İncirli-Ömür Bakırköy tarafındayım canım.Yabancılar dediğin gibi sadece yatılı geliyorlarmış.Benim durumda senin gibi hem şoför arkası,hem cam kenarı, hem bayan yanı :)))
geçen akşam eşime alınması gereken bir sürü şey var nasıl yetişicez dedim, abartma ne varki dedi :)))) erkek işte
Allah yardım etsin, sorumsuzla uğraşmak çok zorrrrrr
inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız, patronumun evinde Moldovyalı bir bayan çalışıyordu ve kızına çok güzel baktı, ülkesine dönerken bizimkiler çok ağladılar, o kadar memnun kalmışlardı ki sonra yeğenini yanlarına aldılar, yıllardırda görüşüyorlar
Tamam sorucam canım konuşalım bu konuyu seninle..hepsi birden olmuyo işte neyse Allah yardımcımız olsun canım
anneler evlat ayirdedbilir.ben 5 kardesim.karadenizliyiz erkekler bastacidir.günaydın kızlar cumartesi günü kpss ye giriyorum sizin gibi güzel kalpli hamişlerden dua istiyorumbugün yola çıkacaz muhtemelende giremem nete
benim olayı biliyo bazılarınız kızlar dün annemi arıcaktım tam 4 gün aradan sonra, annem aradı napıyosun diye bile sormadı sadece bişey demesi gerekmiş onu dedi kapattı hani diyodunuz ya anneler evlat ayrımı yapmaz o da arada kalmıştır diye o da evlattı bende o da hamileydi bende ama bizimkisi yapmış çoktan seçiminiki ben seçim istemedim ne onu atsın ne beni istedim ki aramda direkt annemle olan bişi değildi ablamla oldu meselem çok kırgınım ve sanırım konuşmadan girecem bu sınavada bi parçam eksik bırakılarak
neyse hakkınızı helal edin sizinde başınızı agrıtıyorum
Ben bir liste yaptım ve listeyi gönderdim, arabayı satışa çıkartayım mı diye cevap verdilisteyi görünce o da panik oldu :)
Ben de 31 yaşımdayım ve benim de annem öğretmendi :) Ben de yuvaya gittim hep.Anneye hiçbir şekilde doyulmazki zaten ama sağolsun çalışmış,biriktirmiş beni en iyi şekilde okutup,şuanki durumuma gelmemi sağladı.
Dün yan komşumla konuştum da o da28 yaşında çocuğu olunca işi bırakmış,şimdi çok pişman, kendimi değersiz,işe yaramaz ve hep aynı hissediyorum diyor.Zor kararlar bunlar ama ben hiç işi bırakmayı düşünmedim açıkçası.
bizimkine de liste gösterdim ama nedense düşüncesi değişmedi, birde sağolsun kardeşleri yeğenleri için bir şeyler almaya çok meraklılar, bizi pek yormayacaklar gibi, annem ramazan bitsede alışverişe başlasam diye bekliyor sanırım eşimi rahatlatan bunlar
aaa gerçekten mi? bilmiodum domuz yağı içerdiğini. ilk hamileliğimde de onu kullanmıştım. decavit alırım bende. ilk doğumumda sezeryan olduğu için mecburen ikini doğumumda sezeryan olacak. ilki riskli gebelikti ondan sezeryan olmuştum.gunaydin :)
elevitin icinde domuz yagi oldugunu okumustum burdan. doktoruma sordum dogruladi bana da vitamin yazmisti ilk aylarda grip oldugum icin neyseki decavitti.
bilgin olsun istedim.
sezeryan kendi tercihin mi? bi sorun yoktur ins.
günaydın kızlar cumartesi günü kpss ye giriyorum sizin gibi güzel kalpli hamişlerden dua istiyorumbugün yola çıkacaz muhtemelende giremem nete
benim olayı biliyo bazılarınız kızlar dün annemi arıcaktım tam 4 gün aradan sonra, annem aradı napıyosun diye bile sormadı sadece bişey demesi gerekmiş onu dedi kapattı hani diyodunuz ya anneler evlat ayrımı yapmaz o da arada kalmıştır diye o da evlattı bende o da hamileydi bende ama bizimkisi yapmış çoktan seçiminiki ben seçim istemedim ne onu atsın ne beni istedim ki aramda direkt annemle olan bişi değildi ablamla oldu meselem çok kırgınım ve sanırım konuşmadan girecem bu sınavada bi parçam eksik bırakılarak
neyse hakkınızı helal edin sizinde başınızı agrıtıyorum
Bu da benim kizimin yatagi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen oyle..Ben de canım, aynı yaştayız bizim de ilk bebeğimiz.. Evden çalışma olanağın varsa tabi ki hiç durma.. Benim annem de çalışan bir anneydi, beni de bakıcı büyüttü ama hala annemin sevgisine doyamam mesela ki o öğretmen olduğu için yazları falan beraberdik ama yetmiyor sanırım insana anne sevgisi.. Küçükken hep anneme ben çocuğumu bakıcıya vermiycem derdim ama şimdi onu çok iyi anlıyorum.. Anne olmak çok zor dediğin gibi, maalesef toplumun bize yüklediği çok şey var.. İnşallah baş edebiliriz. İleride çalışmayı bıraktığım için pişman olmak istemiyorum, kadının ekonomik özgürlüğünün olması gerektiğine inananlardanım ve o kadar uzun yıllar bi yerlere gelebilmek için çok uğraştım..
aaa gerçekten mi? bilmiodum domuz yağı içerdiğini. ilk hamileliğimde de onu kullanmıştım. decavit alırım bende. ilk doğumumda sezeryan olduğu için mecburen ikini doğumumda sezeryan olacak. ilki riskli gebelikti ondan sezeryan olmuştum.
Ben de 31 yaşımdayım ve benim de annem öğretmendi :) Ben de yuvaya gittim hep.Anneye hiçbir şekilde doyulmazki zaten ama sağolsun çalışmış,biriktirmiş beni en iyi şekilde okutup,şuanki durumuma gelmemi sağladı.
Dün yan komşumla konuştum da o da28 yaşında çocuğu olunca işi bırakmış,şimdi çok pişman, kendimi değersiz,işe yaramaz ve hep aynı hissediyorum diyor.Zor kararlar bunlar ama ben hiç işi bırakmayı düşünmedim açıkçası.
Tamam sorucam canım konuşalım bu konuyu seninle..hepsi birden olmuyo işte neyse Allah yardımcımız olsun canım
Hayırlı olsun canımebebekten mi aldınız? Orda gördüm sanki bu modeli? Nasıl güzel mi? Sağlıkla uyusun prenses
onceden calisip bebek icin isi birakan annelerin hepsi pisman buyuk geneli diyim...cok zor bi durum cok iyi dusunmek lazim.ben kesin kendim buyutucem diyordum.suan diyemiyorum.Ben de 31 yaşımdayım ve benim de annem öğretmendi :) Ben de yuvaya gittim hep.Anneye hiçbir şekilde doyulmazki zaten ama sağolsun çalışmış,biriktirmiş beni en iyi şekilde okutup,şuanki durumuma gelmemi sağladı.
Benim iş arkadaşımın bakıcısı da yatılı ve Türkmen.Bazen kameradan evini izliyoruz, kadın resmen kendi çocuğuymuş gibi kucağına almış seviyo, oyunlar oynuyo.Çocuk hafta sonları bakıcısını özlüyormuş...O nedenle çok iyi bakıcıların olduğu kesin.Allah iyilerle ve vicdan sahibi kişilerle karşılaştırsın.
Bizde de herkes durmadan bişeyler alıyor ama benim alacaklarım farklı :) babyshower, doğum odası, kendi odası, doğum çantası falan bunların hepsi ayrı kalemler.. Bakalım hayırlısı olsun canım
aaa gerçekten mi? bilmiodum domuz yağı içerdiğini. ilk hamileliğimde de onu kullanmıştım. decavit alırım bende. ilk doğumumda sezeryan olduğu için mecburen ikini doğumumda sezeryan olacak. ilki riskli gebelikti ondan sezeryan olmuştum.
Canım ben kullanıyorum ama şu an aklımda değil 700 mü 950 mi.İş yerindeyim akşam eve gidince bakıp yazarıj
yazarsan sevinirim valla. memnun musun peki? bazıları solgarın balık yağı balığın karaciğerinden yapılıo demiş aklım karıştı.
hersey yolunda giderse yaklasik ayni zamanda bebegimizi kucagimiza alicaz ins:)
Kızlar ya ikinizin de işi çok zormuş, ben de anne sevgisinin maddi imkanlardan önde geldiğine inanıyorum ama ben öğretmenim ve 6 ay veya 1 yıl ücretsiz izin kullandıktan sonra işime kaldığım yerden devam edebilirim, siz özel sektördesiniz galiba. Bu durumda iyi bir kurum ve iyi bir pozisyona gelmek gerçektençaba ve zamanla oluyor. Şimdi bu kadar emekle geldiğiniz yeri bırakmak sizi daha çok sıkacağı için bebeğinize de verimli bakmanızı engelleyebilir tabi. Çünkü annenin mutlu olması herşeyden önemli aslında.
Bakıcı için bence önce yakınlarınızdaki tanıdıkları varsa komşuları değerlendirin, bu konuda eğitim almasa da bilinçli ve sözünüzden çıkmayacak birini bulursanız çok iyi olur. Aklınızda bulunsun polis ve asker eşleri de evde çalışma seçeneği olarak çocuk bakıcılığı yapıyorlar. Yakınlarınızda lojman varsa oraları da bi yoklayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?