2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ben daha önce izlemiştim, keşke bizim eşlerimizinde böyle imkanları olsa :)

inanırmısın kendi doktorumu seçerken internetten önce resimlere baktım, ebru hanım çok içten gülümsemişti ve çok doğru karar vermişim çok iyi bir doktor, sonrasında detaylı ultrasondaki doktoru görünce eşim önceden görseydim hayatta gelmezdim dedi, oldu bir kere napalım

Ayaklarını yukarı kaldırarak yat fırsat buldukça canım. İnşallah kısa zamanda biter de rahat bir nefes alırsın

Rabbim hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin

bildigim kadariyla yok ben o hafta doktora gitmedim.

bende eşimle şimdi konuştum o da cd olayını gereksiz buldu. sonradan izleyecek değiliz dedi. erkekler hem fikir bu konuda herhalde:)

sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bir sorum var giderken yanımda bişey götürmeli miyim. eczaneden ya da evden

fatmacim ben bugün yaptırdım hastanede ama yanında kesinlikle limon götür limonata gibi oluyo daha kolay icersin suyunda soğuk olsun:)

allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin canım.. dualarım anne olmak isteyen herkesle... allah tamamına erdirsin

bişey sorucam doktor bugün bana istersen hafta iki gün balık hapı da kullanabilirsin dedi. solgar markayı tavsiye etti. ama şimdi internetten baktım solgarın iki çeşidi var. bi omega 3 "700" bi de omega 3 "950" . hangisini kullanmak gerek bilio musunuz?

şeker yüklemesi sonucum normalmş, ohh şükürr =)) gerçi telefonla sordum, kağıtları daha alamadım ama yanlş bakmamştr sağlık ocağındaki doktor dimi sonradan sürprz olmasın bidaha yapcan demesnler inş:)) bu arada şeker yüklemesine gderken bşy götürmek lazm mı diye sormş bi arkadaş, eczaneden glükoz aldrdı bize sağlık ocağı.. o kdr, 2lira bşydi.

fatmacim ben bugün yaptırdım hastanede ama yanında kesinlikle limon götür limonata gibi oluyo daha kolay icersin suyunda soğuk olsun:)

canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:

Ben de cnm odasini yapicam ins, sorunsuz bir bebek olursa hemen ayiricam odasini en gec 6 ayda fln tabi iste dedigim gibi bebege de bagli :) hatta dunu almak istiyorum paylasiyim resmini de :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404339309112.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 33

Canım ben kullanıyorum ama şu an aklımda değil 700 mü 950 mi.İş yerindeyim akşam eve gidince bakıp yazarım...

canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:

Limonun sıkıntı yaratacaını sanmıyorum,çünkü benim içeceğimi doktorun muayenehanesindeki hemşire hazırladı ve kendiliğinden limon koymuştu.ikinci yüklememi özel bir laboratuarda yaptırdım onlarda limonlu olarak getirdiler.Bence sıkıntı olmaz canım.Tadı da limonata gibi oluyor,içerken hiç sıkıntı çekmedim

gunaydin :)
elevitin icinde domuz yagi oldugunu okumustum burdan. doktoruma sordum dogruladi bana da vitamin yazmisti ilk aylarda grip oldugum icin neyseki decavitti.
bilgin olsun istedim.
sezeryan kendi tercihin mi? bi sorun yoktur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…