2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hayırlı cumalar canım, sıkma kendini bebişi strese sokma iş yerinde işler hiç bitmez:)

Günayddddııııııınnnnnn

Nihayet cuma geldi çok uykum var yarın uyumak istiyorum :) sonra da gidip bebişimizin oda takımını alacağız ve duvar kağıdı bakacağız

Canım daha çok erken, son dakikada dönenler oluyor, bunları kafana takıp üzme kendini

Günaydın canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ve test seni etkilemez. Biraz başın dönüp miden bulanabilir ama kan almada sorun olmuyor canım çok az alıyorlar çünkü..

Dün izinliydim çok güzeldi , bu gün işe bir geldim - gelmez olaydım hayırlısıyla şu 32. haftamı doldursaydım burada başka bir şey istemem

Canım daha çok erken ama dönmesi için bazılarının son hafta dönüyormuş o yüzden hiç takma..Benimkinin başı aşağıda bnde asıl bundan korkuyorum erken mi doğacak diye

Herkese günaydın arkadaşlar... Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)

Günaydın kızlar.
Herkes iyidir umarım .Herkes için güzel bir gün olsun.Sonunda bu hafta da bitti .

Günaydın canlar

Evet cok şükür bu hafta da bitti pazar olsa da 30. Haftamıza girsek kızımla :))

döngümüz aynıymış canım, bizim de pazar günü bitiyor haftamız biz 27.haftaya giricez inşallah

Günaydın canım, sakin olmaya çalış canım derin nefes al..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun

Sizlere de günaydın kızlar

Evet 36.yakadar dönebilir dedi doktor. Dönmezse de yine sezeryanı kabul etmeyeceğim .Şimdi biraz araştırdım bazı hareketler var onları yapacağım bugünden itibaren .

Günaydın canım , bende egzersiz yapmak istiyorum normal doğum istediğimden dolayı . Nasıl hareketler bunlar ? Google den mi buldun bende bakayım

Canım daha çok erken ama dönmesi için bazılarının son hafta dönüyormuş o yüzden hiç takma..Benimkinin başı aşağıda bnde asıl bundan korkuyorum erken mi doğacak diye

Pazartesi doktora gittiğimde bebeğim yan duruyordu , dün ssk doktoru baktı ayaklar yukarda , kafa aşağıda dedi . Erken doğum riskim var mı dedim , herşey güzel kafana takma dedi . Demek ki bu bir risk değil

Evet 36.yakadar dönebilir dedi doktor. Dönmezse de yine sezeryanı kabul etmeyeceğim .Şimdi biraz araştırdım bazı hareketler var onları yapacağım bugünden itibaren .

yanlış hatırlamıyorsam ( aradan 18 yıl geçti) kardeşim son haftada dönmüştü, sanırım en iyi hareket bol bol yürümek, annem çok hareketliydi ve ramazan olmasına rağmen üstelik oruçta tutuyordu evde oturtamıyorduk, her ihtiyacına kendi gitti, çok şükür 20 yıl aradan sonrada normal doğumla tekbir dikişi olmadan 4kilo 100 gr kardeşimi dünyaya getirdi :))

yapacağın hareketleri bilmiyorum ama dikkatli ol önce doktoruna sor derim

Günayddddııııııınnnnnn

Nihayet cuma geldi çok uykum var yarın uyumak istiyorum :) sonra da gidip bebişimizin oda takımını alacağız ve duvar kağıdı bakacağız

Günaydınnn :)))
Oda takımını çocuk kalbinden alacaktın , hayırlı olsun canım . Ben de baktım oraya çok güzeller

Canım bebeğin dönmediğine neden üzülüyorsun ki, benimki de dönmedi, ben aksine seviniyorum erken doğum olmaz diye...Acaba benim bilmediğim,kaçırdığım birşey mi var ?

Günayddddııııııınnnnnn

Ben de bu haftayı çok zor atlattım. Tüm hafta uykusuzluk çektim .Ve biz de yarın oda ve duvar kağıdı bakacağız .

Canım daha çok erken, son dakikada dönenler oluyor, bunları kafana takıp üzme kendini
Yok canım üzülmüyorum ama durumu bildiğim için önlem alıp egzersizlere başlayayım diyorum.

Dün izinliydim çok güzeldi , bu gün işe bir geldim - gelmez olaydım hayırlısıyla şu 32. haftamı doldursaydım burada başka bir şey istemem

Canım hiç takma işyerini.Çok az kaldı.Ben 37.kadar çalışacağım şöyle düşün sonra 4 ay bebeğimizle olacağız.Belki 1 ayda rapor alırım çünkü dönemem gereken dönem ocak ayı ve benim çalıştığım bölgelerde hep yeni yıl tatilleri oluyor.Sonra en güzel kısmı haftada 4 gün işe gideceğiz sadece.Olumlu düşünüyoruzzz:)

Günaydın canım , bende egzersiz yapmak istiyorum normal doğum istediğimden dolayı . Nasıl hareketler bunlar ? Google den mi buldun bende bakayım

Şimdi ekleyebilirsem koyacağım canım.Benim bel fıtığım var bu egzersizleri önceden yapıyordum hamile kalınca bırakmıştım.Aslında normal doğum ve bel fıtığı egzersizleri aynı hemen hemen.

Hic korkma canim bisey olmazz insallah guzel haberlerle geleceksin dualarimiz seninle...

Herkese günaydın arkadaşlar... Bebişler 1 hafta daha büyüdü çok şükür :)

Gunaydin tatlimm gercekten de hareketlerini hissetmeye basladigimdan beri gunler daha cabuk geciyo bana kocaman oldular bebisler:)

Aminnn canimm

Gercekten cok sicak havalar Allah calisan tum annelerin yardimcisi olsun cnm dikkat edin kendinize

Günayddddııııııınnnnnn

Gunaydinn cnm:) yaa ne guzel bnde alisveris yapmak istiyorum ama burda hicbisey yok ee annemler istanbuldan alisveris yapip getircekler, bnde biseyler almak istiyorum ama internetten aldiklarima da guvenemiyorumm mamas&papas dan hic alisveris yaptin mi canim ya cok guzel gorunen tulumlari var alsam mi acaba :)

Ben de çok yürüyorum canım günde en az 10.000 adım atıyorum. Normal doğumu çok istiyorum ,doktorum bebek şuanda ters dediğinde acaba aklından sezeryani mi geçiriyor diye düşünüp üzüldüm. Yoksa bebeğim beni üzmez ve döner biliyorum.Yürümenin dışında bol yüzmek de bebeği döndürüyormuş.Her hafatsonu yüzme imkanım var,yüzeceğim inş.Bir de popo kaldırma var bacaklarını yavaş yavaş kaldırıp altına bir kaç yastık koyuyorsun ,10 dk böyle durup sonra dinleniyorsun 3 kez yapılıyormuş bu hareket. Tehlikeli şeyler değil yani.

Canım ben işimi severek yapıyorum , işe takılmam. Bzı insanların alınganlıkları ve şikayetçi ruhlarına kızıyorum hepsi bu ....
Egzersiz hareketleri için teşekkür ederim , bir zararı olmasın aman doktorlarımızla görüşelim de öyle yapalım .
Annemde plates topu var onu alacağım , normal doğum anında olan sancıda falan da baya işe yaradığını duydum
Ben sancıyı evde çekmek istiyorum aslında dayanabilirsem ,

Pazartesi doktora gittiğimde bebeğim yan duruyordu , dün ssk doktoru baktı ayaklar yukarda , kafa aşağıda dedi . Erken doğum riskim var mı dedim , herşey güzel kafana takma dedi . Demek ki bu bir risk değil

Bana da doktor doğum pozisyonu ama en rahatı korkulacak birşey yok dedi ama insan yine de tedirgin oluyor.Galiba daha erken bu dönemdeki pozisyonu herhalde bişeyi etkilemiyor diyerek içimi rahatlatıyorum

çok sağol canım verdiğin bilgiler için. ben çalışamaz raporuna kilitlendiğim için direkt ordan gidiyorum. Tabi çalışır raporu alınca ssk ndan işveren yatırır maaşını da verir. evet ben 32den sonra çalışamaz raporu alacağım.

satlarımız çok yakın:)

inşallah canım önclelikle sağlıklı olsunlar da umarım boyu posu eşime benzer. eşim ince uzundur.

ben bu hareketleri yapsam bugün doğururum sanki malum az bir şey yürüsem vücudum tepki veriyor, artık kabullendim 3 ay daha yatıcam :)

ne güzel bak bol bol yürüyüş yapıyormuşsun, yüzmede çok güzel, inşallah istediğin gibi sağlıklı normal bir doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…