2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bakalım canım, hepsini düşünüp enine boyuna tartıp kararımızı vereceğiz inşallah.. Tabi ki insanın kendi evladını büyütmesi en güzeli ama kısmet..

sende süpersin ki eger bunu beğenmezsem de Triumph' gideceğim optimumda var demiştin sen. oradakiler bu sütyenden daha iyi sanırım. ama ben birtek onun on kısmını beğenmedim. cok yıkarda bitiyor. benim coğu badimin ön tarafı boldur o sütyenle gözükür diye düşündüm. bak bunların desteği var ama nasıl alt bantaları var kalın kalın onlarla destek sağlıyor. nette baya arastırdım inşallah cokta memnun kalırım :s ama cupları güzelcene hesapla canım mutlaka cuplar cok onemliyumiş göğüslerin sarkmaması için.

Cnm ben de kulaktan olcumun hem en iyi hem en kolay oldugunu duydum yani bebegi yormuyorsun.temasdizlar bikac derece farkedermis esas o onemli zaten 1,2derece oynasa problem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sorma ya bugün var ya ağlayacaktım nerdeyse her şeyi düşün düşün, bir yandan çalış offff!

Akıntı konusunda sakin ol canım, büyük ihtimal fitil verir 2 günde geçer. Ben de cumartesi gidicektim ama izinliymiş doktorum çok üzüldüm 1 aydır görmemiştim.. Haftaya gidicez mecburen

32. haftada da mı bildireceğiz canım? nasıl bildircez ben bu süreci hiç bilmiyorum bana analatırmısın

Sut gelmezse sezeryan olursa mecbur hastanede biberon gerekiyormus kizlar.

ay bende üzüldüm şimdi. bazı doktorlar nasık hipokrat yemini ediolar anlamıorum. bide tv lerde bazen görüoruz ya şu hasta yakını doktoru dövmüş falan gibi. ya bi o hasta yakınına bi sorun acaba o doktor onlar ne yaşatmış Allah aşkına! dayağa karşıyım ama öyle tipler oluo ki bazen.. şimdi kadıncağazın günahı neydi bu kadar çileyi yaşatmışlar..

Bu aldığımı deneyip aldım canım, c cup olmuşum yani artık doğumdan sonra d olurum daha da büyüyebiliyormuş doğumdan sonra çünkü.. Ben optimumdan bakayım o zaman onlara sana da haber vereyim canım. dediğin gibiyse ben de kullanamam. Bu arada zara home indirime girmiş, bugün hemen gidip kızıma yastık ve battaniye aldım

Ewet vnm buyuyebilen besik.senin secimin de cok guzel☺ markasi ne bunun?

Sut gelmezse sezeryan olursa mecbur hastanede biberon gerekiyormus kizlar.

ozaman ben en iyisi bir tane biberon alayım bulunsun cantamda teşekkür ediyorum canım

bu tip doktorlar dayağı fazlasıyla hakedıyor.öldurulmedıklerıne şukretsınler.yanlış hatrlamıosam gvn arkadasmızında capada bazı seyler geldı basına.çapa eskıden ıyımıs ama smdı bozuk.Allah yardmcmz olsun.beterın beterı var.Allah saklasın.sen smdı hangı doktora hastene gıdıon cnm?

geç girmiş canım :s ben aldım onların hepsini ne yazık ki pardon ya yastık ta almadım ben almayacagım yeni doğanlar için ilk aylar yastık onermiyorlarmış yada alsam mı onu da acaba biyerde durur en azından. evet mutlaka haber ver gerci pazar günü optimuma gideceğiz eşime bakarım ben oradan da ama sen yine de haber ver gidersen belki ben gidemem senden bilgi almış olurum

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah yardımcın olsun,zor bir süreç ama geçici çok şükür :) iki ay iyi sabretmişsin,

Allahım okurken yaşadım sanki içim daraldı....sizin doktorlar hemşireler valla dayağı hak etmiş, Allah karşılaştırmasın böyleleriyle,

bende ilk başka dediğin kalkandan yanımda bulundurayım arkadaşım kullanmıştı menün kalmıştı

işten çıksam bile evde durabileceğimi sanmıyorum,arkadaşımla bir iki ufak şeyler düşünüyoruz, evde kendimiz yapabileceğimiz tarzda ,bakalım artık öncelik doğumda ondan sonrasını düşünücez :))

Canım ya kötü olmuş. 1 ay zaten görememişsin. Bi hafta daha bekliceksin. Benim hastaneden aramazlar inşallah doktorun izinli diye falan. Başka doktor isteseydin en azından görürdün kızını :)
Allah bize de sabır versin. Hamilelik zormuş.

kızlar biberon olaran dr browns öneriyolar alan var mı? bebekte gaz oluşumunu önlüyomuş

Ben aldim arkadasimdan biliyorum kullandi cok memnundu.. dr lar gazli bebeklere ozellikle tavsiye ediyor.

32. haftada da mı bildireceğiz canım? nasıl bildircez ben bu süreci hiç bilmiyorum bana analatırmısın

Canım 32. haftanda rapor alacaksın. Doktoruna sor ne zaman geleyim almak içn diye. O gününü söyler. Onu sigortaya götüreceksin. Sonra da 37. hafta raporunu götüreceksin. Doğum izninin bitiminde toplu olarak ziraat bankasına para yatıracaklarmış. Brüt maaşının üçte ikisini.. Sen çalışıyor görünüyordun değil mi, bunlar senin için de geçerli o zaman :)

Canım 32. haftanda rapor alacaksın. Doktoruna sor ne zaman geleyim almak içn diye. O gününü söyler. Onu sigortaya götüreceksin. Sonra da 37. hafta raporunu götüreceksin. Doğum izninin bitiminde toplu olarak ziraat bankasına para yatıracaklarmış. Brüt maaşının üçte ikisini.. Sen çalışıyor görünüyordun değil mi, bunlar senin için de geçerli o zaman :)

Bnm de olmustu herkeste olr diye dusunmustum dr uma soylememistim bile.sonra idrar tahlili sonucu icin dr um aradiginda akintinizda var biraz dedi 😯 hemen anladi.cok su icelim dedi idrar tahlilinde cok az lokosit gordugu icin ilac vermedi bi olcturmeni tavdiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…