- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ben Mustela'nın ürünlerini almayı düşünüyorum canım.Şampuanını da Konak Önleyici olanından alacağım.İlk aylarda saçta konak problemi olabiliyormuş.
Kızlar cok şükür bizim herseyimiz tamamlandı. Ama banyo gereçlerini almadık. Şampuan ilk aylar kullanmayın diyorlar. Kararsız kaldım Bebek yağı içinde oyle. Ki zaten bebek yağı yerine saf zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Şampuan için herkes sebamed diyor ama kararsız kaldım önerisi olan varmı bu konuda?
Bak bu pamukta aklıma takılan bir soruydu. Teşekkür ediyorum hatırlattığın için. Isım tam olarak nedir bunun? Netten nasıl aratmalıyım? Sanırım mustela almam lazım bu konuda. Buraya güveniyorum çünkü. Siz iyi diyorsanız iyidir :)İlk zamanlar saf zeytinyağı ile yağlamak iyi oluyormuş tabii on gün sonra başlanıyor sanırım ablama tam sorarım o doktordan öğrenmişti..Mustelayı bende duydum çok iyiymiş .. ayrıca kaka yapınca da sabunla değilde normal suyla yıkanmalıymış sileceksekte pamukla ve suyla sadece silinmesi lazımmış ilk zamanlar..Ben pamuklarını aldım şimdiden ebebekten makyaj temizleme gibi ama daha büyük..Şampuan vb ise son ayda alayım dedim tarihi yeni olsun diye..
Kızlar nihayet doktor cevap verdi test sonuçlarıma (mail atmıştım da) Şekerim yokmuş çok şükür idrarda da bişey çıkmamış..Kanım sanırım birazcık düşük kan ilacına devam dedi ve kırmızı eti arttır dedi..
Kanı arttırmak için öneriniz var mı acaba?
Burda mustela için cok şey söylediler ya yok kimyasal var söyle boyle diye ne biliyim hepsinde illaki vardır ama mustelanın bebek bakım seti de gercekten iyimiş ama işte emin olamadım ben ne yapsam ki.
Dalak eti ye:) bir de ciger tabi.
Sebamed in bazı bebeklerde alerji yaptığını duydum ben de.Senin gibi çok kararsız kalmıştım ama sonunda karar verdim :) Mesela bi tanıdığım Sebamed'in pişik kreminin de çok iyi olmadığını Desitin adlı ürünün en iyisi olduğunu söylemişti.Bir bilgi daha bebek için ateş ölçer olarak ben Braun'un temassız olanını almayı düşünüyorum fiyatı yüksekti.Ama bebeği olan arkadaşım yüksek fiyatlı o ürünü aldıklarını ama en doğru sonucun bebeğin poposundan ölçen 5-10 tl lik dereceler olduğunu söyledi.
Aslında hep en pahalısı en iyidir diye düşünce vardır ama bu bebek konusunda sanırım en önemlisi deneyimli annelerin sesine kulak vermek...
Kızlar nihayet doktor cevap verdi test sonuçlarıma (mail atmıştım da) Şekerim yokmuş çok şükür idrarda da bişey çıkmamış..Kanım sanırım birazcık düşük kan ilacına devam dedi ve kırmızı eti arttır dedi..
Kanı arttırmak için öneriniz var mı acaba?
Bu da benim kizimin yatagi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar cok şükür bizim herseyimiz tamamlandı. Ama banyo gereçlerini almadık. Şampuan ilk aylar kullanmayın diyorlar. Kararsız kaldım Bebek yağı içinde oyle. Ki zaten bebek yağı yerine saf zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Şampuan için herkes sebamed diyor ama kararsız kaldım önerisi olan varmı bu konuda?
First'e
Canım nasıl oldun, karnındaki ağrı geçti mi?
canım gözünaydın şekerin çıkmaması sevindirici.kan ilacını ihmal etme sakın o bay farkettirdi bende.düzenli bi şekilde kırmızı et ,yemedğin gün yeşil mercimeği şiddetle öneririm.yeşil mercimek kırmızı etten daha fazla kan yapıyor doktorumun dediğine göre.
Ben de cnm odasini yapicam ins, sorunsuz bir bebek olursa hemen ayiricam odasini en gec 6 ayda fln tabi iste dedigim gibi bebege de bagli :) hatta dunu almak istiyorum paylasiyim resmini de :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak bunu bilmem de iyi oldu gerçi bizim evde ateş ölçer vardı o yüzden alsam mı almasam diye onda da kararsız kalmıştım. Ozaman oyle yapıyım popodan ölçenden alıyım :) birsey daha ben biberon ve emzikte almadım. Acaba diyorum bir tane alıyım ikisinden de kenarda mı dursun. Ama ilk aylar kullanılmıyormuş süt gelmezse ayrı tabi. Ben şimdi sürümün gelip gelmeyeceğini bilmeden almak istemedim emzikte oyle alışsın istemiyorum sen naptın aldım mı bunları?
Canim benim kuzenlerim arkadaslarim hepsi mustela kullandi cok memnunlardi sanirim bnde mustela kullanicam bu yuzden ama yine de daha iyisi oldugunu dusundugun bi urun olursa yazarmisin bnde bakayim
Cok sukur iyiyim canim gazdi heralde...bikac aksamdir yuruyuse cikiyoruz esimle baya iyi geliyo ama ben artik 30 dk sora cok yorulmaya basliyrum nasil olcak boyle yuruyus hic bilmiyorum cok zorlamk da istemiyorum kendimi
ben bugün doktora sordum 28. haftadan son ra rapor isterler o yüzden haftaya kontrole geldiğinde hatırlat rapor vereyim dedi kaç haftalık olduğuna bakm adım ama sen rapor al öyle git
canım çok sağol.. çok bilgilendirici bir video. daha iyi anladım ve öğrendim..içimiz daha rahat..
Burda mustela için cok şey söylediler ya yok kimyasal var söyle boyle diye ne biliyim hepsinde illaki vardır ama mustelanın bebek bakım seti de gercekten iyimiş ama işte emin olamadım ben ne yapsam ki.
Biberon ve emziği ben de almadım canım, araştırdım ama bugünlerde.Ben philips avent in ürünlerini almayı düşünüyorum, hem en iyisi diye duydum hem de süt sağma makinesini philips alacağım içn ürünler birbirine uyumlu olsun diye tercih edeceğim.Yani aldığım biberonu direkt süt sağma makinesine takabileyim diye. Benim kararsız kaldığım nokta philipsin biberon setleri var 2 küçük,2orta boy biberon,emzik ve biberon temizleme fırçası.Acaba bu seti mi alsam yoksa 1 biberon yeterli mi?Ama doğumdan önce 1 tane de olsa mutlaka evde bulunduracağım canım. Lazım olursa panik olmayalım.
Çok şükür, ayaklarına dikkat et,üşütme bir daha.Yürüyüş konusu bende de sıkıntı canım,şeker için yürümek lazım ama sabahtan akşama kadar çalıştıktan sonra eve gelip yemek ye,toparla,tekrar çık yürüyüş yap çok zor geliyor.Acaip yopgun oluyorum
Kader arkadasimin sozunu dinledim ayagimda corap var:) ama
30 dk da bi soguk suyun altina girip serinliyorumm mecbur:)
Yuruyuse gelinceeee galibaa mecburr doguma kadar idare edicezz canimm her aksam tipis tipis yuruyusee:)
Biberon ve emziği ben de almadım canım, araştırdım ama bugünlerde.Ben philips avent in ürünlerini almayı düşünüyorum, hem en iyisi diye duydum hem de süt sağma makinesini philips alacağım içn ürünler birbirine uyumlu olsun diye tercih edeceğim.Yani aldığım biberonu direkt süt sağma makinesine takabileyim diye. Benim kararsız kaldığım nokta philipsin biberon setleri var 2 küçük,2orta boy biberon,emzik ve biberon temizleme fırçası.Acaba bu seti mi alsam yoksa 1 biberon yeterli mi?Ama doğumdan önce 1 tane de olsa mutlaka evde bulunduracağım canım. Lazım olursa panik olmayalım.
Çok şükür, ayaklarına dikkat et,üşütme bir daha.Yürüyüş konusu bende de sıkıntı canım,şeker için yürümek lazım ama sabahtan akşama kadar çalıştıktan sonra eve gelip yemek ye,toparla,tekrar çık yürüyüş yap çok zor geliyor.Acaip yopgun oluyorum
İnsan o korkuyu yaşayınca çoraba da alışıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?