Oncelikle hayirli olsun Allah saglikla kucagina kuagina almayi nasip etsin aramiza hosgeldin arkadasim:) bende bugun sat a gore 26 +1
Haftaligim ultrasona gore de 26+5 4 gun ilerdeyiz...12 gun once de a gittigimde 740 gr di kizim haftaya sali randevum var bakalim kac gr olmus:)
aynen canım ya halılarımı bebek olana kadar vericem yıkatmaya tertemiz olucak evim mevlutten sonrada veremicem açıkcası yıkatmaya dediğin gibi o çocuklara bakmıolar ev mevludu yaptığımda biblomu kırmışlardı bişiy de diyemiosun hem sinirlerimi hoplatmadan olup biter inşallah. Evet canım tahinli pidemiz var birde sadece bursada yapıldığını duymuştum istanbul ve ankaradan akrabalarımz geldiğinde illa kahvaltıda istiyolar :)) ya 20 30 kişi gelcekse evde yaparım ama kayınvalidem çok meraklı gösterişe dıdısının dıdısını davet edicek eminim ev mevludu yaptım alt tarafı 100 kişiydik. O istemio zaten o yeri köylüleride gelcek uzak kalıo mesafe evde olsun dedi bende dedim istemiorum evde tıkış tepiş vıcık vıcık dışarda olcak dedim daha da üstüme gelmez umarım :)))))
hoş geldin, bebişin hayırlı olsun,
benim oğluşum 770 gr, doktor haftasıyla uyumlu dedi,
canım ben yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorum 16 tane aldım hazırladım. sadece hastaneye için prima almayı düşünüyorum onun dısında hep yıkanabılır kullanıcam. aldığım marka bambino mio. türk markalarıda var ama onlardan almadım ayrıca cok yeni bir marka daha var charlie banana diye ondanda almadım daha bana 16 tane yeterli olur diye düşünüyorum.bunu kullanan tanıdığınız varmı ?http://www.o-bebek.com/SEVENTH-GENERATION-YENI-DOGAN-BEBEK-BEZI-45-KgA-KADAR-36-Adet,PR-10367.html
veya bu bezleri kullananı duydunuzmu https://www.bebekish.com/ORGANIK-BAMBU-COCUK-BEZI,LA_236-2.html#labels=236-2
ohh ne güzel, güle güle kullanın darısı benim gibi almayanların başına :)
merhaba,
gözün aydın inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın, gelelim sorulara
bebişin cinsiyeti?
bebişin adı,
hangi hastaneye gidiyorsun? doktorun kim :) biraz daha yakından tanıyalım
canım ben yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorum 16 tane aldım hazırladım. sadece hastaneye için prima almayı düşünüyorum onun dısında hep yıkanabılır kullanıcam. aldığım marka bambino mio. türk markalarıda var ama onlardan almadım ayrıca cok yeni bir marka daha var charlie banana diye ondanda almadım daha bana 16 tane yeterli olur diye düşünüyorum.
canım ben yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorum 16 tane aldım hazırladım. sadece hastaneye için prima almayı düşünüyorum onun dısında hep yıkanabılır kullanıcam. aldığım marka bambino mio. türk markalarıda var ama onlardan almadım ayrıca cok yeni bir marka daha var charlie banana diye ondanda almadım daha bana 16 tane yeterli olur diye düşünüyorum.
Çok yoruldum bugün. Annemin ameliyat durumu var, benim doğumdan önce halledebilsek toparlansa inşallah.
Şeker yükleme testimi de yaptıramadım. Bu bana nasip olmuyor, her şeyde bi hayır var. Peşini bıraktım artık yaptırmıcam.
ohh ne güzel, güle güle kullanın darısı benim gibi almayanların başına :)
Canım direk balıklama daldım konunuza ama ben mevlid yaptırmayacağım. Okadar kişi demek kızımın mikrop kapmadı demek valla. Bosu bosuna da masraf. Orada harcanan parayı olmayana verecegım. Baskasını sevindireceğim. Bence mevlid parası olmayanları çağırında daha bir sevap oluyor. Ee hayli ile oyle insanlar yok çevremizde. En güzeli yapmamak. Nihat Hatipoğlu da oyle söylüyor zaten. Ben hiç uğraşamam valla o koşturmayla. Gecen kayınvalideme söyledim yapmayacağım dedim kayınvalidem o gğnler gelsin konuşuruz dedi. Yok yapmayacağım cok istiyorsa kendi evinde yapabilir. Ama ben uğraşamam o kadar insanla ve o kadar insanın mikrobuyla. Halılar konusunda haklısın. Biz çoğunu verdik yıkamada zaten yaz olduğu için kaldırdık hepsini. Sadece salonda 1 tane hakı var. Bu arada o tahinli pideden çekiyor canım ne zamandır bu akşam yiyim bari bende :)
Çok yoruldum bugün. Annemin ameliyat durumu var, benim doğumdan önce halledebilsek toparlansa inşallah.
Şeker yükleme testimi de yaptıramadım. Bu bana nasip olmuyor, her şeyde bi hayır var. Peşini bıraktım artık yaptırmıcam.
çok sağol canım aminn inşaAllah :)
Mevlid konusunda sana katılıyorum canım önce ilk çocuğum diye çok hevesleniyordum yaptırıyım falan diyordum ama ben gurbetteyim kayınvalidemelr burada annemde doğumdan önce gelecek ama doğumdna sonra 20-25 gün kalabilecek 40 ı çıkmadan gidecek o olmadıktan sonra bende burda kimle yapıcam lohusa halimle kendime eziyet edicem boşuna yardım edenim olmayacak doğru düzgün kayınvalidem gelse bile yardıma kadının kendine hayrı yok böyle ince işlerden anlayıp uğraşacak birisi değil. Çocuğumuda kendimide rezil edemem dedim vazgeçtim. Bebek şekerinide bebek görmeye gelenlere vericem daha güzel olacak böylesi
Annene geçmiş olsun canım inşaAllah önemli bişeyi yok?
hoş geldin, bebişin hayırlı olsun,
benim oğluşum 770 gr, doktor haftasıyla uyumlu dedi,
Oncelikle hayirli olsun Allah saglikla kucagina kuagina almayi nasip etsin aramiza hosgeldin arkadasim:) bende bugun sat a gore 26 +1
Haftaligim ultrasona gore de 26+5 4 gun ilerdeyiz...12 gun once de a gittigimde 740 gr di kizim haftaya sali randevum var bakalim kac gr olmus:)
Bence de en mantıklısı. Yazık garibim anneme kalacak evin yükü tasası. Biz okuruz burda bir teyze var onu çağırırız annem ben Hatice teyze yeter bize. Ya zaten once anne yıkanıyormuş sonra cocuk falan ben yıkanmam oyle herkesin içinde. Kayınvalideme yapmayacağım dedim o gün gelsin bi dedi. Olmadı ben gelirim sadece diyor. Davette beklemiyor artık torun geliyor ya hayır neden geliyorsun acaba ben senin yanında yıkanmak istiyormuyum? Sanırım gizli saklı yapcam ben bu olayı. Sorunca da çıkarttım 40ını derim gecer gider.
Canım direk balıklama daldım konunuza ama ben mevlid yaptırmayacağım. Okadar kişi demek kızımın mikrop kapmadı demek valla. Bosu bosuna da masraf. Orada harcanan parayı olmayana verecegım. Baskasını sevindireceğim. Bence mevlid parası olmayanları çağırında daha bir sevap oluyor. Ee hayli ile oyle insanlar yok çevremizde. En güzeli yapmamak. Nihat Hatipoğlu da oyle söylüyor zaten. Ben hiç uğraşamam valla o koşturmayla. Gecen kayınvalideme söyledim yapmayacağım dedim kayınvalidem o gğnler gelsin konuşuruz dedi. Yok yapmayacağım cok istiyorsa kendi evinde yapabilir. Ama ben uğraşamam o kadar insanla ve o kadar insanın mikrobuyla. Halılar konusunda haklısın. Biz çoğunu verdik yıkamada zaten yaz olduğu için kaldırdık hepsini. Sadece salonda 1 tane hakı var. Bu arada o tahinli pideden çekiyor canım ne zamandır bu akşam yiyim bari bende :)
Bence de en mantıklısı. Yazık garibim anneme kalacak evin yükü tasası. Biz okuruz burda bir teyze var onu çağırırız annem ben Hatice teyze yeter bize. Ya zaten once anne yıkanıyormuş sonra cocuk falan ben yıkanmam oyle herkesin içinde. Kayınvalideme yapmayacağım dedim o gün gelsin bi dedi. Olmadı ben gelirim sadece diyor. Davette beklemiyor artık torun geliyor ya hayır neden geliyorsun acaba ben senin yanında yıkanmak istiyormuyum? Sanırım gizli saklı yapcam ben bu olayı. Sorunca da çıkarttım 40ını derim gecer gider.
Nasıl yıkacaksın onları? Elin de mi makinada mı? Makinaya atılmaz Heralde ay gider yeri leş gibi olur. Elde nasıl yıkacaksın hiç birsey anlamadım ben valla
canım direk balıklama daldım konunuza ama ben mevlid yaptırmayacağım. Okadar kişi demek kızımın mikrop kapmadı demek valla. Bosu bosuna da masraf. Orada harcanan parayı olmayana verecegım. Baskasını sevindireceğim. Bence mevlid parası olmayanları çağırında daha bir sevap oluyor. Ee hayli ile oyle insanlar yok çevremizde. En güzeli yapmamak. Nihat hatipoğlu da oyle söylüyor zaten. Ben hiç uğraşamam valla o koşturmayla. Gecen kayınvalideme söyledim yapmayacağım dedim kayınvalidem o gğnler gelsin konuşuruz dedi. Yok yapmayacağım cok istiyorsa kendi evinde yapabilir. Ama ben uğraşamam o kadar insanla ve o kadar insanın mikrobuyla. Halılar konusunda haklısın. Biz çoğunu verdik yıkamada zaten yaz olduğu için kaldırdık hepsini. Sadece salonda 1 tane hakı var. Bu arada o tahinli pideden çekiyor canım ne zamandır bu akşam yiyim bari bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?