- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
K.v bizi lohusa döneminde sinir eder mi acaba ? ben hep bunu düşünüyorum .
İkide bir gelmek isterse ne yaparım ben
varmı istanbulda yapan bursaya özel bişiy die biliodm yahu :) canım öyle ama kendi annem sağolsun meraklı kayınvalidemde öyle 2 taraftan da ilk torun bende istiyodum yapmak ama evde nasıl olur die korkuodum açıkcası dışarda yapma fikri iyi geldi. Bakalım bi alalım hayırlısıyla kucağımıza da sonrası kolayy :)
K.v bizi lohusa döneminde sinir eder mi acaba ? ben hep bunu düşünüyorum .
İkide bir gelmek isterse ne yaparım ben
Bende sevmiyorum öyle şeyleri ya anne ve bebeğe özel durumlardır herkesle içli dışlı olmak zorunda değiliz öyle durumlarda. bende banyo işlerimizi falan gündüz hallederiz akşamada çağırırım kayınvalidemi kuranımızı falan okur dualarız yeter diyorum tabi ondan başka teklif gelmez inşaAllah seninki gibi
Birde inşaAllah bebek görmeye gelenler ilk günden damlamazlar birde teklifsiz çıkıp gelenler falan çok sinir bozucu ben sters olurum o zman
valla benimki normalde iyidir çokta gelip gitmez ama çocuk olunca çookk değişecek işler gibi geliyor bana, o gelmiyor biz gidincede yatın yatın diyecek sürekli çocuğun düzeni falanda kalmayacak napacam bende şimdien düşünüyorum. geçen dedi annen doğumdan sonra 20 gün falan kalırsa 40 ı çıkana kadarda gelir bizde kalırsınız dedi dondum kaldım önce ne işim var benim lohusa halde evim dışında yerlerde ne evet ne yok dedim ama açılırsa konu doğumdan önce bu konuyu kapatmam lazım. bebeğinde kendi düzeni olacak yatağına evine alışması lazım birde sakinde değil ev ortamları hep bi gelen giden oyyyy Rabbim yardımcımız olsun
çok yoruldum bugün. Annemin ameliyat durumu var, benim doğumdan önce halledebilsek toparlansa inşallah.
şeker yükleme testimi de yaptıramadım. Bu bana nasip olmuyor, her şeyde bi hayır var. Peşini bıraktım artık yaptırmıcam.
bir de malum bebeklerin tenleri hassas. sık değiştirmek lazım.onu da sık sık yıkamak .. ama bu sefer de yıkamak da sağlıklı değil bence.. sonuçta deterjan yani kimyasalla vücudu bire bir temas ettiriyor.
valla neye harcanmıyor ki.. ne olursa olsun bebek bezi kullanmayı düşünüyorum.
Al işte bende de okadar. Bide Aralık'ta emekliye ayrılıyormuş. Yandım valla ben. Her dakika gelir basıma damlar. Hayır gelmesin kac kere söyledim. Oğlu yokken gelmesin yani. Ama yok illa gelecek. Cok şükür evi uzakta cok gelemiyor. Ama Maltepe'ye taşındığımızda kesin haftada 2-3 gün basıma dikilir. Ay Gül napcaz biz ya
Çok yoruldum bugün. Annemin ameliyat durumu var, benim doğumdan önce halledebilsek toparlansa inşallah.
Şeker yükleme testimi de yaptıramadım. Bu bana nasip olmuyor, her şeyde bi hayır var. Peşini bıraktım artık yaptırmıcam.
Ben sezaryen olacağım için 40 gün eve misafir istemiyorum dedim herkese. Ancak toparlarım dedim. Benim kayınvalidem farklı ya teklif etmeden boyle atlar herseye. Cocuk haberini duyunca da gelip sizde kalırım diyordu ben hiç tabi gel kal demedim. Sonra annemde bizde kalacak dedim bir kaç gün sonra ee doğal olarak anladı diye düşünüyorum cunku sonra sabahtan gelirim akşam giderim dedi. Hayır anlamıyorum ne yapcak ki Allah aşkına gelip sabaım köründe evime akşama kadar. Yemek yapmaz birsey yapmaz konuşmaz etmez bunları düşündükçe ben cok geriliyorum
En güzel yalan yatağım dışında başka yatakta yatamıyorum :)) ben hep oyle diyorum oyle kurtarıyorum :)
burda bir konyalı diye restaurant var orada var ama henüz hiç yemedim. Her gece yürüyüş yaparken oradan geciyorum tahinli pide vardır yazısı yazılı camda canım çekiyor bu akşam unutmayayım da alıyım
valla benimki normalde iyidir çokta gelip gitmez ama çocuk olunca çookk değişecek işler gibi geliyor bana, o gelmiyor biz gidincede yatın yatın diyecek sürekli çocuğun düzeni falanda kalmayacak napacam bende şimdien düşünüyorum. Geçen dedi annen doğumdan sonra 20 gün falan kalırsa 40 ı çıkana kadarda gelir bizde kalırsınız dedi dondum kaldım önce ne işim var benim lohusa halde evim dışında yerlerde ne evet ne yok dedim ama açılırsa konu doğumdan önce bu konuyu kapatmam lazım. Bebeğinde kendi düzeni olacak yatağına evine alışması lazım birde sakinde değil ev ortamları hep bi gelen giden oyyyy rabbim yardımcımız olsun
ben sezaryen olacağım için 40 gün eve misafir istemiyorum dedim herkese. Ancak toparlarım dedim. Benim kayınvalidem farklı ya teklif etmeden boyle atlar herseye. Cocuk haberini duyunca da gelip sizde kalırım diyordu ben hiç tabi gel kal demedim. Sonra annemde bizde kalacak dedim bir kaç gün sonra ee doğal olarak anladı diye düşünüyorum cunku sonra sabahtan gelirim akşam giderim dedi. Hayır anlamıyorum ne yapcak ki allah aşkına gelip sabaım köründe evime akşama kadar. Yemek yapmaz birsey yapmaz konuşmaz etmez bunları düşündükçe ben cok geriliyorum
Hiç sorma bunu düşünmekten alamıyorum kendimi , geçen hafta kayın peder 2 defa geldi pat diye . K.v çok bilmiş hiç bir şeye yardımcı olmaz , bir ihtiyacın var mı demez ama her şeyi en iyi o bilir . Ben doğumdan önce söylemeyi düşünüyorum , bana annem bakacak yanımda kalacak demeyi düşünüyorum . anlayana tabi ,
owww öyle kv uğraşmak zor be güzelim allah kolaylık versin. Ben kendi annemde bile yatamıorum yatağımı daha ii oluo onun için biliolar başka yerde yatmadığımı sende öyle de ben rahat olamıorum bebeğimde yatağına alışması lazım de uydur bşyler :)
valla benimki normalde iyidir çokta gelip gitmez ama çocuk olunca çookk değişecek işler gibi geliyor bana, o gelmiyor biz gidincede yatın yatın diyecek sürekli çocuğun düzeni falanda kalmayacak napacam bende şimdien düşünüyorum. geçen dedi annen doğumdan sonra 20 gün falan kalırsa 40 ı çıkana kadarda gelir bizde kalırsınız dedi dondum kaldım önce ne işim var benim lohusa halde evim dışında yerlerde ne evet ne yok dedim ama açılırsa konu doğumdan önce bu konuyu kapatmam lazım. bebeğinde kendi düzeni olacak yatağına evine alışması lazım birde sakinde değil ev ortamları hep bi gelen giden oyyyy Rabbim yardımcımız olsun
merhaba bayanlar nasılsınız? bizim moralimiz bozuk. eşim 1 yıl KPSS sınavına hazırlandı, inşaat mühendisi. ama lanet kpss berbat sorularla hayallerimizi yıktı. moralimiz bozuk. neyse hayırlısı olsun artık
Çok yoruldum bugün. Annemin ameliyat durumu var, benim doğumdan önce halledebilsek toparlansa inşallah.
Şeker yükleme testimi de yaptıramadım. Bu bana nasip olmuyor, her şeyde bi hayır var. Peşini bıraktım artık yaptırmıcam.
merhaba bayanlar nasılsınız? bizim moralimiz bozuk. eşim 1 yıl KPSS sınavına hazırlandı, inşaat mühendisi. ama lanet kpss berbat sorularla hayallerimizi yıktı. moralimiz bozuk. neyse hayırlısı olsun artık
iyi demişsin baştan söylemek en iyisi aslında ama eşimin teyzeleri falan çat kapı gelirler eminim, çocuk oldu ya girişler serbest heran misafir karşılamaya hazırız mantığı kuruyolar :)) halbuki tam tersi daha bebeğe alışmaya çalışırken birde onlarla uğraşacam annem varken gelirlerse en azından yardımcı olur annem sağolsun bitanem :* inşaAllah seninkide anlamıştır canım gel demediğin halde gelip kalmaz inşaAllah
evliliğin başından beri direniyor beni orda yatırmaya alıştırmaya ama atlatırdım hep bi şekilde bebekde evine yatağına alışır orda uykusuz kalır diye bişeyler deyip atlatıcaz bakalım... çok canım sıkılıyor böyle konuşunca ama onlara anlayış düşüyor onlarda anlayış göstermeyince olmuyor işte
Amin ...İşte bizim kide şimdi çok gelip gitmez , ben pek yüz göz değilim çekinir . Öbür eltime çok giderler hep birlikteler , ben çok samimiyeti sevmem .
Ama doğumdan sonra torun bahanesiyle işler değişecek ben biliyorum . Üstelik habersiz gelirler . Hiç unutmam daha yeni evlendiğim zamanlar
Abizibi , yengesini , bacısını almış gelmiş , Hiç haber vermeden . Kapıdan bir baktım bir sürü kişi .Bende bir şort , hemen giyineyim desem kapıdalar
bekletemem . Sinir olmuştum , ondan sonra dedim ama bana gelirken haber verin uygun olmaya bilirim dedim . Daha gelmediler öyle , ama doğumdan
sonra yine yapacaklar biliyorum . Sen söyle kalmak istemiyorsan , kalamam rahat edemem çocuğum da etmez onun yatağı var de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?