2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

mükemmel bir kitap almışssın biz eşimle her akşam okuyoruz. yeni annelere mucize cözümleri. bitsin bende bebek bakımında mucize cozumlerdi ismi onu alacagım senin gibi.

Neyse artık sabredicez gelecek haftaya kadar artık teyzoşu :) Allah hepimize sabır versin, eşlerimize de tabi ki

aslinda sana katiliyorum. kesinlikle haklisin...ablamlara bakinca karsima boyle bir tablo cikiyor etkileniyorum bende...bakalim biz nasil olucaz.acikcasi ben kendime ve esime guveniyorum.ins.yanilmam :)

Ben de güveniyorum ama işte, çocukla da ilgili sanırım biraz bu durum, Allah yardımcımız olsun, inşallah hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz canım

ben dekor olarak doğumdan sonra kanavice sanırım ismi onu yaptırmayı dusunuyorum. cok güzel üstünde dopum günü doğum saati falan yazıyor. birazcık pahalı ama ucuza yapanı bulurum ben instagramdan :) evet ya benimde 2 tane yün 2 pamuklu 2 penye battaniyemiz var :) ozamn almıyorum bende. ben onu 6 aya kadar diye biliyordum ama yatmasın 2 yaşına kadar napalım artık

Ay benim akınti hic bitmedi ya kokulu degil fitil vermişti ama yinede gecmedi Sebamedin vajinal yıkama jeli vermisti doktorum o biraz rahatlatıyor

Ay benim akınti hic bitmedi ya kokulu degil fitil vermişti ama yinede gecmedi Sebamedin vajinal yıkama jeli vermisti doktorum o biraz rahatlatıyor

o kadar haklisin ki...ablam ise giderken yigenimin aglamasina benim yuregim dayanmiyordu benim de onunla agladigim oluyordu.ben asiri hassasim.yigenime boyle dayanamazken kendi parcama nasil dayanabilirim.o anlarda ben asla bunu yapamam yapmam diyordum.
bebegimiz bize Allahin emaneti eger onu bu dunyaya getirmeye karar verdiysek fedakarlikta bulunmak zorundayiz.tabi eger mecbur ve muhtac degilsek bebegimize bu travmayi yasatmaya hakkimiz yok.kafam cok karisikti bu konuda senin msjini okuyunca ne kadar dogru dedim yigenim geldi aklima..iyiki varsiniz :)

Son düzenleme:

Bayılırım kanaviçeye ben de bunun üzerinde yazanlara vuruldum zaten "%50 mama %50 papa born in 2014 yazıyor" bir tane de organik el yapımı yastıklar var isme özel, yeğenlerime yaptırmıştım ondan yaptırıcam, takı yastığı olarak da kullanıcam ig de adın ne canım? takip edeyim seni

Saol tatlim dun biraz agrim vardi tam da apandisitinnoldugu yerde onyuzden biraz korkup cool a sormustum nasil belirtiler verdi apandisit sende diye onla kojustukca anladikki bndeki gaz sancisi:) neyse ki bugun gecti biseyim kalmadi canim

Ben cakmak erdeme sevil hanima gidiyorum iyi guler yuzlu bir bayan hastane biraz kalabalik sadece ama orda dogum yapanlara bakarsan cok sikinti olmuyor gibi deneyebilirsin o hastaneyi eger gidersen bize de bilgi ver olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol tatlim dun biraz agrim vardi tam da apandisitinnoldugu yerde onyuzden biraz korkup cool a sormustum nasil belirtiler verdi apandisit sende diye onla kojustukca anladikki bndeki gaz sancisi:) neyse ki bugun gecti biseyim kalmadi canim

Aman aman bişey olmasın Allah korusun canım benim.. Benim de karnım çok şişiyor artık ya doğru düzgün yiyip içemiyorum bu yüzden durmadan acıkıyorum falan, geceleri çok uyanıyorum. şimdiden böyleysek 8 aylıkken nasıl olacağız acaba

Pardon ya alinti yapmamisim telden giriyorum da deniz yildizi arkadasim yukardaki msj sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok güzelmiş yazı gerçekten :) bak ya ben baştan sona kanaviçelere bakıyım bari bugunde elimde sadece 1 ornek var cunku. peki sen nereye yaptıryorsun?

Ayni durumdayiz sutyen flan takmazsam goguslerim mideme baski yapiyo resmen nefes alamiyorum ama takarsam da rahatsiz ediyo sicakalrda:) surekli biseyler yeme ihtiyacim var gece surekli uyaniyorum sagima soluma donerken zorlaniyorumm alla biraz erken oldu bunlar sanirim:)

cok güzelmiş yazı gerçekten :) bak ya ben baştan sona kanaviçelere bakıyım bari bugunde elimde sadece 1 ornek var cunku. peki sen nereye yaptıryorsun?

Ben kendim yapacaktım ama sanırım yetişmeyecek kanaviçe canım orenda diye bir yer var, ben en başta limangoda bulmuştum orayı sonra bikaç kez yaptırdım herkes çok beğendi, facebookta var ordan bakabilirsin.

sormaa aynıyız soldan sağa dönerken mutlaka uyanıyorum. Sanırım erken oldu dediğin gibi canım

geçmiş olsun canım.
maşallah bebeğine hafta olarak aynıyız boy kilo olarak kızım biraz ufak:)

dün kontrole gittiğimde işte ne kadar haftalık vs yazılan forumda plesanta kısmına makatta yazmışlar ne demek bu biliyor musun..

13 Ağustos geç olmuyor mu.. bizim hesaplamalarımızla onların hesapları farklı oluyor. muayenede oraya yazmışlar 32+0 olanlar raporları bilgisayardan çıkmayanlar dr undan alsınlar diye.. 12 Ağustos eşimin doğum günü.. demek o zaman allahın izniyle gün sayacağız..

teşekkürler canım. dikkat ederim. aslında yine burada böyle birşey duymuştum ama unutup gitmişim..

Teşekkür ederim canım.İnş. geçer hemen.erkek bebekler biraz daha irice oluyorlar sanırım .Senin kızının nasıldı ben kaçırmışım ?
13 ağustosu kendisi söyledi geldiğimde takvimime baktım gerçekten de 13 ağustosta 32+0 oluyorum.Son adet tarihine göre veriyorlar çalışılabilir raporunu .Sen izin alacak mısın 32 den sonra ? ben 37.haftaya kadar çalışmaya devam edeceğim ,( bir sorun olmazsa )bebeğimle doğumdan sonra biraz daha fazla vakit geçirebilmek için.Şimdi ben bu raporu aldıktan sonra maaşımı 37.hafataya kadar alabilecek miyim yoksa 32.den sonra artık doğuma kadar maaşımı alamayacak mıyım ?

Canım çok sevindim sadece gaz sancısı olmasına.Coolla okadar da kader arkadaşı olmayın. Benim gaz sancım olmuyor maş.direkt çıkıyor gazım tuvalete zor yetişiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…