kızlar hepinize günaydın.benim pek keyfim yok sabaha karşı çok kötü bi rüya ile yatagımdan ağlayarak sıçradım .Eşimden allah razı olsun o saatte beni güldürdü keyfimi yerine getirdi sabaha kadar konustuk balkonda .umarım herkesin keyfi iyidir.ben hala rüyanın etkisindeyim(
canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:
kızlar hepinize günaydın.benim pek keyfim yok sabaha karşı çok kötü bi rüya ile yatagımdan ağlayarak sıçradım .Eşimden allah razı olsun o saatte beni güldürdü keyfimi yerine getirdi sabaha kadar konustuk balkonda .umarım herkesin keyfi iyidir.ben hala rüyanın etkisindeyim(
gunaydin,
hamileyken hersey 10 kati fazla etkiliyor. Allah tekrar aglatmasin. bir sure sonra etkisi gecer ne guzel esin ilgilenmis :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.
bende dun oyle guldum ki. gulmek hafif kalir kahkaha attim ki gozumden yas geldi ve altima 1 kac damla kacirdim.mumkun degil tutamadim neyseki evdeydimcok utandim.daha sonra soyledim cok gulduk :)
bu surecte gulerken kaciran var mi acaba benim gibi :)
Hayır olsun inşallah..Sonrasında gülmen iyi olmuş..Bazen kötü rüyalar görüyor insan ve çok etkisinde kalıyor gerçekten ..İnşallah bir daha olmaz
Gülmek bence bebeğe çok iyi geliyordur.Hissediyordur ohh annem mutlu diyip o da mutlu oluyordur.Boşver kaçarsa kaçsın evdeymişssin nasılsa
Bu arada herkese günaydın..Çok mutlu birgün olsun inşallah:) Bu arada kızlar ben Amerikan Hastanesinde bir kursa gidiyorum 7 hafta sürüyor ve bedava bir kurs hamilelik doğum bebek bu konular hakkında bilgilendirme kursu nişantaşına yakın olanlar gidebilir..Haberiniz olsun
henüz yaptırmadım ama benim doktorum limon sıkarak içersin dedi, zararı yoktur herhalde
hayır olsun inşallah, bende çok sık kabus görürüm, hatta bir gece imdaaaattt diye çığlık atarak uyanmıştım eşim benden çok korkmuştu :)))
gunaydin,
hamileyken hersey 10 kati fazla etkiliyor. Allah tekrar aglatmasin. bir sure sonra etkisi gecer ne guzel esin ilgilenmis :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.
bende dun oyle guldum ki. gulmek hafif kalir kahkaha attim ki gozumden yas geldi ve altima 1 kac damla kacirdim.mumkun degil tutamadim neyseki evdeydimcok utandim.daha sonra soyledim cok gulduk :)
bu surecte gulerken kaciran var mi acaba benim gibi :)
dogru diyorsun.umarim hissediyordur :)Hayır olsun inşallah..Sonrasında gülmen iyi olmuş..Bazen kötü rüyalar görüyor insan ve çok etkisinde kalıyor gerçekten ..İnşallah bir daha olmaz
Gülmek bence bebeğe çok iyi geliyordur.Hissediyordur ohh annem mutlu diyip o da mutlu oluyordur.Boşver kaçarsa kaçsın evdeymişssin nasılsa
Bu arada herkese günaydın..Çok mutlu birgün olsun inşallah:) Bu arada kızlar ben Amerikan Hastanesinde bir kursa gidiyorum 7 hafta sürüyor ve bedava bir kurs hamilelik doğum bebek bu konular hakkında bilgilendirme kursu nişantaşına yakın olanlar gidebilir..Haberiniz olsun
Hayırlı sabahlar kızlar.
Ben galiba yoğun iş temposuna dayanamayıp 32. haftamda kaçıcam buradan :/
Hayırlı sabahlar kızlar.
Hayırlı sabahlar kızlar.
Canım bende bakıcı tutacağım ama yatılı kalmasını hiç istemiyorumÖteki türlüde İstanbul trafiğinde geç kalır vs. ben işe gecikirim diye korkuyorum.İnşallah gönlümüze göre,güvenilir iyi birer bakıcı buluruz...
bak bunu bilmiyordum soylediğin iyi oldu. inşallah hepimizin kuzusu 3 kilo üzerinde doğarda hem onlar rahat eder hemde biz rahat ederiz. teşekkür ederiz cok cok teşekkür ederiz teyzesi
az kaldi neyseki...yeni ev almis olmasak bi saniye beklemem hemen ayrilirim.bu durumda cidden cekilmiyor..evimde pöfür pöfür yayilmak varken:)
günaydın canım bende kaçmayı planlıorum ama kaçsamda kurtuluş yok daha yerime birini getiremediler getirceklerde işi öğretcemde o da anlıcak mı bakalım anlıcan canımı çok sıkıolar kaçasım var onlara kalsa burda doğur dicekler hiç bırakmamı istemiolar.... :18:
bizimde ramazan sonrası yoğunlaşacak, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Özellikle çalışanların..
Benim şimdi de yoğun ramazandan sonra da yoğun olacak. Ben çekemicem galiba. Bakıyım doktor ne dicek.
Canım ben sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 8e doğru geliyorummaalesef yatılı olmayan bakıcılar sabah erken gelseler de akşam 8e kadar durmuyorlar sanırım mecburum inşallah buluruz canım ama o kadar zor ki bakıcı olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?