Günaydın canım :) ben hala 32. haftayı bekleyenlerdenim , nasıl uyuyayım
Bu arada benim hasabıma göre 32. haftam ağustos 8 de doluyor Bülent Bey 12 dedi
Günaydın herkese,
Benim ilk bebek olacağı için korkudan çok heyecan var:) ama bizi çok yoğun günler beklediği için yapabildiğim kadar tembellik yapıp uyumaya çalışıyorum. Sonrasında çok özleyecez bugünler, boş zamanları iyi değerlendirelim yani aslında değerlendirmeyelim uyuyalım bol bol:)
amin canım , hepimiz bir hevesle alıyoruz rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin . Ben hep aldıklarıma bakıyorum hiç sıkılmıyorum bakmaktan
Biz de Bülent beyle hep gününe takılıyoruz, her gittiğimizde soruyor mahsus Ne kadarlık oldun diye? Ben 21+5 diyorum o +3 diyor mesela. Son zamanlarda aynı günde anlaşıyoruz ama artık:)
Şimdi baktım bizim 32. hafta 8inde bitiyor evet, 9unda 33'e giriyoruz. Hem 12'si Salı gününe geliyor, hafta arasında mı ayıracak seni?? Sen bence bir sonraki kontrolde ısrar et, iyi baksın takvime. Bu arada bayram öncesi izinliymiş Bülent Bey, taa 1 Ağustos'ta benim randevum
bebek bezi, emziği biberonu hangi markalardan aldınız birde süt çıkarma pomapasını ben karar veremedim ...
canım bebek bezini bilemedim bende nasıl yapıcam bilmiorum. Emziğini biberonunu ve sut pompasını avent aldım ben. Indirime denk geldikçe aldım. Emzik birde nuk markasını aldım 2 çeşit olsun dedim nasıl olur bilmiorum emer mi o da belli değil. Aventın ürünleri çok kaliteli yorumlarındada kimse memnun olmadığını yazmamış.
bende öyleyim canım şampuanını kokluorum falan :) sanırım oynatmamıza az kaldı :) düşünürken kendimi kaybediorum sonradan diorum allahım aklıma mukayyet ol die :)
Kızlar haftasonu mevlüt işini konuştuk annemle evde yapma taraftarı değilim ben rezil oluo ev. O haldede mevlüt için temzlik mevlütten sonra temzlikle uğraşamıycam bide herkes bi yerde havasız olucak o yuzden bursada ördekli kültür merkezi die bi yer var orda yapalım dedim annemde olur dedi orda kına mevlüt yapılıo kayınvalidemin her nekadar hoşuna gitmesede biz orda yapmaya karar verdik eşimde olur dedi :) hem fiyatıda uygun 100tl mi ne hem yatakta yatma şeyi olmıcak. Sadece bebeğimin sepetini götürücem orasını hazırlıycaz süslüycez. Size oranın resimlerini yollıycam sizce nasıl :)
Güzel bir mekana benziyor evden daha rahat gerçekten.Evde olsa herkes bebeğin başına üşüşür öperler falan burada sanki biraz daha resmi gelen giden kendi havasında takılır gibi..İnşallah istediğin gibi olur
Eki Görüntüle 1180318 Eki Görüntüle 1180319 Eki Görüntüle 1180320
bebek bezi, emziği biberonu hangi markalardan aldınız birde süt çıkarma pomapasını ben karar veremedim ...
canım bebek bezini bilemedim bende nasıl yapıcam bilmiorum. Emziğini biberonunu ve sut pompasını avent aldım ben. Indirime denk geldikçe aldım. Emzik birde nuk markasını aldım 2 çeşit olsun dedim nasıl olur bilmiorum emer mi o da belli değil. Aventın ürünleri çok kaliteli yorumlarındada kimse memnun olmadığını yazmamış.
Selam kızlar nasılsınız?? Biz çok şükür dün kızımızın hemen herşeyini aldık kıyafeti, bakım ürünleri, biberonu, emziği vs vs aldık hepsini bi banyo küvetiyle birde oto koltuğu ana kucakları oluyor ya o kaldı onlarda kolayasıl gözümde büyüyen bu alışverişti gün geçtikçe daha çabuk yorulmaya başladım çünkü o da bitti çok şükür
Yatağımızla dolabımızda hafta ortasında gelecek inşaAllah herşey yavaş yavaş bitiyor heyecanla sabırsızlıkla kızımızı bekliyoruz
Kızlar haftasonu mevlüt işini konuştuk annemle evde yapma taraftarı değilim ben rezil oluo ev. O haldede mevlüt için temzlik mevlütten sonra temzlikle uğraşamıycam bide herkes bi yerde havasız olucak o yuzden bursada ördekli kültür merkezi die bi yer var orda yapalım dedim annemde olur dedi orda kına mevlüt yapılıo kayınvalidemin her nekadar hoşuna gitmesede biz orda yapmaya karar verdik eşimde olur dedi :) hem fiyatıda uygun 100tl mi ne hem yatakta yatma şeyi olmıcak. Sadece bebeğimin sepetini götürücem orasını hazırlıycaz süslüycez. Size oranın resimlerini yollıycam sizce nasıl :)
Eki Görüntüle 1180318 Eki Görüntüle 1180319 Eki Görüntüle 1180320
günaydın kızlar cumartesi günü randevumuz vardı herşey yolundaydı doktorun dediğine göre değiştirdim doktoru inşallah bu son doktorum olur :) birde bebeğimin kalbınde ufak bi delik vardı yazmıştım onu burda öğrendiğimde ayın 17sine randevu aldım kardiyoloji bölümüne bakalım inşallah kapanmıştır kalbimiz tekrardan ayrıntılı istedi doktor ücretsizmiş ama gittiğim hastanede çarşamba günü tekrardan giricem ayrıntılıya bu arada oğluşum 35cm olmuş ve 1200gr olmuş gün geçtikçe büyüyo eymen'im.bebek odasına dolap yaptırdık onun kurulumu oldu haftasonu onunla uğraştık biraz havalandırdıktan sonra başlıycaz toparlanmaya inşallah bizden haberler bu kadar sizlerde iyisinizdir inşallah...
günaydın güzel anne adayları
cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı,ultrasona göre bebeğin kilosu 963 gr ve suyu biraz fazla...moralim çok bozuk
Maşallah canım aldığınız herşey hayırlı olsun , resim bekleriz artık
çok güzel ben beğendim :) ben demi öyle yapsam acaba .
cakim masallah bak ne guzel haberler getirdin gelisimiyle ilgili :) allahin izniyle kalbindeki delikte kapanacak minigin dua edicem sizin icin:)
canim uzulme lutfen diyet yaptigin zaman hersey yoluna girer insallah az bi zamanimiz kaldi zaten biraz sabret
valla benim içime yattı dışarda olması çok iyi olucak hatta :) evde yok onun pardesusu yok örtüsü yok namaz nerde kılabilirim yok su istemiştim ayakkabı düzelt dedim en hayırlısı dışarda olması :))) çok kalabalık ortamları sevmiorum ben daralıorum bide çok kişi gelir aynı havayı tenefus ediceksn bebeğim içinde benm içinde en iyisi dışarda olması die düşünüorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?