Bak bu pamukta aklıma takılan bir soruydu. Teşekkür ediyorum hatırlattığın için. Isım tam olarak nedir bunun? Netten nasıl aratmalıyım? Sanırım mustela almam lazım bu konuda. Buraya güveniyorum çünkü. Siz iyi diyorsanız iyidir :)
Dalak eti ye:) bir de ciger tabi.
canım gözünaydın şekerin çıkmaması sevindirici.kan ilacını ihmal etme sakın o bay farkettirdi bende.düzenli bi şekilde kırmızı et ,yemedğin gün yeşil mercimeği şiddetle öneririm.yeşil mercimek kırmızı etten daha fazla kan yapıyor doktorumun dediğine göre.
Sağlıkla uyusun bebişin inşallah :)
Ben de cnm odasini yapicam ins, sorunsuz bir bebek olursa hemen ayiricam odasini en gec 6 ayda fln tabi iste dedigim gibi bebege de bagli :) hatta dunu almak istiyorum paylasiyim resmini de :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu da benim kizimin yatagi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz boyle seyler yazdikca su yesil mercimegino kdr cok yemek istiyorum ki ama maalesef 4-5 yasimdan beri agzima hic surmedim kcukken kotu bi anımız var kendisiyle de:
Biberon ve emziği ben de almadım canım, araştırdım ama bugünlerde.Ben philips avent in ürünlerini almayı düşünüyorum, hem en iyisi diye duydum hem de süt sağma makinesini philips alacağım içn ürünler birbirine uyumlu olsun diye tercih edeceğim.Yani aldığım biberonu direkt süt sağma makinesine takabileyim diye. Benim kararsız kaldığım nokta philipsin biberon setleri var 2 küçük,2orta boy biberon,emzik ve biberon temizleme fırçası.Acaba bu seti mi alsam yoksa 1 biberon yeterli mi?Ama doğumdan önce 1 tane de olsa mutlaka evde bulunduracağım canım. Lazım olursa panik olmayalım.
Çok şükür, ayaklarına dikkat et,üşütme bir daha.Yürüyüş konusu bende de sıkıntı canım,şeker için yürümek lazım ama sabahtan akşama kadar çalıştıktan sonra eve gelip yemek ye,toparla,tekrar çık yürüyüş yap çok zor geliyor.Acaip yopgun oluyorum
canım çok sağol.. çok bilgilendirici bir video. daha iyi anladım ve öğrendim..içimiz daha rahat..
ayrıca anne karnında bebek niye ölür diyor. ilk bebeğini kaybetmiş biri olarak ona da baktım. açıkçası o da iyi geldi.. neyse çok teşekkürler.
mustella yı benim yeğenlerimde kullandılar. öneriyle kullanmışlardı.. herhangi bir sorun olmadı..
canım bende doğruyu sölemek gerekirse hiç ama hiç sevmem hatta yemediğin yemek ne deseler ilk sölediğim yeşil mercimektir.bütün ailemde bilir benim yemediğimi.hatta annem gecen gün telefonda diyorki bak cocugun için yeşil mercimeği bile yiyosun :)) okadar faydali ki sende yemeye çalış.
çok güzel canım, güzel günlerde mışıl mışıl uyusun inşallah...
süt sağma makinasını mutlaka almak gerekiyormu?
bende günlerdir ne tarafa yatmalı diye düşünüyordum görünce paylaşmak istedim, ayrıca bu sayfayıda eşimle birlikte takip ediyoruz http://www............./dosyalar/haftalar/hafta26.html her hafta başında gelişmeleri okuyorum sonra sayfayı eşime gönderiyorum, ilk başta sıkılır okumaz diye düşünmüştüm ama noktasına virgülüne herşeyini okuyor,
ilk bebeğin için üzüldüm, maalesef benimde daha önce düşüklerim oldu bu yüzden şimdi çok dikkatli davranıyoruz, Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
melisamı daha geçen sene mayısta dünyaya getirdim. biri 2013 biri 2014 doğumlu olacak anlayacağın. doğumdan 7-8 ay üstüne tekrar hamile kaldım.
Canım ,hayatım boyunca kansızlıkla uğraştım daemirim de hep düşüktü.Kanım hamileliğimde bebeğin de benden çekmesine rağmen kullandığım ilaç sayesinde arttı.demirim ise referans değerlerin üstüne bile çıktı.Akşam yatmadan önce alıyorum demir hapımı 2,5 saat öncesine kadar süt ve süt ürünleri tüketmiyorum.demir hapınıo limonlu su ile içiyorum böylece daha etkili oluyor.Bir de her gün bir yumurta yiyorum.Sen de deneyebilirsin.
Yeşil mercimeği bende duydum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.Sen nasıl yapıyorsun ?
Ebaby'nin pamuğunu aldım.ebebekte var indirimdeydi bende aldım.%100 pamukmuş..ablam normal pamuk kullanıyordu ama..Mustelayı ablam önerdi bende araştırdım daha doğrusu yorumlara baktım iyi yazıyordu ama sen her ihtimale karşı küçük boy al her bebek farklıdır..Başka bebeğe iyi gelen belki bizimkine iyi gelmez..Burası iyi oluyor gerçekten herkes birşey duyunca paylaşıyor
Bunları yemek pek iyi değil diye biliyorum hamilelikte..Zaten hiç sevmem dalak ve ciğer..
Yeşil mercimeği bende duydum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.Sen nasıl yapıyorsun ?
Canım ben belli bir süre sonra tekrar işe döneceğim için mecbur alacağım.Ama çalışmayan bir arkadaşım da almıştı, sütü fazla gelmiş, o fazla sütü çıkartamadığı için ateşlenmiş vs. hemen gidip makineyi almışlar ve sütü boşaltmış,rahatlamış.O nedenle hep evde olan annelere de gerek olabilir ama herkese böyle birşey olur mu bilmiyorum canım
maşallah canım ya.. dr bana da dedi. 2 nciyi düşünüyorsan ara verme diye.. ben de açıkçası istiyorum. arkadaş gibi büyüsünler. birbirlerini daha iyi anlasın daha destek olsunlar diye.. ancak bu iğneler ve bazen yorucu oluyor bilmiyorum.. Ama öncesinde allahın izniyle bir ilk bebeğimize kavuşalım. sağlıklı olsunlarda ondan sonra bir düşünüyüm. gerçi maddi durumumuz pek iyi değil ama yine de insan istiyor. hayırlısı..
limonlu su ile hiç duymamıştım..
dr mu önermişti canım.
ben troit ilacı kullandığım için çok zor oluyor. yani sadece süt ve ürünlerine değil o ilaca göre de ayarlamam lazım. günde iki tane içiyorum. iki saat ara veriyorum ama işte halen düşük çıktı.
birkaç gün önce normal yemeğini yaptım ben.. ama aslında yeşil mercimeği haşlayıp leblebi gibi yemek en iyisiymiş.. annem bir ara öyle yapmıştı.. aslında güzel de oluyor. atıştırmalık gibi:)
yarın ben de haşlayım ya da bugün haşlayım canım istedi:)) yeyim çerez niyetine:)
Her türlü deneyeceğim artık haftada bir yesek yeter mi acaba?canım yeşil mercimeğin yemeğini yapıorum,bazıları böreğin içine,salatasını falanda yapıyor.yeşil mercimeği önce haşla o siyah suyuda cıkmıs oluyo biraz yıka bol suyla sonra normal yemek mantığı kuru fasülye gibi yaparsın canım.
süt sağma makinasını mutlaka almak gerekiyormu?
Sağma pompasını ben alıcam. Zaten 35-40 lira bir şey. Benim göğüs ucum bi içerde bi dışarda ilginç bir şey. Bebek emdikçe çıkıyormuş ucu ama ne olur ne olmaz ben alıp götürücem hastaneye.Bebeğim anne sütünden mahrum kalmasın.
çok uygunmuş, ben onları 250-300 tl civarında biliyordum, hangi marka düşünüyorsun
çok uygunmuş, ben onları 250-300 tl civarında biliyordum, hangi marka düşünüyorsun
Chicco'nun manuel pompası 35-40 lira arası. Senin 250-300 civarı dediklerin elektrikli canım.
fiyatlar değişiyo canım markadan markaya fark var aslında önemli olan acıtmayan bişi olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?