- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kızlar biraz önce kitap yurdundan
Yeni annelere mucize cozumler,
Bebek bakimi sorunlarina mucize cozumler,
Siyah süt kitaplarini aldim ☺☺
Çok öneriyorlardı mucize çözümleri son zamanlarımı bebeğimi ögrenmeye ayırıcam.siyah süt de elif şafak'ın kitabi.onu da mutlaka hamileyken oku demisti kac sene once bi arkadasim bakalim aldim 3_5 gune kadar gelir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ya kötü olmuş. 1 ay zaten görememişsin. Bi hafta daha bekliceksin. Benim hastaneden aramazlar inşallah doktorun izinli diye falan. Başka doktor isteseydin en azından görürdün kızını :)
Allah bize de sabır versin. Hamilelik zormuş.
aslinda sana katiliyorum. kesinlikle haklisin...ablamlara bakinca karsima boyle bir tablo cikiyor etkileniyorum bende...bakalim biz nasil olucaz.acikcasi ben kendime ve esime guveniyorum.ins.yanilmam :)
Canım yastık yatması için değil, dekor için2 yaşına kadar yastık kullanmayacağım, doktorlar da dahil böyle söylüyor. Tamam canım, hangimiz önce gidersek haber verelim diğerine bizim de şimdiye kadar 5 tane battaniyemiz oldu, sanırım artık almasam ii olacak
Ay benim akınti hic bitmedi ya kokulu degil fitil vermişti ama yinede gecmedi Sebamedin vajinal yıkama jeli vermisti doktorum o biraz rahatlatıyorGeçen hafta idrar tahlil yaptırdım. Onun sonucunu doktoruma göstericem ama bi tane bakteri çıkmış. Bana belki de antibiyotik verecek..
Ben hergün banyo yapıyorum, oraya sabun sürmüyorum bol suyla yıkıyorum ama 3 gündür bu koku burnuma geldikçe kendimden tiksinir oldum :/
Doktor alttan muayene edeyim derse bu kokuyla çok çekinicem yaAma napıyım içten gelen bi şey:/
Ay benim akınti hic bitmedi ya kokulu degil fitil vermişti ama yinede gecmedi Sebamedin vajinal yıkama jeli vermisti doktorum o biraz rahatlatıyorGeçen hafta idrar tahlil yaptırdım. Onun sonucunu doktoruma göstericem ama bi tane bakteri çıkmış. Bana belki de antibiyotik verecek..
Ben hergün banyo yapıyorum, oraya sabun sürmüyorum bol suyla yıkıyorum ama 3 gündür bu koku burnuma geldikçe kendimden tiksinir oldum :/
Doktor alttan muayene edeyim derse bu kokuyla çok çekinicem yaAma napıyım içten gelen bi şey:/
o kadar haklisin ki...ablam ise giderken yigenimin aglamasina benim yuregim dayanmiyordu benim de onunla agladigim oluyordu.ben asiri hassasim.yigenime boyle dayanamazken kendi parcama nasil dayanabilirim.o anlarda ben asla bunu yapamam yapmam diyordum.evet bende pimpiriklyim bu konuda. ben doğduktan 6 ay sonra malum hayat sartları nedeniyle, annem annaneme bırakmış bizi. ve ben annemi hatırlıyorum camlarda beklerdim. annem işe giderken ağlardım annem gitti diye. hatta artık o kadar çoşmuştum ki annaneme anne diyordum. düşünsene sabah annem bir cıkıyor evden akşam eve geliyor. benim için ne kadar kötü bir durum. bu yüzden ben kızıma bnunu yaşatmayacagım inşallah. 2-2,5 yaşına kadar ben bakmayı düşünüyorum. sonrasında da en gec 2,5 yasında kreşe vermem gerekiyor. yabancı dil oğrenmesi için 3 yaşından once eğitime başlanması gerekiyormuş. bu süreecten sonra artık gönül rahatlığıyla calısabilirim.
ben dekor olarak doğumdan sonra kanavice sanırım ismi onu yaptırmayı dusunuyorum. cok güzel üstünde dopum günü doğum saati falan yazıyor. birazcık pahalı ama ucuza yapanı bulurum ben instagramdan :) evet ya benimde 2 tane yün 2 pamuklu 2 penye battaniyemiz var :) ozamn almıyorum bende. ben onu 6 aya kadar diye biliyordum ama yatmasın 2 yaşına kadar napalım artık
Canım geçmiş olsun görmemişim ben senin ağrın olduğunuaman dikkat et kendini, yürüyüş yapıcam diye kendinden geçme ben eve geç geldiğim için yapamıyorum yürüyüş artık doğumda Allah kerim :)
Saol tatlim dun biraz agrim vardi tam da apandisitinnoldugu yerde onyuzden biraz korkup cool a sormustum nasil belirtiler verdi apandisit sende diye onla kojustukca anladikki bndeki gaz sancisi:) neyse ki bugun gecti biseyim kalmadi canim
Bayılırım kanaviçeyeben de bunun üzerinde yazanlara vuruldum zaten "%50 mama %50 papa born in 2014 yazıyor" bir tane de organik el yapımı yastıklar var isme özel, yeğenlerime yaptırmıştım ondan yaptırıcam, takı yastığı olarak da kullanıcam ig de adın ne canım? takip edeyim seni
Aman aman bişey olmasın Allah korusun canım benim.. Benim de karnım çok şişiyor artık yadoğru düzgün yiyip içemiyorum bu yüzden durmadan acıkıyorum falan, geceleri çok uyanıyorum. şimdiden böyleysek 8 aylıkken nasıl olacağız acaba
cok güzelmiş yazı gerçekten :) bak ya ben baştan sona kanaviçelere bakıyım bari bugunde elimde sadece 1 ornek var cunku. peki sen nereye yaptıryorsun?
Ayni durumdayizsutyen flan takmazsam goguslerim mideme baski yapiyo resmen nefes alamiyorum ama takarsam da rahatsiz ediyo sicakalrda:) surekli biseyler yeme ihtiyacim var gece surekli uyaniyorum sagima soluma donerken zorlaniyorumm alla biraz erken oldu bunlar sanirim:)
geçmiş olsun canım.Arkadaşlar merhaba,
Son üç gündür akıntımın dışında su gibi bir sıvı ile ıslanıyordu çamaşırım ama ben iyi kurulamıyorumdur diye düşünüyordum. Bugün dikkat ettim öyle değil.doktorumu aradım hemen çağırdı. önce plasenta su kaçırıyor diye düşündük ama Mantar olmuşumDoktor tek gecelik bir fitil verdi. ilişki olmasın dedi zaten olamıyordu korkunç ağrım oluyordu. Ben hamilelikten diye düşünmüştüm mantardanmış. Alttan muayene etti .nasıl anladınız mantar olduğunu dedi hem enfeksiyonu gördüm hem de kızarıklığı dedi.
Neyse bu gece bir fitil ile tek gecelik ilişkimiz var:)inş. bebeğe bir zararı olmaz .
onun dışında bebeğim 26+1 de 988gr boyu da 34.3cmerken doğum riskim gözükmüyor. Bebeğim hala dönmemiş ,kafa yukarıda .32.haftaya kadar döner dedi.ilk defa yüzünü gördüm yandan babasına benzettim .Yürüyüşlere devam et dedi ben normal doğum için yürüyorum dedim o da biliyorum sen normal doğurursun zaten dedi. İnş.
Bir de çalışabilir raporunu sordum tam 32+0 olduğunda geleceksin yani 13 ağustos dedi. Bizden bu kadar.
Canım c vitamini ile birlikte alındığında vücut demiri daha iyi emiyormuş.aşağıda alıntı yapyorum dr.röportajından.
" Tahıl, kurubaklagil ve sebzeler, C vitamini içeren besinlerle birlikte tüketilmelidir. Böylece bu tür besinlerin sağladığı demir emilimi artmış olur. Aynı öneriler demir hapı kullanan kişiler için de geçerlidir. Örneğin demir ilacını bir bardak portakal suyu veya C vitamini tableti ile birlikte alınması demir emilimini artıracaktır.'
portal suyu midemi yakıyor diye limonlu su ile içiyorum o da c vitamini.
geçmiş olsun canım.
maşallah bebeğine hafta olarak aynıyız boy kilo olarak kızım biraz ufak:)
dün kontrole gittiğimde işte ne kadar haftalık vs yazılan forumda plesanta kısmına makatta yazmışlar ne demek bu biliyor musun..
13 Ağustos geç olmuyor mu.. bizim hesaplamalarımızla onların hesapları farklı oluyor. muayenede oraya yazmışlar 32+0 olanlar raporları bilgisayardan çıkmayanlar dr undan alsınlar diye.. 12 Ağustos eşimin doğum günü.. demek o zaman allahın izniyle gün sayacağız..
teşekkürler canım. dikkat ederim. aslında yine burada böyle birşey duymuştum ama unutup gitmişim..
sormaa aynıyızsoldan sağa dönerken mutlaka uyanıyorum. Sanırım erken oldu dediğin gibi canım
Saol tatlim dun biraz agrim vardi tam da apandisitinnoldugu yerde onyuzden biraz korkup cool a sormustum nasil belirtiler verdi apandisit sende diye onla kojustukca anladikki bndeki gaz sancisi:) neyse ki bugun gecti biseyim kalmadi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?