2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben 1997den beri aynı yerdeyim ( arada ayrılıp döndüğüm oldu ) artık aile gibi olduk, yoğunluk olsa da devam ederim herhalde, beni yoran yoğunluk değil de işini doğru yapmayan insanlarla uğraşmak

Durum böyle olunca da işini zora koşuyorlar.
Benim başımda da var.

bakici olayi cok zor hele benim bolge fazla luks ciddi rakamlar isterler aslinda birakabilecek miyim nasil yapicam hic bilmiyorum.yabanci birine ufacik bebegimi nasil birakicam.simdi dusunmek bile istemiyorum.hayat kosullari iste tum ilklerine sahit olmak istiyorum.ben buyutmek istiyorum AMA........kocaman bir ama var :)

günaydınlar herkese,
anneler ve onların tatlı yavruları...

jasminaa güle güle kullanın park yatak ve bebek arabası çok şirin.. hayırlı olsun.

Hadi gözün aydın. Özellikle şekerin ve tsh'ın güzel çıkmasına sevindim... İnşallah benim de şeker yüklemem güzel çıkar.
Doppler dediğin nedir canım onu anlayamadım?
teşekkür ederim. canım aslında bebeğin organlarına kan damar akışlarına vs bakılan bir ultrasyon cihazıydı.. inşallah canım iyi çıkar.. ben pek yüklemeye sıcak bakmıyorum da ama bir yandan da insanın içinde kalıyor. baktırdım kurtuldum. ama beni çok etkiledi, ağır geldi. yeni kendime geldim.

teşekkür ederim..herşey yolunda inşallah allah herkesin yavrularını korusun. sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

2 seneye yakın ben ilaç almadan gidiyordum. geçen aylarda sordum dr bir de burada konuşulmuştu dr farketmez dedi. 2 saat öncesinden içilebilirmiş. biraz da böyle bakıtıyım dedim.aklıma da yattı. ilaç içmeden baktırdığımızda bir gün öncesindeki ilacın etkisi oluyor. ilacı içince ki durumu da önemli aslında.. diye düşündüm. benzer bir açıklamalarda vardı burada..

yani canım bir ay öncesinde ilaç içerek bakıtmıştım bu seferde öyle olsun diye.. ama dediğim gibi stres o kadar etkiliyor ki benim geçen 1 di bu ay 2,20 olmuş .

Gözün aydın canım , maşallah güzel haberler ile geldiniz
teşekkürler canım.. herkes güzel haberlerle gelir inşallah. artık sıkıntı olmadan sadece zamanı gelince doğum sancısımızı-anımızı bekleriz.

hayır olsun. canım bu dönem çok endişeliyiz. tabi başından belli endişelerimiz vardı. ancak artık bebeklerimizi görmeye onlara hissetmeye başladık. ve artık yolun yarısından fazlasını geçtik. dolasıyla endişelerimiz kaybetme korkumuzdan dolayı böyle rüyalar görebiliriz. birşeylere yansıyor. ben de geçen bağırarak uyandım.

eşini tebrik ederim.

Son düzenleme:

Aynıymışız seninle canım ya çok zor biz gelene kadar bebişimiz uyuyacak doğru düzgün göremiycez bile zaten Türk bakıcılar 1500 TL den başlıyor.. Bir yandan yatılı bakıcı zor bir yandan da aslında işimizi kolaylaştırabilir. Benim yatılı olmayan bir adayım var çok zor durumda kalırsam onu ayarlıycam.

evet canım dediğin gibi ben de tüm ilklerine şahit olmak istiyorum, en güzel zamanlarında yabancı birinin yanında olmasını istemiyorum ama maalesef bir yandan da çalışmak istiyorum :) yani hem şöfor arkası hem cam kenarı hem koridor hem bayan yanı

Aslından çevremden duyduklarıma göre Türk bakıcılar da çok tercih edilmiyormuş,evin işleri vs. konularda yabancı bakıcılar hem daha iyi hem de daha istekli oluyorlarmış.Ama işte yabancılarında konaklama problemi oluyor,çoğu yatılı gelmek istiyor.Ne güzel senin bir adayın varmış.Ben o güne kadar referansla birini bulamazsam ajansları deneyeceğim maalesef.

Son düzenleme:

cok iyi dedin...sadece maddi acidan degil bende calismak istiyorum.aksi durumda kendimi ise yaramaz hissedebilirim.alisik degilim.ama bebegim
31 yasindayim ve bu ilk.2.sinide cok ara vermeden yapmak istiyorum kardessiz olmasini istemem.iste o zaman cidden calismam mumkun olmayabilir.onlar buyudu mu napicam.hayatimi planliyamiyorumkisir dongu bir konu bu...3d max gorsel mimari cizim yapiyorum belki evden devam ederim.bakalim hayat bize neleri getirecek.
annelik buyuk fedakarlik.ne kadar da cok rol var ustumuzde...
evin,ișin,eşin,bebișin yükü sorumluluğu bizde maşallah

saol canım.evet benim bilinçaltımda hep bebeğimi kaybetme korkum oldugundan rüyalarımada yansıyor ister istemez.Allahım hiç kimse evlat acısıyla sınanmasın.sağsalim alalım kucaklarımıza inşallah. az kaldı artık ama benim endişelerim bi türlü bitmiyo.(

Günaydınnnnnn iki gündür yoğunluktan giremedim işler iyice yoğunlaştı
Bu arada şaka maka süremiz giderek azalıyor ve ben yapılacak işleri düşündükçe strese giriyorum inşallah yetişir

geçen akşam eşime alınması gereken bir sürü şey var nasıl yetişicez dedim, abartma ne varki dedi :)))) erkek işte

Durum böyle olunca da işini zora koşuyorlar.
Benim başımda da var.

Allah yardım etsin, sorumsuzla uğraşmak çok zorrrrrr

inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız, patronumun evinde Moldovyalı bir bayan çalışıyordu ve kızına çok güzel baktı, ülkesine dönerken bizimkiler çok ağladılar, o kadar memnun kalmışlardı ki sonra yeğenini yanlarına aldılar, yıllardırda görüşüyorlar

Bu da benim kizimin yatagi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404375242628.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $1404375287333.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 39
günaydın kızlar cumartesi günü kpss ye giriyorum sizin gibi güzel kalpli hamişlerden dua istiyorum bugün yola çıkacaz muhtemelende giremem nete
benim olayı biliyo bazılarınız kızlar dün annemi arıcaktım tam 4 gün aradan sonra, annem aradı napıyosun diye bile sormadı sadece bişey demesi gerekmiş onu dedi kapattı hani diyodunuz ya anneler evlat ayrımı yapmaz o da arada kalmıştır diye o da evlattı bende o da hamileydi bende ama bizimkisi yapmış çoktan seçimini ki ben seçim istemedim ne onu atsın ne beni istedim ki aramda direkt annemle olan bişi değildi ablamla oldu meselem çok kırgınım ve sanırım konuşmadan girecem bu sınavada bi parçam eksik bırakılarak
neyse hakkınızı helal edin sizinde başınızı agrıtıyorum

yatılı olmayan yabancı var mı ki canım ya? Yabancılar da daha çok ücret vereni bulunca kaçıyolarmış üfff.. sen nerde oturuyosun canım? Sorayım bi çevreme ben de senin için?

evet öyleymiş saolun canlar bilgi için ama zaten bizim sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılmıyomuş hastanede 32 tl falan dedi tüm tahlillere haftaya hastanede yaptıracam artık

hayatım herşey düzelir boşverr, sen önce bebişini sonra sınavını düşün, beynini bu olaylarla yorma bol bol dua et,inşallah sınavın güzel geçer güzel haberlerle gelirsin, Allaha emanet olun

Ben de canım, aynı yaştayız bizim de ilk bebeğimiz.. Evden çalışma olanağın varsa tabi ki hiç durma.. Benim annem de çalışan bir anneydi, beni de bakıcı büyüttü ama hala annemin sevgisine doyamam mesela ki o öğretmen olduğu için yazları falan beraberdik ama yetmiyor sanırım insana anne sevgisi.. Küçükken hep anneme ben çocuğumu bakıcıya vermiycem derdim ama şimdi onu çok iyi anlıyorum.. Anne olmak çok zor dediğin gibi, maalesef toplumun bize yüklediği çok şey var.. İnşallah baş edebiliriz. İleride çalışmayı bıraktığım için pişman olmak istemiyorum, kadının ekonomik özgürlüğünün olması gerektiğine inananlardanım ve o kadar uzun yıllar bi yerlere gelebilmek için çok uğraştım..

yatılı olmayan yabancı var mı ki canım ya? Yabancılar da daha çok ücret vereni bulunca kaçıyolarmış üfff.. sen nerde oturuyosun canım? Sorayım bi çevreme ben de senin için?

İncirli-Ömür Bakırköy tarafındayım canım.Yabancılar dediğin gibi sadece yatılı geliyorlarmış.Benim durumda senin gibi hem şoför arkası,hem cam kenarı, hem bayan yanı :)))

insallah.bende benzer ornekler gordum.yabancilardan cok memnun kalan goruyorum.hayirlisi :)

Ben de 31 yaşımdayım ve benim de annem öğretmendi :) Ben de yuvaya gittim hep.Anneye hiçbir şekilde doyulmazki zaten ama sağolsun çalışmış,biriktirmiş beni en iyi şekilde okutup,şuanki durumuma gelmemi sağladı.

Dün yan komşumla konuştum da o da28 yaşında çocuğu olunca işi bırakmış,şimdi çok pişman, kendimi değersiz,işe yaramaz ve hep aynı hissediyorum diyor.Zor kararlar bunlar ama ben hiç işi bırakmayı düşünmedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…