aaa baktın mı canım? o zaman benim beğendiğim modeli de görmüşsündüreveet tüm modokoda en çok orası içime sindi benim çok teşekkür ederiz teyzesi :) yarın fotoğrafını çekebilirsem eklerim buraya
problemli insanlardan uzak durmaya çalışıyorumbebeğimin etkilenmemesi için elimden geleni yapıyorum canım, sağol
Takmamaya çalışıyorum artık canım, bebeğimi düşünüyorumderin nefes almam çok hoşuna gidiyor oğluşumun zaten, hemen tekmeyle cevap veriyor oksijene
canım saol am moralim cok bozuldu zaten progestan kullanydum alttan olusan agrılarım vardı hep yatıyodum ve ben cok su içerim ona rağmen suyu azalmış ve riskli gebelik deyince cok korktum
Elifcim sen yatak istirahliydin sanırım.Senin için özel uyarı Bu hareketleri evde denemeyiniz:)
İnş. hepimizin öyle olur.
hayılı cumalar kızlar kontrolden geliyorum 24+4 haftalığız bebeğin gelişimi güzel hatta bir hafta önde ama doktor riskli gebelik suyun azalmıs dedi dikkat ediceksin yatıcaksn dedi progestan verdi ve cok su içiceksn dedi bebeğin suyunu coğaltmak için neler yapabilirim kızlar lütfen yardım edin
hayır catlak var demedi sadece suyun azalmış dikkat ediceksin dedi ins dinlenp bol su içip atlatrız
Baktım tabiki , tezgahtar bayan dı :) senin beğendiğin modeli anlamaya çalıştım , pembe li bir takım vardı büyüyen karyola o olabilir diye düşündüm
Duvar kağıdı bebek odalarında hava aldırmaz diye biliyorum 4 duvara mı yapacaksınız ?
kızlar herkese günaydın. Hayırlı Cumalar.
Kızlar ben 26. hafta-27. haftam arasında İzmir den İstanbul a seyahat etmeyi düşünüyorum. 4-5 saatlik arabayla yolculuk 2 saat falan gemiyle. sizce sıkıntı olur mu? var mı seyahat eden böyle uzun yol?
ahh kıyamamcanım internetten unnado, markabebe siteleri güzel. bir de ben instagramdan aldım eğer kullanıyorsan tavsiye ederim. mamas&papas ı duydum ama hiç bakmadım canım ünlü bir marka ama bence güzeldir.
saol canım demekki daha cok su ve meyve yemem gerekiyocanım geçmiş olsun yanlış hatırlamıyosam kızlardan biri yazmıstı karpuz amniyon sıvısını artırıyomuş banada cok mantıklı gelmişti bi karpuzu araştır istersen yada doktoruna sor.gerci herşeyden önce suyu bol tükette genelde meyve ağırlıklı beslensen iyi olur gibi gelio bana salatalık,karpuz,kavun su oranları yüksek meyveler
hayılı cumalar kızlar kontrolden geliyorum 24+4 haftalığız bebeğin gelişimi güzel hatta bir hafta önde ama doktor riskli gebelik suyun azalmıs dedi dikkat ediceksin yatıcaksn dedi progestan verdi ve cok su içiceksn dedi bebeğin suyunu coğaltmak için neler yapabilirim kızlar lütfen yardım edin
evet ben hep yataktayım, oğluşum annesini dinlendiriyor :)
canım korkma arkadaşımda da su azalmıştı, üstelik onun hamileliği aşırı sıcaklara gelmişti, bol bol su içti hiçbir sorun olmadı, ama su içerken dolaptan değilde dışardan içiyordu, soğuk olunca fazla içemiyorum demişti, sende stres yapmadan yat dinlen :)
Çatlak yoksa korkma , düzelir inşallah
eveeet bayan :) benim beğendiğim krem rengi üzerinde toz pembe fiyonklar var üst katta duruyordu canım. Bebek odası için özel kağıtlar var canım hava alan ve antialerjik. Bir de tüm duvarlara değil yatağın olduğu duvarla onun yanındaki duvara yapıcam yani iki duvara sadececamın olduğu duvarla gardrobun olduğu duvarda olmayacak. Halı da koymıycam odaya
Unnadoya hergun bakiyorum ama boyle elimle dokunamiyorum ya ne biliyim emin olamiyorum istemesala battaniye almak istiyorum goruntusu guzel a kendisi de oyle mi acaba off sinir oluyorum bide 444emarket miydi neymi oyle bi site gordum mothercare urunlerini satiyodu ama emin olamadim cakma flan diildir heralde dimi
Canım suyunu çoğaltmak için maalesef bir yöntem bulunmuyor bildiğim kadarı ile sadece daha da azalmaması için bol bol dinlenip, su içeceksin yani doktorunun dediklerini yapacaksın. Benim çok yakın arkadaşımda da oldu, sağ salim doğurdu şimdi çok şükürsakın strese girme, bu yapısal bir durum ve sebebi çok bilinmiyor..
Unnadoya hergun bakiyorum ama boyle elimle dokunamiyorum ya ne biliyim emin olamiyorum istemesala battaniye almak istiyorum goruntusu guzel a kendisi de oyle mi acaba off sinir oluyorum bide 444emarket miydi neymi oyle bi site gordum mothercare urunlerini satiyodu ama emin olamadim cakma flan diildir heralde dimi
Gebelerin daha çok sola yatmasını istiyoruz çünkü vücudun alt bölümündeki kanı kalbe taşıyan ana damar sağdan geçtiği içi için sağa yatılınca, ödem, varis ve basur gibi şikayetlerin olma ihtimali daha yüksek diyordu. Bir de saola yatınca bebeğe daha iyi kan gittiği için gün içinde 2 saat kadar sola yatıp dinlenmek bebğin gelişimin dengeli olması için yeterlidir dedi. Ama tabi uyurken bunu kontrol edemeyebilirsiniz, sağa veya sırtüstü yatmanın bebeğe bi zararı olmaz diyordu:)Ben de mümkün olduğunca sola yatıyorum canım ama gece içerisinde dönebiliyoruz artık o kadarı da olsun canım napalım :) her şey dört dörtlük olamaz değil miben izlemedim o videoyu, iş yerinde yasak ne diyor kaan Kocatepe canım?
Arkadaşlar burada bana bir arkadaşım makat gelişinde olduğunu söylemişti bebeğinin .Bulamadım mesajı. Makat gelişinde yanı poposu aşağıda hala bebek dönmemiş demekmiş benimde aynı yani bebeğimin kafası yukarıda hala
Günayddddııııııınnnnnn
Nihayet cuma geldi çok uykum var yarın uyumak istiyorum :) sonra da gidip bebişimizin oda takımını alacağız ve duvar kağıdı bakacağız
Bu minnakların her hali bizi düşündürmeye yetiyor, sen de merak etme Yeşim bu hareketlerle daha çok şekle girer bunlar. yerleri daralınca görecem ben onları:)Canım daha çok erken ama dönmesi için bazılarının son hafta dönüyormuş o yüzden hiç takma..Benimkinin başı aşağıda bnde asıl bundan korkuyorum erken mi doğacak diye
Canım bebeğin dönmediğine neden üzülüyorsun ki, benimki de dönmedi, ben aksine seviniyorum erken doğum olmaz diye...Acaba benim bilmediğim,kaçırdığım birşey mi var ?
Canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Ben de bol su içmek gerektiğini biliyorum, ama imkanın varsa bi doktora daha görün derim. Sonuçta ultrasonografik incelemeler bunlar, belki doktorun öyle algıladı.hayılı cumalar kızlar kontrolden geliyorum 24+4 haftalığız bebeğin gelişimi güzel hatta bir hafta önde ama doktor riskli gebelik suyun azalmıs dedi dikkat ediceksin yatıcaksn dedi progestan verdi ve cok su içiceksn dedi bebeğin suyunu coğaltmak için neler yapabilirim kızlar lütfen yardım edin
inş düzelir kızlar ya acaba az az suyum geldide benmi anlmdm
Canım sen 444 emarket sepetini doldurmuş tun almadın mı ?
Bende sana güvendim o site fena değil bende almak istiyorum oradan , güvensek mi acaba ?
Gebelerin daha çok sola yatmasını istiyoruz çünkü vücudun alt bölümündeki kanı kalbe taşıyan ana damar sağdan geçtiği içi için sağa yatılınca, ödem, varis ve basur gibi şikayetlerin olma ihtimali daha yüksek diyordu. Bir de saola yatınca bebeğe daha iyi kan gittiği için gün içinde 2 saat kadar sola yatıp dinlenmek bebğin gelişimin dengeli olması için yeterlidir dedi. Ama tabi uyurken bunu kontrol edemeyebilirsiniz, sağa veya sırtüstü yatmanın bebeğe bi zararı olmaz diyordu:)
Daha çok erken canım, bizim minnaklar içerde bi süre daha cambazlık yapabilirle hala o kadar yerleri var, sen bu fiziğin ve gayretinle çatır çatır doğuracaksın inşalalh:)
Ayy çok heyecanlı, biz de bugün ana kucağı alacaz inşallah, şimdiye kadar aldığımız ilk büyük parça olacak:) büyük parçalara geçince doğuma daha çok az kaldığını hissediyor insan:)
Bu minnakların her hali bizi düşündürmeye yetiyor, sen de merak etme Yeşim bu hareketlerle daha çok şekle girer bunlar. yerleri daralınca görecem ben onları:)
Bakın işte Coolcuğumu da korkuttunuz, pimpirikli hamişler siziCanım benim önceki kontrolllerde hep aşağıdaydı başı, bu hafta gittiğimde başı yukarıdaydı amam ben biliyordum döndüğünü biliyor musun, bir gün öncesinde karnımı iki kez yamuk yumuk oldu, bir sağ taraf aldı başını bir sol taraf:)
Canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Ben de bol su içmek gerektiğini biliyorum, ama imkanın varsa bi doktora daha görün derim. Sonuçta ultrasonografik incelemeler bunlar, belki doktorun öyle algıladı.
Öyle birşey olsa farkederdin ama Eczanelerde su testi var, bana da yapmıştı doktorum. Evde kendinde yapabilirsin ama bi doktora da yaptırabilirsin için rahat eder inşallah. Bize Amnisure su testini uyguladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?