balım yaaa şu aylar geçsin artık kucağımıza alalım , cici cici giydirelim,bıcı bıcı yıkayalım, mis gibi koklayalım, şafak saymak ne zormuş
http://www.efepost.com/video-detay/her-babanin-hissetmesi-lazim-anlatilmaz-yasanir/1506/
KIZLAR ŞUNU İZLERMİSİNİZ EMİNİM ÇOK HOŞUNUZA GİDECEK
ay tecrübeni okudum gerçekten sinir bozucu. böyle kandırmasyonlara bende gıcık olurum. hele 15 dak muayene etmesi! bide onca para alıpta hala asık surat gösteren doktorlara çok sinir oluorum. ekstra devlet hastanesine gitmiyoruz asık surat görmemek için. bide özel hastanelerde bu tarz tavırla karşılaşınca insan gerçekten parasıyla rezil olmuş oluyor. sana sonuna kadar hak veriyorum. gitmem oraya hiç işim olmaz. böyle yerleri sabote etmek lazım zaten. anlasınlar...
Ayaklarını yukarı kaldırarak yat fırsat buldukça canım. İnşallah kısa zamanda biter de rahat bir nefes alırsın
Eczaneden doktorun söylediği mg.da glikoz al canım bide bi şişe su götür
detaylıda perinatolog bakmıştı problem yok çok şükür doktoruna söylersin dedi. ben 3 hafta aralıkla gitcem galiba uymuyor çünkü. ben hani 23. haftada özel bir test falan var mı acaba diye düşündüm ama yok galiba.
yok cd istemedim. eşim gereksiz buldu nedense. bana da çok uzak aslında güngören ama geçen sene de oraya gitmiştim, memnun kalınca yakın yer aramak yerine oraya gitmeyi tercih ettim. eşim gelmediği için hep annemle gidiyorum uzaklara :)
inşallah gönlüne göre olsun, sen memnun kal da hastane çok da mühim değil :)
sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bir sorum var giderken yanımda bişey götürmeli miyim. eczaneden ya da evden
selam,
ben özel güngören hastanesinde geçen hafta yaptırdım detaylı ultrasonumu, 120 tl fiyatı. eğer cd falan isterseniz 150 tl.
evet güzelmiş:) babalarında bu duyguyu aslında tatması lazım:)http://www.efepost.com/video-detay/her-babanin-hissetmesi-lazim-anlatilmaz-yasanir/1506/
KIZLAR ŞUNU İZLERMİSİNİZ EMİNİM ÇOK HOŞUNUZA GİDECEK
bende randevumu birgün sonraya almıştım, eşim bende görcem deyince:)))
benim bir düşüğüm oldu, ikinci gebeliğim canım. İlk çocuğum olacak inşallahtedavi aşamasında kendiliğinden hamile kaldım:))) tedaviye gerek kalmadı:)
canım ya nasılda bekliyordun bende üzüldüm şimdi( bazen değişiklik yapıyor benim doktorda. Akıntı bende de oluyor endişe etme
birşey sorabilir mıyım orada radyolog mu bakıyor peki
fatmacim ben bugün yaptırdım hastanede ama yanında kesinlikle limon götür limonata gibi oluyo daha kolay icersin suyunda soğuk olsun:)
canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:
ben dr a sordum etkisi olsaydı olmaz derdi.soğuk suyuda kendi soledi.ama içine sinmiyorsa sıkma canım.
senin park yatağın da çok şık canım güle güle kullansın bebişin, ben çok detaylı bir şey almak istemedim odasını çabuk ayıracağımdan dolayı yeterli diye düşündüm... doğsunlar da mışıl mışıl uyusunlar miniklerimiz :))
bişey sorucam doktor bugün bana istersen hafta iki gün balık hapı da kullanabilirsin dedi. solgar markayı tavsiye etti. ama şimdi internetten baktım solgarın iki çeşidi var. bi omega 3 "700" bi de omega 3 "950" . hangisini kullanmak gerek bilio musunuz?
canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:
detaylı ultrason için uygun fiyatlı hemde bana yakın bir yer buldum. boğaziçi tıp merkezi! 100 tl ücreti. ama cd vermiyorlar. sadece resim ve rapor veriyorlarmış. salıya randevu verdiler. orası iyi mi değil mi yazarım salı günü inşallah. bu arada şeker testimin ve diğer testleriminde sonucunu aldım sıkıntı yok çok şükür. doktor bana diğer doktorun beni ihmal ettiğini söyledi. bana decavit ( ama elimde şuan elevit olduğu için onu kullancam) , magnezyum ve calcium kullanmamı söyledi. eğer istersem haftada iki kere de balık hapıda kullanabilirmişim. 12-13ekim gibide sezeryana alırız aksilik çıkmazsa dedi. 13 ekim olursa babasıyla doğum günleri aynı olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?