Amin ...İşte bizim kide şimdi çok gelip gitmez , ben pek yüz göz değilim çekinir . Öbür eltime çok giderler hep birlikteler , ben çok samimiyeti sevmem .
Ama doğumdan sonra torun bahanesiyle işler değişecek ben biliyorum . Üstelik habersiz gelirler . Hiç unutmam daha yeni evlendiğim zamanlar
Abizibi , yengesini , bacısını almış gelmiş , Hiç haber vermeden . Kapıdan bir baktım bir sürü kişi .Bende bir şort , hemen giyineyim desem kapıdalar
bekletemem . Sinir olmuştum , ondan sonra dedim ama bana gelirken haber verin uygun olmaya bilirim dedim . Daha gelmediler öyle , ama doğumdan
sonra yine yapacaklar biliyorum . Sen söyle kalmak istemiyorsan , kalamam rahat edemem çocuğum da etmez onun yatağı var de
Evet torunsa evet torunları. Ama bizim cocuğumuz. Ben mesela cocuğuma asla karışılmasını istemem. Bir iki kere karışacak biliyorum tavrumı kocam hemen yoksa tepemize çıkarlar. Cat kapı gelen misafiri hiç sevmem cunku hazırlıksız olabilirim yani evde. Misafir severim ama hazırlıklıysam severim. Kalabalık misafirden de hoşlanmam. Kızım olunca mikrop endişesiyle daha cok korkarım kalabalıktan. Yok kalamaz cunku ben sırf bu yüzden evde misafir yatağı almadım gelip kalan olmasın diye. Eşimin ailesi cok köklü çünkü. 86 tane kuzeni var düşünsene biri gelse daha bitmez peşindekiler. Sadece 2 kişilik çekyat var okadar. Valla kurmasınlar benim cok beter planlarım var cunku, direk dışarı çıkıyorum annemdeyim arkadasımdayım yalan çok. Zaten iki haftaya bir gidiyoruz. Ee yeter yani Buda onlara
En iyisi zaten arada. İlla ki sınır olması lazım, ben hala siz derim bahar anneye. Sen dediğim anda sanki arada sınır kalmıyormuş gibi geliyor. Yaparlar canım ama bir iki kere tavır koyarsak anlarlar. Bize hiç çat kapı gelmediler bu zamana kadar. Zaten sanıyorum ki gelme sayıları 1 senedir 3-4 ancak olmuştur. Evde köpeklerimiz varda kayınpederim korkuyor dolayısıyla gelmiyor :) o gelmeyince kayınvalidem de gelmiyor. En iyisi gelseler de dışarı çıkartmak. Kocişe para harcamışsak her geldiklerinde kociste derki neyse anne siz gelmeyin biz geliriz der :) ben gelcem onların haklarından. Sadece belki ilk ay yeni doğum olacağı için problem olabilir belki hevesleri heyecanla ama sonra yoluna sokarım ben onları
ölçüyü baştan koyucaz bu kesin bişey nasıl alışırlarsa bebek olunca öyle devam eder, habersiz ve cümbür cemaat geliyolar maşaAllah yani... açsaydın üstün başın öyle sonra ay üzerim uygun değil deyip hemen odana gitseydin. benimde yatak odama falan girip çıkıyolardı baskül var tartılalım diye kayınvalidem görümcem falan bende ortada görmemeleri gereken çamaşır falan bıraktım onların girdiğini fark ettiğim anda da ayy anne uygun değildi oda bişeyler vardı falan diye peşlerinden girip onları utandırdım. napıyım özelimi görsünler istemiyorum girip çıkarlarsa illaki bi gün görecekler bişeyler utansılar dedim artık koridorun o kısmına bile geçmiyolar.
hay maşaAllah 86 kuzen ha :)) Hakikaten net ölçü koymazsan sizinkilerde ölçü fena kaçarmış desene
ölçüyü baştan koyucaz bu kesin bişey nasıl alışırlarsa bebek olunca öyle devam eder, habersiz ve cümbür cemaat geliyolar maşaAllah yani... açsaydın üstün başın öyle sonra ay üzerim uygun değil deyip hemen odana gitseydin. benimde yatak odama falan girip çıkıyolardı baskül var tartılalım diye kayınvalidem görümcem falan bende ortada görmemeleri gereken çamaşır falan bıraktım onların girdiğini fark ettiğim anda da ayy anne uygun değildi oda bişeyler vardı falan diye peşlerinden girip onları utandırdım. napıyım özelimi görsünler istemiyorum girip çıkarlarsa illaki bi gün görecekler bişeyler utansılar dedim artık koridorun o kısmına bile geçmiyolar.
hay maşaAllah 86 kuzen ha :)) Hakikaten net ölçü koymazsan sizinkilerde ölçü fena kaçarmış desene
Hehe korkutmayın o kadar :) Onlarda haklı tamam görmek istiyorlar torunları , ama sık görmeye gerek yok . Dur bakalım ben yoluna koyarım , onlar geldiğinde ben yatarım bebeğim de yanımda olur , rahatsızım derim kapımı kapatır emziririm . Kendileri otursunlar ... Sonra sıkılırlar her halde ...
Ben neye kızııyorum biliyor musun , bana hiç bir desteği yok ne yaptın ne ettin hazırlıklar ne alemde demiyor , ama sevmeye gelince ilk sırayı almak istiyorlar
ben yemem ama
çok mu zormuş sınav.. ben de biraz hazırlanabilseydim girecektim. temmuzdaki sınava.. ama hamilelik zor geçtiği için hazırlanamadım. eğer zorsa ne yalan söyleyim iyi ki girmemişim diyorum. ama yine de içimde eksiklik olacak. çünkü 35 yaşındayım en azından küçük de olsa bir ihtimal kazanip iyi bir yere girmeyi isterdim..
çok isterim.. maalesef..
Hehe korkutmayın o kadar :) Onlarda haklı tamam görmek istiyorlar torunları , ama sık görmeye gerek yok . Dur bakalım ben yoluna koyarım , onlar geldiğinde ben yatarım bebeğim de yanımda olur , rahatsızım derim kapımı kapatır emziririm . Kendileri otursunlar ... Sonra sıkılırlar her halde ...
Ben neye kızııyorum biliyor musun , bana hiç bir desteği yok ne yaptın ne ettin hazırlıklar ne alemde demiyor , ama sevmeye gelince ilk sırayı almak istiyorlar
ben yemem ama
geçmiş olsun ,Annene acil şifalar dilerim
KPSS açıklandımı? hayırlısı olsun inşallah, belki daha iyi şartlar çıkar önüne,
Kızılmayacak gibi değil ki. Bir sor oğlum işlerin nasıl gidiyor diyorlar tamm. Ee Berkan her seferinde iyi diyor kotu olsa da gerisi yok. Cok şükür bir eksiğimiz falan yok ama ben anne olsam çıkartır paramı biyerdende ben tutarım istemiyormuyuz zorla fenine yada çantasına falan sokarım gidip bebeğe harcasınlar diye. Evlendik eve hediye alacaklarına baklavaya geldiler :) ozamanda hiç birsey yapmamıslardı bütün herseyi eşim yapmıştı bide annem şimdide oyle. Ama torun sevmeye gelecekler. Ohh valla ne güzel. Uyuruz tabi zaten gece uykuları haram olacak bize bizde öğlen uyuruz hastayız deriz arkadastayız annemdeyz deriz birşeyler buluruz ben en azından bulmak zorundayımm
yok daha açıklanmadı ama sorulan sorularla alınacak sonuçlar belli. biz de artık öyle diyoruz, Rabbim açar elbette daha iyi kapılar.
Geçmiş olsun canım . Testini neden yaptırmadın ? peşini bırakma yaptır
Cumartesi kontrole gittin , nasıl geçti
benimkilerde öyle işte annemler sağolsun herşeyimizin yükünü yarı yarıya hafifletmeye çabalıyolar bunlarda tık yok. 9 ay önce kaza geçirmiştik arabamız pert oldu 8 bin borcumuz var buna rağmen kaynım evlendi bizden her ay yardım bekledi kayınpederim üstelik daha bizim düğünde takılan altıları bile bozdurmadı düşün yokluktanda değil. yeni eve geçiyorlar halı falan aldık bu hafta sonu ev hediyesi olarak götürdük belki utanır düşünürler diye. lafa gelince ilk torunları olacak çok severlermiş falan birşey almalarını beklemiyorum ama sorsunlar en azından demi napıyosun ne ihtiyacınız var diye. bazen gidince eşim odasını aldık şöyle böyle diye anlatıyor bi hayırlı olsun bile demiyolar inşaAllah doğarda sağ salim kullanırsınız diyolar çatlıyorum yaa... birde tüp bebek bizimki ne zorluklarla oldu kadının verdiği morale bak hoş günlerimde bile taa 10 saatlik yoldan kız kardeşim geldi yanıma bana destek olmaya onda bile yanımda olmadılar. ama uzaktan uzağa iyiler umursamazlar...
amannnn ne çok dolmuşum ben ya
Üzülme canım , Rabbim yardım eder
vericem daha güzel olacak böylesi
Annene geçmiş olsun canım inşaAllah önemli bişeyi yok?
oğlum çok iyi Allah'a şükür:) boyu 37,5 cm. Kilosu 1.140 gram:)
8 ağustosta gidip 32 haftalık raporumu alacakmışım. Göğüs ucu kremi kullanma erken doğuma sebep oluyor dedi. Bebeğimin baş aşağı dönmesi için henüz erkenmiş. Suyu ve rahim ağzı uzunluğum gayet iyiymiş. 7 kilo almışım toplamda ve bunu çok buldu. Pilav makarna beyaz ekmek yemiyorsun bundan sonra dedi. Şeker testi sonuçlarımı da mail atıcakmışım. D vitaminini 3 günde bir kullan dedi. Kramplar için magnezyum ilacı verdi. Aklıma gelince yine yazarım:) ve normal doğum için elinden geleni yapacakmış son ana kadar:) odalar da tek kişilikmiş:)
geçmiş olsun canım. neyi var annenin. inşallah dediğin gibi doğumdan önce ameliyat olur ve torununun bakımında yardım eder.(iyi olsun ki anlamında söyledim. bencilleyin olarak değil:) tabi)
şeker yüklemede niye sorun çıktı. ben yaptırdım. gelmişken dr yaptır demişti.zor oluyor benim hastaneye gitmem. . neyse canım kontrollerini aksatma o zaman..şekerden uzak dur. alırsan arada çok az ye.. mesela benim tatlıyla aram yoktur. pek aramam olursa da tadımlık..yoğurdu ihmal etme tabi suyu da.
Amin ...İşte bizim kide şimdi çok gelip gitmez , ben pek yüz göz değilim çekinir . Öbür eltime çok giderler hep birlikteler , ben çok samimiyeti sevmem .
Ama doğumdan sonra torun bahanesiyle işler değişecek ben biliyorum . Üstelik habersiz gelirler . Hiç unutmam daha yeni evlendiğim zamanlar
Abizibi , yengesini , bacısını almış gelmiş , Hiç haber vermeden . Kapıdan bir baktım bir sürü kişi .Bende bir şort , hemen giyineyim desem kapıdalar
bekletemem . Sinir olmuştum , ondan sonra dedim ama bana gelirken haber verin uygun olmaya bilirim dedim . Daha gelmediler öyle , ama doğumdan
sonra yine yapacaklar biliyorum . Sen söyle kalmak istemiyorsan , kalamam rahat edemem çocuğum da etmez onun yatağı var de
Canım benim ya , hepimiz aynı durumdayız bizim bu yaşımızda düşündüğümüzü onlar düşünemiyorlar . Bizim borçlu olduğumuzu biliyorlar , yinede sormuyorlar. Sormadıkları gibi aldıklarımıza müdahele ediyorlar , bir park yatak verdiler ben onun yatağını kullanmam dedim daha ilk bebeğim dedim
aaa ver o zaman ben başkasına veririm dediyatağını da kullanacağım düşün ... Ben kendi ailemden de yardım istemiyorum , onlar etmiyorsa benim ailemde etmesin .... Hiç kafana takma canım sende boş ver her aldığınızı da söylemeyin alabiliyorlar demek ki derler
canım geçmiş olsun allah şifa versin annene. Sen ihmal etme canım şeker yuklemeni yaptır vazgeçtim deme tamam mı canım. Annenin neyi var doğum üstü ağır amelyat değildir inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?