2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ebaby'nin pamuğunu aldım.ebebekte var indirimdeydi bende aldım.%100 pamukmuş..ablam normal pamuk kullanıyordu ama..Mustelayı ablam önerdi bende araştırdım daha doğrusu yorumlara baktım iyi yazıyordu ama sen her ihtimale karşı küçük boy al her bebek farklıdır..Başka bebeğe iyi gelen belki bizimkine iyi gelmez..Burası iyi oluyor gerçekten herkes birşey duyunca paylaşıyor

Dalak eti ye:) bir de ciger tabi.

Bunları yemek pek iyi değil diye biliyorum hamilelikte..Zaten hiç sevmem dalak ve ciğer..

Yeşil mercimeği bende duydum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.Sen nasıl yapıyorsun ?

Bu da benim kizimin yatagi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel canım, güzel günlerde mışıl mışıl uyusun inşallah...

Siz boyle seyler yazdikca su yesil mercimegino kdr cok yemek istiyorum ki ama maalesef 4-5 yasimdan beri agzima hic surmedim kcukken kotu bi anımız var kendisiyle de:

canım bende doğruyu sölemek gerekirse hiç ama hiç sevmem hatta yemediğin yemek ne deseler ilk sölediğim yeşil mercimektir.bütün ailemde bilir benim yemediğimi.hatta annem gecen gün telefonda diyorki bak cocugun için yeşil mercimeği bile yiyosun :)) okadar faydali ki sende yemeye çalış.

süt sağma makinasını mutlaka almak gerekiyormu?

bende günlerdir ne tarafa yatmalı diye düşünüyordum görünce paylaşmak istedim, ayrıca bu sayfayıda eşimle birlikte takip ediyoruz http://www............./dosyalar/haftalar/hafta26.html her hafta başında gelişmeleri okuyorum sonra sayfayı eşime gönderiyorum, ilk başta sıkılır okumaz diye düşünmüştüm ama noktasına virgülüne herşeyini okuyor,

ilk bebeğin için üzüldüm, maalesef benimde daha önce düşüklerim oldu bu yüzden şimdi çok dikkatli davranıyoruz, Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Nasil yapildigi konusunda bile en ufak bi fikrim yok cnm:) bide yaparim beceremezsem
Bida tovbe billah yiyemem:) en iyisi annem geldiginde ona yaptirayim da oyle bi deniyim:)

Canım ben belli bir süre sonra tekrar işe döneceğim için mecbur alacağım.Ama çalışmayan bir arkadaşım da almıştı, sütü fazla gelmiş, o fazla sütü çıkartamadığı için ateşlenmiş vs. hemen gidip makineyi almışlar ve sütü boşaltmış,rahatlamış.O nedenle hep evde olan annelere de gerek olabilir ama herkese böyle birşey olur mu bilmiyorum canım

melisamı daha geçen sene mayısta dünyaya getirdim. biri 2013 biri 2014 doğumlu olacak anlayacağın. doğumdan 7-8 ay üstüne tekrar hamile kaldım.

maşallah canım ya.. dr bana da dedi. 2 nciyi düşünüyorsan ara verme diye.. ben de açıkçası istiyorum. arkadaş gibi büyüsünler. birbirlerini daha iyi anlasın daha destek olsunlar diye.. ancak bu iğneler ve bazen yorucu oluyor bilmiyorum.. Ama öncesinde allahın izniyle bir ilk bebeğimize kavuşalım. sağlıklı olsunlarda ondan sonra bir düşünüyüm. gerçi maddi durumumuz pek iyi değil ama yine de insan istiyor. hayırlısı..

limonlu su ile hiç duymamıştım..
dr mu önermişti canım.

ben troit ilacı kullandığım için çok zor oluyor. yani sadece süt ve ürünlerine değil o ilaca göre de ayarlamam lazım. günde iki tane içiyorum. iki saat ara veriyorum ama işte halen düşük çıktı.

Yeşil mercimeği bende duydum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.Sen nasıl yapıyorsun ?

birkaç gün önce normal yemeğini yaptım ben.. ama aslında yeşil mercimeği haşlayıp leblebi gibi yemek en iyisiymiş.. annem bir ara öyle yapmıştı.. aslında güzel de oluyor. atıştırmalık gibi:)
yarın ben de haşlayım ya da bugün haşlayım canım istedi:)) yeyim çerez niyetine:)

Son düzenleme:

canım yeşil mercimeğin yemeğini yapıorum,bazıları böreğin içine,salatasını falanda yapıyor.yeşil mercimeği önce haşla o siyah suyuda cıkmıs oluyo biraz yıka bol suyla sonra normal yemek mantığı kuru fasülye gibi yaparsın canım.

o zaman ben doğumdan sonra duruma göre değerlendirme yapayım, doğumdan önce hiç izin kullanmamayı düşünüyorum, doğumdan sonra hiç olmazsa 6 ay evde kalabilirsem ( hatta 1 yıl kalsam daha iyi olur) belki ihtiyacım olmaz

işin komik yanı benim hep çiftlik kurup inek almak gibi bir hayalim vardır ,inekler için süt sağım makinası bile bakmıştım şimdi kendime bakmak komik geldi

bende deneyeyim inşallah işe yarar..Annelerde yapıyorsa muhakkak yararlıdır

Her türlü deneyeceğim artık haftada bir yesek yeter mi acaba?

süt sağma makinasını mutlaka almak gerekiyormu?

Sağma pompasını ben alıcam. Zaten 35-40 lira bir şey. Benim göğüs ucum bi içerde bi dışarda ilginç bir şey. Bebek emdikçe çıkıyormuş ucu ama ne olur ne olmaz ben alıp götürücem hastaneye.Bebeğim anne sütünden mahrum kalmasın.

çok uygunmuş, ben onları 250-300 tl civarında biliyordum, hangi marka düşünüyorsun

Chicco'nun manuel pompası 35-40 lira arası. Senin 250-300 civarı dediklerin elektrikli canım.

fiyatlar değişiyo canım markadan markaya fark var aslında önemli olan acıtmayan bişi olması

uff yaa biz bayanların hayatı da hep acıyla geçiyor, benim yıllardır regli dönemlerim çok sancılı geçmiştir, eşime hep bi hamile kalsamda 9 ay rahat etsem derdim, şimdi başka acılar ağrılar çıktı, eşimde hani noldu rahat edecektin diyor :)

bende yavaş yavaş bakıp fikir edineyim bari, acıtmayanı hangisi acaba ona bakmak lazım

Kızlar benim son 3 gündür kokulu akıntım oluyor. Akıntım hep vardı da kokulu değildi. Deli ediyor beni..Cumartesi doktora da sorucam. Sizlerde böyle kokulu akıntı yaşayan var mı?
Allahıma şükürler olsun doktor randevumdan önce oldu da sorabilicem ya Çok kötü bi şeymiş bu.
İşyerime de iç çamaşırı getiricem değiştirmek için ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…