Canım ben işimi severek yapıyorum , işe takılmam. Bzı insanların alınganlıkları ve şikayetçi ruhlarına kızıyorum hepsi bu ....
Egzersiz hareketleri için teşekkür ederim , bir zararı olmasın aman doktorlarımızla görüşelim de öyle yapalım .
Annemde plates topu var onu alacağım , normal doğum anında olan sancıda falan da baya işe yaradığını duydum
Ben sancıyı evde çekmek istiyorum aslında dayanabilirsem ,
ben bu hareketleri yapsam bugün doğururum sankimalum az bir şey yürüsem vücudum tepki veriyor, artık kabullendim 3 ay daha yatıcam :)
ne güzel bak bol bol yürüyüş yapıyormuşsun, yüzmede çok güzel, inşallah istediğin gibi sağlıklı normal bir doğum yaparsın
hayılı cumalar kızlar kontrolden geliyorum 24+4 haftalığız bebeğin gelişimi güzel hatta bir hafta önde ama doktor riskli gebelik suyun azalmıs dedi dikkat ediceksin yatıcaksn dedi progestan verdi ve cok su içiceksn dedi bebeğin suyunu coğaltmak için neler yapabilirim kızlar lütfen yardım edin
hayılı cumalar kızlar kontrolden geliyorum 24+4 haftalığız bebeğin gelişimi güzel hatta bir hafta önde ama doktor riskli gebelik suyun azalmıs dedi dikkat ediceksin yatıcaksn dedi progestan verdi ve cok su içiceksn dedi bebeğin suyunu coğaltmak için neler yapabilirim kızlar lütfen yardım edin
Evet sancı başladığında plates topuna otorup kalkmanın faydası olduğunu okumuştum ben de. Tabi ki doktoruna sor.
Bu hareketlerin her birini yaparken o pozisyonda kalıp içinden 5 e kadar sayıyorsun .Sonra serbest bırakıp tekrar yapıyorsun her birinden 5 set.Ben de evde kalmayı planlıyorum artana kadar ama belki de panik yaparım bilmiyorum o an nasıl gelişir.İnş. doğum hikayelerimizde bahsederiz .
problemli insanlardan uzak durmaya çalışıyorumHayırlı cumalar canım, sıkma kendini bebişi strese sokma iş yerinde işler hiç bitmez:)
Takmamaya çalışıyorum artık canım, bebeğimi düşünüyorumGünaydın canlar
Günaydın canım, sakin olmaya çalış canım derin nefes al..
problemli insanlardan uzak durmaya çalışıyorumbebeğimin etkilenmemesi için elimden geleni yapıyorum canım, sağol
Takmamaya çalışıyorum artık canım, bebeğimi düşünüyorumderin nefes almam çok hoşuna gidiyor oğluşumun zaten, hemen tekmeyle cevap veriyor oksijene
Canim inanmhic bilmiyorum ama smdi aeastirmaya baslicam insallah biseyler bulabilirim lutfen uzulme doktorunun soylediklerini mutlaka yap ozellikle suyu cok bol ic
Canım hiç üzülme bol su iç ve dinlen. Progestanı da kullan bence her şey yoluna girer . En kötüsü girmezse bile İzmirde benim gittiğim hastanede su takviyesi yapıyorlar plasentaya .Tıp çok gelişti. Kesin başka hastanelerde de yapılıyordur.
Lütfen doktorun dediklerini yap , dinlen ve bol su iç .
Kafana çok takmadan yap tabi bunları , inşallah hiç bir şey olmayacak
canım benim plesanta kısmına makatta yazmışlardı. ama dr herhangi olumsuz bir şey söylemedi. zaten son bir ayda falan döner diyodu annem. sanırım ondan olsa gerek iyi mi kötü mü diye sormadım. eve gelince kağıtta tekrar okuyunca aklıma takıldı. ama dr da önemli birşey olsaydı söylerdi herhalde.Arkadaşlar burada bana bir arkadaşım makat gelişinde olduğunu söylemişti bebeğinin .Bulamadım mesajı. Makat gelişinde yanı poposu aşağıda hala bebek dönmemiş demekmiş benimde aynı yani bebeğimin kafası yukarıda hala
evet canım ben de öyle biliyordum. inşallah herşey yolunda gider.Canım bebeğin dönmediğine neden üzülüyorsun ki, benimki de dönmedi, ben aksine seviniyorum erken doğum olmaz diye...Acaba benim bilmediğim,kaçırdığım birşey mi var ?
kızlar herkese günaydın. Hayırlı Cumalar.
Kızlar ben 26. hafta-27. haftam arasında İzmir den İstanbul a seyahat etmeyi düşünüyorum. 4-5 saatlik arabayla yolculuk 2 saat falan gemiyle. sizce sıkıntı olur mu? var mı seyahat eden böyle uzun yol?
Günaydınnn :)))
Oda takımını çocuk kalbinden alacaktın , hayırlı olsun canım . Ben de baktım oraya çok güzeller
ins düzelir canım ya zaten suyu cok içen bi insanım bn demekki daha cok icmem gerekiyor bide haftalrdır bası asağıda hiç yukarı dönmedi buda korkutuyo benicanım benim plesanta kısmına makatta yazmışlardı. ama dr herhangi olumsuz bir şey söylemedi. zaten son bir ayda falan döner diyodu annem. sanırım ondan olsa gerek iyi mi kötü mü diye sormadım. eve gelince kağıtta tekrar okuyunca aklıma takıldı. ama dr da önemli birşey olsaydı söylerdi herhalde.
evet canım ben de öyle biliyordum. inşallah herşey yolunda gider.
canım sanırım biraz kişiye bağlı herhalde. hastaneye ya da başka bir yere giderken bile ben dayanamıyorum.
o yüzden uzun yolculuk düşünmüyorum. ancak sen rahatsan ve gitmeyi istiyorsan çok dikkatlı ol.. bol bol dinlen.. istediğin zaman uzanacağın bir yolculuk olursa belki sorun yaşamazsın.
canım o kadar korkma eğer suyun azaldıysa takviye ediyorlardı bir şekilde. geçen hastane önünde duymuştum. gerçi bu sefer de fazla gelmiş demişler..
ama benim kuzenimin suyu az demişlerdi. kuzenim günde 4-5 lt su içiyordu sanırım. sende 3lt den az içme. geceleri falan da iç.. bol tuvalete çıkacaksın ama önemli olan sağlık..
inş düzelir kızlar ya acaba az az suyum geldide benmi anlmdm
Çatlak var dedi mi ki doktorun ? Benim doktorum dinlenmeyi öneriyor , çok yormamak lazım bebişleri .Bak sen istirahat et , suyunu iç , pregestaranı düzenli kullan atlatacaksın inşallah
Ben de bu haftayı çok zor atlattım. Tüm hafta uykusuzluk çektim .Ve biz de yarın oda ve duvar kağıdı bakacağız .
Yok canım üzülmüyorum ama durumu bildiğim için önlem alıp egzersizlere başlayayım diyorum.
Gunaydinn cnm:) yaa ne guzel bnde alisveris yapmak istiyorum ama burda hicbisey yok ee annemler istanbuldan alisveris yapip getircekler, bnde biseyler almak istiyorum ama internetten aldiklarima da guvenemiyorummmamas&papas dan hic alisveris yaptin mi canim ya cok guzel gorunen tulumlari var alsam mi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?