2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Teşekkürler canım o zaman normal sanırım herşey benimde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım direk balıklama daldım konunuza ama ben mevlid yaptırmayacağım. Okadar kişi demek kızımın mikrop kapmadı demek valla. Bosu bosuna da masraf. Orada harcanan parayı olmayana verecegım. Baskasını sevindireceğim. Bence mevlid parası olmayanları çağırında daha bir sevap oluyor. Ee hayli ile oyle insanlar yok çevremizde. En güzeli yapmamak. Nihat Hatipoğlu da oyle söylüyor zaten. Ben hiç uğraşamam valla o koşturmayla. Gecen kayınvalideme söyledim yapmayacağım dedim kayınvalidem o gğnler gelsin konuşuruz dedi. Yok yapmayacağım cok istiyorsa kendi evinde yapabilir. Ama ben uğraşamam o kadar insanla ve o kadar insanın mikrobuyla. Halılar konusunda haklısın. Biz çoğunu verdik yıkamada zaten yaz olduğu için kaldırdık hepsini. Sadece salonda 1 tane hakı var. Bu arada o tahinli pideden çekiyor canım ne zamandır bu akşam yiyim bari bende :)

Dün herkese paylaştığım fotoğraflar ilgili yaptıkları yorumları okudum Ma cevap veremedim. Eşim sağolsun telefonu elime aldıkta dır dır yaptı :) cok cok teşekkür ediyoruz hepinize :)

arkadaşlar merhaba
ben de az önce hastaneden geldim şeker testi falan yaptırdım sonucum daha çıkmadı ama idrarımda protesin eser çıktı neyse artık bilmiyorum doktor protein alımını fazlalaştır dedi bi de bi hafta sonra tekrar idrar tahlili istedi aslında dşkkat ediyorum ama sizler nasıl besleniyorsunuz bu arada 24.0 haftalığım ultrasonda 24+2 çıktım bebebğim de 706 gr

canım ben yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorum 16 tane aldım hazırladım. sadece hastaneye için prima almayı düşünüyorum onun dısında hep yıkanabılır kullanıcam. aldığım marka bambino mio. türk markalarıda var ama onlardan almadım ayrıca cok yeni bir marka daha var charlie banana diye ondanda almadım daha bana 16 tane yeterli olur diye düşünüyorum.

sağlıklıdır değil mi? beni en çok düşündüren kakasını yapınca nasıl temizleyeceğim :) acaba üstüne pazen felan koysam kakasını yapınca üst kısmı atsam olurmu?

Son düzenleme:
Çok yoruldum bugün. Annemin ameliyat durumu var, benim doğumdan önce halledebilsek toparlansa inşallah.
Şeker yükleme testimi de yaptıramadım. Bu bana nasip olmuyor, her şeyde bi hayır var. Peşini bıraktım artık yaptırmıcam.

Canım yıkanan nasıl oluyor ? yani eskiden hani bez kullanmazlarmış , yıkayıp tekrar kullanırlarmış öyle mi diyorsun acaba ?

Geçmiş olsun canım . Testini neden yaptırmadın ? peşini bırakma yaptır
Cumartesi kontrole gittin , nasıl geçti

ohh ne güzel, güle güle kullanın darısı benim gibi almayanların başına :)

çok sağol canım aminn inşaAllah :)

Mevlid konusunda sana katılıyorum canım önce ilk çocuğum diye çok hevesleniyordum yaptırıyım falan diyordum ama ben gurbetteyim kayınvalidemelr burada annemde doğumdan önce gelecek ama doğumdna sonra 20-25 gün kalabilecek 40 ı çıkmadan gidecek o olmadıktan sonra bende burda kimle yapıcam lohusa halimle kendime eziyet edicem boşuna yardım edenim olmayacak doğru düzgün kayınvalidem gelse bile yardıma kadının kendine hayrı yok böyle ince işlerden anlayıp uğraşacak birisi değil. Çocuğumuda kendimide rezil edemem dedim vazgeçtim. Bebek şekerinide bebek görmeye gelenlere vericem daha güzel olacak böylesi

Annene geçmiş olsun canım inşaAllah önemli bişeyi yok?

Nasıl yıkacaksın onları? Elin de mi makinada mı? Makinaya atılmaz Heralde ay gider yeri leş gibi olur. Elde nasıl yıkacaksın hiç birsey anlamadım ben valla

Bence de en mantıklısı. Yazık garibim anneme kalacak evin yükü tasası. Biz okuruz burda bir teyze var onu çağırırız annem ben Hatice teyze yeter bize. Ya zaten once anne yıkanıyormuş sonra cocuk falan ben yıkanmam oyle herkesin içinde. Kayınvalideme yapmayacağım dedim o gün gelsin bi dedi. Olmadı ben gelirim sadece diyor. Davette beklemiyor artık torun geliyor ya hayır neden geliyorsun acaba ben senin yanında yıkanmak istiyormuyum? Sanırım gizli saklı yapcam ben bu olayı. Sorunca da çıkarttım 40ını derim gecer gider.

geçmiş olsun canım. neyi var annenin. inşallah dediğin gibi doğumdan önce ameliyat olur ve torununun bakımında yardım eder.(iyi olsun ki anlamında söyledim. bencilleyin olarak değil:) tabi)

şeker yüklemede niye sorun çıktı. ben yaptırdım. gelmişken dr yaptır demişti.zor oluyor benim hastaneye gitmem. . neyse canım kontrollerini aksatma o zaman..şekerden uzak dur. alırsan arada çok az ye.. mesela benim tatlıyla aram yoktur. pek aramam olursa da tadımlık..yoğurdu ihmal etme tabi suyu da.

Son düzenleme:
hoş geldin, bebişin hayırlı olsun,
benim oğluşum 770 gr, doktor haftasıyla uyumlu dedi,

bende cuma günü gittim 1080 gr dı boyunu bilmiyorum ama

Bende sevmiyorum öyle şeyleri ya anne ve bebeğe özel durumlardır herkesle içli dışlı olmak zorunda değiliz öyle durumlarda. bende banyo işlerimizi falan gündüz hallederiz akşamada çağırırım kayınvalidemi kuranımızı falan okur dualarız yeter diyorum tabi ondan başka teklif gelmez inşaAllah seninki gibi
Birde inşaAllah bebek görmeye gelenler ilk günden damlamazlar birde teklifsiz çıkıp gelenler falan çok sinir bozucu ben sters olurum o zman

bende arkaşdaş gibi mevlüt düşünüyorum aslında hazır pastane ile anlaşıcam kapalı tabak şeklinde yapacaklar çünkü bizim burda tek tek çocuk görmek için gelecekler onun yerine toplu olarak halledelim hepsine ayrı ayrı hazırlık temizlik yapmak yerine diğer günlerde bebişimle bana kalır

K.v bizi lohusa döneminde sinir eder mi acaba ? ben hep bunu düşünüyorum .
İkide bir gelmek isterse ne yaparım ben

Nasıl yıkacaksın onları? Elin de mi makinada mı? Makinaya atılmaz Heralde ay gider yeri leş gibi olur. Elde nasıl yıkacaksın hiç birsey anlamadım ben valla

bir de malum bebeklerin tenleri hassas. sık değiştirmek lazım.onu da sık sık yıkamak .. ama bu sefer de yıkamak da sağlıklı değil bence.. sonuçta deterjan yani kimyasalla vücudu bire bir temas ettiriyor.

valla neye harcanmıyor ki.. ne olursa olsun bebek bezi kullanmayı düşünüyorum.

varmı istanbulda yapan bursaya özel bişiy die biliodm yahu :) canım öyle ama kendi annem sağolsun meraklı kayınvalidemde öyle 2 taraftan da ilk torun bende istiyodum yapmak ama evde nasıl olur die korkuodum açıkcası dışarda yapma fikri iyi geldi. Bakalım bi alalım hayırlısıyla kucağımıza da sonrası kolayy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…