Günaydın arkadaşlarHayırlı cumalar...Doktora gidecekler hayırlı güzel sonuçlarla dönerler inşallah...
İş yeri bu hafta o kadar stresli ki buraya bile girmek istemiyorum, sizleri takip edemiyorum... Herkes iyi olsun hiç stres yaşamasın inşallah...
Arkadaşlar burada bana bir arkadaşım makat gelişinde olduğunu söylemişti bebeğinin .Bulamadım mesajı. Makat gelişinde yanı poposu aşağıda hala bebek dönmemiş demekmiş benimde aynı yani bebeğimin kafası yukarıda hala
Hayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın, üzülme daha sonrada dönebiliyorlar
Arkadaşlar burada bana bir arkadaşım makat gelişinde olduğunu söylemişti bebeğinin .Bulamadım mesajı. Makat gelişinde yanı poposu aşağıda hala bebek dönmemiş demekmiş benimde aynı yani bebeğimin kafası yukarıda hala
Herkese günaydın arkadaşlar...Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.çok şükür bu haftayıda hayırlısıyla bitirdik.yarın tatil çok şükür artık işe gelmek zor geliyor.havalar inanılmaz sıcak resmen klimasız bi hayat yok burda( yediklerime dikkat etmeme rağmen ayaklarım ellerim cok şişmeye başladı.
Günaydın kızlar.
Herkes iyidir umarım .Herkes için güzel bir gün olsun.Sonunda bu hafta da bitti .
Evet cok şükür bu hafta da bitti pazar olsa da 30. Haftamıza girsek kızımla :))
Günaydın arkadaşlarHayırlı cumalar...Doktora gidecekler hayırlı güzel sonuçlarla dönerler inşallah...
İş yeri bu hafta o kadar stresli ki buraya bile girmek istemiyorum, sizleri takip edemiyorum... Herkes iyi olsun hiç stres yaşamasın inşallah...
Veee beklenen gün cumaa o kadar ihtiyacım var ki dinlenmeye anlatamam geldi sonunda haftasonu. Hayırlı cumalar diliyorum herkese rabbim herkesin dualarını kabul etsin en çok dua ettiğim 2 şey var biri herkes evladını sağ sağlım hayırlısıyla kucağına alması ve evlat hasreti çeken herkese rabbim nasip etsin. Yaşadığımız çok büyük bir mucize rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin....
AMİN
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun
Evet 36.yakadar dönebilir dedi doktor. Dönmezse de yine sezeryanı kabul etmeyeceğim .Şimdi biraz araştırdım bazı hareketler var onları yapacağım bugünden itibaren .
Canım daha çok erken ama dönmesi için bazılarının son hafta dönüyormuş o yüzden hiç takma..Benimkinin başı aşağıda bnde asıl bundan korkuyorum erken mi doğacak diye
Evet 36.yakadar dönebilir dedi doktor. Dönmezse de yine sezeryanı kabul etmeyeceğim .Şimdi biraz araştırdım bazı hareketler var onları yapacağım bugünden itibaren .
Günayddddııııııınnnnnn
Nihayet cuma geldi çok uykum var yarın uyumak istiyorum :) sonra da gidip bebişimizin oda takımını alacağız ve duvar kağıdı bakacağız
Günayddddııııııınnnnnn
Nihayet cuma geldi çok uykum var yarın uyumak istiyorum :) sonra da gidip bebişimizin oda takımını alacağız ve duvar kağıdı bakacağız
Yok canım üzülmüyorum ama durumu bildiğim için önlem alıp egzersizlere başlayayım diyorum.Canım daha çok erken, son dakikada dönenler oluyor, bunları kafana takıp üzme kendini
Dün izinliydim çok güzeldi , bu gün işe bir geldim - gelmez olaydımhayırlısıyla şu 32. haftamı doldursaydım burada başka bir şey istemem
Günaydın canım , bende egzersiz yapmak istiyorum normal doğum istediğimden dolayı . Nasıl hareketler bunlar ? Google den mi buldun bende bakayım
Hayırlı sabahlar kızlar. Şuanda evdeyim eşimle. Şeker yüklemesi yaptırmaya gidicez. Bana dua edin inşallah yaptrırken de yaptırdıktan sonra da sorun yaşamam. Kan aldırmaya alıştım aslında ama yine de aç karnına birkaç kere aldıkları için bayılırım diye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese günaydın arkadaşlar...Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)
Allahım !!! şuan kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider...
Allahım !!! Şuan kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol...
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş...
Allahım !!! Sevdiklerimi Sende sev ve onlara baki huzur ve neşe ver...
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...
Allahım !!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı Salihlerin duası eyle (amin)
herkese hayırlı cumalar....
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar.çok şükür bu haftayıda hayırlısıyla bitirdik.yarın tatil çok şükür artık işe gelmek zor geliyor.havalar inanılmaz sıcak resmen klimasız bi hayat yok burda( yediklerime dikkat etmeme rağmen ayaklarım ellerim cok şişmeye başladı.
Günayddddııııııınnnnnn
yanlış hatırlamıyorsam ( aradan 18 yıl geçti) kardeşim son haftada dönmüştü, sanırım en iyi hareket bol bol yürümek, annem çok hareketliydi ve ramazan olmasına rağmen üstelik oruçta tutuyordu evde oturtamıyorduk, her ihtiyacına kendi gitti, çok şükür 20 yıl aradan sonrada normal doğumla tekbir dikişi olmadan 4kilo 100 gr kardeşimi dünyaya getirdi :))
yapacağın hareketleri bilmiyorum ama dikkatli ol önce doktoruna sor derim
Ben de bu haftayı çok zor atlattım. Tüm hafta uykusuzluk çektim .Ve biz de yarın oda ve duvar kağıdı bakacağız .
Yok canım üzülmüyorum ama durumu bildiğim için önlem alıp egzersizlere başlayayım diyorum.
Canım hiç takma işyerini.Çok az kaldı.Ben 37.kadar çalışacağım şöyle düşün sonra 4 ay bebeğimizle olacağız.Belki 1 ayda rapor alırım çünkü dönemem gereken dönem ocak ayı ve benim çalıştığım bölgelerde hep yeni yıl tatilleri oluyor.Sonra en güzel kısmı haftada 4 gün işe gideceğiz sadece.Olumlu düşünüyoruzzz:)
Şimdi ekleyebilirsem koyacağım canım.Benim bel fıtığım var bu egzersizleri önceden yapıyordum hamile kalınca bırakmıştım.Aslında normal doğum ve bel fıtığı egzersizleri aynı hemen hemen.
Eki Görüntüle 1177220
Pazartesi doktora gittiğimde bebeğim yan duruyordu , dün ssk doktoru baktı ayaklar yukarda , kafa aşağıda dedi . Erken doğum riskim var mı dedim , herşey güzel kafana takma dedi . Demek ki bu bir risk değil
Canım şimdi gidip personel müdürümüze sordum.32+0 da aldığım raporu işyerime getiriyormuşum .Ben sgk ya götüreceğim sanıyordum:)Bunun adı çalışılabilir raporu o yüzden 13 ağustostan sonra da 37 .haftana kadar maaş almaya devam edeceksin ne zamanki 37.de çalışamaz raporun olacak o zamandan itibaren 4 ay maaş alamayacaksın dedi.Sen 32.den sonra çalışmayacaksan o zaman çalışamaz raporu alacaksın ve 32.den itibaren maaşın yatmayacak.
Benim sat 1 ocak hem de sabah mesai saati ile başladı sanırım:)
Senin kızın olacak onlar daha narin daha ince yapılı oluyorlardır sanırım.Manken gibi bir kızın olacak sanırım .ölçüleri çok güzel :)uzun ,ince
Ben de bu haftayı çok zor atlattım. Tüm hafta uykusuzluk çektim .Ve biz de yarın oda ve duvar kağıdı bakacağız .
Yok canım üzülmüyorum ama durumu bildiğim için önlem alıp egzersizlere başlayayım diyorum.
Canım hiç takma işyerini.Çok az kaldı.Ben 37.kadar çalışacağım şöyle düşün sonra 4 ay bebeğimizle olacağız.Belki 1 ayda rapor alırım çünkü dönemem gereken dönem ocak ayı ve benim çalıştığım bölgelerde hep yeni yıl tatilleri oluyor.Sonra en güzel kısmı haftada 4 gün işe gideceğiz sadece.Olumlu düşünüyoruzzz:)
Şimdi ekleyebilirsem koyacağım canım.Benim bel fıtığım var bu egzersizleri önceden yapıyordum hamile kalınca bırakmıştım.Aslında normal doğum ve bel fıtığı egzersizleri aynı hemen hemen.
Eki Görüntüle 1177220
Ben de çok yürüyorum canım günde en az 10.000 adım atıyorum. Normal doğumu çok istiyorum ,doktorum bebek şuanda ters dediğinde acaba aklından sezeryani mi geçiriyor diye düşünüp üzüldüm. Yoksa bebeğim beni üzmez ve döner biliyorum.Yürümenin dışında bol yüzmek de bebeği döndürüyormuş.Her hafatsonu yüzme imkanım var,yüzeceğim inş.Bir de popo kaldırma var bacaklarını yavaş yavaş kaldırıp altına bir kaç yastık koyuyorsun ,10 dk böyle durup sonra dinleniyorsun 3 kez yapılıyormuş bu hareket. Tehlikeli şeyler değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?