2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Chicco için yapılan yorumları okudum, herkes çok memnun canım.Eczanelerde de ben hep bunu görüyorum.
Senin adet sancın da oluyormuş, çok zordur eminim. İnşallah bebekten sonra sancın olmaz canım. Bazılarında bebekten sonra birtakım şeyler değişkenlik gösteriyormuş...

bende deneyeyim inşallah işe yarar..Annelerde yapıyorsa muhakkak yararlıdır

Her türlü deneyeceğim artık haftada bir yesek yeter mi acaba?

sana söyle bi örnek vereyim kemoterapi gören kanser hastalarının kan değerleri inanılmaz düştüğü için haftada en az 2 kez doktorlar öneriyo.sen her hafta yemeye çalış onun yanında tabi kırmızı et,kuru üzüm vs.takviye yaparsın cok yicem diye tiksinmede :))

vajinal kültür vermende fayda var cnm. bide ben bir litre suya 5-6 elma sirkesi damlatıp temizliyoru orayı biraz rahatlama oluyor...

ben de pimpirikliyim. daha kucagima almadan nasil birakicam diye dertleniyorum kucagima aldigimda ne yaparim bilmiyorum...benimde yas 31 ondan min.ara vermek istiyorum.
digerine hamile kaldiginda emzirmeye devam ettin mi..
toplu halde kilo vermek aslinda hic fena fikir degil :)

Nasil yapildigi konusunda bile en ufak bi fikrim yok cnm:) bide yaparim beceremezsem
Bida tovbe billah yiyemem:) en iyisi annem geldiginde ona yaptirayim da oyle bi deniyim:)

first yemeğini yapmak kolay unutmadan söliyim içine sarımsak koyun cok lezzetli oluyo ozman.:))

aynı gün doktora gidiyormuşuz bende nerdeyse 2 haftaya yakın akın oluyor ama doktora gidipte sormak kısmet olmadı,ilk başlarda çamaşır değiştiririşm dedim ama baktım olmuyor günlük ped kullanıyorum

ya kızlar bana kimse cvp vermemiş
evde şeker ölçen yok mu

bu forumda evde şeker ölçeni duymadım, belki vardırda ben denk gelmemiş olabilirim, Allah şifa versin

normal doğum yapanlarda geçebiliyormuş diye duymuştum, bakalım artık inşallah geçer,

vajinal kültür vermende fayda var cnm. bide ben bir litre suya 5-6 elma sirkesi damlatıp temizliyoru orayı biraz rahatlama oluyor...

Geçen hafta idrar tahlil yaptırdım. Onun sonucunu doktoruma göstericem ama bi tane bakteri çıkmış. Bana belki de antibiyotik verecek..
Ben hergün banyo yapıyorum, oraya sabun sürmüyorum bol suyla yıkıyorum ama 3 gündür bu koku burnuma geldikçe kendimden tiksinir oldum :/
Doktor alttan muayene edeyim derse bu kokuyla çok çekinicem ya Ama napıyım içten gelen bi şey:/

Akıntı oluyor hamilelikte ama kokulu olduğu için çok şüphelendim ben. Geçer dyorum, çok su içiyorum ama geçmiyor. Kokusu o kadar kötü ki :/ Sürekli parfüm sıkıyorum şuanda işyerimde olduğum için çamaşır değiştiremiyorum. Çıldırıcam :/

bu mevzu cidden karisik...
kadin ise gidiyor isteki stresi yogunlugu yaninda akli bebekte oluyor.aksam ne yemek yapicam diye dusunuyor, evin diger isleri hatta bi cogumuzda faturalar finans idaresi hersey bayanda...bence biz anne olmaliyiz sadece para kazanmak bayanlara fazla geliyor yipratiyor bence..bakiyorumda erkekler karizmatiklesiyor yaslanirken.yasin getirdigi butun yipranma bayanlarda..ben bunu goruyorum..
bir yandan da erkek butun gun yoruldum diye aksam evde padisah gibi yayiliyor.bu da ayri mevzu...tabi ben genelleme yapiyorum herkeste ayni olmuyor..
zamani geldiginde belli olacak calisip calismayacagim...surekli bi yorum halindeyim...

Burda mustela için cok şey söylediler ya yok kimyasal var söyle boyle diye ne biliyim hepsinde illaki vardır ama mustelanın bebek bakım seti de gercekten iyimiş ama işte emin olamadım ben ne yapsam ki.

bana hep sebamed oneriyorlar...ama yiyemiyeceginiz hicbirseyi cildinize surmeyin diyorlar ne bilim daha tazecik ben mumkun olan en dogal urun neyse onu kullanmak istiyorum henuz bisey almadim son ana da birakmak istemiyorum...

Allah hepsine şifa versin..Biz bir kere yesek yeter inşallah diğerleriyle de takviye yaparız artık..

bende koku olmuyor çok şükür,hamilelikte çalışmakta gerçekten zor tüm çalışanların Allah yardımcısı olsun,
hangi hastaneye gidiyordun?

eşim bana çalışma diyor ama tüm stresine rağmen para kazanmaya alışmışım ayrılmak zor gelir , çok şükür eşim çalışmamı istememesine rağmen bana destek oluyor, bazen eve gelince o kadar yorgun oluyorum ki yemek felan yapamıyorum ,bizde ekmek arası yiyoruz :)

bu kadar çalıştıktan sonra emekliliğe kadar dayanmaya çalışırım herhalde

geçmiş olsun canım. dr tahlil isteyecektir ona göre ne desek boş.. inşallah önemli birşey değildir canım merak etme..

ya kızlar bana kimse cvp vermemiş
evde şeker ölçen yok mu

maalesef. burada duymadım da şekeri ölçüyorum diye.. şeker hastalığı falan mı var sende.. çünkü 24 haftalıktan sonra şekere bakılıyor ona göre dr değerlendiriyor.

bende cok arasira az miktarda kokulu geliyor deli ediyor...yeni idrar tahlili oldum.bi miktar lokosit cikti dr. akintidan dolayi bu surecte normal bu oran dedi...sorunum yok cidden..

Cnım sana nacizade bir tavsiyem var manuel olanlar cok yoruyormuş insanı. ben almak zorunda kalırsam ki şuanda oyle bir düşüncem yok tek taraflı elektrikli pompa almayı düşünüyorum. ama sağmak istemiyorum yani inşallah sütüm cok gelir cunku bebek bir kere biberona alısırsa zor oluyormus bir daha ordan almak.

bende koku olmuyor çok şükür,hamilelikte çalışmakta gerçekten zor tüm çalışanların Allah yardımcısı olsun,
hangi hastaneye gidiyordun?

Allah benim gibi çalışanlara iki katı yardım etsin. Popomun üstüne oturmaktan yoruldum artık. Arada bir kalkıp dolaşıyorum sıkıntı basıyor. Her şeyimi çıkarıp keyif yapmak istiyorum.
Ben avicenna umut hastanesine gidiyorum. Doktoru iki aydır görmüyorum, özledi mi beni acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…