bu tip doktorlar dayağı fazlasıyla hakedıyor.öldurulmedıklerıne şukretsınler.yanlış hatrlamıosam gvn arkadasmızında capada bazı seyler geldı basına.çapa eskıden ıyımıs ama smdı bozuk.Allah yardmcmz olsun.beterın beterı var.Allah saklasın.sen smdı hangı doktora hastene gıdıon cnm?
Bnm de olmustu herkeste olr diye dusunmustum dr uma soylememistim bile.sonra idrar tahlili sonucu icin dr um aradiginda akintinizda var biraz dedi 😯 hemen anladi.cok su icelim dedi idrar tahlilinde cok az lokosit gordugu icin ilac vermedi bi olcturmeni tavdiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de iki abim var ikisinin de çocuklarına bakıcı bakıyor ama ikisi de şımarık değil aksine çok disiplinliler. O biraz bakıcıyla ve anneyle ilgili bir durum sanırım canım. Annesi bakan çocuklar da şımarık olabiliyor. Hem çocukla hem yetiştirmeyle ilgili bence bu durum.
Bakalım bizim bebeler nasıl olacak
Canım 32. haftanda rapor alacaksın. Doktoruna sor ne zaman geleyim almak içn diye. O gününü söyler. Onu sigortaya götüreceksin. Sonra da 37. hafta raporunu götüreceksin. Doğum izninin bitiminde toplu olarak ziraat bankasına para yatıracaklarmış. Brüt maaşının üçte ikisini.. Sen çalışıyor görünüyordun değil mi, bunlar senin için de geçerli o zaman :)
bağcılarda mega medipole gidiyorum . çok güzel çok büyük ve çok temiz hastane. çalışanlarda hep güleryüzlü. laboratuvardaki hemşirelerde çok tatlı. doktorumda nagihan kaya anlatıldığı gibi çok güler yüzlü tatlı bir bayan. burda kadınlar kulübünde buldum hem hastaneyi hem doktoru. bende kara kara düşünüodum nereye gidicem diye. ilkten dora hastanesine gidiyordum ama fiyatlar uçuktu hemde doktor beni ihmal etmiş biraz. bu çarşamba ilk defa gittim ve çok heyecanlıydım hastane iyi doktor iyi mi diye çok şükür beğendim. babamıda götürdüm üstelik oraya bide katarakt ameliyatı ettirdim çıkardım babişimi ordan:) fiyatlarda iyi. üniversite hastanesi.
bu arada gvn arkadaşımızın yazısını bende okuduydum ve perişan olduydum o gün. ama ndn böyle birşey yaşamış neden almışlar bebeği ondan haberim yok?
aslında calısıyorum ama ben evden calısıyorum ara sıra tele satış yapıyorum internet üzerinden eşimin tonerlerini satıyoruz annemle beraber :) anladım canım cok sağol bu bilgiler benim için cok onemliydi. eşime günlerdir soruyrum muhasebecini arayıp sorsana diye yok unutup unutup duruyor valla iyiki sigortadan bahsetmişsin :)
Bunlar benim için çok önemli canım. Çünkü 32. haftadan sonra işyeri artık maaş vermiyor. Artık doğum iznin bitene kadar bekliyorsun, bittiğinde sigorta hesabına yatırıyor parayı. Ama ben işyerime bana maaş vermeye devam etmesini söylemeyi düşünüyorum. Sigorta bana yatırınca da toplu olarak geri vericem.
arkadslar hala gönlüme gore doktor ve hastane bulamadm.Allah askına umranıyede oturanlar ve doktorundan hastanesinden memnun kalıp orda doğum düşünenler bana soylesın nereye gttıklerını.yoksa dusun dusun kafayı yıcem.ıns cvp verırsınız kızlar
ozaman ben en iyisi bir tane biberon alayım bulunsun cantamda teşekkür ediyorum canım
maşallah canım ya.. dr bana da dedi. 2 nciyi düşünüyorsan ara verme diye.. ben de açıkçası istiyorum. arkadaş gibi büyüsünler. birbirlerini daha iyi anlasın daha destek olsunlar diye.. ancak bu iğneler ve bazen yorucu oluyor bilmiyorum.. Ama öncesinde allahın izniyle bir ilk bebeğimize kavuşalım. sağlıklı olsunlarda ondan sonra bir düşünüyüm. gerçi maddi durumumuz pek iyi değil ama yine de insan istiyor. hayırlısı..
limonlu su ile hiç duymamıştım..
dr mu önermişti canım.
ben troit ilacı kullandığım için çok zor oluyor. yani sadece süt ve ürünlerine değil o ilaca göre de ayarlamam lazım. günde iki tane içiyorum. iki saat ara veriyorum ama işte halen düşük çıktı.
birkaç gün önce normal yemeğini yaptım ben.. ama aslında yeşil mercimeği haşlayıp leblebi gibi yemek en iyisiymiş.. annem bir ara öyle yapmıştı.. aslında güzel de oluyor. atıştırmalık gibi:)
yarın ben de haşlayım ya da bugün haşlayım canım istedi:)) yeyim çerez niyetine:)
İdrar talili yaptırdım geçen hafta. Sonucu göstercem cumartesi günü. Sağolasın canım bilgi için.
evet ben de burayi yeni kesfettim sayilir..gercekten cok faydali...herkes cok iyi anlayisli..empati kuruyorlar hemen saolsunlar...genelde cok dogru yonlendirmeler oluyor...bircok konuyu boylece birlikte cozucez ins :)inşallah cnm. baya tecrübe etmişsiniz doktoru o zmn içini rahat tut ne de olsa ablan o evrelerden geçmiş sıkma şimdiden kendini. valla malesef bnm doğum yaptğım hastane rezilmiş. şimdi istanbuldayım inşallah herşey yolunda gidecek. ilk hamileliğimde hiç araştırmamıştım hastaneyi doktoru falan.kadınlar kulübüne de üye değildim. şimdi bu gittiğim hastaneyi buradaki olumlu yazilara istinaden buldum. doktorumu da burada aldığı övgüler nedeniyle seçtim. ve çok beğendim. Allahıma şükürler olsun. aklıma bişey takıldığında soruorum hepiniz cevap veriyorsunuz teşekkür ederim. çok aydınlatıcı bir site. inşallah problemleri böylelikle önleyeceğim.
inşallah verirler o zaman canım. sonucta devletten alacagım yani hakkım olan bir para var burada. ve bunu devlete kaptırmaya hiçmi hiç niyetim yok. kızıma birsey alırım ben onunla. yada kenara koyarım tatile giderizzz kışın :))
Canım 32. haftanda rapor alacaksın. Doktoruna sor ne zaman geleyim almak içn diye. O gününü söyler. Onu sigortaya götüreceksin. Sonra da 37. hafta raporunu götüreceksin. Doğum izninin bitiminde toplu olarak ziraat bankasına para yatıracaklarmış. Brüt maaşının üçte ikisini.. Sen çalışıyor görünüyordun değil mi, bunlar senin için de geçerli o zaman :)
canim ben tuzladan kalkip cakmak erdem hastanesine gidiyorum ayse funda demir dr un adi.ablamin cok tatli 2 cocugunu dogurttu saolsun cok memnun kaldi bende ablamla gidiyordum.doguma da girmistim.kendimi riske atmak istemedigimden o kadar yol cekiyorum.dogum zamanina yakin annemde kalicam atasehirdeler yakin diye..dr cok onemli...inan suana kadar Allaha sukur herseyim cok iyi drumun katkisi buyuk.inan ıcımden bela okumak geldı bunları yapamana .zor tuttum kendımı.para ıcın ınsan hayatını hıce sayıyorlar.Allah onları bıldıgı gbı yapsın cok sınırlendım smdı.doktor ve hastane nasıl secıcez bız ya.ben hala umranıyede adam akıllı doktor ve hastane bulamadm.bu benı geriyor.ya becerıksızlere yada paragözlere denk gelirsem dıye.gecennlerde capada sarılık olan bır anneyı normal doğuma almışlar.ılk bebegıde karnında olmuş.onu normal doguurtmslar.ıkıncıde karnında olmuş.ya kadının sarası var.sen nasl doktorsun nasl normal doğurtursun.dogum esnasında kadının krızı tutmus.ve koma gıbı bısey olmuş.yanı sadece gozlerını tavana dıkıp bakıomus.kadın oylece kalmış.ve 33 yasında ya.arkadaslar ÇAPAya gden varsa lütfen gtmeyın.degıstırın hastanenızı.Allah bızı ısını bılen ıyı doktorlarla karsılastrsın inş.
Ebaby'nin pamuğunu aldım.ebebekte var indirimdeydi bende aldım.%100 pamukmuş..ablam normal pamuk kullanıyordu ama..Mustelayı ablam önerdi bende araştırdım daha doğrusu yorumlara baktım iyi yazıyordu ama sen her ihtimale karşı küçük boy al her bebek farklıdır..Başka bebeğe iyi gelen belki bizimkine iyi gelmez..Burası iyi oluyor gerçekten herkes birşey duyunca paylaşıyor
Bunları yemek pek iyi değil diye biliyorum hamilelikte..Zaten hiç sevmem dalak ve ciğer..
Yeşil mercimeği bende duydum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.Sen nasıl yapıyorsun ?
geç girmiş canım :s ben aldım onların hepsini ne yazık ki pardon ya yastık ta almadım ben almayacagım yeni doğanlar için ilk aylar yastık onermiyorlarmış yada alsam mı onu da acaba biyerde durur en azından. evet mutlaka haber ver gerci pazar günü optimuma gideceğiz eşime bakarım ben oradan da ama sen yine de haber ver gidersen belki ben gidemem senden bilgi almış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?