2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yaptırcam canım haklısın. Ben de şekerim olduğunu bilmeden devam etmek istemiyorum. Oğlum da beni hep şekerli sütlü tatlılar yemeye zorluyor :)

valla bnde pek balık yıyemıorum.bu sezonda bulmak cok zor.yemek ıstıorum ama nerden alcagmı,bulcagmı sasırıorum.ustelık duyduğuma ve ogrendgme gore,son uc ay balık yemek cok onemlıymıs.balık yagı hapı bıle balık gbı vermıomus vıtamını.valla kızlar ben bı yerden bulup buzluğa atcam.ıkı günde bır her oglen yapıp yıcem bundan sonra ıns.son uc ayı kurtaralım barı.gercı bu ay tatıl o bu gene kalcak.artık son ıkı ayı kurtatrırım inş.

Tam bitti herşey alışveriş artık diyorum ama hergün farklı şeyler daha çıkıyor. bugünde biberon ve banyo küvetini vs hallettiik. ama hala var bitmedi hala alacaklarımız. ne zormuş bu alışveriş olayı. biz iyiki erkenden başlamışım valla 1 aydır bunlarla uğrasıyorum. Darısı sizin başınıza kızlar. İnşallah hemen bitirirsiniz sizde.

Kamuran bu arada şeker sonuçların nasıl?

geçmişe cok bakamadım umarım hersey yerindedir.

Güven :s inan sana ne soyleyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sabır versin sana. ama oğluna sarıl onu op kokla. ve metin ol cennette bekliyor olacak güzeller güzeli kızın. daha konuşmamayım yarını dşmek istemiyorum. ama inan ki acını cok derinden hissediyorumm

Yok yok artık ağlamak yok rabbime şükürler olsun tosun gibi Bi oğlum var hiç olmayanları düşününce şükrediyorum halime zordu gerçekten zordu o kadar zordu ki onca taşıyıp toprağa vermek ellerinle ama dediğin gibi buda benim sınavımdı rabbim bu kadarıyla yettirsin daha başka acı vermesin ben sizleri de üzmek istemiyorum artık güzel şeyler düşünelim ben seneye bu zamanlar inş sizin kuzularınıza kardeş getiricem bu günlerimizi de unutucaz,rabbimin izniyle okiş 😉

Balık yiyemiyorsan semizotu ye canım cok fazla omega3 var semizotunda. ama bişirmeden ye. salatasını yapabilirsin mesela

Bence de canım sürekli dönüyor senin kızın. Çünkü benim oğlum da aynı. Bi kasıklarıma vuruyor, bi midemin üstünden tekme vuruyor. Henüz yerli yerinde kalmadılar. İlerde yerleri daralacak, o zaman baş aşağı pozisyonda kalacaklar. Yerleri dar olduğu için artık dönemicekler. İşte bazılarına son haftalarında dönmemiş deyip hemen sezeryana alıyorlar ama son anda bile bebek baş aşağı dönebiliyormuş aslında. Eskiden sanki ultrason mu vardı. Bebek doğum sancısıyla dönüyordu.

Eki Görüntüle 1177541

kızlar böyle bir benzerlik varmı ? :))
daha 21-22 haftalık orda :)

valla eşini çok seviyormuşsun , tıpkı babası :) ne güzel çıkmış kızın, oğluşum yüzünü kapattı biz bir şey göremedik

ayy bayıldım bu listeye. ne güzel hazırlamışlar. çok sağol canım:)

listeye bende bayıldım ,herşey var ama sonunda toplam kaç tl tutacak acaba:))

bu siteye yeni yazmaya başlamıştım senin yazdıklarını okudum, inanırmısın hergün dua etmiştim doktorlar yanılsın diye, çok büyük acı yaşadın, Rabbim inşallah oğluna sağlık versin ve inşallah dediğin gibi bir yıl sonra minik kızına kavuşursun

cnm doktorun sana hangi balık hapını önerdi? bana solgarın balık hapını verdi başlayacağım bugün yarun. ayrıca haftada iki kere içmemi söyledi.

Dönmğş demedi sadece ne şekilde durduğunu söyledi , inan bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum . Lale biliyordu o da yok

Lale oğluşunun henüz dönmediğini söylemişti. Doktor öyle demiş. Demek ki şimdiden dönmeleri mi lazım. Ben doktora sorucam zaten bunu ya dönmesi mi lazım, dönmüş mü diye :)

Canim zaten en sagliklisi yun ve pamuk sen pamuk tercih etmissin rahatlikla kullan ben pelus battaniyeyi disari cikarken kullanıyorum. Benim toza.tuye alerjim oldugu icin gece yatarken battaniye kullanamıyorum yoksa butun gece hapsirik yspiyo ben kendimize tacin uyku setini kullanıyorum. Buyuk kızımda uyku setine gecti.bu kis ikinci kizimda uyku setine gecince yun yorgan bebise kalcak. English home un nevresim takımını aldim güzelce ne geciririm tabi Allah izin verirse diyim

Sağol damlam canım,benim rabbim sizlerinkine omur versin üzülmek yok artık prensese de söyledim sizlerin relax olmadı gerek kız kökü bende bak nasıl doğuruyorum seneye 😉 bu günlerde geçiceeeekk ben kaçıyım şincik benim canavar uyandı biraz meyve yedireyim ona sizleri öptüm herkes kendine ve kuzularına dikkat etsin Bi daha ki geldiğimde daha pozitif olalım artık 😉

Tamam canım Randevuyu biran önce al derim, çok yoğunlar çünkü. Bir de Dilek hanım randevuda biraz bekletebiliyor, bilgin olsun.

valla bayağı tuzlu bir listeye benziyor:) biz eşimle 2 aydır para biriktiriyoruz:)))

çok doğru diyorsun..eşimle konuşucam biz de bir şekilde temin etmeye çalışalım...onemli cidden...eğer uygun fiyata güzel balık bulursan bana da haber verirsen sevinirim :)
son üç ay kaldı evet sonunda :))
gece rüyamda bebeğimi gördüm karnımdan dışarı çıkmış eşimle önümüzde oturuyor masmavi gözleri kumral uzunca saçları bile var..erkekten çok kıza benziyor...diyorum ki bu olmuş bidaha karnıma girmesine gerek yok zaten oda olduğunu gördü girmek istemez diyorum..o kadar :))
rüyada bile görmek çok güzel

Canım ben yorganda kararsızım sen yün tavsiye ediyorsun galiba , uyku seti almaya gittiğimde oradaki satıcıda bebekler kusarla ryün hemen yıkanmaz ve kokar dedi . Ne almalıyım

canım allahım yardımcın olsun çok zor bi süreç ben 8 haftalık bebeğimi kaybettiğimde kendime gelememiştim.ama çok şükür bir evladın var allahın izniyle kızında olur bu günleri atlatıcaksın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…