2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlaar biz gelddikkk nasılsınız bakalım? yoğunluktan giremedim bir türlü dün kızımla ilk doğum günümü kutladık :) çok heyecanlı ve güzeldi
cumartesi günü de oda takımımızı aldık inşallah 1 ay sonra gelecekmiş :) dün gece kafamda oda yerleştirmekten uyuyamadım

sizde ne var ne yok? umarım herkes iyidir

canım kontrolün iyi geçmiş çok sevindim ne kadar büyümüş Cihangir maşallah annesi şeker testi noldu bu arada? bakamadım ben foruma hiç

Selam arkadaşım..nasılsın? Hallettin mi oda işini? Kağıtları aldın mı ?

Selam canım... Hallettik çok şükür aldık sonunda ama kağıtları almadık henüz, bir türlü nasıl yapacağıma karar veremedim çünkü :44: Keyapta çok güzel kağıtlar var canım bence bak ordan, perili de vardı ama foto çektirmediler maalesef

32. haftandan sonra çalışabilir raporu sana yetkili hastaneden veriliyor.eğer ALLAH korusun da 34. haftanda mesela doğumla ilgili geçirdiğin veya hamileliğin sebebiyet verdiği hertürlü durumda sorumluluk hastaneye ait iş yerine değil. eğer o seni 32 den sonra çalısabilir raporun olmadan çalıştırırsa sorumluluk ona ait olur.

durumlar normal gidiyor herhalde çalışabilirim ama belli de olmaz tabi...

benimde normal gidiyo canım allaha şükür yok bi problemim ama gittikçe ağırlaşıoruz inş dururuzda iznimizi doğumdan sonraya kalır bebeğimizle daha fazla zaman harcarız hakkımızda hayırlısı olsun be canım olmadı izin isterim rapor bittiğinde olur biter :) sen devam edicekmisin çalışmaya

kızlar aranızda nescafe içen varmı benim canım çekti hatta burnuma kokusu geldi diyebiliirm içiyorum şuan :)))

iyi bir şey değil ama ben her gün içiyorum canım sadece ilk 4 ay içmedim, ama içmeden duramıyorum çünkü maalesef sürekli konsantrasyon istiyor, ayık kalmak için içiyorum

maşallah neler almışsın böyle annesiii hepsi çok güzel, sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Hoş geldiniz fıstıklar :) Oda takımınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın , doğum günün kutlu olsun

saol canım benm kasık ağrılarım oluyodu dr kasılmam olursa hemen gelmemi söylemişti erken doğum olabilir diye bugun yine dr gttim ve bebeğimin ters oldugunu bu yüzden sancım oldugunu söyledi ya erken doğum olur yada sezryanla doğum olur dedi magnezyum verdi kan ilacı ve vitamin kullanıyorum 15 gün sonra tekrar çağırdı tek korkum bebeğimin gelişimini tamamlamadan doğması inş öle bişey yaşamam

İnternetten işleniyor bi de sgk'ya götürülüyor. İlginç aslında. O zaman internet niye var ki. Saçma sapan prosedürler işte...
Benim konuştuğum kurum çok pimpirikli herhalde... Normalde doktor çalışabilir yazdı mı tamamdır neyini göze almıyorsun ki..

Hosgeldin tatlin :) hayirli olsun Masal'imizin odasini almissinizz gule gule saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah insallah:)

inş canım ben 28+2 yim ağrılarım arttı gerçekten ama bebeğimin ters olmasında kaynaklanıyomuş birazda erken doğum riskim var yada sezryan dedi dr umarım bizler için hayrlısı neyse o olur

hazırları satılıyor eczanede onlardan al. ben hem toz aldım hep hazır halini,hazır yapılmış limonlu satılıyor eczanede onu kabul ettiler .çok kötü değil zaten ya korkma

artık korksakta korkmasakta kurtuluş yok :) medipolde herşeyi onlar veriyormuş, bir şey getirmenize gerek yok dediler, limonlumu bilmiyorum tedbir olsun diye sıkıp götürücem,
test ne kadar sürer, eşim en az 3 saat orda kalırız 3 kere kan alıyorlar dedi

yeni yaşın kutlu olsun, inşallah bundan sonraki yaşlarında çocuklarınla ,eşinle ailenle güzel günleriniz olur

canım ben de baya bir araştırdım en sonunda Kraft calipso almaya karar verdim, birçok kişi tavsiye etti fiyatı da çok yüksek değil.

Canım yukarıda da yazdım Kraft Calipso'yu bir araştır istersen. Bebek odasını cumartesi aldık ve herkes bugün mutlaka alın dedi çünkü 40 gün teslimat süresi, 1 ay da havalandırma gerekiyormuş nerdeyse doğuma yetişecek gibi
Çamaşır için hacı şakirin sabun tozunu alıcam ben canım en sağlıklısı o diyorlar. Bence ilk etapta sterilizatöre gerek yok, bikaç ay geçince gerekirse alırsın diye düşünüyorum.

ahh canım boşver sen.. bebeğini düşün sinirlenme..

canım aynı poziysoyda olmaktan ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrıyor. benim de öyle oluyor. pozisyon değiştirmemiz lazım sürekli..canım diğer soruyu iki haftadı bir mutlaka dr la irtibat halinde olman lazım.yani sürekli muayeneyene edilmesi kontrol edilmesi gerekiyor. mümkün olduğunca uzatmak için tedavisini uygularlar.

sen korkma ve bol bol dinlen..böyle olan çok. en azından dinlenerek süreyi uzatabilirsin.

Canımm :)) inanılmaz rahat hissediyor kendisini insan 30. Haftalarda :)) inşallah sağlıkla huzurla Rabbim 35-36-37 ve hatta 38. Haftaları da görmeyi de bizlere nasip eder :)

inşallah canım.. inşallah hayırlısıyla tamamına erdiririz.

çok güzeller güle güle kullanmayı nasip etsin allah.. maşallah hemen hemen herşeyi tam gibi..

merhaba canım. iyi olun da önemli olan bu.. inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

keserken ne diye kesmiş ki ne söylemiş. magnezyum kramplara kasılmalara iyi oluyor ama ben iki gündür kramptan duramıyorum bilmiyorum belki az mı geliyor.

canım herkesin ki farklı olacağından dr un bu konuda ne söylüyor. ben hazırlıkları bakımından sormuştum o da daha önce erken doğum riskinden falan bahsediyordu bu sefer sat ı esas alıp son güne kadar söyledi. 09 ekim görünüyor o zamana kadar çok var vs dedi.

ama dr geldikten birkaç sonra bilmiyorum kızımın büyemesinden mi pozisyon değiştirmesinden mi sanki başı aşağıya geçmiş gibi..işte değiştiği için kontrolde değerlendirebilirler.. ben bayramdan önce bir hafta kala gitmeyi düşünüyorum. durumu bir daha gözden geçirmeyi..

halı yıkamayı da bayramdan sonraya bırakmak istiyorum. ortalık biraz daha rahatlasın..

kaşınma oluyor.. kaşıdıkça kaşınıyor.. cildimizde kurulaşınca yani hassaslaşıyor hemen yara iz bırakıyor. bazen ben de utunuyorum bir dalıyorum dizimin altı şuan çizik iz yapmış durumda.. çok kaşımadığım halde.. çok hassas olduğu için oluyor sanırım.

kızlar aranızda nescafe içen varmı benim canım çekti hatta burnuma kokusu geldi diyebiliirm içiyorum şuan :)))
iyi afiyet olsun canım.. fazlası zarar.

Maskoda o fiyata var mı acaba , ben modokoya baktım 3.500 tl her yerde . Bende çilekten karyola aldım geldim
çilekle çok kolayyy.. :) ne zaman aldın.. güle güle kullanın..

günaydın kızlar sağlık ocagındaki muayenemize gittik yine iltihap var idrarda ondan sonra kan almam gerek dedi yinemi bıktım artık dedim :) son olarakta 1 eylülde gel dedi iyi madem dedim çıktım:)
iyi sonuç çıkar inşallah.. sonuçları ne zaman göstereceksin.

Benimde 32+0 Ramazan Bayramı'na geliyor. Tam 32. Haftamda doktor randevum var ama verir mi acaba raporumu?

bayramdan sonra ki tarih olur büyük ihtimalle.

canım ya aslında o kadar karışık değil. önceki sorunu da alıntılamıştım ama cvplar gelmiş zaten.

32 haftanda çalışır veya çalışamaz raporunu alıyorsun. dr zaten durumuna bakıp sen de çalışmak istiyorsan çalışır raporu verir. o zaman o raporu muhasebe-insan k. servisine verirsin sigorda vs devam eder. sadece işyeri kendini korumuş olur. hamilenin acilliği olursa ssk neye göre çalıştırdın sen bunu demek için elinde bir rapor sunmaları için..

çalışma durumuna bakar veya sen de çalışmak istemiyorsan çalışamaz raporu verir. bu raporu da aynı servise verirsin bodronda ilgili işlemleri yaparlar. sgk ya da veriyorsun.. onların prosedörüleri çok oluyor.. takip etmen gerekebilir.. zaten onlar yönlendiriyorlar. şu tarihte gel veya ara.. veya şurdan takip et.. şu evrak nosunu sakla onunla gel vs.
senin soracağın varsa da sorarsın.. birbirlerine yazı gönderirler ... online işlerler vs

yani bizim yapmamız gereken raporu alıp ilgili yerlere sunmak. takip etmek..

şu tarihte şurdan paranı alırsın vs diye söylüyorlar. veya tel.arayıp evrağın durumuna da takip edebiliyorsun..

Son düzenleme:

Neyse artık ben bu konuda o dönem çok gerildim .
Ben raporumu alıp , iş yerine vereceğim . Sgk yada götüreceğim garanti olsun .
Rapor bitimin de , aslı ile birlikte gidip kapanışı yaptıracağım . Hastane zaten Sgk ya bildiriyor
Zorlaştırmayalım aslında çok basit işlemler

Hoşbulduk canımm çok teşekkür ederim darısı başına olsun inşallah :) bu arada Keyap'a mutlaka bak derim canım çok güzel kağıtlar var

Bakıp ta alsam mı acaba bende , bizim aslında çocuk odamız hazır var . Karyolasını oraya koysam duvar kağıdı falan yapsam , oyuncaklar koysam perdesini
alsam çocuk odası olur mu park yatağı da odama koyarım . İlerde çocuk odası yapacağım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…