2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Arkadaşım, bizim de dualarımız bir an önce toparlanıp, bize müjdeli haberi vermen için. Senin gibi yüreği güzel bir arkadaşımız var, ne mutlu bize. Kalbimiz ve dualarımız seninle.

valla tam babasının kopyası olmuş. şaka gibi:) 9 ay biz karnımızda taşıoruz ama babalarına benziolar.:)

hayırlısıyla sağ salım doğsunlarda yavrularımız :)

bide eşim ben seni daha çok seviyorum der , artık hep başına vuruyorum bak kım daha cok seviyormuş diye :)

Sağlık sağlık sağlık be canım sağlıkla gelsin miniğim inş iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum benle yaşadınız acımı

:) İnsanların aklını çok bulandırdı ya.. İnşallah pazartesi yaptırabilirim canım..

Bnm doktorm ilac yazmadi sütü 2 bardaga.çıkar dedi, gercekten de cok icince olmuo ama hergun de iki bardak icemiorm ztn zor iciorm :/

valla cnm ben her gun sut tuketıorum.bazen bir,bazen iki,ama bnmde kramplarım oluor.he oyle bagrarak aman aman dıleyıp ağlatacak kadar dgl ELHAMDÜLİLLAH.demekkı onuda sut hafıfletıor demek ıcmesem daha agır yasardm onu blmıordum bak! 1 ay once sabah kalkarken bır kramp gırdı bırde ıkı gun once sabah oldu.sukur dayanılmıcak gbı dgl.muz yemeye basladm.burdakı kızlara sifa olmuş.sende hergun bır tane tüket.ıcınde magnezyum oldgndan krampları azaltıormus.hemen evıne alıp koy.hergun bırtane zorla ye.

Ben önden koyarım dediğin gibi canım. İnşallah kolay doğumlar geçiririz hepimiz.

ayy bayıldım bu listeye. ne güzel hazırlamışlar. çok sağol canım:)

Ya canım ama ben yün cok ağır oluyor diye evde benim bebekliğimde kullandığım yorgan vardı onu istemedim. onun yerine %100 pamuk yorgan aldım. ve şimdi de biri büyük biri küçük iki tane battaniye ördürüyorum. ördürmesemiydim :s herkeste var diye ben de ördürdüm kızlar örüyor şuanda bitmedi daha ama yaptırmasamıydım?

Arkadaşım, bizim de dualarımız bir an önce toparlanıp, bize müjdeli haberi vermen için. Senin gibi yüreği güzel bir arkadaşımız var, ne mutlu bize. Kalbimiz ve dualarımız seninle.

Hemen anne olmak isterdim ama 1sene yasağım var canım hem oğlum,o süreçte tuvalet ve yemek eğitimi alır buyur benim ufak Bi kurtajım oldu o sebeple rahmimin toparlanması gerek inş seneye haziran ayında çalışmalara başlıycam o surede sizin miniklerinizi severim burda😉iyi dileklerin için tşk ederim

Sen beni yine ağlatacaksın , lütfen toparlanmaya çalış . Hiç kolay değil , çok ciddi bir sınavdı ama seni öbür dünyada vakti geldiğinde karşılayan bir meleğin olacak ... Oğlunun ve eşinin sana ihtiyacı var , inşallah en yakın hayırlı bir zamanda karnına yeni bir melek gelecek ... Bizi habersiz bırakma

cnm ben çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırdım. ayrıca ilk gebeliğimde de yaptırmıştım. bişey olmuo. bebeğimizin sağlığ için yaptırıoruz bunu. mesela bir yakınımda şeker çıktı önlemini aldılar. eğer şekerin olup haberin yoksa bebek için daha sıkıntı. zaten çok şeker tüketiyoruz türk halkı olarak. bi 75 gr fazlasından bişi olmaz. karatay kadın doğum uzmanı değil ki. herşeye burununu sokuo. sakıncası olsa kadın doğumcular bunu yaptırmaz.

Doktor dönmüş mü dedi canım?
Dönmesi mi gerekiyor dönmemesi mi gerekiyor acaba..

ama şimdi bebeğin nasıl durması gerekiyor ben anlamadım. ben çoğunlukla tekmelerini sağ tarafta kaburgalarımın orda hissediyorum yani baş aşağı duruyor ultrasonda da oyleydi ama doktor hiç doğum pozisyonu falan demedi bana. ama bazende tekmelerini kasıklarımda hissediyorum o cok fena acıtıyor işte. benim kızım sürekli dönüyor sanırım karnımda.

Güzel olurdu canım yüz yüze görüşmek:) Ama 15 temmuz da izmir dışında olacağım büyük ihtimalle. ben şu önümüzdeki hafta gideyim diyorum da eşimle konuşup güne karar vermemiz lazım. Ama eğer egepol e devam etmeye karar verirsem ayarlayalım bir randevuyu çok güzel olur:)
şifa hastanesini pek düşünmüyorum bornovada da var bana çok yakın ama gitmek istemiyorum oraya.

Benim de kayınvalidem yün yorgan yapacaktı. Eşime dedim ben istemiyorum. Eşim telefon açmış yün yorgan yapma, istemiyor demiş. Bi değişik oldum ya :/

Yün yorgan artık eskide kaldı sanki.. Bi de yıkamasını kurutmasını ben yapamam. Ben onunla uğraşamam :/

benim kız da babasına benziyor gibi geldi..kafası aynı babası:) sağlıklı olsunlarda benzesinler..
ben geçen sene kızımı ilk kucağıma aldığımda sanki kaynanamın küçülmüş halini kucağima almış gibi oldum. her gören babasına benzetiodu kızımı. şimdi 14 aylık oldu biraz benzedi bnm küçüklüğüme.:)ama yinede görenler babası gibi diolar. bakalım oğlum kime benzeyecek. ekimde inşallah göreceğiz Allahım kısmet ederse.

Kızlar cep telefonum fullsite ye geçiş yaptı mobil versiyonuna nasıl dönebilirim bu sitenin. Sinir oldum cepten yazamıcam yoksa sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…