoruz asık surat görmemek için. bide özel hastanelerde bu tarz tavırla karşılaşınca insan gerçekten parasıyla rezil olmuş oluyor. sana sonuna kadar hak veriyorum. gitmem oraya hiç işim olmaz. böyle yerleri sabote etmek lazım zaten. anlasınlar...eğer vaktin varsa vakıf gurebadan bir arkadaş memnun kalmıştı ve 90 tl idi,ama bir ay sonrasına randevu veriyorlarmış,
ben medical parkta yaptırmıştım 310 tl, sakın gitme paranla rezil olursun,nerdeyse hiç bakmıyorlar, tecrübelerimi burda anlattım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328
medipol Sebahat hanım içinde burda yorum var http://www.kadinlarkulubu.com/showt...=94&p=35750085&highlight=sebahat#post35750085
inşallah iyi biryer bulursun
Çok saol canım,ne güzel şeyler söylemişsin,çok mutlu ettin beni.Sever dimi beni gelinim ama buradaki hiçir kız annesi bana kızını vermedi :) Çaktırmadan First'ün kızını düşünüyordum, hani pıhtılı dayanışması kontenjanından onu da Turchanka kaptı,kaldık mı açıktta :)) Pozitif olmaya çalışıyorum,hele bebeğim sağlıklı zamanında doğsun sen o zaman gör beni :))Neşemden,keyfimden geçilmez...İnşallah 2014 ekimde doğum yapmış anneler topiğinde buluştuğumuzda çok daha keyifli,çok daha güzel şeylerden bahsedeceğiz. Bende alınacakları az çok kafamda belirliyorum ama son zamana bırakmak hiç benim tarzım değil normal hayatta, herşey hemen olup bitsin isterim ama bu bebek bana sabretmeyi öğretti sanırım :) Ben de bekleyeceğim canım.
Fena korkutmuş seni KV:)) İnşallah nur yüzlü fıstık gibi bi kızın olur:)
Örnekleri var canım :) eşim akrabaların çocuklarına bakıyorum hep onlara benzemiş , Güzel duan iiçin de Aminnn , Allahım ne isterse o olur , sağlıklı sıhatli olsun inşAllah birde bana benim tarafa benzesin Amin
Göğüs ucu kremini ben de sorucam canım sen hatırlattın sağolasın :))
Benim soracağım sorular.
1- Bel ağrısı olması normal mi?
2- Garnier güneş kreminin bir zararı var mıdır?
3- Bebeğin kalp sesini dinlemek istiyoruz sakıncası yoksa :)
4- Hamilelik egzersizlerinin zararı var mıdır?
5- Göbekte batma normal mi?
6- Odalarınız tek kişilik mi? İki kişilik oda da var mı? (2 kişilik oda istemem çünkü)
7- Tatile gitmemde bir sakınca var mı?
8- Rahim ağzı ölçümü yapılacak.
9- 32. hafta raporunu ne zaman almaya geleyim?
10- Bebeğim dönmüş mü?
11- Bebeğin iç organlarına baktırılacak.
Boyunu kilosunu zaten söylüyor.
Şimdilik bu kadar :)
Yaa biliyorum canim ama evin butun kapi pencereleri acik ama gram esmiyoverdigin ornegi canli canli yakin bi arkadasimda yasadik canim o da clexan kullaniyodu ve tiroidi vardi 8aylikken suyu geldi hemen doguma aldilar meger bebis anne karninda zaturre olmus tabi baya bi sure kuvozde kaldi iyilesti ama cok korktular hakli olarak madem klima acamiyoruz o zaman soguk suyla bi dus almak lazim yoksa sicaktan isilik olcam:)
Yorgunluk beni mahvediyor evim serin ama nedense halsizim. İstanbul'dan gitmek istiyorum. Oğlumda çok sıkılıyor. Memlekete gideceğim sanırım.
Uçağa binme haftası ne zamana kadar bilginiz var mı? 28-30 haftaya kadar yazıyor ama bileti alırım orada beni geri çevirirler sinir olurum.
İnşallah memnun kalırsın. Benim önerdiğim hastanenin dr u çok ilgili ve tek tek anlattı her şeyi. Aksilik olabileceğini belirttiği durumlarda Allah korusun, normal durumlar için maşallahı ağzından hiç düşürmüyor.detaylı ultrason için uygun fiyatlı hemde bana yakın bir yer buldum. boğaziçi tıp merkezi! 100 tl ücreti. ama cd vermiyorlar. sadece resim ve rapor veriyorlarmış. salıya randevu verdiler. orası iyi mi değil mi yazarım salı günü inşallah. bu arada şeker testimin ve diğer testleriminde sonucunu aldım sıkıntı yok çok şükür. doktor bana diğer doktorun beni ihmal ettiğini söyledi. bana decavit ( ama elimde şuan elevit olduğu için onu kullancam) , magnezyum ve calcium kullanmamı söyledi. eğer istersem haftada iki kere de balık hapıda kullanabilirmişim. 12-13ekim gibide sezeryana alırız aksilik çıkmazsa dedi. 13 ekim olursa babasıyla doğum günleri aynı olacak:)
sekertesti yapan hamisler gitmeden önce saat maçtan sonra yemeyi kestiniz aç gel dediler ama aksam 10 mu 12 mi maçtan sonra yemeyi birakmaliyim.bide bu test için su ivmeyle ilgili sıkıntı yok dimi gece su icilebilir mi yoksa yemekle birlikte suyu da mi almiycaz.karni sertleşen varmı normalmi acaba.gecen cuma kontrolün vardı herşey normaldi ama 2 gündür karnın baya sert içinde balon sisirmisler gibi.ama sancı filan yok bu normalmi sizce yoksa doktora gideyim mi bunun için bilemedim
Ayaklarını yukarı kaldırarak yat fırsat buldukça canım. İnşallah kısa zamanda biter de rahat bir nefes alırsınçoğulukla yeşil gibi ama yürürsem, yorulursam açık kahve oluyor,bende ne yapayım ayakları uzatıp yatıyorum
İnşallah memnun kalırsın. Benim önerdiğim hastanenin dr u çok ilgili ve tek tek anlattı her şeyi. Aksilik olabileceğini belirttiği durumlarda Allah korusun, normal durumlar için maşallahı ağzından hiç düşürmüyor.
Kesinlikle eminim 2014 bebeklerini büyütürken ki topiğimiz daha şenlik olacak:) Tabi minnoşların gazından, dişinden, ateşinden başımızı kaldırabilirsek:)
Biliyor musun ben de çok garanticiyiim ama bu bir süreç ve bu süreci önden tamamlayamıyoruz, her günü her haftayı ayrı saymamız ve beklememiz gerekiyormuş, Allah şimdiden anneliğe talim yaptırıyor bizi herhalde:)
Bizde bugün gittik ya ultrason resmini görenler babasına benzetti, ben de bu kız hain çıktı, hemen ikinciyi yapmam lazım dedim o zaman:)
Artık çalışan bi gebe olmadığım için egzersizleri bende sordum, akşamları yarım saat yürüyebilirsin dedi, ama nabız 1220yi geçmesin dedi. Nabzımı da elimle sayabilirmişim, 15 sn nabız sayıp 4le çarparak bulabilirsin dedi:)
Gerçekten etkileniyorlarmış demek, napalım canım miniklerimiz için nelere katlanmıyoruz ki, bu yazı da idare edecez inşallah. Bol bol yüzünü kolarını ıslat serinlemene yardımcı olur inşallah..
ben doktorun dedigi zamandan 2 hafta sonra gittim.inceledi raporu sorun yok dedi.
ultrasonu cekende bi sorun varsa anliyor yonlendirir.eger sorun yoksa sana nasil uyuyorsa bence oyle git...
kısmetse önerdiğin yeri yarın arayacağım bugün geç oldu artık. güngören bana uzak kalıo. eğer eşimin vardiyası uymazsa oraya tek gidemem. bu boğaziçi baya yakın bana o yüzden eşim olmazsa da gidebilirim. eş durumuna bağlıyım mesafe uzadıkça:) güngören hastanesini aradıktan sonra da yazarım. sen cd aldın mı? cd de bebeğin hareketlerini mi gösteriolar yoksa tek tek resimler mi var?
Güle güle kullanın cnm inş ☺ yavas yavas digerlerini de tamamlarız bakalım bnm de park yatak graco primo modeli krem rengi, yatak odasında duracagi icin uyumlu olsun istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dinlen canım , yorma kendini 10 haftan var . İşi gücü bırak büyük kızın da sana yine getir götür yardımcı olur . Onuda çok yorma da , anneciğin de yakınmış :) Erkende gelirse hayırlısı olsun artık
Günaydın canım , hadiye olayını kafana takıpta uyumamazlık yapmadın umarım .En güzel hediyen karnında :)
Günaydın canım
sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bir sorum var giderken yanımda bişey götürmeli miyim. eczaneden ya da evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?