Çok güzel bir odanız olacakhalı toz topluyor iyi değil ama bende halı olmadan rahat edemem
Duvar kağıdı bebek için olanlar varsa olur tabi canım , bende bakayım o zaman
Canım 444emarket adlı siteden ben alışveriş yaptım, bir arkadaşımın bebeğine Bondigo Eğitici Aktivite Masası almıştım.Site güvenilir,söz verdikleri gibi teslimatı zamanında yaptılar,telefonla aradığımda da hep bir muhattap buldum.Ürün de orjinaldi,o dönem diğer yerlere göre fiyatı da baya uygundu.
Yaa gercekten mii cok sevindimm bu habere canim o zaman hemen girip sepeti doldurmaya baslayabilirim:)
evet canım takmayalımBende o tarz insanları takmayım en iyisi , hiçbiri bebeğimden daha değerli değil .
32. haftamıza çok az kaldı Lalecim , hep bunu düşünelim
sende süpersin tatlımsüpersin canım :) yerim onu ben yeşilliğe götür annesi oğluşunu
eveeet bayan :) benim beğendiğim krem rengi üzerinde toz pembe fiyonklar var üst katta duruyordu canım. Bebek odası için özel kağıtlar var canım hava alan ve antialerjik. Bir de tüm duvarlara değil yatağın olduğu duvarla onun yanındaki duvara yapıcam yani iki duvara sadececamın olduğu duvarla gardrobun olduğu duvarda olmayacak. Halı da koymıycam odaya
haklısın canım insan emin olamıyor, sadece battaniyenin kumaşına dikkat ederek alabilirsin bence. o siteyi hiç duymadım canım, çok bilinmedik sitelere güvenemiyorum maalesefunnadoda falan iade şansın var sonuçta beğenmezsen iade edersin bence denemekte fayda var
Tatlım korkuttular valla beni de ya, ben de seviniyordum ne güzel bebeğin başı yukarıda diye :)) Bu dönem korkmaya ve üzülmeye yer arıyoruz :)
Gebelerin daha çok sola yatmasını istiyoruz çünkü vücudun alt bölümündeki kanı kalbe taşıyan ana damar sağdan geçtiği içi için sağa yatılınca, ödem, varis ve basur gibi şikayetlerin olma ihtimali daha yüksek diyordu. Bir de saola yatınca bebeğe daha iyi kan gittiği için gün içinde 2 saat kadar sola yatıp dinlenmek bebğin gelişimin dengeli olması için yeterlidir dedi. Ama tabi uyurken bunu kontrol edemeyebilirsiniz, sağa veya sırtüstü yatmanın bebeğe bi zararı olmaz diyordu:)
Ayy çok heyecanlı, biz de bugün ana kucağı alacaz inşallah, şimdiye kadar aldığımız ilk büyük parça olacak:) büyük parçalara geçince doğuma daha çok az kaldığını hissediyor insan:)
Pıhtılı Arkadaşlarım
Dün 10 kutu Clexan iğnemi de doktora yazdırdım ve eczaneden temin ettim.Alırken duygusal anlar yaşadım,çünkü büyük olasılıkla bu almış olduğumuz son 10 kutu.Yani doğumdan sonra da kullanmayacaksak ki ben sanmıyorum kullanacağımızı,doktordan son kez Clexan reçetesi aldım :)
Dolapta dağ gibi birikti iğneler ama gözümü korkutamazlar,biliyorum ki zaman hemen geçecek ve nasıl olduğunu anlamadan iğneler bitecek.
Bu arada kolumdan iğne olmaya baya alıştım.Bacağa ve göbeğe göre iğne çok rahat ve sorunsuz giriyor.Tabi son 1 haftadır kolumdan iğne oluyorum,zaman geçtikçe zorlaşırsa bilemem.Hafif morarmalar başladı ama önemsemiyorum.Sonuçta geçici bir rahatsızlığım var ve bu bir tedavi...
Bacağınız yada göbeğiniz sizi zorluyorsa kolu deneyin derim ben...
evet canım,hatta şimdi hatırladım ben bir de mothercare in 3-6 aylık astronot montunu da oradan almıştım ve yine bir sorunla karşılaşmadım.Ürün mağazasında gördüğümün aynısıydı... Sepetler dolsunnn
Gebelerin daha çok sola yatmasını istiyoruz çünkü vücudun alt bölümündeki kanı kalbe taşıyan ana damar sağdan geçtiği içi için sağa yatılınca, ödem, varis ve basur gibi şikayetlerin olma ihtimali daha yüksek diyordu. Bir de saola yatınca bebeğe daha iyi kan gittiği için gün içinde 2 saat kadar sola yatıp dinlenmek bebğin gelişimin dengeli olması için yeterlidir dedi. Ama tabi uyurken bunu kontrol edemeyebilirsiniz, sağa veya sırtüstü yatmanın bebeğe bi zararı olmaz diyordu:)
Daha çok erken canım, bizim minnaklar içerde bi süre daha cambazlık yapabilirle hala o kadar yerleri var, sen bu fiziğin ve gayretinle çatır çatır doğuracaksın inşalalh:)
Ayy çok heyecanlı, biz de bugün ana kucağı alacaz inşallah, şimdiye kadar aldığımız ilk büyük parça olacak:) büyük parçalara geçince doğuma daha çok az kaldığını hissediyor insan:)
Bu minnakların her hali bizi düşündürmeye yetiyor, sen de merak etme Yeşim bu hareketlerle daha çok şekle girer bunlar. yerleri daralınca görecem ben onları:)
Bakın işte Coolcuğumu da korkuttunuz, pimpirikli hamişler siziCanım benim önceki kontrolllerde hep aşağıdaydı başı, bu hafta gittiğimde başı yukarıdaydı amam ben biliyordum döndüğünü biliyor musun, bir gün öncesinde karnımı iki kez yamuk yumuk oldu, bir sağ taraf aldı başını bir sol taraf:)
Canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Ben de bol su içmek gerektiğini biliyorum, ama imkanın varsa bi doktora daha görün derim. Sonuçta ultrasonografik incelemeler bunlar, belki doktorun öyle algıladı.
Öyle birşey olsa farkederdin ama Eczanelerde su testi var, bana da yapmıştı doktorum. Evde kendinde yapabilirsin ama bi doktora da yaptırabilirsin için rahat eder inşallah. Bize Amnisure su testini uyguladı.
Günaydın canım :) Hiç korkma ben dün yaptırdım , 50 gr lıktı . İnşallah sonuçlar iyi çıkar .
Kan tahlilide yaptırdım 2 defa kan verdim 11 00 e kadar aç bekledim
eveeet bayan :) benim beğendiğim krem rengi üzerinde toz pembe fiyonklar var üst katta duruyordu canım. Bebek odası için özel kağıtlar var canım hava alan ve antialerjik. Bir de tüm duvarlara değil yatağın olduğu duvarla onun yanındaki duvara yapıcam yani iki duvara sadececamın olduğu duvarla gardrobun olduğu duvarda olmayacak. Halı da koymıycam odaya
Bana 75 gr yükleceklerdi ama olmadı malesef. Saat 08:30'da adatepede olmadığım için yapmadılar. Saat 09:15'te oradaydım ve yapmadılar. Sonra aile hekimime geldim. Bana lütfi kırdardaki arkadaşından randevu aldı, pazartesi 08:40'ta oraya gidicem. İnşallah orada yaparlar. Adatepeyi de sağlık bakanlığına şikayet ettim... Şuan hala açım. Çok sinirli ve stresliyim...
Aile hekimin de iki tüp kan aldı. Sonuçlarını salı günü alıcam. Şeker yükleme sonucumu da göstericem..
Yahu Cool korkma canım.Ben doktorun aklından sezeryani geçirdiğini düşündüm bana bunu söylerken yüzündeki ifadeden ona üzüldüm.Yoksa dönecek inş.Sen de zamanında doğuracaksın inş.Sonra geri dönerken arabanıza Söz verdiğimiz gibi yazdırırsın .(bu bir kargo firmasının sloganıydı sanırım ) İnş.az kaldı o günleri göreceğiz.
Ayy canimm ne guzel yazmissin yaa bitiyo gercektenn Allahim saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah...bende onumuzdeki hftaici gidicem yazdirmaya havalar cok sicak o yuzden bu defa toptan almicam ignemi ama yine de son 10 kutu kaldigini bilmek bile yetiyo:)
Şu site konusunda beni cok rahatlattin yaa butun kredi kartlarimi masaya cikardim alisveris baslasin:)
Alamadim canim napiyimm aklima girdinn gercek mi acaba diyee:)) ama hergun o speti doldurup doldurup bosaltiyorum heralde yakin zamanda alirim gibime geliyo :)
evet canım takmayalım5 hafta kaldı çok şükür :)) sonra vur patlasın çal oynasın
sende süpersin tatlıminşallah biraz kafa dinlemek istiyorum, iftara pikniğe gidebiliriz hafta sonu yeşil bir yerlere:)) ben oruç tutmuyorum ama diğerlerine eşlik ederim yine de:))))
Bana 75 gr yükleceklerdi ama olmadı malesef. Saat 08:30'da adatepede olmadığım için yapmadılar. Saat 09:15'te oradaydım ve yapmadılar. Sonra aile hekimime geldim. Bana lütfi kırdardaki arkadaşından randevu aldı, pazartesi 08:40'ta oraya gidicem. İnşallah orada yaparlar. Adatepeyi de sağlık bakanlığına şikayet ettim... Şuan hala açım. Çok sinirli ve stresliyim...
Aile hekimin de iki tüp kan aldı. Sonuçlarını salı günü alıcam. Şeker yükleme sonucumu da göstericem..
Hayırlı olsun arkadaşım.. Bizde modokodan aldık bebek odasını ama gelmesi baya sürüyor.. Gerçi bu ay sonu gelmiş olur sanırım... Bende 1 duvarı kağıt kaplatıcam ama hiç güzel desenler göremedim... Kağıtları nerden baktınız ? Bende yapmışlen güzel olsun diyorum.. Eğer alırsan fotografını çekermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?