Tamam canımRandevuyu biran önce al derim, çok yoğunlar çünkü. Bir de Dilek hanım randevuda biraz bekletebiliyor, bilgin olsun.
Tam bitti herşey alışveriş artık diyorum ama hergün farklı şeyler daha çıkıyor. bugünde biberon ve banyo küvetini vs hallettiik. ama hala var bitmedi hala alacaklarımız. ne zormuş bu alışveriş olayı. biz iyiki erkenden başlamışım valla 1 aydır bunlarla uğrasıyorum. Darısı sizin başınıza kızlar. İnşallah hemen bitirirsiniz sizde.
Kamuran bu arada şeker sonuçların nasıl?
geçmişe cok bakamadım umarım hersey yerindedir.
Güven :s inan sana ne soyleyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sabır versin sana. ama oğluna sarıl onu op kokla. ve metin ol cennette bekliyor olacak güzeller güzeli kızın. daha konuşmamayım yarını dşmek istemiyorum. ama inan ki acını cok derinden hissediyorumm
merhaba güzel annecikler :) dün benim randevum vardı birazcık büyümüş kızım öyle 2 hafta faln ileriden gitmiyor :)) doktora dedim ne yesemde bebiş kilo olsa diye .. ayy biz ismiyoruz kilolu bebek 3 /3,5 arası istiyoruz yoksa normal doğum istimalin düşer extra bişey yapma sakın dedi. kala kaldım .. zaten ne desem aman doğal yollardan beslen ay ne varmış elevitte öyle seyler varsa falan diyo hiç heyecanlandırmıyor beni bu doktor :))
cnm doktorun sana hangi balık hapını önerdi? bana solgarın balık hapını verdi başlayacağım bugün yarun. ayrıca haftada iki kere içmemi söyledi.
Tamam canım çok sağol. Bu arada cep telefonu ile mobil versiyona nasıl geçiliyor biliyor musun? full site ye geçti benimki küçücük yazılar düzeltemiyorum şimdi.
Canim zaten en sagliklisi yun ve pamuk sen pamuk tercih etmissin rahatlikla kullan ben pelus battaniyeyi disari cikarken kullanıyorum. Benim toza.tuye alerjim oldugu icin gece yatarken battaniye kullanamıyorum yoksa butun gece hapsirik yspiyo ben kendimize tacin uyku setini kullanıyorum. Buyuk kızımda uyku setine gecti.bu kis ikinci kizimda uyku setine gecince yun yorgan bebise kalcak. English home un nevresim takımını aldim güzelce ne geciririm tabi Allah izin verirse diyim
Sağol damlam canım,benim rabbim sizlerinkine omur versin üzülmek yok artık prensese de söyledim sizlerin relax olmadı gerek kız kökü bende bak nasıl doğuruyorum seneye 😉 bu günlerde geçiceeeekk ben kaçıyım şincik benim canavar uyandı biraz meyve yedireyim ona sizleri öptüm herkes kendine ve kuzularına dikkat etsin Bi daha ki geldiğimde daha pozitif olalım artık 😉
Araştırırken rastlamıştım ben de liimonlu su ile yapılırsa şeker ölçümü sonuç doğru çıkmayabilir diye
Bana elma aromalı gazoz gibi bir içecek içirdiler, cola gibi teneke kutuda.
ama şuan yiyebileceğimiz balıklar taze olmuo balık mevsimi olmadığı için. annem kesinlikle aldırmıo bana. kızımda bolbol yemiştim somonları hafta iki kere balık mevsimiydi. oğulcuğuma balık hapıyla destek olucam artık..ilk yazdığında efa daily yazmıştı. en son yazdığında markayı değiştirdi eve gidince bakar yazarım..bana gün aşırı dedi.sen yine de dr unu dinle derim. degerlerine göre belki oyle demiştir. bir bildiği vardır inş...
deniz yıldızı balığın yerini tam olarak tutmuyor dedi bence de oyledir. şimdi bu yaz günü balık bulucaz:)) az da olsa yemek gerekir bu süreçte çok önemli diyorlar...
cnm bende bu haftaya kadar farklı bir doktora gittiydim o da bana elevit vermedi kilo yapar dedi. sadece günde iki bardak süt iç yeter dedi.ama vitamin vermeyişi içime sinmedi çünkü ilk bebişimde başka doktora giidodum o her gün elevit verdiydi. çarşamba başka doktora gittim o gün aşırı vitamin kullanmamı söyledi. gün aşırı dedi çünkü calciumda verdi. bigün calcium bigün vitamin içecekmişim.özellikle bebeğin b vitaminine çok ihtiyaç duyduğunu söyledi.burdan bi arkadaş elevitte domuz yağı olduğunu söyledi bende o yüzden decavite başladım şimdi. bide hergün magnezyum ve haftada iki kere balık hapı verdi. sizce şimdide fazla olmadı yoksa normal mi?
aman allahım nasıl bi benzerlik bu aynısı yaa şok oldummm:)))
hamişler merhaba ben yeni üyeyim, tahmini doğum tarihi kızımın 24 ekim. bu şeker yüklemesi olayını hiç istemiyorum şartmı arkadaşlar.. bi zorluğu varmı:26:
çook benziyor hakkaten ben nasıl şok olmuştum ilk gördüğümde. sizinkiler kime benziyor ?
canım elevitte domuz yağı oldugunu ben söyledim bayeri aradım onlar evet var bizde dediler bende decavite geçtim ( gerci benım doktorum tıpta günah olmaz dedi ama kim dinler onu :) sonra kan ilacı verdi şimdide magnezyum.magnezyumu almadım kan ilacınıda hergün kullanmıyorum ama bana hergün mutlaka kullanmalısın dedi bundan sonra dikkat edicem. düzenli olarak hergün you plus omega 3 ve decavit kullanıyorum. banada bunlar biraz fazla geliyor ama kullanmasam vicdan yaparım sen hangi balık yağını kullanıyorsun ?
Neden ya , stresini çek 9 ay taşı daha doğmadan babalarını kopyası
bence çok da kötü değil dondurucu balığı daha yaz başı çok da eski sayılmazlar zaten...ben çok olmasa da elimden geldikçe yemeye çalışıcam..semizotu da yiyordum zaten o da çok iyiymiş yazmışlar sevindim çok severim çünkü bu sene de ayrı bir güzel bol var :))ama şuan yiyebileceğimiz balıklar taze olmuo balık mevsimi olmadığı için. annem kesinlikle aldırmıo bana. kızımda bolbol yemiştim somonları hafta iki kere balık mevsimiydi. oğulcuğuma balık hapıyla destek olucam artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?