çok doğru , bunlar hepsi olacak üstüne birde memnun edebilme çabası için bir stres olacak . Peki ikramları evden mi hazırlayacaksın ,
orada mı olacak ? Ben böyle yaparsam eve yine gelirler ne fark edecek kiGelenler uzaktan gelecekler çünkü , birde hava soğuk olursa üşümezler mi oralarda
üşüme olayı olmaz herhalde arka tarafı hamam üşüyeni yollarım oraya :)))) ikramlık olarak kapıda başta lokum tutarım gül suyuyla sonra cevizli lokum meyve suyu ve mutfak havlusu dağıtıcam paketler halinde. çıkarkende bebek şekeri veririm tamam. Orda halledip dönerim evime mis gibi otururum evde yapsam eşimn tarafı biraz bulaşık akşama kadar dururlar ev mevlüdümde öyle olmuştu çünkü. Ben istemiorum öyle mevlüt bitince ne işin var gidinde rahatla uzanayım dinleneyim dimi ama :)
bebek bezi, emziği biberonu hangi markalardan aldınız birde süt çıkarma pomapasını ben karar veremedim ...
:))) gitmiyorlar işte, demiyorlar ki bunlar yoruldu gidelim de dinlensinlerçok iyi düşünmüşsün canım . Ikramlarda güzel ama bence birzda doyurucu bir şeyler hazırlanabilir belki . Poğaça kek gibi ,
üşüme olayı olmaz herhalde arka tarafı hamam üşüyeni yollarım oraya :)))) ikramlık olarak kapıda başta lokum tutarım gül suyuyla sonra cevizli lokum meyve suyu ve mutfak havlusu dağıtıcam paketler halinde. çıkarkende bebek şekeri veririm tamam. Orda halledip dönerim evime mis gibi otururum evde yapsam eşimn tarafı biraz bulaşık akşama kadar dururlar ev mevlüdümde öyle olmuştu çünkü. Ben istemiorum öyle mevlüt bitince ne işin var gidinde rahatla uzanayım dinleneyim dimi ama :)
bana da yiyecekler az geldi canım millet toplanacak uzak yakın aç aç gitmesinler :d
dediğin gibi de olabilir canım poğaça kek olabilir yada pide tarzı bişiy olabilir ayranla
bak lokumları böyle ikram etmişlerdi bi mevlütte hoşuma gitti bunun mavisini yapabilirim bende :)))
Eki Görüntüle 1180364
ama daha önceden hazırlayabileceğim ne olabilirki. Pide ayranda olabilir orda tabaklara konulur hemen
pidede olur , lokumlar çok güzel girişte böyle şık bir lokum ile karşılamak harika olur bence de .
olabilir evet.bizim burda pastanelre poaça meyve suyu bir tana yaş pasta rulo şeklinde kuru pasta tatlı ve tuzlu bunların hepsini kapalı tabak şeklinde yapıyorlar öylede olabilir sadece bir fikir. Sonra arkandan söylenirler valla:dd
bebek bezi, emziği biberonu hangi markalardan aldınız birde süt çıkarma pomapasını ben karar veremedim ...
Selam kızlar nasılsınız?? Biz çok şükür dün kızımızın hemen herşeyini aldık kıyafeti, bakım ürünleri, biberonu, emziği vs vs aldık hepsini bi banyo küvetiyle birde oto koltuğu ana kucakları oluyor ya o kaldı onlarda kolayasıl gözümde büyüyen bu alışverişti gün geçtikçe daha çabuk yorulmaya başladım çünkü o da bitti çok şükür
Yatağımızla dolabımızda hafta ortasında gelecek inşaAllah herşey yavaş yavaş bitiyor heyecanla sabırsızlıkla kızımızı bekliyoruz
mrh ben de kısmetse ekim annesi olacağım
dediğin gibi de olabilir canım poğaça kek olabilir yada pide tarzı bişiy olabilir ayranla
bak lokumları böyle ikram etmişlerdi bi mevlütte hoşuma gitti bunun mavisini yapabilirim bende :)))
Eki Görüntüle 1180364
ne demek tatlım
bursanın tahinli pekmezi meşhurdu galiba, aklıma geldi birden :)
aslında dışarda yapma fikri güzel ama benim evde olacak, allahımmm çoluk çocuk.. Birde o çocuklarına bakmazlar ellerinde yağlı börek heryere dokunurlar...en iyisini düşünmüşsün
aynen canım ya halılarımı bebek olana kadar vericem yıkatmaya tertemiz olucak evim mevlutten sonrada veremicem açıkcası yıkatmaya dediğin gibi o çocuklara bakmıolar ev mevludu yaptığımda biblomu kırmışlardı bişiy de diyemiosun hem sinirlerimi hoplatmadan olup biter inşallah. Evet canım tahinli pidemiz var birde sadece bursada yapıldığını duymuştum istanbul ve ankaradan akrabalarımz geldiğinde illa kahvaltıda istiyolar :)) ya 20 30 kişi gelcekse evde yaparım ama kayınvalidem çok meraklı gösterişe dıdısının dıdısını davet edicek eminim ev mevludu yaptım alt tarafı 100 kişiydik. O istemio zaten o yeri köylüleride gelcek uzak kalıo mesafe evde olsun dedi bende dedim istemiorum evde tıkış tepiş vıcık vıcık dışarda olcak dedim daha da üstüme gelmez umarım :)))))
Merhaba bende sizler gibi ekim annesi olacağım Allah hepimizi kolay kurtarır inşallah 26 hafta 3 günlük kızım şimdilik herşey yolunda maşallah umarımda hep böyle devam eder 1 hafta önce dra gittiğimde 840 gr dedi 2 hafta önden gidiyo dedi benimle aynı haftada olanlar bebeğiniz kaç g acaba merak ettim paylaşırsanız sevinirim iyi günler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bende sizler gibi ekim annesi olacağım Allah hepimizi kolay kurtarır inşallah 26 hafta 3 günlük kızım şimdilik herşey yolunda maşallah umarımda hep böyle devam eder 1 hafta önce dra gittiğimde 840 gr dedi 2 hafta önden gidiyo dedi benimle aynı haftada olanlar bebeğiniz kaç g acaba merak ettim paylaşırsanız sevinirim iyi günler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?