- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
cnm ben çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırdım. ayrıca ilk gebeliğimde de yaptırmıştım. bişey olmuo. bebeğimizin sağlığ için yaptırıoruz bunu. mesela bir yakınımda şeker çıktı önlemini aldılar. eğer şekerin olup haberin yoksa bebek için daha sıkıntı. zaten çok şeker tüketiyoruz türk halkı olarak. bi 75 gr fazlasından bişi olmaz. karatay kadın doğum uzmanı değil ki. herşeye burununu sokuo. sakıncası olsa kadın doğumcular bunu yaptırmaz.
muayene 50 tl.normal dogum 750 sezeryan 1000...
kalsiyum hapi olmazsa kramp olmamasi dusuk bir ihtimal..yazin balik yeterince yenemiyor diye bir de balik yagi hapi yazdi.gun asiri icmemi istedi...yeterli omega icin.bana hamile bir eczaci bayan da mutlaka kullanilmali demisti dr a soracaktim unutmustum :) mide yanmalarim basladi onun icin de ranny verdi. duzenli olarak da demir hapi kullaniyorum. Allaha sukur gobegim olmasa hamilelikle ilgili hic bir sıkıntım yoktahlil sonuclarimi da yeni gosterdi hersey yolunda cok sukur :) darisi tum anne adaylarinin basina...
Sen beni yine ağlatacaksın , lütfen toparlanmaya çalış . Hiç kolay değil , çok ciddi bir sınavdı ama seni öbür dünyada vakti geldiğinde karşılayan bir meleğin olacak ... Oğlunun ve eşinin sana ihtiyacı var , inşallah en yakın hayırlı bir zamanda karnına yeni bir melek gelecek ... Bizi habersiz bırakma
valla bnde pek balık yıyemıorum.bu sezonda bulmak cok zor.yemek ıstıorum ama nerden alcagmı,bulcagmı sasırıorum.ustelık duyduğuma ve ogrendgme gore,son uc ay balık yemek cok onemlıymıs.balık yagı hapı bıle balık gbı vermıomus vıtamını.valla kızlar ben bı yerden bulup buzluğa atcam.ıkı günde bır her oglen yapıp yıcem bundan sonra ıns.son uc ayı kurtaralım barı.gercı bu ay tatıl o bu gene kalcak.artık son ıkı ayı kurtatrırım inş.
ama şimdi bebeğin nasıl durması gerekiyor ben anlamadım. ben çoğunlukla tekmelerini sağ tarafta kaburgalarımın orda hissediyorum yani baş aşağı duruyor ultrasonda da oyleydi ama doktor hiç doğum pozisyonu falan demedi bana. ama bazende tekmelerini kasıklarımda hissediyorum o cok fena acıtıyor işte. benim kızım sürekli dönüyor sanırım karnımda.
ayy bayıldım bu listeye. ne güzel hazırlamışlar. çok sağol canım:)
Hemen anne olmak isterdim ama 1sene yasağım var canım hem oğlum,o süreçte tuvalet ve yemek eğitimi alır buyur benim ufak Bi kurtajım oldu o sebeple rahmimin toparlanması gerek inş seneye haziran ayında çalışmalara başlıycam o surede sizin miniklerinizi severim burda😉iyi dileklerin için tşk ederim
Doktor dönmüş mü dedi canım?
Dönmesi mi gerekiyor dönmemesi mi gerekiyor acaba..
muayene 50 tl.normal dogum 750 sezeryan 1000...
kalsiyum hapi olmazsa kramp olmamasi dusuk bir ihtimal..yazin balik yeterince yenemiyor diye bir de balik yagi hapi yazdi.gun asiri icmemi istedi...yeterli omega icin.bana hamile bir eczaci bayan da mutlaka kullanilmali demisti dr a soracaktim unutmustum :) mide yanmalarim basladi onun icin de ranny verdi. duzenli olarak da demir hapi kullaniyorum. Allaha sukur gobegim olmasa hamilelikle ilgili hic bir sıkıntım yoktahlil sonuclarimi da yeni gosterdi hersey yolunda cok sukur :) darisi tum anne adaylarinin basina...
Dönmğş demedi sadece ne şekilde durduğunu söyledi , inan bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum . Lale biliyordu o da yok
Ya canım ama ben yün cok ağır oluyor diye evde benim bebekliğimde kullandığım yorgan vardı onu istemedim. onun yerine %100 pamuk yorgan aldım. ve şimdi de biri büyük biri küçük iki tane battaniye ördürüyorum. ördürmesemiydim :s herkeste var diye ben de ördürdüm kızlar örüyor şuanda bitmedi daha ama yaptırmasamıydım?
Güzel olurdu canım yüz yüze görüşmek:) Ama 15 temmuz da izmir dışında olacağım büyük ihtimalle. ben şu önümüzdeki hafta gideyim diyorum da eşimle konuşup güne karar vermemiz lazım. Ama eğer egepol e devam etmeye karar verirsem ayarlayalım bir randevuyu çok güzel olur:)
şifa hastanesini pek düşünmüyorum bornovada da var bana çok yakın ama gitmek istemiyorum oraya.
valla eşini çok seviyormuşsun , tıpkı babası :) ne güzel çıkmış kızın, oğluşum yüzünü kapattı biz bir şey göremedik
listeye bende bayıldım ,herşey var ama sonunda toplam kaç tl tutacak acaba:))
bu siteye yeni yazmaya başlamıştım senin yazdıklarını okudum, inanırmısın hergün dua etmiştim doktorlar yanılsın diye, çok büyük acı yaşadın, Rabbim inşallah oğluna sağlık versin ve inşallah dediğin gibi bir yıl sonra minik kızına kavuşursun
valla bnde pek balık yıyemıorum.bu sezonda bulmak cok zor.yemek ıstıorum ama nerden alcagmı,bulcagmı sasırıorum.ustelık duyduğuma ve ogrendgme gore,son uc ay balık yemek cok onemlıymıs.balık yagı hapı bıle balık gbı vermıomus vıtamını.valla kızlar ben bı yerden bulup buzluğa atcam.ıkı günde bır her oglen yapıp yıcem bundan sonra ıns.son uc ayı kurtaralım barı.gercı bu ay tatıl o bu gene kalcak.artık son ıkı ayı kurtatrırım inş.
Canim zaten en sagliklisi yun ve pamuk sen pamuk tercih etmissin rahatlikla kullan ben pelus battaniyeyi disari cikarken kullanıyorum. Benim toza.tuye alerjim oldugu icin gece yatarken battaniye kullanamıyorum yoksa butun gece hapsirik yspiyo ben kendimize tacin uyku setini kullanıyorum. Buyuk kızımda uyku setine gecti.bu kis ikinci kizimda uyku setine gecince yun yorgan bebise kalcak. English home un nevresim takımını aldim güzelce ne geciririm tabi Allah izin verirse diyim
Sağol tatlım çok şükür iyi sayılırım arada Bi duygusallık olmuyor değil sildim yeni sayfa açtım desem yalan olur hala elim karnıma gidiyor bazen içimde sanıyorum kızımı annemdeyim hala eşim gelip goruyo bizi yarın evime geçicem,inş bi oğlum var onun için diri durmaya çalışıyorum ama tek gerçek var kızımı çok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?