2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok güzel bir odanız olacak halı toz topluyor iyi değil ama bende halı olmadan rahat edemem
Duvar kağıdı bebek için olanlar varsa olur tabi canım , bende bakayım o zaman

inşallah canım bakalım bir heveslendik hayırlısı olsun :) canım özellikle ilk aylar bebeğin nefes alışını etkiliyormuş halı, sen bilirsin tabi ki ama. Halı yerine yıkanan kilim tarzı şeyler var ya english home da falan var onlardan da bakabilirsin aslında sık sık yıkarsın.
bak annesi bak, süsleyelim odalarımızı

Yaa gercekten mii cok sevindimm bu habere canim o zaman hemen girip sepeti doldurmaya baslayabilirim:)

Pıhtılı Arkadaşlarım

Dün 10 kutu Clexan iğnemi de doktora yazdırdım ve eczaneden temin ettim.Alırken duygusal anlar yaşadım,çünkü büyük olasılıkla bu almış olduğumuz son 10 kutu.Yani doğumdan sonra da kullanmayacaksak ki ben sanmıyorum kullanacağımızı,doktordan son kez Clexan reçetesi aldım :)

Dolapta dağ gibi birikti iğneler ama gözümü korkutamazlar,biliyorum ki zaman hemen geçecek ve nasıl olduğunu anlamadan iğneler bitecek.

Bu arada kolumdan iğne olmaya baya alıştım.Bacağa ve göbeğe göre iğne çok rahat ve sorunsuz giriyor.Tabi son 1 haftadır kolumdan iğne oluyorum,zaman geçtikçe zorlaşırsa bilemem.Hafif morarmalar başladı ama önemsemiyorum.Sonuçta geçici bir rahatsızlığım var ve bu bir tedavi...

Bacağınız yada göbeğiniz sizi zorluyorsa kolu deneyin derim ben...

Yaa gercekten mii cok sevindimm bu habere canim o zaman hemen girip sepeti doldurmaya baslayabilirim:)

evet canım,hatta şimdi hatırladım ben bir de mothercare in 3-6 aylık astronot montunu da oradan almıştım ve yine bir sorunla karşılaşmadım.Ürün mağazasında gördüğümün aynısıydı... Sepetler dolsunnn

Bende o tarz insanları takmayım en iyisi , hiçbiri bebeğimden daha değerli değil .
32. haftamıza çok az kaldı Lalecim , hep bunu düşünelim
evet canım takmayalım 5 hafta kaldı çok şükür :)) sonra vur patlasın çal oynasın
süpersin canım :) yerim onu ben yeşilliğe götür annesi oğluşunu
sende süpersin tatlım inşallah biraz kafa dinlemek istiyorum, iftara pikniğe gidebiliriz hafta sonu yeşil bir yerlere:)) ben oruç tutmuyorum ama diğerlerine eşlik ederim yine de:))))

Hayırlı olsun arkadaşım.. Bizde modokodan aldık bebek odasını ama gelmesi baya sürüyor.. Gerçi bu ay sonu gelmiş olur sanırım... Bende 1 duvarı kağıt kaplatıcam ama hiç güzel desenler göremedim... Kağıtları nerden baktınız ? Bende yapmışlen güzel olsun diyorum.. Eğer alırsan fotografını çekermisin?

Son düzenleme:
kızlar unutmadan söliyim belki sonralarda unuturum.yaklasık 2 hafta önce en yakın arkadasım doğum yapmıstı paylasmıstım sizlede. arkadasımın en büyük tavisyesi mutlaka tek kullanımlık lohusa külotları varmış e-bebekte satılıyormus .1 paketin içinde 3 adet varmış ve kendisi 10 paket falan almıs çok lazım oluo keisnlikle al dedi.sizede tavsiye ediyim dedim :))

Evet en iyisi bi cesaret alisverise basliyim:) bide 0-3 ay mi 3-6 ay mi daha fazla almaliyim karar veremiyorum marmariste ekim - kasim aylari oyle cok soguk olmayacak bide yenodogan kiyafetleri cok az giyebiliyolarmis herkes ayni seyi soluyo ne biliyim cocugumun poposu acikta kalmasin sora:)

Tatlım korkuttular valla beni de ya, ben de seviniyordum ne güzel bebeğin başı yukarıda diye :)) Bu dönem korkmaya ve üzülmeye yer arıyoruz :)

Yahu Cool korkma canım.Ben doktorun aklından sezeryani geçirdiğini düşündüm bana bunu söylerken yüzündeki ifadeden ona üzüldüm.Yoksa dönecek inş.Sen de zamanında doğuracaksın inş.Sonra geri dönerken arabanıza Söz verdiğimiz gibi yazdırırsın .(bu bir kargo firmasının sloganıydı sanırım ) İnş.az kaldı o günleri göreceğiz.

iyi o zaman zararı yoksa uyumaya devam evet canım ya çok heyecanlı gerçekten, bizim de ilk büyük parçamız olacak inşallah ama teslim edilmeyeceği için şuan çok hissedemiycez sanırım :) olsun aradan çıkartalım da rahatlayalım. Bir de büyük parça park yatak alıcaz. Ama onu son zamanlarda alırız dedik bakalım.

Ayy canimm ne guzel yazmissin yaa bitiyo gercektenn Allahim saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah...bende onumuzdeki hftaici gidicem yazdirmaya havalar cok sicak o yuzden bu defa toptan almicam ignemi ama yine de son 10 kutu kaldigini bilmek bile yetiyo:)

Şu site konusunda beni cok rahatlattin yaa butun kredi kartlarimi masaya cikardim alisveris baslasin:)

Azure inş. öyle olur .şu çatır çatır doğurma deyimini bile öyle seviyorum ki :)

Günaydın canım :) Hiç korkma ben dün yaptırdım , 50 gr lıktı . İnşallah sonuçlar iyi çıkar .
Kan tahlilide yaptırdım 2 defa kan verdim 11 00 e kadar aç bekledim

Bana 75 gr yükleceklerdi ama olmadı malesef. Saat 08:30'da adatepede olmadığım için yapmadılar. Saat 09:15'te oradaydım ve yapmadılar. Sonra aile hekimime geldim. Bana lütfi kırdardaki arkadaşından randevu aldı, pazartesi 08:40'ta oraya gidicem. İnşallah orada yaparlar. Adatepeyi de sağlık bakanlığına şikayet ettim... Şuan hala açım. Çok sinirli ve stresliyim...

Aile hekimin de iki tüp kan aldı. Sonuçlarını salı günü alıcam. Şeker yükleme sonucumu da göstericem..

Ben de sadece yatağın olduğu duvara yaptırmayı düşünüyorum. Ben de halı koymayacağım .Evimde yatak odasında english home dan aldığım ince bir halım var ayda bir yıkıyorum makinede. Halılarda ev akarları oluyor,halı alırsam da yine english home dan alırım. Düz bir model.Ama senin kızın olduğu için benim yatak odamdaki gibi çiçekli alabilirsin .

Aaaaa salak mi onlar yaaa ne demek yapmamak sebep ne gec kalmis olmak mi biz onlarinkeyfini saatlerce ejliyoruz ya bide hakile hamile...terbiyesizler...canim hic uzulme sen pazartesi yaptirirsin simdi sakinless ve cihangirin karnini doyurr bakalimm

Tamam canım, ben zaten sezeryanla doğum yapabileceğim,kan sulandırıcı kullandığım için.Benim için düz durması daha iyi :)Hepimizin endişesi farklı olunca kimi başı aşağı inince üzülüyo,kimi seviniyor :)Herşey gönlümüzce lur inşallah...

Canım senin sanal kartın yok mu, çok daha güvenli alışveriş yaparsın.Finansbankın sanal kartı çok güzel limitini kendin belirliyorsun ve istediğin zaman limiti 0 lıyosun.Ben internetteki bütün işlemlerimi sanal karttan yapıyorum.Siteler güvenli olsa dahi,pc güvenli olmayabiliyor...

Bu arada bütün paranı bitirmeee :))

Son düzenleme:
Alamadim canim napiyimm aklima girdinn gercek mi acaba diyee:)) ama hergun o speti doldurup doldurup bosaltiyorum heralde yakin zamanda alirim gibime geliyo :)

Bak napalım biliyor musun ? önce bir parça alalım baktık ki sorun olmadan geldi sonra , devam edelim alımlarımıza

çok eğlenceli bence piknik iftar olayı :) hamişiz biz tatlım nasıl tutucaz o kadar uzun süre oruç

Benden kan aldıklarında 09:30 gibiydi .Ne fark edermiş ki ?Geç kaldın diye mi bu muamele .Neyse hiç takma pazartesi gidersin yeniden ,vardır bir hayır.

Canım çok sağol, size de hayırlı olsun :) siz nerden aldınız modokodan? bize de teslimat süresi 45 gün dediler canım, uzun sürüyor maalesef. Kağıt henüz bakmadım sadece mobilyayı almayı düşündüğüm yerde vardı ordan baktım, gitmişken modokonun yanındaki keyap tan bakıcam canım. Tabi ki çekerim fotosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…