2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım :) ben hala 32. haftayı bekleyenlerdenim , nasıl uyuyayım
Bu arada benim hasabıma göre 32. haftam ağustos 8 de doluyor Bülent Bey 12 dedi

Biz de Bülent beyle hep gününe takılıyoruz, her gittiğimizde soruyor mahsus Ne kadarlık oldun diye? Ben 21+5 diyorum o +3 diyor mesela. Son zamanlarda aynı günde anlaşıyoruz ama artık:)
Şimdi baktım bizim 32. hafta 8inde bitiyor evet, 9unda 33'e giriyoruz. Hem 12'si Salı gününe geliyor, hafta arasında mı ayıracak seni?? Sen bence bir sonraki kontrolde ısrar et, iyi baksın takvime. Bu arada bayram öncesi izinliymiş Bülent Bey, taa 1 Ağustos'ta benim randevum

:)) güzel bir yöntem valla

amin canım , hepimiz bir hevesle alıyoruz rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin . Ben hep aldıklarıma bakıyorum hiç sıkılmıyorum bakmaktan

bende öyleyim canım şampuanını kokluorum falan :) sanırım oynatmamıza az kaldı :) düşünürken kendimi kaybediorum sonradan diorum allahım aklıma mukayyet ol die :)

Aynen canım , bize de hep soruyor nasıl gidiyor ne kadarlık oldun diyor . Ben de gitmeden hep iyice bakıyorum hesaplayıcılar dan söylüyorum ama kendisi hep 1 -2 gün önce söylüyor. Ben hayır diyorum söylüyorum gülüyor beni susturuyor :26: Bizim 32. haftamız tam 8 inde tamamlanıyor . Yanılıyor , Hafta arası beni 2 gün daha getirtecek işe . Ben gine soracağım bir sonraki gitmemde . Bayram izni çok uzun benim randevım 24 tü telefon ettiler izinli olacağını söyledi
21 ne aldım randevuyu . Kurban bayramında da böyle izne gider mi acaba ? Aklımda hep bu soru

Kızlar haftasonu mevlüt işini konuştuk annemle evde yapma taraftarı değilim ben rezil oluo ev. O haldede mevlüt için temzlik mevlütten sonra temzlikle uğraşamıycam bide herkes bi yerde havasız olucak o yuzden bursada ördekli kültür merkezi die bi yer var orda yapalım dedim annemde olur dedi orda kına mevlüt yapılıo kayınvalidemin her nekadar hoşuna gitmesede biz orda yapmaya karar verdik eşimde olur dedi :) hem fiyatıda uygun 100tl mi ne hem yatakta yatma şeyi olmıcak. Sadece bebeğimin sepetini götürücem orasını hazırlıycaz süslüycez. Size oranın resimlerini yollıycam sizce nasıl :)

bebek bezi, emziği biberonu hangi markalardan aldınız birde süt çıkarma pomapasını ben karar veremedim ...

bebek bezi, emziği biberonu hangi markalardan aldınız birde süt çıkarma pomapasını ben karar veremedim ...

canım bebek bezini bilemedim bende nasıl yapıcam bilmiorum. Emziğini biberonunu ve sut pompasını avent aldım ben. Indirime denk geldikçe aldım. Emzik birde nuk markasını aldım 2 çeşit olsun dedim nasıl olur bilmiorum emer mi o da belli değil. Aventın ürünleri çok kaliteli yorumlarındada kimse memnun olmadığını yazmamış.

tamam canım tşk ederim.

Selam kızlar nasılsınız?? Biz çok şükür dün kızımızın hemen herşeyini aldık kıyafeti, bakım ürünleri, biberonu, emziği vs vs aldık hepsini bi banyo küvetiyle birde oto koltuğu ana kucakları oluyor ya o kaldı onlarda kolay asıl gözümde büyüyen bu alışverişti gün geçtikçe daha çabuk yorulmaya başladım çünkü o da bitti çok şükür
Yatağımızla dolabımızda hafta ortasında gelecek inşaAllah herşey yavaş yavaş bitiyor heyecanla sabırsızlıkla kızımızı bekliyoruz

günaydınlar,
iyisinizdir inşallah..
kontrole gidenler iyi sonuç alanlara sevindim. yeni kendi ve bebek için birşeyler alanlar hayırlı olsun.. kontrole gidecek olan güzel haberlerle gelsinler..

çok yorgunum alıntılayamadım..

herkese iyi haftalar ....

bende öyleyim canım şampuanını kokluorum falan :) sanırım oynatmamıza az kaldı :) düşünürken kendimi kaybediorum sonradan diorum allahım aklıma mukayyet ol die :)

Amin yakında karyolamız gelecek ve kuracaklar , o zamanki halimi hiç düşünemiyorum . Banyo alışverişini ben tamamladım çok şükür , havlu olarak bende kervandan aldığım bambu hamam havlusu var onumu kullansak acaba ?

Ben bebek bezini prima aldım.Biberonu ise hem avent hemde dr.browns aldım (genelde bu iki markadan memnunlarmış yorumlara göre) emzik ise daha almadım alsam mı bilemedim..Süt sağma makinesi de daha almadım ablamda var vericek sanırım ama hangi marka hatırlamıyorum

Maşallah canım aldığınız herşey hayırlı olsun , resim bekleriz artık

bebek bezi önce molfix düşünüyoruz biz canım bakalım iyi gelmezse primaya geçeriz dedik. uni babynin ıslak pamukları var pamuk ve su sadece ıslak mendil olarakta onu alıcaz, emzik biberon falan daha dün aldık biberonu chicco aldım doğal akış anne göğüsü şeklinde latex emziği olan var onu aldık emzikte kullandırmak istemiyorum normalde ama wee 'den bir tane aldık nolur nolmaz diye.

Çok güzel ben beğendim :) Ben demi öyle yapsam acaba .

Cakim masallah bak ne guzel haberler getirdin gelisimiyle ilgili :) Allahin izniyle kalbindeki delikte kapanacak minigin dua edicem sizin icin:)

günaydın güzel anne adayları
cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı,ultrasona göre bebeğin kilosu 963 gr ve suyu biraz fazla...moralim çok bozuk

Canim uzulme lutfen diyet yaptigin zaman hersey yoluna girer insallah az bi zamanimiz kaldi zaten biraz sabret

çok güzel ben beğendim :) ben demi öyle yapsam acaba .

valla benim içime yattı dışarda olması çok iyi olucak hatta :) evde yok onun pardesusu yok örtüsü yok namaz nerde kılabilirim yok su istemiştim ayakkabı düzelt dedim en hayırlısı dışarda olması :))) çok kalabalık ortamları sevmiorum ben daralıorum bide çok kişi gelir aynı havayı tenefus ediceksn bebeğim içinde benm içinde en iyisi dışarda olması die düşünüorum....

sağolasın canım allah razı olsun...

Çok doğru , bunlar hepsi olacak üstüne birde memnun edebilme çabası için bir stres olacak . Peki ikramları evden mi hazırlayacaksın ,
Orada mı olacak ? Ben böyle yaparsam eve yine gelirler ne fark edecek ki gelenler uzaktan gelecekler çünkü , birde hava soğuk olursa üşümezler mi oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…