2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İncirli-Ömür Bakırköy tarafındayım canım.Yabancılar dediğin gibi sadece yatılı geliyorlarmış.Benim durumda senin gibi hem şoför arkası,hem cam kenarı, hem bayan yanı :)))

Tamam sorucam canım konuşalım bu konuyu seninle.. hepsi birden olmuyo işte neyse Allah yardımcımız olsun canım

Benim iş arkadaşımın bakıcısı da yatılı ve Türkmen.Bazen kameradan evini izliyoruz, kadın resmen kendi çocuğuymuş gibi kucağına almış seviyo, oyunlar oynuyo.Çocuk hafta sonları bakıcısını özlüyormuş...O nedenle çok iyi bakıcıların olduğu kesin.Allah iyilerle ve vicdan sahibi kişilerle karşılaştırsın.

anneler evlat ayirdedbilir.ben 5 kardesim.karadenizliyiz erkekler bastacidir.
sikma canini herkesi oldugu gibi kabul etmek en iyisi.o anne onu en iyi sen anlarsin.o buyuktur aramasi beklenmeden sen arasaydin.her zaman iyilik kazanir er ya da gec ben buna inanirim.atalarimiz demistir ne ekersen onu bicersin diye :) sen iyi ol saglam dur sikma canini...

Ben bir liste yaptım ve listeyi gönderdim, arabayı satışa çıkartayım mı diye cevap verdi listeyi görünce o da panik oldu :)

bizimkine de liste gösterdim ama nedense düşüncesi değişmedi, birde sağolsun kardeşleri yeğenleri için bir şeyler almaya çok meraklılar, bizi pek yormayacaklar gibi, annem ramazan bitsede alışverişe başlasam diye bekliyor sanırım eşimi rahatlatan bunlar

hahaha aynıymışız :) çalışmaya alışan insan için çok zor büyük bir fedakarlık ve karar.. bu yaştan sonra eşimden para istemek zor gelir bana ya.. Keşke doğum iznimiz biraz daha uzun olsaydı en azından 10 ay falan alabilseydik..

Dediğin gibi ailemiz bizi okuttu bi yerlere getirdi, haksızlık gibi geliyor bana..

Bizde de herkes durmadan bişeyler alıyor ama benim alacaklarım farklı :) babyshower, doğum odası, kendi odası, doğum çantası falan bunların hepsi ayrı kalemler.. Bakalım hayırlısı olsun canım

gunaydin :)
elevitin icinde domuz yagi oldugunu okumustum burdan. doktoruma sordum dogruladi bana da vitamin yazmisti ilk aylarda grip oldugum icin neyseki decavitti.
bilgin olsun istedim.
sezeryan kendi tercihin mi? bi sorun yoktur ins.
aaa gerçekten mi? bilmiodum domuz yağı içerdiğini. ilk hamileliğimde de onu kullanmıştım. decavit alırım bende. ilk doğumumda sezeryan olduğu için mecburen ikini doğumumda sezeryan olacak. ilki riskli gebelikti ondan sezeryan olmuştum.

Canım Allah yardımcın olsun, zihin açıklığı versin, bebeğin sana şans getirsin inşallah

Ailede olur böyle şeyler canım, düzelir canını sıkma, anne bu kıyabilir mi hiç evladına? Halledersiniz hiç üzülme

aynen oyle..
2 ablam var.elimde birbirinden farkli iki ornek. biri calisiyor.ikisinin de 2 cocugu var.
bakicilarin buyuttugu yigenlerim sevgiye ac cok belli ablam sucluluk duygusunu bastirmak icin olsa gerek her istediklerini aliyor.cocuklar simarik.bazi kulturel ahlaki eksiklikleri var.bir cok konuda da begenmiyorum.maddi acidan iyiler.ama ablam hicbirseye tam yetisemiyor eve her hafta temizlikci geliyor yemekleri bakici yapiyor ona ragmen.
calismayan ablamin cocuklari ise mukemmeller nerdeyse vicdanli ahlakli fena tatlilar.ama ablam mutlu degil.calismak istiyor.depresyonda hep temizlik titizlik hastasi.maddi acidan pek iyi degiller.
bu ne simdi yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal gel de sec..sadece ablamlar degil genelde benzer durumlar.
ekonomik ozgurlugumu bende yitirmek istemiyorum ama cocuklarimida en yeterli sekilde yetistirmek istiyorum.onca egitim emek var.birakmayi da istemiyorum..

hersey yolunda giderse yaklasik ayni zamanda bebegimizi kucagimiza alicaz ins:)

Tamam sorucam canım konuşalım bu konuyu seninle.. hepsi birden olmuyo işte neyse Allah yardımcımız olsun canım

Kızlar ya ikinizin de işi çok zormuş, ben de anne sevgisinin maddi imkanlardan önde geldiğine inanıyorum ama ben öğretmenim ve 6 ay veya 1 yıl ücretsiz izin kullandıktan sonra işime kaldığım yerden devam edebilirim, siz özel sektördesiniz galiba. Bu durumda iyi bir kurum ve iyi bir pozisyona gelmek gerçektençaba ve zamanla oluyor. Şimdi bu kadar emekle geldiğiniz yeri bırakmak sizi daha çok sıkacağı için bebeğinize de verimli bakmanızı engelleyebilir tabi. Çünkü annenin mutlu olması herşeyden önemli aslında.
Bakıcı için bence önce yakınlarınızdaki tanıdıkları varsa komşuları değerlendirin, bu konuda eğitim almasa da bilinçli ve sözünüzden çıkmayacak birini bulursanız çok iyi olur. Aklınızda bulunsun polis ve asker eşleri de evde çalışma seçeneği olarak çocuk bakıcılığı yapıyorlar. Yakınlarınızda lojman varsa oraları da bi yoklayabilirsiniz.

Hayırlı olsun canım ebebekten mi aldınız? Orda gördüm sanki bu modeli? Nasıl güzel mi? Sağlıkla uyusun prenses

evet ordan aldık canım internetten siparişle 170 tl idi normalde bi günlük bi kampanya yaptılar geçenlerde 100 e düştü biz zaten bunu almayı düşünüyoduk hemen aldık şimdilik güzl titreşim müzil falanda var bakalım bebek rahat edecek mi

onceden calisip bebek icin isi birakan annelerin hepsi pisman buyuk geneli diyim...cok zor bi durum cok iyi dusunmek lazim.ben kesin kendim buyutucem diyordum.suan diyemiyorum.

kamera olayı çok iyi oldu,insan özledikçe bakar ve güvende olduğundan emin olur

Bizde de herkes durmadan bişeyler alıyor ama benim alacaklarım farklı :) babyshower, doğum odası, kendi odası, doğum çantası falan bunların hepsi ayrı kalemler.. Bakalım hayırlısı olsun canım

ben o kadar detaylı hazırlık yapmıcam, hastalık düşüncelerimi çok değiştirdi, öncelikle bebeğimi sağsağlim kucağıma alayım diyorum sonra gerekli şeylere bakıcam, şimdilik bir beşik , giyecekleri vs. gibi temel ihtiyaçlara bakıcam

ben ilk gittiğim doktora özellikle sormuştum domuz yağı varmıdır diye yok öyle bir şey demişti, başka bir ilaç önerirmisiniz dediğimde vermedi her içişimde şüpheyle yaklaştım, decaviti bilmiyordum keşke bir eczaneye sorsaydım

Kızlar nihayet doktor cevap verdi test sonuçlarıma (mail atmıştım da) Şekerim yokmuş çok şükür idrarda da bişey çıkmamış..Kanım sanırım birazcık düşük kan ilacına devam dedi ve kırmızı eti arttır dedi..
Kanı arttırmak için öneriniz var mı acaba?

fikir icin saol bulundugum yerde bi dunya lojman var cokda uzak sayilmaz.hele o zaman gelsin guzel bi secenek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…