2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize günaydın.benim pek keyfim yok sabaha karşı çok kötü bi rüya ile yatagımdan ağlayarak sıçradım .Eşimden allah razı olsun o saatte beni güldürdü keyfimi yerine getirdi sabaha kadar konustuk balkonda .umarım herkesin keyfi iyidir.ben hala rüyanın etkisindeyim (

gunaydin,
hamileyken hersey 10 kati fazla etkiliyor. Allah tekrar aglatmasin. bir sure sonra etkisi gecer ne guzel esin ilgilenmis :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.
bende dun oyle guldum ki. gulmek hafif kalir kahkaha attim ki gozumden yas geldi ve altima 1 kac damla kacirdim.mumkun degil tutamadim neyseki evdeydim cok utandim.daha sonra soyledim cok gulduk :)
bu surecte gulerken kaciran var mi acaba benim gibi :)

canım limon sıkınca şekeri düşürmez mi sanki olay amacına ulaşmıycaak gibi geldi yoksa yanlış mı düşünüüyorum:44:

henüz yaptırmadım ama benim doktorum limon sıkarak içersin dedi, zararı yoktur herhalde

hayır olsun inşallah, bende çok sık kabus görürüm, hatta bir gece imdaaaattt diye çığlık atarak uyanmıştım eşim benden çok korkmuştu :)))

Hayır olsun inşallah..Sonrasında gülmen iyi olmuş..Bazen kötü rüyalar görüyor insan ve çok etkisinde kalıyor gerçekten ..İnşallah bir daha olmaz

Gülmek bence bebeğe çok iyi geliyordur.Hissediyordur ohh annem mutlu diyip o da mutlu oluyordur.Boşver kaçarsa kaçsın evdeymişssin nasılsa

Bu arada herkese günaydın..Çok mutlu birgün olsun inşallah:) Bu arada kızlar ben Amerikan Hastanesinde bir kursa gidiyorum 7 hafta sürüyor ve bedava bir kurs hamilelik doğum bebek bu konular hakkında bilgilendirme kursu nişantaşına yakın olanlar gidebilir..Haberiniz olsun

saolun kızlar inşallah allahım bi daha böle rüyalar görmem..bende bazen cok gülünce tuvalete zor yetişiyorum ,bakalım daha başımıza neler gelicek :))

dogru diyorsun.umarim hissediyordur :)

Son düzenleme:
herkese günaydınlar ALLAH çok mutlu huzurlu sağlıklı bir gün geçirmeyi nasip etsin inşallah..

Herkese günaydınlar haftasonuna son 2 gün kaldı :)) geçse de bitse keşke. Ramazan başladı da havalar birazcık esmeye başladı. Buda Rabb'imin oruç tutanlara hikmeti sanırım

Hayırlı sabahlar kızlar.
Ben galiba yoğun iş temposuna dayanamayıp 32. haftamda kaçıcam buradan :/

Hayırlı sabahlar kızlar.

az kaldi neyseki...yeni ev almis olmasak bi saniye beklemem hemen ayrilirim.bu durumda cidden cekilmiyor..evimde pöfür pöfür yayilmak varken:)

Hayırlı sabahlar kızlar.

günaydın canım bende kaçmayı planlıorum ama kaçsamda kurtuluş yok daha yerime birini getiremediler getirceklerde işi öğretcemde o da anlıcak mı bakalım anlıcan canımı çok sıkıolar kaçasım var onlara kalsa burda doğur dicekler hiç bırakmamı istemiolar.... :18:

Günaydınnnnnn iki gündür yoğunluktan giremedim işler iyice yoğunlaştı
Bu arada şaka maka süremiz giderek azalıyor ve ben yapılacak işleri düşündükçe strese giriyorum inşallah yetişir

Canım ben sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 8e doğru geliyorum maalesef yatılı olmayan bakıcılar sabah erken gelseler de akşam 8e kadar durmuyorlar sanırım mecburum inşallah buluruz canım ama o kadar zor ki bakıcı olayı

az kaldi neyseki...yeni ev almis olmasak bi saniye beklemem hemen ayrilirim.bu durumda cidden cekilmiyor..evimde pöfür pöfür yayilmak varken:)

bizimde ramazan sonrası yoğunlaşacak, Allah hepimizin yardımcısı olsun,

Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Özellikle çalışanların..
Benim şimdi de yoğun ramazandan sonra da yoğun olacak. Ben çekemicem galiba. Bakıyım doktor ne dicek.

Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Özellikle çalışanların..
Benim şimdi de yoğun ramazandan sonra da yoğun olacak. Ben çekemicem galiba. Bakıyım doktor ne dicek.

ben 1997den beri aynı yerdeyim ( arada ayrılıp döndüğüm oldu ) artık aile gibi olduk, yoğunluk olsa da devam ederim herhalde, beni yoran yoğunluk değil de işini doğru yapmayan insanlarla uğraşmak

Canım ben de aynı şekilde çalışıyorum,evden 7 de çıkıp akşam 7,30 gibi (trafiğe bağlı) evde oluyorum. Ama evde yabancı birini kesinlikle istemiyorum,inşallah gönlümüze göre birini buluruz.Belki ücreti,imkanlarını vs. iyileştirince kabul ederler.YAni tek umudum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…