2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tamam canım Randevuyu biran önce al derim, çok yoğunlar çünkü. Bir de Dilek hanım randevuda biraz bekletebiliyor, bilgin olsun.

Tamam canım çok sağol. Bu arada cep telefonu ile mobil versiyona nasıl geçiliyor biliyor musun? full site ye geçti benimki küçücük yazılar düzeltemiyorum şimdi.

Şeker ölçümüm pazartesiye kaldı canım.
Sen iyiki erkenden hallettin herşeyi :)

Biz de haftaya cumartesi çıkacakmışız alışverişe kayınvalidemlerle. Kayınpederim de gelecekmiş. Eşime dedim onu bunu niye alıyorsunuz demez inşallah dedim. O adam beni tedirgin ediyor. Valla istemediğim bi şeyi almam. Kusura bakmasın.

cnm bende bu haftaya kadar farklı bir doktora gittiydim o da bana elevit vermedi kilo yapar dedi. sadece günde iki bardak süt iç yeter dedi.ama vitamin vermeyişi içime sinmedi çünkü ilk bebişimde başka doktora giidodum o her gün elevit verdiydi. çarşamba başka doktora gittim o gün aşırı vitamin kullanmamı söyledi. gün aşırı dedi çünkü calciumda verdi. bigün calcium bigün vitamin içecekmişim.özellikle bebeğin b vitaminine çok ihtiyaç duyduğunu söyledi.burdan bi arkadaş elevitte domuz yağı olduğunu söyledi bende o yüzden decavite başladım şimdi. bide hergün magnezyum ve haftada iki kere balık hapı verdi. sizce şimdide fazla olmadı yoksa normal mi?

Kızlar bebeğe yorgan mı örteceksiniz? Zaten minnacık birşey, ağır olmaz mı bebişe? Benim bildiğim biraz büyüyene kadar yorgan ve yastık kullanılmıyor. Üstelik odası sıcak olacak, yorgana ne gerek var? Ben penye battaniyeler aldım, annem de battaniye ördü, içine pazen kumaş dikti. Peluş battaniyeler de aldık, nevresimle kullanırız onları da. Yünün temizliği de zor, alerji de yapabilir üstelik. Minnacık bebeğe yün yorgan bana çok ağır geldi açıkçası. Ferah ferah yatsın minnaklar.

cnm doktorun sana hangi balık hapını önerdi? bana solgarın balık hapını verdi başlayacağım bugün yarun. ayrıca haftada iki kere içmemi söyledi.

ilk yazdığında efa daily yazmıştı. en son yazdığında markayı değiştirdi eve gidince bakar yazarım..bana gün aşırı dedi.sen yine de dr unu dinle derim. degerlerine göre belki oyle demiştir. bir bildiği vardır inş...
deniz yıldızı balığın yerini tam olarak tutmuyor dedi bence de oyledir. şimdi bu yaz günü balık bulucaz:)) az da olsa yemek gerekir bu süreçte çok önemli diyorlar...

Tamam canım çok sağol. Bu arada cep telefonu ile mobil versiyona nasıl geçiliyor biliyor musun? full site ye geçti benimki küçücük yazılar düzeltemiyorum şimdi.

Yok canım, hiç ilgi alanım değil. Ben cep telefonumu üzerimde taşıdığım zamanlarda hep kapalı tutuyorum. Mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum. İnetrenete de girmiyorum cepten.

english home'un nevresim takımları da cok hoş. gecen gün baktım kumaşı falan cok güzel hemde uygun fiyatları bebekler için 45 TL nevresim takımı. ama ben 2 adet aldığım için english home dan da baska alamadım :) sağol canım içimi rahatlattın. bende kendimi yünün altında boğulacakmış gibi hissettiğim için hiç kızıma oyle birsey istemedim.

tamm canım bir daha daha güzel bir şekilde gel olur mu buraya. inşallah Rabbim en kısa zamanda yeniden bu duyguyu sana tattırır. dualarım seninle. oğlunuda öp benim yerime olur mu canım

Araştırırken rastlamıştım ben de liimonlu su ile yapılırsa şeker ölçümü sonuç doğru çıkmayabilir diye

Bana elma aromalı gazoz gibi bir içecek içirdiler, cola gibi teneke kutuda.

tamam canım kafam karıştı şimdi:) neyse en iyisi ölçümü yapacak kişi ne derse onu yapayım hastanede yaptırıcam belki bana da öyle bi içecell-k verirler:)

ama şuan yiyebileceğimiz balıklar taze olmuo balık mevsimi olmadığı için. annem kesinlikle aldırmıo bana. kızımda bolbol yemiştim somonları hafta iki kere balık mevsimiydi. oğulcuğuma balık hapıyla destek olucam artık..

canım elevitte domuz yağı oldugunu ben söyledim bayeri aradım onlar evet var bizde dediler bende decavite geçtim ( gerci benım doktorum tıpta günah olmaz dedi ama kim dinler onu :) sonra kan ilacı verdi şimdide magnezyum.magnezyumu almadım kan ilacınıda hergün kullanmıyorum ama bana hergün mutlaka kullanmalısın dedi bundan sonra dikkat edicem. düzenli olarak hergün you plus omega 3 ve decavit kullanıyorum. banada bunlar biraz fazla geliyor ama kullanmasam vicdan yaparım sen hangi balık yağını kullanıyorsun ?

hamişler merhaba ben yeni üyeyim, tahmini doğum tarihi kızımın 24 ekim. bu şeker yüklemesi olayını hiç istemiyorum şartmı arkadaşlar.. bi zorluğu varmı:26:

o zmn sen bana söyledin herhalde decavit kullan diye di mi?
demir ilacını bende her sabah alıorum. balık hapı olarak solgar verdi hafta iki gün ama eczacı hergün kullan dedi. ben yinede doktoru dinlicem. omega 3 alırken zaten içindeki epa ve dha oranına dikkat etmek gerekiomuş. minimum 250-300mg EPA , 100-150mg DHA olması gerekiomuş.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25423165.asp bu yazı da prof güzelce açıklamış.

bence çok da kötü değil dondurucu balığı daha yaz başı çok da eski sayılmazlar zaten...ben çok olmasa da elimden geldikçe yemeye çalışıcam..semizotu da yiyordum zaten o da çok iyiymiş yazmışlar sevindim çok severim çünkü bu sene de ayrı bir güzel bol var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…