2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bağcılarda mega medipole gidiyorum . çok güzel çok büyük ve çok temiz hastane. çalışanlarda hep güleryüzlü. laboratuvardaki hemşirelerde çok tatlı. doktorumda nagihan kaya anlatıldığı gibi çok güler yüzlü tatlı bir bayan. burda kadınlar kulübünde buldum hem hastaneyi hem doktoru. bende kara kara düşünüodum nereye gidicem diye. ilkten dora hastanesine gidiyordum ama fiyatlar uçuktu hemde doktor beni ihmal etmiş biraz. bu çarşamba ilk defa gittim ve çok heyecanlıydım hastane iyi doktor iyi mi diye çok şükür beğendim. babamıda götürdüm üstelik oraya bide katarakt ameliyatı ettirdim çıkardım babişimi ordan:) fiyatlarda iyi. üniversite hastanesi.
bu arada gvn arkadaşımızın yazısını bende okuduydum ve perişan olduydum o gün. ama ndn böyle birşey yaşamış neden almışlar bebeği ondan haberim yok?

İdrar talili yaptırdım geçen hafta. Sonucu göstercem cumartesi günü. Sağolasın canım bilgi için.

aslinda sana katiliyorum. kesinlikle haklisin...ablamlara bakinca karsima boyle bir tablo cikiyor etkileniyorum bende...bakalim biz nasil olucaz.acikcasi ben kendime ve esime guveniyorum.ins.yanilmam :)

aslında calısıyorum ama ben evden calısıyorum ara sıra tele satış yapıyorum internet üzerinden eşimin tonerlerini satıyoruz annemle beraber :) anladım canım cok sağol bu bilgiler benim için cok onemliydi. eşime günlerdir soruyrum muhasebecini arayıp sorsana diye yok unutup unutup duruyor valla iyiki sigortadan bahsetmişsin :)

cnm oncelıkle babana gecmıs olsun.cok sukur kurtulmuş.gonlune gore dr ve hastne bulmana sevndım.uzak olmayaydı bende gderdım oraya ama ben umranıyede oturuorum.valla karakara dusunuorum.esımınyegenı sur hastanesı hava parsı onerdı.bır oraya bakcam ama blmyrm ya.burda gden arkadslara sorcam.normal doğum ısteyenler,hangı hastneye doktora gıdıor dıye.ıns bende bulurum.gvn ın bebegının organları aşırı gelısmıs,kalbı su toplamstı hatrladgm kadarıyla.suyu da azalmıştı annenın.yanı proffesorler cok ınceledı.bır anda oldu bıttıye getırılmedı.ve sonunda bebegın alınma kararı cıkmıs heyetten.Allah kimseye yasatmasın.bnde takıpederken annem,esım,ben hep kahrolduk.Allah oğluna uzun hayırlı omurler versın ins

Bunlar benim için çok önemli canım. Çünkü 32. haftadan sonra işyeri artık maaş vermiyor. Artık doğum iznin bitene kadar bekliyorsun, bittiğinde sigorta hesabına yatırıyor parayı. Ama ben işyerime bana maaş vermeye devam etmesini söylemeyi düşünüyorum. Sigorta bana yatırınca da toplu olarak geri vericem.

arkadslar hala gönlüme gore doktor ve hastane bulamadm.Allah askına umranıyede oturanlar ve doktorundan hastanesinden memnun kalıp orda doğum düşünenler bana soylesın nereye gttıklerını.yoksa dusun dusun kafayı yıcem.ıns cvp verırsınız kızlar

Arkadaşlar merhaba,
Son üç gündür akıntımın dışında su gibi bir sıvı ile ıslanıyordu çamaşırım ama ben iyi kurulamıyorumdur diye düşünüyordum. Bugün dikkat ettim öyle değil.doktorumu aradım hemen çağırdı. önce plasenta su kaçırıyor diye düşündük ama Mantar olmuşum Doktor tek gecelik bir fitil verdi. ilişki olmasın dedi zaten olamıyordu korkunç ağrım oluyordu. Ben hamilelikten diye düşünmüştüm mantardanmış. Alttan muayene etti .nasıl anladınız mantar olduğunu dedi hem enfeksiyonu gördüm hem de kızarıklığı dedi.
Neyse bu gece bir fitil ile tek gecelik ilişkimiz var:)inş. bebeğe bir zararı olmaz .
onun dışında bebeğim 26+1 de 988gr boyu da 34.3cm erken doğum riskim gözükmüyor. Bebeğim hala dönmemiş ,kafa yukarıda .32.haftaya kadar döner dedi.ilk defa yüzünü gördüm yandan babasına benzettim .Yürüyüşlere devam et dedi ben normal doğum için yürüyorum dedim o da biliyorum sen normal doğurursun zaten dedi. İnş.
Bir de çalışabilir raporunu sordum tam 32+0 olduğunda geleceksin yani 13 ağustos dedi. Bizden bu kadar.

inşallah verirler o zaman canım. sonucta devletten alacagım yani hakkım olan bir para var burada. ve bunu devlete kaptırmaya hiçmi hiç niyetim yok. kızıma birsey alırım ben onunla. yada kenara koyarım tatile giderizzz kışın :))

Ümraniyede otursam söylerdim ama hiçbir fikrim yok canım. İnşallah çıkar buradan ümraniyede oturan biri.
Olmazsa ağustos ve temmuz annelerine sor. Onlar çok iyiler ya çok yardımcı oluyorlar. Eylül anneleri gibi soğuk değiller.

Canım c vitamini ile birlikte alındığında vücut demiri daha iyi emiyormuş.aşağıda alıntı yapyorum dr.röportajından.

" Tahıl, kurubaklagil ve sebzeler, C vitamini içeren besinlerle birlikte tüketilmelidir. Böylece bu tür besinlerin sağladığı demir emilimi artmış olur. Aynı öneriler demir hapı kullanan kişiler için de geçerlidir. Örneğin demir ilacını bir bardak portakal suyu veya C vitamini tableti ile birlikte alınması demir emilimini artıracaktır.'
portal suyu midemi yakıyor diye limonlu su ile içiyorum o da c vitamini.

evet ben de burayi yeni kesfettim sayilir..gercekten cok faydali...herkes cok iyi anlayisli..empati kuruyorlar hemen saolsunlar...genelde cok dogru yonlendirmeler oluyor...bircok konuyu boylece birlikte cozucez ins :)

Tabiki hakkın alacaksın :) Hayırlısıyla doğum zamanımız gelsin de düşündükçe heyecanlanıyorum ben :)

Kızlar biraz önce kitap yurdundan
Yeni annelere mucize cozumler,
Bebek bakimi sorunlarina mucize cozumler,
Siyah süt kitaplarini aldim ☺☺
Çok öneriyorlardı mucize çözümleri son zamanlarımı bebeğimi ögrenmeye ayırıcam.siyah süt de elif şafak'ın kitabi.onu da mutlaka hamileyken oku demisti kac sene once bi arkadasim bakalim aldim 3_5 gune kadar gelir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım şimdi ne kadar ay hesaplanıyor brüt maasının %2 demişsin ya 4 ay mı bizim yasal hakkımız? ozaman 4*aylık brüt maasımız %2 diyemi hesaplayacagız?

canim ben tuzladan kalkip cakmak erdem hastanesine gidiyorum ayse funda demir dr un adi.ablamin cok tatli 2 cocugunu dogurttu saolsun cok memnun kaldi bende ablamla gidiyordum.doguma da girmistim.kendimi riske atmak istemedigimden o kadar yol cekiyorum.dogum zamanina yakin annemde kalicam atasehirdeler yakin diye..dr cok onemli...inan suana kadar Allaha sukur herseyim cok iyi drumun katkisi buyuk.
pozitif ve yumusak bi havasi var.rahatlatiyor endise falan birakmiyor.guleryuzlu ve hanimefendi.

Selam yesiim bende yesil mercimek tarifi vereyim size
1-Yesil mercimekli pilav
Hasladiktantan sonra suzun yagda azicik kavurun isteyen soganla da kavurabilir. icine kalin bulgur su tuz. Mmmm cok guzel oluyor.
2-mercimekli patlican
Normal patlican yemeginin icine haslanmis mercimek ekliyorsunuz pisirirken.cok yakisiyor patlicana.
Bir de ben kafama gore sade haslanmis mercimekte yiyorum arada icine kafama gore evde ne varsa ekledigimde oluyor salata cesidi. Umarim faydam olmustur. Xx

Canım yastık yatması için değil, dekor için 2 yaşına kadar yastık kullanmayacağım, doktorlar da dahil böyle söylüyor. Tamam canım, hangimiz önce gidersek haber verelim diğerine bizim de şimdiye kadar 5 tane battaniyemiz oldu, sanırım artık almasam ii olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…