ben 1997den beri aynı yerdeyim ( arada ayrılıp döndüğüm oldu ) artık aile gibi olduk, yoğunluk olsa da devam ederim herhalde, beni yoran yoğunluk değil de işini doğru yapmayan insanlarla uğraşmak
Canım ben de aynı şekilde çalışıyorum,evden 7 de çıkıp akşam 7,30 gibi (trafiğe bağlı) evde oluyorum. Ama evde yabancı birini kesinlikle istemiyorum,inşallah gönlümüze göre birini buluruz.Belki ücreti,imkanlarını vs. iyileştirince kabul ederler.YAni tek umudum bu
teşekkür ederim. canım aslında bebeğin organlarına kan damar akışlarına vs bakılan bir ultrasyon cihazıydı.. inşallah canım iyi çıkar.. ben pek yüklemeye sıcak bakmıyorum da ama bir yandan da insanın içinde kalıyor. baktırdım kurtuldum. ama beni çok etkiledi, ağır geldi. yeni kendime geldim.Hadi gözün aydın. Özellikle şekerin ve tsh'ın güzel çıkmasına sevindim... İnşallah benim de şeker yüklemem güzel çıkar.
Doppler dediğin nedir canım onu anlayamadım?
gözün aydın, herşeyin yolunda olmasına sevindim,
tahlil için bildiğim kadarıyla ilaç alınmadan gidiliyor, ben sabah hiçbirşey yemeden ve ilaç içmeden gidiyorum, 1 hafta önce TSH yüksekti ama çok şükür bu hafta düşmüş,
teşekkürler canım.. herkes güzel haberlerle gelir inşallah. artık sıkıntı olmadan sadece zamanı gelince doğum sancısımızı-anımızı bekleriz.Gözün aydın canım , maşallah güzel haberler ile geldiniz
kızlar hepinize günaydın.benim pek keyfim yok sabaha karşı çok kötü bi rüya ile yatagımdan ağlayarak sıçradım .Eşimden allah razı olsun o saatte beni güldürdü keyfimi yerine getirdi sabaha kadar konustuk balkonda .umarım herkesin keyfi iyidir.ben hala rüyanın etkisindeyim(
Canım ben de aynı şekilde çalışıyorum,evden 7 de çıkıp akşam 7,30 gibi (trafiğe bağlı) evde oluyorum. Ama evde yabancı birini kesinlikle istemiyorum,inşallah gönlümüze göre birini buluruz.Belki ücreti,imkanlarını vs. iyileştirince kabul ederler.YAni tek umudum bu
bakici olayi cok zor hele benim bolge fazla luks ciddi rakamlar isterleraslinda birakabilecek miyim nasil yapicam hic bilmiyorum.yabanci birine ufacik bebegimi nasil birakicam.simdi dusunmek bile istemiyorum.hayat kosullari iste tum ilklerine sahit olmak istiyorum.ben buyutmek istiyorum AMA........kocaman bir ama var :)
Aynıymışız seninle canım ya çok zorbiz gelene kadar bebişimiz uyuyacak doğru düzgün göremiycez bile zaten Türk bakıcılar 1500 TL den başlıyor.. Bir yandan yatılı bakıcı zor bir yandan da aslında işimizi kolaylaştırabilir. Benim yatılı olmayan bir adayım var çok zor durumda kalırsam onu ayarlıycam.
evet canım dediğin gibi ben de tüm ilklerine şahit olmak istiyorum, en güzel zamanlarında yabancı birinin yanında olmasını istemiyorum ama maalesef bir yandan da çalışmak istiyorum :) yani hem şöfor arkası hem cam kenarı hem koridor hem bayan yanı
günaydınlar herkese,
anneler ve onların tatlı yavruları...
jasminaa güle güle kullanın park yatak ve bebek arabası çok şirin.. hayırlı olsun.
teşekkür ederim. canım aslında bebeğin organlarına kan damar akışlarına vs bakılan bir ultrasyon cihazıydı.. inşallah canım iyi çıkar.. ben pek yüklemeye sıcak bakmıyorum da ama bir yandan da insanın içinde kalıyor. baktırdım kurtuldum. ama beni çok etkiledi, ağır geldi. yeni kendime geldim.
teşekkür ederim..herşey yolunda inşallah allah herkesin yavrularını korusun. sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
2 seneye yakın ben ilaç almadan gidiyordum. geçen aylarda sordum dr bir de burada konuşulmuştu dr farketmez dedi. 2 saat öncesinden içilebilirmiş. biraz da böyle bakıtıyım dedim.aklıma da yattı. ilaç içmeden baktırdığımızda bir gün öncesindeki ilacın etkisi oluyor. ilacı içince ki durumu da önemli aslında.. diye düşündüm. benzer bir açıklamalarda vardı burada..
yani canım bir ay öncesinde ilaç içerek bakıtmıştım bu seferde öyle olsun diye.. ama dediğim gibi stres o kadar etkiliyor ki benim geçen 1 di bu ay 2,20 olmuş .
teşekkürler canım.. herkes güzel haberlerle gelir inşallah. artık sıkıntı olmadan sadece zamanı gelince doğum sancısımızı-anımızı bekleriz.
hayır olsun. canım bu dönem çok endişeliyiz. tabi başından belli endişelerimiz vardı. ancak artık bebeklerimizi görmeye onlara hissetmeye başladık. ve artık yolun yarısından fazlasını geçtik. dolasıyla endişelerimiz kaybetme korkumuzdan dolayı böyle rüyalar görebiliriz. birşeylere yansıyor. ben de geçen bağırarak uyandım.
eşini tebrik ederim.
Günaydınnnnnniki gündür yoğunluktan giremedim işler iyice yoğunlaştı
Bu arada şaka maka süremiz giderek azalıyor ve ben yapılacak işleri düşündükçe strese giriyoruminşallah yetişir
Durum böyle olunca da işini zora koşuyorlar.
Benim başımda da var.
bakici olayi cok zor hele benim bolge fazla luks ciddi rakamlar isterleraslinda birakabilecek miyim nasil yapicam hic bilmiyorum.yabanci birine ufacik bebegimi nasil birakicam.simdi dusunmek bile istemiyorum.hayat kosullari iste tum ilklerine sahit olmak istiyorum.ben buyutmek istiyorum AMA........kocaman bir ama var :)
Aslından çevremden duyduklarıma göre Türk bakıcılar da çok tercih edilmiyormuş,evin işleri vs. konularda yabancı bakıcılar hem daha iyi hem de daha istekli oluyorlarmış.Ama işte yabancılarında konaklama problemi oluyor,çoğu yatılı gelmek istiyor.Ne güzel senin bir adayın varmış.Ben o güne kadar referansla birini bulamazsam ajansları deneyeceğim maalesef.
Canım ben kullanıyorum ama şu an aklımda değil 700 mü 950 mi.İş yerindeyim akşam eve gidince bakıp yazarım...
Limonun sıkıntı yaratacaını sanmıyorum,çünkü benim içeceğimi doktorun muayenehanesindeki hemşire hazırladı ve kendiliğinden limon koymuştu.ikinci yüklememi özel bir laboratuarda yaptırdım onlarda limonlu olarak getirdiler.Bence sıkıntı olmaz canım.Tadı da limonata gibi oluyor,içerken hiç sıkıntı çekmedim
henüz yaptırmadım ama benim doktorum limon sıkarak içersin dedi, zararı yoktur herhalde
evet zararı yokmuş canım artık limonata niyetine içerim daha iyi olacak:)
günaydın kızlar cumartesi günü kpss ye giriyorum sizin gibi güzel kalpli hamişlerden dua istiyorumbugün yola çıkacaz muhtemelende giremem nete
benim olayı biliyo bazılarınız kızlar dün annemi arıcaktım tam 4 gün aradan sonra, annem aradı napıyosun diye bile sormadı sadece bişey demesi gerekmiş onu dedi kapattı hani diyodunuz ya anneler evlat ayrımı yapmaz o da arada kalmıştır diye o da evlattı bende o da hamileydi bende ama bizimkisi yapmış çoktan seçiminiki ben seçim istemedim ne onu atsın ne beni istedim ki aramda direkt annemle olan bişi değildi ablamla oldu meselem çok kırgınım ve sanırım konuşmadan girecem bu sınavada bi parçam eksik bırakılarak
neyse hakkınızı helal edin sizinde başınızı agrıtıyorum
cok iyi dedin...sadece maddi acidan degil bende calismak istiyorum.aksi durumda kendimi ise yaramaz hissedebilirim.alisik degilim.ama bebegim
31 yasindayim ve bu ilk.2.sinide cok ara vermeden yapmak istiyorum kardessiz olmasini istemem.iste o zaman cidden calismam mumkun olmayabilir.onlar buyudu mu napicam.hayatimi planliyamiyorumkisir dongu bir konu bu...3d max gorsel mimari cizim yapiyorum belki evden devam ederim.bakalim hayat bize neleri getirecek.
annelik buyuk fedakarlik.ne kadar da cok rol var ustumuzde...
evin,ișin,eşin,bebișin yükü sorumluluğu bizde maşallah
yatılı olmayan yabancı var mı ki canım ya? Yabancılar da daha çok ücret vereni bulunca kaçıyolarmışüfff.. sen nerde oturuyosun canım? Sorayım bi çevreme ben de senin için?
geçen akşam eşime alınması gereken bir sürü şey var nasıl yetişicez dedim, abartma ne varki dedi :)))) erkek işte
Allah yardım etsin, sorumsuzla uğraşmak çok zorrrrrr
inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız, patronumun evinde Moldovyalı bir bayan çalışıyordu ve kızına çok güzel baktı, ülkesine dönerken bizimkiler çok ağladılar, o kadar memnun kalmışlardı ki sonra yeğenini yanlarına aldılar, yıllardırda görüşüyorlar
geçen akşam eşime alınması gereken bir sürü şey var nasıl yetişicez dedim, abartma ne varki dedi :)))) erkek işte
Ben de canım, aynı yaştayız bizim de ilk bebeğimiz.. Evden çalışma olanağın varsa tabi ki hiç durma.. Benim annem de çalışan bir anneydi, beni de bakıcı büyüttü ama hala annemin sevgisine doyamam mesela ki o öğretmen olduğu için yazları falan beraberdik ama yetmiyor sanırım insana anne sevgisi.. Küçükken hep anneme ben çocuğumu bakıcıya vermiycem derdim ama şimdi onu çok iyi anlıyorum.. Anne olmak çok zor dediğin gibi, maalesef toplumun bize yüklediği çok şey var.. İnşallah baş edebiliriz. İleride çalışmayı bıraktığım için pişman olmak istemiyorum, kadının ekonomik özgürlüğünün olması gerektiğine inananlardanım ve o kadar uzun yıllar bi yerlere gelebilmek için çok uğraştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?