Ben sizlerin hamilelik surecini sizle yaşıycsm burda inş doğuma gittiğinizde dualar edicrm size rabbim o mutluluğu yaşattığı an sizlerle paylaşıcam inş kız benim de okunmuş zemzemim vardı sancı tutunca unuttuk evde sen önden koyarsın valize 😉
valla tam babasının kopyası olmuş. şaka gibi:) 9 ay biz karnımızda taşıoruz ama babalarına benziolar.:)
canım sana da hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar... Allahım sana da eşine de sabır versin cok zor bi sınavdan gectiniz ama sen cok güçlü bi annesin inşallah en kısa zamanda saglıklı sıhhatli bir kız bebek nasip eder Rabbim sana...
biliyorum içmediğini o yüzden onu her gün iç dedim zateninşallah gidebilirsin tatile, insanın nefes almaya ihtiyacı oluyor..
Canım bence şeker yüklemesini ihmal etme, Allah korusun çok büyük sorunlara yol açabiliyormuş, ölü bebek doğumuna bile sebep olabiliyormuş. Gün içerisinde bir sürü şekerli şey yerken şekerli su mu bi zararlı Allah aşkına? Karatay bunamış bence
Bnm doktorm ilac yazmadisütü 2 bardaga.çıkar dedi, gercekten de cok icince olmuo ama hergun de iki bardak icemiorm ztn zor iciorm :/
Ben sizlerin hamilelik surecini sizle yaşıycsm burda inş doğuma gittiğinizde dualar edicrm size rabbim o mutluluğu yaşattığı an sizlerle paylaşıcam inş kız benim de okunmuş zemzemim vardı sancı tutunca unuttuk evde sen önden koyarsın valize 😉
eşine başarılar dilerim, inşallah güzel puan alır
canım ben şöyle bir liste buldum ve çıktı aldım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=365579
çok sevinirim , nedense bunu çok beğendim
dikkat et bol bol dinlen sende , benimde karnımın alt kısmında tıktıklar oluyor ama başıylamı ayağıylamı anlayamıyorum, inşallah yarın doktorun işi çıkmazda öğrenirim
valla tam babasının kopyası olmuş. şaka gibi:) 9 ay biz karnımızda taşıoruz ama babalarına benziolar.:)
Canim tecrübeli bir a nne olarak sana tavsiyem gecd battaniye killanma cunku elleriyle agizlarinz goturup bi güzel yaliyolar.uyku tulumunuda tavsiye etmem onun icide hep elyaf oda cocuga ter yapıyo ben iki cocugumuda yun yorganda yatirdim ustune guzel nevresimini gecirdim ohhh misil misil uyuyorlardi. Zaten yorganida cok ağır yapmicaksin ince olcak
Arkadaşım, bizim de dualarımız bir an önce toparlanıp, bize müjdeli haberi vermen için. Senin gibi yüreği güzel bir arkadaşımız var, ne mutlu bize. Kalbimiz ve dualarımız seninle.
Sağol tatlım çok şükür iyi sayılırım arada Bi duygusallık olmuyor değil sildim yeni sayfa açtım desem yalan olur hala elim karnıma gidiyor bazen içimde sanıyorum kızımı annemdeyim hala eşim gelip goruyo bizi yarın evime geçicem,inş bi oğlum var onun için diri durmaya çalışıyorum ama tek gerçek var kızımı çok özlüyorum
Ben vitamini de içmiyordum aslında da doktora söyleyemedim. Kızardı onu da söylesem :)))))))))
Tatile gitme işi doktorun onayına kaldı canım. Olmazsa da burada kollarımı güneşletirim :)
D vitamini damla şeklinde canım.
Herkes de karatayın dediğini dinlemiş. Bana diyorlar ki şeker yüklemesi yaptırma. Artık pazartesi oldu oldu, olmadı bırakıcam bunun peşini. Ama aile hekimim de çok önemli bu dedi. Çocukta doğumdan sonra problemlere yol açıyormuş...
Doktor dönmüş mü dedi canım?
Dönmesi mi gerekiyor dönmemesi mi gerekiyor acaba..
teşekkür ederiimm. bu arada benım kız ayyynı babası bir tek yeri bana benzemiş töbe töbe :)
Merhaba canım. İyiyim, sen de iyisin umarım. Telefonla al randevuyu. Evet Dilek hanımı söylemiştim. 15 Temmuzda saat 13.30 da randevum, istersen tarihi uyarsa sen de o zaman al. Yüzyüze görüşürüz.
Bazı arkadaşlar Gaziemir Şifa'da bir bayan doktora gidiyorlar, memnunlarmış. Ama o arkadaşlarımın kriterleri bana hiç uymuyor açıkçası. İstersen orayı da araştır.
Ya canım ama ben yün cok ağır oluyor diye evde benim bebekliğimde kullandığım yorgan vardı onu istemedim. onun yerine %100 pamuk yorgan aldım. ve şimdi de biri büyük biri küçük iki tane battaniye ördürüyorum. ördürmesemiydim :s herkeste var diye ben de ördürdüm kızlar örüyor şuanda bitmedi daha ama yaptırmasamıydım?
Ne kadar benziyorlar ya :))))))))))))))
Şaştım kaldım valla.
ben geçen sene kızımı ilk kucağıma aldığımda sanki kaynanamın küçülmüş halini kucağima almış gibi oldum. her gören babasına benzetiodu kızımı. şimdi 14 aylık oldu biraz benzedi bnm küçüklüğüme.:)ama yinede görenler babası gibi diolar. bakalım oğlum kime benzeyecek. ekimde inşallah göreceğiz Allahım kısmet ederse.benim kız da babasına benziyor gibi geldi..kafası aynı babası:) sağlıklı olsunlarda benzesinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?