2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Baktım tabiki , tezgahtar bayan dı :) senin beğendiğin modeli anlamaya çalıştım , pembe li bir takım vardı büyüyen karyola o olabilir diye düşündüm
Duvar kağıdı bebek odalarında hava aldırmaz diye biliyorum 4 duvara mı yapacaksınız ?

süpersin canım :) yerim onu ben yeşilliğe götür annesi oğluşunu

canım saol am moralim cok bozuldu zaten progestan kullanydum alttan olusan agrılarım vardı hep yatıyodum ve ben cok su içerim ona rağmen suyu azalmış ve riskli gebelik deyince cok korktum

canım geçmiş olsun yanlış hatırlamıyosam kızlardan biri yazmıstı karpuz amniyon sıvısını artırıyomuş banada cok mantıklı gelmişti bi karpuzu araştır istersen yada doktoruna sor.gerci herşeyden önce suyu bol tükette genelde meyve ağırlıklı beslensen iyi olur gibi gelio bana salatalık,karpuz,kavun su oranları yüksek meyveler

Elifcim sen yatak istirahliydin sanırım.Senin için özel uyarı Bu hareketleri evde denemeyiniz:)
İnş. hepimizin öyle olur.

evet ben hep yataktayım, oğluşum annesini dinlendiriyor :)

canım korkma arkadaşımda da su azalmıştı, üstelik onun hamileliği aşırı sıcaklara gelmişti, bol bol su içti hiçbir sorun olmadı, ama su içerken dolaptan değilde dışardan içiyordu, soğuk olunca fazla içemiyorum demişti, sende stres yapmadan yat dinlen :)

eveeet bayan :) benim beğendiğim krem rengi üzerinde toz pembe fiyonklar var üst katta duruyordu canım. Bebek odası için özel kağıtlar var canım hava alan ve antialerjik. Bir de tüm duvarlara değil yatağın olduğu duvarla onun yanındaki duvara yapıcam yani iki duvara sadece camın olduğu duvarla gardrobun olduğu duvarda olmayacak. Halı da koymıycam odaya

Canım ben İstanbuldan Çeşmeye gittim iki hafta önce, 8 saat nerdeyse. Bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. İki kez mola verdik, yürüdüm o kadar.

ahh kıyamam canım internetten unnado, markabebe siteleri güzel. bir de ben instagramdan aldım eğer kullanıyorsan tavsiye ederim. mamas&papas ı duydum ama hiç bakmadım canım ünlü bir marka ama bence güzeldir.

Unnadoya hergun bakiyorum ama boyle elimle dokunamiyorum ya ne biliyim emin olamiyorum iste mesala battaniye almak istiyorum goruntusu guzel a kendisi de oyle mi acaba off sinir oluyorum bide 444emarket miydi neymi oyle bi site gordum mothercare urunlerini satiyodu ama emin olamadim cakma flan diildir heralde dimi

saol canım demekki daha cok su ve meyve yemem gerekiyo

Canım suyunu çoğaltmak için maalesef bir yöntem bulunmuyor bildiğim kadarı ile sadece daha da azalmaması için bol bol dinlenip, su içeceksin yani doktorunun dediklerini yapacaksın. Benim çok yakın arkadaşımda da oldu, sağ salim doğurdu şimdi çok şükür sakın strese girme, bu yapısal bir durum ve sebebi çok bilinmiyor..

canım bn zaten su icmeyi severm cokta icerim her türlü suyu icerim inş icmekle düzeir

Çok güzel bir odanız olacak halı toz topluyor iyi değil ama bende halı olmadan rahat edemem
Duvar kağıdı bebek için olanlar varsa olur tabi canım , bende bakayım o zaman

haklısın canım insan emin olamıyor, sadece battaniyenin kumaşına dikkat ederek alabilirsin bence. o siteyi hiç duymadım canım, çok bilinmedik sitelere güvenemiyorum maalesef unnadoda falan iade şansın var sonuçta beğenmezsen iade edersin bence denemekte fayda var

cok saol canım baska care yok dinlnp bol su içicm artık

Canım sen 444 emarket sepetini doldurmuş tun almadın mı ?
Bende sana güvendim o site fena değil bende almak istiyorum oradan , güvensek mi acaba ?

Canım 444emarket adlı siteden ben alışveriş yaptım, bir arkadaşımın bebeğine Bondigo Eğitici Aktivite Masası almıştım.Site güvenilir,söz verdikleri gibi teslimatı zamanında yaptılar,telefonla aradığımda da hep bir muhattap buldum.Ürün de orjinaldi,o dönem diğer yerlere göre fiyatı da baya uygundu.

Gebelerin daha çok sola yatmasını istiyoruz çünkü vücudun alt bölümündeki kanı kalbe taşıyan ana damar sağdan geçtiği içi için sağa yatılınca, ödem, varis ve basur gibi şikayetlerin olma ihtimali daha yüksek diyordu. Bir de saola yatınca bebeğe daha iyi kan gittiği için gün içinde 2 saat kadar sola yatıp dinlenmek bebğin gelişimin dengeli olması için yeterlidir dedi. Ama tabi uyurken bunu kontrol edemeyebilirsiniz, sağa veya sırtüstü yatmanın bebeğe bi zararı olmaz diyordu:)

Daha çok erken canım, bizim minnaklar içerde bi süre daha cambazlık yapabilirle hala o kadar yerleri var, sen bu fiziğin ve gayretinle çatır çatır doğuracaksın inşalalh:)
Günayddddııııııınnnnnn

Nihayet cuma geldi çok uykum var yarın uyumak istiyorum :) sonra da gidip bebişimizin oda takımını alacağız ve duvar kağıdı bakacağız

Ayy çok heyecanlı, biz de bugün ana kucağı alacaz inşallah, şimdiye kadar aldığımız ilk büyük parça olacak:) büyük parçalara geçince doğuma daha çok az kaldığını hissediyor insan:)

Canım daha çok erken ama dönmesi için bazılarının son hafta dönüyormuş o yüzden hiç takma..Benimkinin başı aşağıda bnde asıl bundan korkuyorum erken mi doğacak diye
Bu minnakların her hali bizi düşündürmeye yetiyor, sen de merak etme Yeşim bu hareketlerle daha çok şekle girer bunlar. yerleri daralınca görecem ben onları:)

Canım bebeğin dönmediğine neden üzülüyorsun ki, benimki de dönmedi, ben aksine seviniyorum erken doğum olmaz diye...Acaba benim bilmediğim,kaçırdığım birşey mi var ?

Bakın işte Coolcuğumu da korkuttunuz, pimpirikli hamişler sizi Canım benim önceki kontrolllerde hep aşağıdaydı başı, bu hafta gittiğimde başı yukarıdaydı amam ben biliyordum döndüğünü biliyor musun, bir gün öncesinde karnımı iki kez yamuk yumuk oldu, bir sağ taraf aldı başını bir sol taraf:)

Canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Ben de bol su içmek gerektiğini biliyorum, ama imkanın varsa bi doktora daha görün derim. Sonuçta ultrasonografik incelemeler bunlar, belki doktorun öyle algıladı.

inş düzelir kızlar ya acaba az az suyum geldide benmi anlmdm

Öyle birşey olsa farkederdin ama Eczanelerde su testi var, bana da yapmıştı doktorum. Evde kendinde yapabilirsin ama bi doktora da yaptırabilirsin için rahat eder inşallah. Bize Amnisure su testini uyguladı.

Canım sen 444 emarket sepetini doldurmuş tun almadın mı ?
Bende sana güvendim o site fena değil bende almak istiyorum oradan , güvensek mi acaba ?

Alamadim canim napiyimm aklima girdinn gercek mi acaba diyee:)) ama hergun o speti doldurup doldurup bosaltiyorum heralde yakin zamanda alirim gibime geliyo :)

Tatlım korkuttular valla beni de ya, ben de seviniyordum ne güzel bebeğin başı yukarıda diye :)) Bu dönem korkmaya ve üzülmeye yer arıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…