2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu da benim kizimin yatagi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güle güle kullansın hayırlı olsun..

canım başarılar,,

annene gelince keşke ilgiye desteğe ihtiyacın olduğun bu dönemde yanında olabilseymiş. sen suçlu olsan bile(öyle olduğun için değil tabi) büyüklük edip annelik edip orta yolda buluşturan ve arabulucu olabilseymiş. en azından hiçbirşey olmamış gibi davranıp seninle ilgineseymiş. dediğin gibi sorun ablanlaydı ki öyle büyük bir sorun da yok ortada. annen ikinizle ilgilenseydi ablanla da aran düzelirdi. illede bir dostun bir tek gülü yaralar beni diye bir türkü vardır.. sevdiklerimizden inciniriz. neyse canım herşey zamanla halolur.. üzüldüklerimizle kalırız.

bu sınava o gün sadece bir kez girebilceksin. eksik değilsin çünkü zaten o sınava yalnız girecektin.. ama annen ve ablanla her zaman konuşma imkanınız var ki öyle de olur.. barışırsınız.. olmadı sen gider barışırsın.. sınava onlarla küs olduğunu düşünerek girme. yok öyle birşey. onlar senin hatalarıyla annen ablan.. sen başkasın.

mehlika bende ilk duydugumda hemen inanmadim.doktora ozellikle sordum zaten biliyordu hemen yanitladi.ne yazikki yaziyorlar sormadan dedi.sonucta musluman bir ulkedeyiz bunu onemseyen cok insan var.bence en azindan soylenmeli sorulmali baska alternatifler de var.

kirmizi pigmentli gidalar tuketmelisin.orn.kiraz domates,kırmızı biber,siyah uzum,kara dut,pekmez v.s.bana oyle soylendi umarim ise yariyordur.bende buna ozen gosteriyorum.

Canım ,hayatım boyunca kansızlıkla uğraştım demirim de hep düşüktü.Kanım hamileliğimde bebeğin de benden çekmesine rağmen kullandığım ilaç sayesinde arttı.demirim ise referans değerlerin üstüne bile çıktı.Akşam yatmadan önce alıyorum demir hapımı 2,5 saat öncesine kadar süt ve süt ürünleri tüketmiyorum.demir hapınıo limonlu su ile içiyorum böylece daha etkili oluyor.Bir de her gün bir yumurta yiyorum.Sen de deneyebilirsin.

ay inşallah cnm. meraktan çatlicam artık bebişimi kucağıma alıp öpüp koklamak istyrm. gün sayıyorum valla. Allahtan küçük bebişim daha var onunla zaman çabuk geçio

cidden az kaldi sukur :) ne guzel 2.deneyim ne kadar ara verdin..

Son düzenleme:
onceden calisip bebek icin isi birakan annelerin hepsi pisman buyuk geneli diyim...cok zor bi durum cok iyi dusunmek lazim.ben kesin kendim buyutucem diyordum.suan diyemiyorum.

bende hep kendim büyütmekten yanayım ama uzun yıllar çalışmış biri olarak ev hayatına hiç alışık değilim, bunalıma girerim gibi geliyor, evimi iş yerine biraz daha yakına taşımayı düşünüyorum, keşke biraz birikim yapıp kira getirebilecek bir ev alabilsem o zaman hemen işten çıkarım, oğluşumla ilgilenirim ve yıllardır gitmek istediğim kurslar var onlara yazılırdım ama sanırım birkaç yıl daha çalışıcam

bir de ben hayatim boyunca mecbur oldugum icin calismadim.suan kendimde bir mecburiyet hissediyorum.bebegimin iyi kosullarda buyumesini istedigimden. bu beni rahatsiz ediyor.
aynen senin gibi en azindan bir kac yil daha calismam gerekiyor.bakalim neler olacak :)

melisamı daha geçen sene mayısta dünyaya getirdim. biri 2013 biri 2014 doğumlu olacak anlayacağın. doğumdan 7-8 ay üstüne tekrar hamile kaldım.

cok kisa bir araymis bende hemen 2.yi yapiyum diyorumda en az 1 sene ara vermeyi dusunuyordum.hem bebegim icin hem de vucudumun eski formuna girmesi icin.
bilincli verdiginiz bir karar miydi?
ve doktorun bu konuda negatif bir yorumu oldu mu.yani bu durumun memnun etmeyen bir yani var mi...ikiz istiyordum zor bi ihtimaldi zaten olmayinca bende Allah nasip ederse ilk firsatta 2.yi istiyorum.deneyim sahibi birini bulunca soru yagmuruna tuttum
bir de calisiyor musun ..

doktorlar rahmin toparlanması için iki sezeryan arası 6 ay olması lazım diyorlar. ama bnm eski doktorumun bir hastası 5 ay üstüne hamile kalmış ve sıkıntısı yokmuş. herhangi bir problem olmaz yani. bnm çevremde de de var çok bir yaş aralıklı kardeşler. örneğin ablam. 1990da ilk çocuğı ,1991de ikinci çocuğu ,1994te ikizleri ve uzun aralıklı olarak 5.si 2001de oldu:) kuzeniminde bir yaş aralıklı çocukları var. hele eski oturduğum sitede bir kadının 6 çocuğu vardı ve hepsinin arasında planlanmış gibi 1.5 yaş vardı!
ben ise zaten fazla ara vermek istemiyordum zaten 30 yaşındayım. kardeşler arasında çok fark istemedim birbirlerini anlasınlar istiyorum. ben evin en küçüğüm ve benden bir büyük ablam 14 yaş büyük benden. diğerlerinin çocuğu olabilecek yaştayım. o yüzden anlayış farklı oluo. bende arkadaş gibi olsunlar istedim zaten çocuklarıda çok seviorum.
ayrıca hazır kilo almışken bir zayıfla bir kilo al yapmadan , bu kilolu halime alışmışken çocuk olayını aradan çıkarayım dedim. sonra toptan zayıflarım:)
bu arada çalışmıorum. evlenince iş hayatım bitti. o kadar üniversite okudum öğretmen oldum ama kariyeri evde çocuklarımla yapacağım artık. onları kimseye bırakamam. pimpirikliyim ben. okul dönemine geldiklerinde belki yine turizm sektöründe ( en son Antalyada otelde çalışıodum da) çalışırım.

fiyatlar aşağıda yazıyomuş yeni gördüm tiny love ı alırsam kargo ücreti nasıl olacak ya da ödemeyi nasıl yapacağız bilgi verir misin

ben mecburen çalıştım, sinirlerimde çok yıprandı,2 yıl sonra emekli olabiliyorum ama yaşa takılıyorum o zamanda, aslında kendimi bildim bileli anne olmak istemişimdir, şimdi bebişimi evde bırakıp o stres ortamına girmek beni gerçekten tedirgin ediyor

rica ederim canım naptın sütyeni aldın mı canım?

Netten sipariş verdim canım dün bugun gelecekti sözde gelmedi yarın elimde olur heralde berlei b510 aldık toparlayıcılı ama destek yok sanırım bilmiyorum açıkcası nasıl birsey :) netten sipariş vermek istemedim ama oranın mağazasını arayıp bulana kadar cok üşendim. Inşallah güzel birseydir. Kullananlar acayip beğeniyor. Netten bakabilirsin yorumlara falan beğenirsem bir tane daha sipariş vercem ama onu tam Eylül'de vercem bedenim tam oturur ozaman. Gerçi şimdi 75b takıyorum ama artık küçük geliyor. Ben 80b aldım tam oturur sanırım o. Sen naptın canım hangi markayı düşünüyorsun

Kızlar cok şükür bizim herseyimiz tamamlandı. Ama banyo gereçlerini almadık. Şampuan ilk aylar kullanmayın diyorlar. Kararsız kaldım Bebek yağı içinde oyle. Ki zaten bebek yağı yerine saf zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Şampuan için herkes sebamed diyor ama kararsız kaldım önerisi olan varmı bu konuda?

kirmizi pigmentli gidalar tuketmelisin.orn.kiraz domates,kırmızı biber,siyah uzum,kara dut,pekmez v.s.bana oyle soylendi umarim ise yariyordur.bende buna ozen gosteriyorum.
Bende domates kiraz çok yiyorum şimdide siyah üzüm pekmez bunlara dadanayım en iyisi:)Sağol öneriler için

Süpermiş limonsu su olayını hiç duymamıştım..Bende bundan sonra limonlu su ile içeyim de faydası olsun..Yumurtayı yiyordum ama şimdi daha da dikkat edicem.Sağolun öneriler için umarım 15 gün snra gidince daha da düzelmiş olur kanım..

Ben Mustela'nın ürünlerini almayı düşünüyorum canım.Şampuanını da Konak Önleyici olanından alacağım.İlk aylarda saçta konak problemi olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…