Chicco için yapılan yorumları okudum, herkes çok memnun canım.Eczanelerde de ben hep bunu görüyorum.uff yaa biz bayanların hayatı da hep acıyla geçiyor, benim yıllardır regli dönemlerim çok sancılı geçmiştir, eşime hep bi hamile kalsamda 9 ay rahat etsem derdim, şimdi başka acılar ağrılar çıktı, eşimde hani noldu rahat edecektin diyor :)
bende yavaş yavaş bakıp fikir edineyim bari, acıtmayanı hangisi acaba ona bakmak lazım
bende deneyeyim inşallah işe yarar..Annelerde yapıyorsa muhakkak yararlıdır
Her türlü deneyeceğim artık haftada bir yesek yeter mi acaba?
Kızlar benim son 3 gündür kokulu akıntım oluyor. Akıntım hep vardı da kokulu değildi. Deli ediyor beni..Cumartesi doktora da sorucam. Sizlerde böyle kokulu akıntı yaşayan var mı?
Allahıma şükürler olsun doktor randevumdan önce oldu da sorabilicem yaÇok kötü bi şeymiş bu.
İşyerime de iç çamaşırı getiricem değiştirmek için ://
doktorlar rahmin toparlanması için iki sezeryan arası 6 ay olması lazım diyorlar. ama bnm eski doktorumun bir hastası 5 ay üstüne hamile kalmış ve sıkıntısı yokmuş. herhangi bir problem olmaz yani. bnm çevremde de de var çok bir yaş aralıklı kardeşler. örneğin ablam. 1990da ilk çocuğı ,1991de ikinci çocuğu ,1994te ikizleri ve uzun aralıklı olarak 5.si 2001de oldu:) kuzeniminde bir yaş aralıklı çocukları var. hele eski oturduğum sitede bir kadının 6 çocuğu vardı ve hepsinin arasında planlanmış gibi 1.5 yaş vardı!
ben ise zaten fazla ara vermek istemiyordum zaten 30 yaşındayım. kardeşler arasında çok fark istemedim birbirlerini anlasınlar istiyorum. ben evin en küçüğüm ve benden bir büyük ablam 14 yaş büyük benden. diğerlerinin çocuğu olabilecek yaştayım. o yüzden anlayış farklı oluo. bende arkadaş gibi olsunlar istedim zaten çocuklarıda çok seviorum.
ayrıca hazır kilo almışken bir zayıfla bir kilo al yapmadan , bu kilolu halime alışmışken çocuk olayını aradan çıkarayım dedim. sonra toptan zayıflarım:)
bu arada çalışmıorum. evlenince iş hayatım bitti. o kadar üniversite okudum öğretmen oldum ama kariyeri evde çocuklarımla yapacağım artık. onları kimseye bırakamam. pimpirikliyim ben. okul dönemine geldiklerinde belki yine turizm sektöründe ( en son Antalyada otelde çalışıodum da) çalışırım.
Nasil yapildigi konusunda bile en ufak bi fikrim yok cnm:) bide yaparim beceremezsem
Bida tovbe billah yiyemem:) en iyisi annem geldiginde ona yaptirayim da oyle bi deniyim:)
canım yeşil mercimeğin yemeğini yapıorum,bazıları böreğin içine,salatasını falanda yapıyor.yeşil mercimeği önce haşla o siyah suyuda cıkmıs oluyo biraz yıka bol suyla sonra normal yemek mantığı kuru fasülye gibi yaparsın canım.
Kızlar benim son 3 gündür kokulu akıntım oluyor. Akıntım hep vardı da kokulu değildi. Deli ediyor beni..Cumartesi doktora da sorucam. Sizlerde böyle kokulu akıntı yaşayan var mı?
Allahıma şükürler olsun doktor randevumdan önce oldu da sorabilicem yaÇok kötü bi şeymiş bu.
ya kızlar bana kimse cvp vermemiş
evde şeker ölçen yok mu
Chicco için yapılan yorumları okudum, herkes çok memnun canım.Eczanelerde de ben hep bunu görüyorum.
Senin adet sancın da oluyormuş, çok zordur eminim. İnşallah bebekten sonra sancın olmaz canım. Bazılarında bebekten sonra birtakım şeyler değişkenlik gösteriyormuş...
vajinal kültür vermende fayda var cnm. bide ben bir litre suya 5-6 elma sirkesi damlatıp temizliyoru orayı biraz rahatlama oluyor...
aynı gün doktora gidiyormuşuz bende nerdeyse 2 haftaya yakın akın oluyor ama doktora gidipte sormak kısmet olmadı,ilk başlarda çamaşır değiştiririşm dedim ama baktım olmuyor günlük ped kullanıyorum
bu forumda evde şeker ölçeni duymadım, belki vardırda ben denk gelmemiş olabilirim, Allah şifa versin
normal doğum yapanlarda geçebiliyormuş diye duymuştum, bakalım artık inşallah geçer,
ben mecburen çalıştım, sinirlerimde çok yıprandı,2 yıl sonra emekli olabiliyorum ama yaşa takılıyorum o zamanda, aslında kendimi bildim bileli anne olmak istemişimdir, şimdi bebişimi evde bırakıp o stres ortamına girmek beni gerçekten tedirgin ediyor
first yemeğini yapmak kolay unutmadan söliyim içine sarımsak koyun cok lezzetli oluyo ozman.:))
Burda mustela için cok şey söylediler ya yok kimyasal var söyle boyle diye ne biliyim hepsinde illaki vardır ama mustelanın bebek bakım seti de gercekten iyimiş ama işte emin olamadım ben ne yapsam ki.
maşallah canım ya.. dr bana da dedi. 2 nciyi düşünüyorsan ara verme diye.. ben de açıkçası istiyorum. arkadaş gibi büyüsünler. birbirlerini daha iyi anlasın daha destek olsunlar diye.. ancak bu iğneler ve bazen yorucu oluyor bilmiyorum.. Ama öncesinde allahın izniyle bir ilk bebeğimize kavuşalım. sağlıklı olsunlarda ondan sonra bir düşünüyüm. gerçi maddi durumumuz pek iyi değil ama yine de insan istiyor. hayırlısı..
inşallah Allahım gönlüne göre verir. bencede fazla ara verme. maddi durumu o kadar kafana takma. her bebek kısmetiyle gelio buna inan. bana iki bebeğimde uğur getirdi. ilk bebeğimiz olacağı zaman rahat hastaneye gidelim bnm babamla kayınpederim birleşip ayağımızı yerden kesecek bir araba aldılar sağolsunlar. şimdi ki bebeğime hamile kalmamla eşim daha iyi kazançlı bir işe girdi. merak etme her bebek kendi rıskını getirio. ben buna çok inanıorum. önemli olan senin yuvanda mutlu olman çocuklarıda mutlu etmen. tabi para lazım ama evde huzurun olduktan sonra aşırı paraya gerek kalmıo. mutluluk insanı doyuruo.
sana söyle bi örnek vereyim kemoterapi gören kanser hastalarının kan değerleri inanılmaz düştüğü için haftada en az 2 kez doktorlar öneriyo.sen her hafta yemeye çalış onun yanında tabi kırmızı et,kuru üzüm vs.takviye yaparsın cok yicem diye tiksinmede :))
Akıntı oluyor hamilelikte ama kokulu olduğu için çok şüphelendim ben. Geçer dyorum, çok su içiyorum ama geçmiyor. Kokusu o kadar kötü ki :/ Sürekli parfüm sıkıyorum şuanda işyerimde olduğum için çamaşır değiştiremiyorum. Çıldırıcam :/
bu mevzu cidden karisik...
kadin ise gidiyor isteki stresi yogunlugu yaninda akli bebekte oluyor.aksam ne yemek yapicam diye dusunuyor, evin diger isleri hatta bi cogumuzda faturalar finans idaresi hersey bayanda...bence biz anne olmaliyiz sadece para kazanmak bayanlara fazla geliyor yipratiyor bence..bakiyorumda erkekler karizmatiklesiyor yaslanirken.yasin getirdigi butun yipranma bayanlarda..ben bunu goruyorum..
bir yandan da erkek butun gun yoruldum diye aksam evde padisah gibi yayiliyor.bu da ayri mevzu...tabi ben genelleme yapiyorum herkeste ayni olmuyor..
zamani geldiginde belli olacak calisip calismayacagim...surekli bi yorum halindeyim...
geçmiş olsun canım. dr tahlil isteyecektir ona göre ne desek boş.. inşallah önemli birşey değildir canım merak etme..Kızlar benim son 3 gündür kokulu akıntım oluyor. Akıntım hep vardı da kokulu değildi. Deli ediyor beni..Cumartesi doktora da sorucam. Sizlerde böyle kokulu akıntı yaşayan var mı?
ya kızlar bana kimse cvp vermemiş
evde şeker ölçen yok mu
vajinal kültür vermende fayda var cnm. bide ben bir litre suya 5-6 elma sirkesi damlatıp temizliyoru orayı biraz rahatlama oluyor...
Sağma pompasını ben alıcam. Zaten 35-40 lira bir şey. Benim göğüs ucum bi içerde bi dışarda ilginç bir şey. Bebek emdikçe çıkıyormuş ucu ama ne olur ne olmaz ben alıp götürücem hastaneye.Bebeğim anne sütünden mahrum kalmasın.
bende koku olmuyor çok şükür,hamilelikte çalışmakta gerçekten zor tüm çalışanların Allah yardımcısı olsun,
hangi hastaneye gidiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?